Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ενημερώσω πως παρέλαβα πριν από λίγο το Tronsmart Vega S89-H με DHL από το geekbuying. Το δοκιμάζω και επανέρχομαι...

Από την μέρα της παραγγελίας, πόσες μέρες ήταν μέχρι την παράδοση;

"Ταν ή επί τας"

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1314

• makis1024

566

• ath156

1840

Από την μέρα της παραγγελίας, πόσες μέρες ήταν μέχρι την παράδοση;

16/5 έδωσα τη παραγγελία και σήμερα το παρέλαβα, αλλά δεν ήταν διαθέσιμο τότε προς πώληση.

Μου έστειλαν αρχικά tracking number από την DHL στις 27/5 και στις 31/5 έστειλαν και δεύτερο που τελικά ήταν και το αληθινό.

Συμπέρασμα, η αποστολή του πακέτου έγινε τελικά 30/5.

Να ενημερώσω πως παρέλαβα πριν από λίγο το Tronsmart Vega S89-H με DHL από το geekbuying. Το δοκιμάζω και επανέρχομαι...

κρέμομαι από τα χείλη σου.το περιμένω και γω από μέρα σε μέρα.

Με τελωνείο όλα καλά;

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

κρέμομαι από τα χείλη σου.το περιμένω και γω από μέρα σε μέρα.

Με τελωνείο όλα καλά;

Κανένα πρόβλημα, πέρασε... Δηλωμένη αξία 30 δολάρια.

Μια πρώτη εκτίμηση είναι πως το μηχάνημα τα αξίζει τα λεφτά του.

Το xbmc άψογο, το έφερα και στα μέτρα μου, όλα καλά. SD ποιότητα δεν το συζητάμε καν αέρας, 720 αν το αφήσεις κάνα 5λεπτο να φορτώσει οκ, και 1080 σε κάνα 10λεπτο μια χαρά πάει (Cyta 8Mbps)

Το wifi είναι καλούτσικο, σε απόσταση 2 δωματίων δεν μου δημιούργησε πρόβλημα.

Ταινίες από τον σκληρό 1ΤΒ που του έχω πάνω μια χαρά.

Παιχνίδια δεν παίζω καν, μη με ρωτήσετε.

Edited by kroumel

Μιλάς για streaming μεσω Ιντερνετ έτσι;;; Τοπικά δοκίμασες κανενα βαρύ 1080p με DTS;;

Εικόνα κρύσταλλο;; τα χρώματα - κοντράστ ηταν οκ ;;; Το ρωτάω γιατι ενα RK3188 που εχω τα χρώματα ειναι ελαφρώς σκότεινα με λιγο παραπανω κοντραστ.

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Το xbmc άψογο, το έφερα και στα μέτρα μου, όλα καλά. SD ποιότητα δεν το συζητάμε καν αέρας, 720 αν το αφήσεις κάνα 5λεπτο να φορτώσει οκ, και 1080 σε κάνα 10λεπτο μια χαρά πάει (Cyta 8Mbps)

Μπορεί να φταίει και η γραμμή σου, αλλά όλα τα παραπάνω τα τρέχει άνετα και το παλιότερο cs968 .

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ο κερνελ του s89 τι ειναι; 1080p; κάτι αλλο; πείτε του παιδιά και ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα να το τσεκάρει γιατί δεν τα πολύ καλά

Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history:
Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310]

Τελικα 104κ4 firmware?

Λιωστο και περιμενουμε και δευτερη εκτιμηση

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Τελικα 104κ4 firmware?

Λιωστο και περιμενουμε και δευτερη εκτιμηση

Ναι αυτό το firmware έχει.

Sample 1080p 40Mbps :up:

Transformers 1080p 10Mbps DTS :up:

Prince of Persia: The Sands of Time 1080p 14Mbps DTS :up:

Moulin Rouge! 1080p 10Mbps DTS :up:

Η φωτεινότητα είναι μια χαρά, τα χρώματα δείχνουν υπέροχα.

