Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να πάρω ένα Android tv box/stick για να κάνω την τηλεόραση smart tv. Πιο πολύ με ενδιαφέρει για το browsing, το κατέβασμα αντε και κανα παιχνιδάκι αφού για ταινίες έχω τον asus play mini και είμαι πολύ ικανοποιημενος. Λέω να πάρω λοιπόν αυτον http://www.e-shop.gr/natec-nat-0603-extreme-media-hd241-smart-tv-hdmi-dongle-android-422-p-PER.572297&sid=1 αφού είναι και σε προσφορά και δεν θέλω να μπλεξω με αγορά από το εξωτερικό. Πως σας φαίνεται? Θα κάνει για την δουλειά που το θέλω? Το έχει κανένας? Μήπως να πάρω το διπύρηνο με τα 50 η για δέκα ευρώ παραπάνω άξιζε το τετραπυρηνο με τα 60?

Θέλω να πάρω ένα Android tv box/stick για να κάνω την τηλεόραση smart tv. Πιο πολύ με ενδιαφέρει για το browsing, το κατέβασμα αντε και κανα παιχνιδάκι αφού για ταινίες έχω τον asus play mini και είμαι πολύ ικανοποιημενος. Λέω να πάρω λοιπόν αυτον http://www.e-shop.gr/natec-nat-0603-extreme-media-hd241-smart-tv-hdmi-dongle-android-422-p-PER.572297&sid=1 αφού είναι και σε προσφορά και δεν θέλω να μπλεξω με αγορά από το εξωτερικό. Πως σας φαίνεται? Θα κάνει για την δουλειά που το θέλω? Το έχει κανένας? Μήπως να πάρω το διπύρηνο με τα 50 η για δέκα ευρώ παραπάνω άξιζε το τετραπυρηνο με τα 60?

Δεν το συζηταμε καν οτι πας σε τετραπυρινο........:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Οκ! Έτσι κι αλλιώς η διαφορά δεν είναι μεγάλη. Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος περιμένω εντυπώσεις :)

Επίσης πως το χειριζόμαστε ρε σεις?

Οκ! Έτσι κι αλλιώς η διαφορά δεν είναι μεγάλη. Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος περιμένω εντυπώσεις :)

Επίσης πως το χειριζόμαστε ρε σεις?

στην θυρα usb ποντικι ασυρματο και αυτο ηταν!!

Κάτι διάβασα για fly mouse, βολεύει? Επίσης ποντίκι και πληκτρολόγιο ασύρματο θα το αναγνωρίζει?

Κάτι διάβασα για fly mouse, βολεύει? Επίσης ποντίκι και πληκτρολόγιο ασύρματο θα το αναγνωρίζει?

Οκ μην φαντασεις και θαυματα απο το fly mouse,αλλα κανεις την δουλεια σου,ναι και εγω ασύρματα εχω,μια χαρα,σαν το pc σου θα εισαι.:)

Εσυ φίλε ποιο έχεις?

Έχουν και μέσα στην συσκευασία κάποιο fly mouse συνήθως η είναι σκέτα?

Eγω φιλε μου εχω αγορασει απο Κινα το παρακατω---->

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-A928-5G-WIFI-Quad-Core-TV-BOX-Android-4-2-w--OTA-Bluetooth-4-0-RJ45-SPDIF-HDMI-with-Free-2-4G-Fly-Mouse-W--Mic-Audio-Out-Black-323617.html

Πώς το βλέπεις? Κολλάει καθόλου? Το wifi πιάνει καλά? Οι ταινίες?

Το πληκτρολόγιο το συνδεσες και δούλεψε κατευθείαν? Δε θέλει τίποτα drivers όπως στα pc? (είμαι ψιλοασχετος :p)

Πώς το βλέπεις? Κολλάει καθόλου? Το wifi πιάνει καλά? Οι ταινίες?

Το πληκτρολόγιο το συνδεσες και δούλεψε κατευθείαν? Δε θέλει τίποτα drivers όπως στα pc? (είμαι ψιλοασχετος :p)

Φιλε μου δεν εχω καποιο θεμα εγω τι να σου πω,το εχω για ταινιες απο τον σκληρο μου και απο το net,σερφαρισμα.κανα παιχνιδακι,mails,για αυτα που κανω ειμαι υπερκαλυμενος,εχω βαλει και την 4.4 kitkat ολα μια χαρα τα βλεπω.

