koukloukou Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Αν και νομιζω ξεφευγουμε απο το θεμα,καθως νομιζα οτι η ολη συζητηση γινεται στο νημα του ΧΒΜC καθως ειχα και τα δυο ανοιχτα,ας σου απαντησω εδω και αν καποιος πιστευει οτι τα τελευταια ποστ δεν πρεπει να ειναι εδω ας τα μεταφερει... Με το addoninstaller τα εχεις ολα σε ενα,δεν χρειαζεται να ψαχνεις.Επισης στο XBMC στο PC δεν μου περναγε απο .zip καθολου το Navi-X και ενα ακομα plugin,και ο μονος τροπος ηταν μεσω του addoninstaller. ok θα το ψαξω.εχεις δικιο.επειδη εχω και αλλες ερωτησεις θα τις μεταφερω στο αλλο νημα:) Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Tronsmart s89h. Ζεσταίνεται υπερβολικά και όταν κολλάει πρέπει η να το βγάλω από την μπριζα η να πατήσω το power off για δέκα δευτερόλεπτα και να κλείσει. Υπαρχει άλλος τρόπος να κάνει Restart? Με την υψηλή θερμοκρασία τι προτείνετε; κάνα cooleraki παίζει για τέτοιου είδους συσκευές; Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Παιδιά καλημέρα, μια γρήγορα ερώτηση. Ένας φίλος πήρε από κατάστημα της Κύπρου ένα android box, αυτό συγκεκριμένα http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=6208&p_id=318963 και μου το έφερε για να του ρυθμίσω το xbmc. Όμοιο στην όψη αλλά με διαφορετικό firmware έχω και εγώ το οποίο πήρα από geekbuying και δουλεύει μια χαρά. Είχε προεγκατεστημένο έκδοση 12 xbmc έτσι την αφαίρεσα και έβαλα gotham. Πέρασα τα κλασικά addons που έχω δοκιμασμένα για καιρό, το δικίμασα και όλα ήταν οκ. Του έκανα και ένα σύντομο μάθημα και έφυγε ικανοποιημένος. Όταν το πήρε σπίτι και το ένωσε το xbmc δεν ξεκινούσε. Θεώρησα ότι κάτι πήγε στραβά και κάναμε την διαδικασία εγκατάστασης ρύθμισης του xbmc από την αρχή. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Μέχρι να το σβήσεις όλα πάν καλά. Όταν το σβήνεις και το ξανανάβεις το xbmc σταματά να δουλεύει. Κάτι επιπρόσθετο, όταν ξαναανάβει επιστρέφει στην οθόνη το εικονίδιο του παλιού xbmc και χάνεται αυτό του Gotham. Καθώς αυτός έφυγε γιατί ζει στο εξωτερικό η λύση του φλασαρίσματος δεν είναι η ευκολότερη γιατί θα πρέπει να τον μάθω να το κάνει και δεν έχει καμιά γνώση στο θέμα. Αν έχετε καμιά ιδέα θα σας ήμουν ευγνώμονας. δοκιμασε επαναφορα του συστηματος και ξανακανε εγκατασταση, αλλιως απο geekbuying θα πρεπει να κανεις flash ξανα http://www.geekbuying.com/item/Q7-TV-BOX-RK3188-Bluetooth-v4-0-Android-4-2-External-Wifi-Antenna-Ethernet-Port-with-2-4GHZ-wireless-Air-Mouse--Black-324259.html αυτό δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Έχω το cs 968 από geekbuying (R BOX). Τις τελευταίες 2 3 μέρες εκεί που έβλεπα κάτι ξαφνικά εκανε restart και έμπαινε σε loop δείχνοντας μόνο τους πιγκουΐνους. Μόλις το έβγαζα από τη τροφοδοσία και το ξαναεβαζα όλα καλά. Από χτες όμως δε προχωράει μετά τους πιγκουΐνους. Τους δείχνει μετά σταματάει και ξαναξεκιναει και πάλι το ίδιο. Ακόμα και ολο το βράδυ που το άφησα εκτός και το ξαναέβαλα το πρωί τα ίδια μου έκανε. Τη πρώτη φορά μόνο προχωράει μέχρι που δείχνει το R BOX και μετά τα ίδια. Όπως το βλέπω μου κάνει για hardware πρόβλημα καθώς δε μένει αρκετά ανοιχτό ώστε να προλάβω να το φλασαρω πάλι. Εσείς πως το βλέπετε; Να το πακετάρω για τη μαμά Κίνα; Δεν έχω κλείσει χρόνο ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Το μέτρησα με πολύμετρο. Μου βγάζει 5,4 βολτ αλλά από αμπέρ 0. Γίνεται αυτό; Όπως και ναχει θα πάρω ενα άλλο. Δεν έχω και USB καλώδιο εδώ να δοκιμάσω και έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Επειδή έχετε πιάσει τα ακριβά μοντέλα για βοηθήστε λιγο για κάτι φτηνό box/stick για ελαφριά χρίση 720p. minimum 2core 512ram εξωτερική κεραία δεν νομίζω να χρειάζομαι 8m απο το wifi χωρίς εμπόδια. Όποιος έχει δοκιμάσει κάτι ας μου γράψει...Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Όταν λες φθηνό? σίγουρα κάτω απο 50 γιατί με τόσα βρίσκεις τετραπυρηνα με 2GB ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 σίγουρα κάτω απο 50 γιατί με τόσα βρίσκεις τετραπυρηνα με 2GB ram. εγω σκεφτομαι για αυτο εδω http://www.geekbuying.com/item/CMX-AML8726-MX-Android-4-2-Dual-Core-Mini-TV-Box-HDMI-HDD-Player-1G-8G-Built-in-XBMC-1080P-RJ45-AV-Port-with-IR-Remote-Control---Black-330173.html επειδη και εγω για τον ιδιο σκοπο το θελω και στην ιδια τιμη αλλα και για xbmc τί λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το παρακάτω http://www.fasttech.com/products/1110/10009244/1818302-s82-octa-core-2-0ghz-4k-android-4-4-kitkat-tv-box Πως σας φαίνεται η τιμή του για το συγκεκριμένο ; υπαρχει κατι καλύτερο σε σχέση τιμής χαρακτηριστικών στην αγορα; Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Κανεις;; καμία γνώμη ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ερώτηση:Έχεις ένα Android TV Box και έναν εκτυπωτή,χωρίς να έχεις PC. Υπάρχει τρόπος να κάνεις εκτύπωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Καλή επιλογή για αυτά που θες Το συγκεκριμένο κατάστημα δ2ν έχει καθόλου καλές κριτικές. Αν' αυτού θα σου πρότεινα αυτό http://m.gearbest.com/tv-box/pp_67822.html Σου προτείνω αυτό που είπε ο billyme ποιο πάνω Οταν λες δεν εχει καθολου καλες κριτικές το κατάστημα τι εννοείς ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Οταν λες δεν εχει καθολου καλες κριτικές το κατάστημα τι εννοείς ;; Οτι πιο καλα ειναι να μην αγορασεις απο εκει λογικα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsr Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ναι αλλά γιατι όμως ; εχω κανει παρά πολλές αγορές απο το συγκεκριμένο κατάστημα για διαφορα προϊόντα και δεν ειχα ποτε θέμα με κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Ερώτηση:Έχεις ένα Android TV Box και έναν εκτυπωτή,χωρίς να έχεις PC. Υπάρχει τρόπος να κάνεις εκτύπωση; Καμιά άποψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Καμιά άποψη; Ο πριντερ βλεπει δικτυο; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Ο πριντερ βλεπει δικτυο; Όχι ο εκτυπωτής δεν είναι wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Θα τον συνδέσεις με usb στο tv box και θα κατεβάσεις από το play store τα drivers για την εκάστοτε μάρκα εκτυπωτή. Το έχω δοκιμάσει σε cs968, mele a1000g και minix neo x8h και λειτουργεί Σε ευχαριστώ φίλε μου,τους drivers πως τους κατεβάζεις από το store; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_nous Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Καλησπέρα κι από εμένα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω android tv box αλλά έχω πελαγώσει. Πολλά τα μοντέλα ρε παίδες και ζαλίστηκα. Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το MXIII την μικρή έκδοση με 1Gb, λόγω περιορισμένου budget (βαριά 60 ευρώ), αλλά δεν γνωρίζω κανέναν να το έχει δοκιμάσει. Αφήστε που κάπου διάβασα για προβλήματα στον επεξεργαστή. Τι λέτε, να το πάρω? Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε σ'αυτά τα λεφτά? Θέλω να έχει οπωσδήποτε LAN και οπτική έξοδο ήχου για σύνδεση με ηχοσύστημα. Η χρήση θα είναι κυρίως για XBMC και internet. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Σημερα παραγγειλα το Minix Neo8-H.