τελεια τελεια!! ανυπομονώ κι εγώ το δικο μου :D ( minix x8-h ιδιο πρακτικά με το vega s89-h )
Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το Android TV box ;;;

Φαντασου το πολυ απλα.........ενα κντ με λειτουργικο Android συνδεδεμενο στην tv σου.Οτι κανεις λοιπον στο κντ σου το κανεις απευθειας στην tv σου......:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Φαντασου το πολυ απλα.........ενα κντ με λειτουργικο Android συνδεδεμενο στην tv σου.Οτι κανεις λοιπον στο κντ σου το κανεις απευθειας στην tv σου......:)

οκ ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά,

θα ήθελα τη βοήθεια σας. Αγόρασα το Tronsmart MK908, εγκατέστησα το XBMC 12.2 και έχω πρόβλημα με την ποιότητα των video. Το βάζω να παίξει σε 42'' τηλεόραση και η εικόνα είναι χάλια (σε HD δεν παίζει καθόλου), άσε που έχει καθυστέρηση ο ήχος Οι δοκιμές έχουν γίνει στο 1channel και icefilms). Έχω διαβάσει διάφορα για HW acceletation και αλλαγη του default player σε MX Player αλλα να πω την αλήθεια όλα αυτά μου φαίνονται βουνό.

Ξέρει κάποιος εάν υπάρχει κάποια έκδοση του XBMC την οποία μπορώ να βάλω στην οποία θα μπορώ να έχω καλή ποιότητα εικόνας?

Ευχαριστώ

Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

Γεια σου φίλε. Δες αυτόν τον απλό οδηγό που έφτιαξα

Guide for the perfect XBMC experience on Android:

Φϊλε μου σε ευχαριστώ πολύ. Δεν το είδα ολόκληρο το video αλλά φαίνεται ότι έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά! Μόλις το ολοκληρώσω θα σε ενημερώσω για το αποτέλεσμα.

Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

Τους είχες πει εσύ τίποτα να γράψουν ή από μόνοι τους έβαλαν την τιμή στα 30$ ?

NOKIA 5110 - 3410 - 6021 - 7600 - 7710, Iphone 3g 8gb, Huawei X5 pro (u8800pro),

NEO N003 2/32GB v1.1 w1.1 N18S FULL WHITE

Xiaomi Redmi Note 4 mido 2016102

Τους είχες πει εσύ τίποτα να γράψουν ή από μόνοι τους έβαλαν την τιμή στα 30$ ?

Όχι δεν τους είπα κάτι αλλά ήξερα πριν την παραγγελία πως το δηλώνουν με χαμηλή τιμή προς εξυπηρέτησή μας.

Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να περάσει τελωνείο με κούριερ (σε ποιον υπάλληλο θα πέσεις) αλλά είναι σχετικά μικρή.

Edited by kroumel

Γεια σου φίλε. Δες αυτόν τον απλό οδηγό που έφτιαξα

Guide for the perfect XBMC experience on Android:

Καλημέρα φίλε μου,

δοκίμασα εχθές να ακολουθήσω τα βήματα που παρουσιάζεις στο video και όταν πάω να τρέξω βίντεο μου εμφανίζει το μύνημα External Player Active και σταματάει εκεί. Έχει καμά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Χρειάζονται κάποια προαπαιτούμενα βήματα?

Σε ευχαριστώ

Όχι δεν τους είπα κάτι αλλά ήξερα πριν την παραγγελία πως το δηλώνουν με χαμηλή τιμή προς εξυπηρέτησή μας.

Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να περάσει τελωνείο με κούριερ (σε ποιον υπάλληλο θα πέσεις) αλλά είναι σχετικά μικρή.

Έκανα την παραγγελία με απλό ταχυδρομείο όχι κάποιο courier, Η εξυπηρέτηση στην αναγραφόμενη τιμή είναι για τα μέλη του myphone ή σε όλους το ίδιο ισχύει για Ελλάδα?

NOKIA 5110 - 3410 - 6021 - 7600 - 7710, Iphone 3g 8gb, Huawei X5 pro (u8800pro),

NEO N003 2/32GB v1.1 w1.1 N18S FULL WHITE

Xiaomi Redmi Note 4 mido 2016102

Έκανα την παραγγελία με απλό ταχυδρομείο όχι κάποιο courier, Η εξυπηρέτηση στην αναγραφόμενη τιμή είναι για τα μέλη του myphone ή σε όλους το ίδιο ισχύει για Ελλάδα?

Πρώτων το μαγαζί δεν έχει καμία σχέση με το myphone (απ οτι ξέρω), και δεύτερων δεν γνωρίζει ποιοι είναι μέλη του myphone για να τους κάνει την εξυπηρέτηση. Άρα το κάνει σε όλες του τις παραγγελίες.

Γνωρίζουν τι παίζει με την φορολογία και το δηλώνουν συνήθως με χαμηλότερη τιμή για να γλιτώσουμε τελωνείο, αυτό βέβαια το γνωρίζουν και οι τελωνιακοί και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να ελέγχει και να φορολογηθεί. Αυτό ισχύει για Ελλάδα π.χ στην Κύπρο περνάνε ΠΑΝΤΑ τελωνείο οι παραγγελίες με κούριερ απ ότι ξέρω.

Edited by kroumel

καλημέρα παιδιά,

σήμερα το πρωί το cs968 μου δεν ανοίγει.

Δηλαδή, συνήθιζα να το κλείνω με μια shut down app που είχα βρει και όταν άνοιγα tv, έπαιρνε σήμα από hdmi και άνοιγε μόνο του.

Τώρα δεν ανοίγει με τίποτα.

Έβγαλα και ξανάβαλα καλώδιο τροφοδοσίας (που είναι ο κλασσικός τρόπος για να ανοίξει), άλλαξα καλώδια hdmi, το συνέδεσα στην οθόνη του πισιου, τίποτα.

Το μόνο που κάνει όταν το βάλεις στην πρίζα είναι να ανοίξει ένα αχνό μπλε φωτάκι, που δεν είναι το φουλ μπλε που έχει όταν δουλεύει η συσκευή.

Μπορώ να το τσεκάρω με άλλον τρόπο;

Δεν το έχω συνδέσει ποτέ και με πισί και δεν ξέρω αν μπορώ να το «δω» από κει κάπως, να μου πει έστω ότι υπάρχει η συσκευή και δεν ανταποκρίνεται. Εδώ στην Β. Αφρική που μένω έχει λίγο ζέστη και φοβάμαι τις θερμοκρασίες του.

Καμιά ιδέα;

Μπορεις να αλλαξεις τροφοδοτικο?

το σκέφτηκα, δεν έχω δεύτερο.

Μου έκανε εντύπωση ότι δίνει ρεύμα αλλά δεν ανάβει. Και το ίδιο τροφοδοτικό δούλευε μια χαρά πολύ καιρό τώρα.

Πώς γίνεται να δουλεύει λιγότερο τώρα;

Να καεί, οκ, κάηκε, αλλά να μην δίνει αρκετό ρεύμα ενώ τόσο καιρό δουλεύει κανονικά;

έντιτινκ: έπρεπε να ντυθώ για να το πάω σε μαγαζί με ηλεκτρονικά και πριν φύγω από το σπίτι να το δοκιμάσω για μια ύστατη φορά σε πρίζα για να ανάψει.

Η λύση απ'ότι κατάλαβα ήταν να μείνει εκτός πρίζας για κάποιο χρονικό διάστημα και ίσιωσε, λες και έχει μπαταρία .......

Edited by ekkli
ξύπνησε!