Πώς την έβαλες? Δεν πρέπει να έχει βγει ειδικά για την συσκευή σου? Που την βρήκες?

Στο link που σου εδωσα εχει και Support & Firmware εαν προσεξεις.:)

Ότι θα παρείχαν οι κινεζοι τόσο καλή υποστήριξη δεν το περίμενα :p

Λέω να το παραγγείλω μέσα στην βδομάδα, μην χάσω και την έκπτωση γιατί με 80 ευρώ δεν συμφέρει :)

Ότι θα παρείχαν οι κινεζοι τόσο καλή υποστήριξη δεν το περίμενα :p

Λέω να το παραγγείλω μέσα στην βδομάδα, μην χάσω και την έκπτωση γιατί με 80 ευρώ δεν συμφέρει :)

εγω εχω αυτο ,απο aliexpress βεβαια οχι απο geekbuying.ριξε και σε αυτο μια ματια..χαμενος δεν θα βγεις..το εχω κανενα τριμηνο και παει σφαιρα.

Υπερβαίνει το budget μου, άσε που δεν έχω ξαναψωνισει από Κίνα και όσο να ναι είμαι λίγο επιφυλακτικος. Λέω να παραγγείλω κανα fly mouse με 10 ευρώ από Κίνα για να δοκιμάσω. Εσάς έχουν ελληνικά μέσα?

Θυμηστε μου λίγο.

Default στα πόσα τρέχει το cs968;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τρέχει στα 1412 mhz

Έχεις Δοκιμάσει καθόλου ocing;

Είναι σταθερό για daily use σε παραπάνω;

Amazon Fire stick 4k max

Αυτή τη στιγμή το έχω στα 1608 mhz cpu, 600 mhz gpu και 600mhz ddr και τρέχει πολύ σταθερά απλά ανεβαίνει λίγο η θερμοκρασία χωρίς κάποιο πρόβλημα όμως

με ποια RΟΜ; QuickShoT v3.1; από αύξηση επιδόσεων τι παίζει; είναι καθόλου καλύτερα τα πράγματα όσο αφορά την απόδοση της αναπαραγωγής ταινιών;

Αφου το λεει φιλε μου............δεν προσεχεις καλα.:)

PS:The only difference between Vega S89 and Vega S89-H is the dolby and dts media support:

Vega S89 use XBMC or MX player S/W.to decoding the dolby and dts.

Vega S89-H support hardware decoding dolby and dts ,which means no matter which video player you use, it will always have sound.

Μολις σημερα μου ηρθε το S89 αλλα ψιλιάζομαι μ@λ@κια. Μου εστειλε το elite. Πουθενα στην περιγραφη του δεν ελεγε οτι ήταν το elite. Νομιζα πως ηταν το standard. Θα του ζητησω 20E πισω, γιατι το πληρωσα 90 και το elite κανει 72. Το ειχα παρει απο Ebay οπότε αν δε μου τα δωσει θα παρει αρνητική αξιολόηση...

Τελικα πηρα το natec hd241. Γενικα ειμαι ευχαριστημενος μονο που αντιμετωπιζω προβλημα με το xbmc. Στα περισσοτερα καναλια μου λεει script failed, εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει;

Για το CS968/TV01 (Ver 3 - AP6210) με την Stock ROM (Geekbuying) ποια έκδοση του XBMC 13.x προτείνεται για να αντικαταστήσω την SPMC που του έχω ήδη ?

Τέλος αν αποφασίσω να μπω στην διαδικασία να αλλάξω ROM ποια πιστεύεται είναι η καλύτερη (χωρίς OC) ?

Είδα την QuickShoT v3.1 αλλά μπερδεύτηκα με τις επιλογές και τους kernel που διαθέτει και τον τρόπο αναβάθμισης.

Για το CS968/TV01 (Ver 3 - AP6210) με την Stock ROM (Geekbuying) ποια έκδοση του XBMC 13.x προτείνεται για να αντικαταστήσω την SPMC που του έχω ήδη ?

Τέλος αν αποφασίσω να μπω στην διαδικασία να αλλάξω ROM ποια πιστεύεται είναι η καλύτερη (χωρίς OC) ?

Είδα την QuickShoT v3.1 αλλά μπερδεύτηκα με τις επιλογές και τους kernel που διαθέτει και τον τρόπο αναβάθμισης.

Με GEASS rom και beyond XBMC 3.4

Παίζω τα πάντα μέχρι 1080p.

Amazon Fire stick 4k max