Μολις ερθει αν βρω χρονο θα κανω ενα unboxing βιντεακι μαζι με ενα ψιλο-review-στα Ελληνικα αν ενδιαφερεται κανεις και αν με πιασει η προκοπη... Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Σημερα παραγγειλα το Minix Neo8-H.Μολις ερθει αν βρω χρονο θα κανω ενα unboxing βιντεακι μαζι με ενα ψιλο-review-στα Ελληνικα αν ενδιαφερεται κανεις και αν με πιασει η προκοπη... Ενδιαφέρον πάντα υπάρχει για παρουσιάσεις στα ελληνικά και μεγάλο, αλλά βάζοντας τόσα "αν" σε μια προσφορά, καλύτερα να μην την κάνεις καθόλου... Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Ενδιαφέρον πάντα υπάρχει για παρουσιάσεις στα ελληνικά και μεγάλο, αλλά βάζοντας τόσα "αν" σε μια προσφορά, καλύτερα να μην την κάνεις καθόλου... Τα αν μπηκαν γιατι δεν εξαρταται αποκλειστικα απο μενα.Αν αργησει πχ να ερθει δεν θα υπαρχει χρονος για να γινει οπως το θελω.Δεν θα υπαρχει χρονος ουτε για το δικο μου ψαξιμο...Τεσπα, οταν με το καλο ερθει θα δουμε πως θα παει... Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Επειδή βλέπω οτι ενδιαφερεστε και για ελληνικές παρουσιάσεις σας υποσχομαι πως όταν πάρω το καινούριο pc (γιατί τώρα αυτό που έχω είναι μπρίκι και με το ζόρι κάνω edit τα videos) πως θα κάνω τις παρουσιάσεις και στα ελληνικά και στα αγγλικά Τα σέβη μου. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_nous Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Καλησπέρα κι από εμένα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω android tv box αλλά έχω πελαγώσει. Πολλά τα μοντέλα ρε παίδες και ζαλίστηκα. Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το MXIII την μικρή έκδοση με 1Gb, λόγω περιορισμένου budget (βαριά 60 ευρώ), αλλά δεν γνωρίζω κανέναν να το έχει δοκιμάσει. Αφήστε που κάπου διάβασα για προβλήματα στον επεξεργαστή. Τι λέτε, να το πάρω? Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε σ'αυτά τα λεφτά? Θέλω να έχει οπωσδήποτε LAN και οπτική έξοδο ήχου για σύνδεση με ηχοσύστημα. Η χρήση θα είναι κυρίως για XBMC και internet. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Φίλε Ironwolf ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν είμαι σίγουρος τι να κάνω. Να το πάρω ή να πάω σε καμιά δοκιμασμένη λύση? Εσύ για αυτό μιλάς? http://www.geekbuying.com/item/TV01-RK3188-Quad-Core-Google-Android-4-2-OS-Cortex-A9-1-6GHz-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-Mic-Camera-RJ45-External-Wifi-Antenna---Black-320161.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 (edited) Φίλε Ironwolf ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν είμαι σίγουρος τι να κάνω. Να το πάρω ή να πάω σε καμιά δοκιμασμένη λύση? Εσύ για αυτό μιλάς? http://www.geekbuying.com/item/TV01-RK3188-Quad-Core-Google-Android-4-2-OS-Cortex-A9-1-6GHz-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-Mic-Camera-RJ45-External-Wifi-Antenna---Black-320161.html οχι μαλλον λεει για αυτο εδω http://www.geekbuying.com/item/MXIII-Amlogic-S802-2-0GHz-Quad-Core-Google-Android-4-4-2-Octa-Core-GPU-4K2K-TV-BOX-HDMI-HDD-Player-1G-8G-Built-in-XBMC-Miracast-DLNA-OTG---Black-330268.html το σκεφτομαι και εγω αλλα σκεφτομαι και αυτο εδω http://www.geekbuying.com/item/CMX-AML8726-MX-Android-4-2-Dual-Core-Mini-TV-Box-HDMI-HDD-Player-1G-8G-Built-in-XBMC-1080P-RJ45-AV-Port-with-IR-Remote-Control---Black-330173.html που βεβαια ειναι δυπυρηνο αλλα με πιο χαμηλη τιμη και επειδη το θελω μονο για xbmc νομιζω θα κανει. με τα 1080 ομως τι γινετε? ειναι οκ? το εχει κανεις δοκιμασει? Edited August 20, 2014 by billyme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts