mmarx_72 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Καλησπέρα! Ψάχνω για Android box ή stick γύρω στα 30 με 35€. Αυτά διαθέτω κ δεν μπορώ να ανέβω παραπάνω. Ποιο είναι το καλύτερο που μπορώ να αγοράσω; Edit Τελικά είδα αυτό http:// http://www.ebay.com/itm/Minix-NEO-X7-Quad-Core-Android-4-2-RK3188-Bluetooth-2GB-16GB-Google-Smart-TV-Box-/331171205333?pt=AU_MultiFormatMediaPlayers&hash=item4d1b5790d5 Θα μπει σε 3d Τηλεόραση, έχει την δυνατότητα να παίξει 3d ταινίες; Το minix είναι ένα από τα κορυφαία που κυκλοφορούν και ίσως το ακριβότερο από όλα. Όταν η τιμή του παντού πάνω από 100 δολλάρια τότε φωνάζει από μακρυά ότι δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να μπορεί να το πωλεί σε τόσο χαμηλή τιμή. Σε τέτοια τιμή δεν βρίσκεις ούτε το προηγούμενο μοντέλο της minix, το διπλοπύρηνο. Δύσκολο πραγματικά να βρεις κουτί στην τιμή που ψάχνεις, μάλλον στικάκι θα πάρεις. Θα πρότεινα να αντέξεις ακόμη λίγο καιρό για να μαζέψεις ακόμη δέκα με δεκαπέντε ευρώ και να πάρεις κουτί τετραπύρηνο. Στο ενδιάμεσο βάλε το xbmc σε κανένα λάπτοπ και χρησιμοποίησε το για να κερδίσεις χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Εκανα edit παραπάνω και το πρόσθεσα :P Ironwolf πιο από τα δύο έχεις? Bt919 η cs968? link που έχεις δεν το βρήκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Ironwolf πιο από τα δύο έχεις? Bt919 η cs968? link που έχεις δεν το βρήκα... Το λινκ είναι στο μηνυμα #1529 Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ironwolf πιο από τα δύο έχεις? Bt919 η cs968? link που έχεις δεν το βρήκα... Και τα 2 έχει. Το τελευταίο post αναφέρεται στο unboxing του Bt919. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Αν θέλεις τσέκαρε το unboxing που ανέβασα στο youtube για το BT919 είναι πολύ καλό στικάκι. Σε λίγες μέρες θα ανεβάσω και full review Περιμενω το review σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Αν θες στικάκι με καλό wifi επειδή το έχω και είναι δοκιμένο σου προτείνω το BT919 που έχει και διπλή κεραία wifi, είναι pre-rooted και δεν έχει πρόβλημα θερμοκρασίας (τουλάχιστον αυτό που έχω εγώ) Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου, χωρίς να γίνομαι κουραστικός υπάρχει κάποιο link? γιατί το Google δεν βοηθάει :wacko: Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gino27 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Καλησπέρα παιδιά χρειάζομαι τα φώτα σας!!! Στις 20/3 παρήγγειλα το cs968 απο το geekbuying και μεχρι και σήμερα στο track μου βγάζει: item in conta ips είναι φυσιολογικό αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ναι νορμάλ είναι. Εγώ παρήγγειλα ένα ταμπλετ στις 20/3 και βγάζει το ίδιο. Δεν έρχονται γρήγορα από Κίνα, ούτε τα στέλνουν αμέσως. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gino27 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Σευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strada Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Καλημερα,πηρα και γω ενα cs 698 αφου διαβασα οτι γραψατε. Ωραιο μηχανακι,αν και μου κανε κολπακια χτες,με reboot την ωρα που επαιζε youtube και xbmc. Τελικά επαλήλθε με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Το xbmc που φοραει δεν παιζει καλα. Τι προτεινετε γιατι εχω μπερδευτει,την ρομ δεν την πειραζω ακομη,αλλα με το xbmc τι κανω? Βάζω just xbmc...beyond xbmc ή xbmc beta arm???:wacko: Kαι κατι τελευταιο,στο antutu εβγαλε 155κατι...και στα στοιχεια του εργαλειου μου λεει root access. Τι κινεζικες τις εφαρμογες,πως τις εξαφανιζω απο μεσα?Υπαρχει εργαλειο? Ρωταω σαν αρχαριος γιατι ειμαι...:p Ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ααα...και το νοβα γκοου...δεν δουλεψε σε μενα το μηχανακι (cs 968) το αγορασα απο gadgetgreats Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 εγω πηρα το Minix X7 με τα 16gb 104 ευρω απο ebay και περιμενω να ερθει πεταξα περυσι τα λεφτα μου σε ενα cx-919 το οποιο δεν δουλεψε ποτε σωστα και στο τελος μπρικαρε ελπιζω αυτο να με αποζημιωσει Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 εγω πηρα το Minix X7 με τα 16gb 104 ευρω απο ebay και περιμενω να ερθει πεταξα περυσι τα λεφτα μου σε ενα cx-919 το οποιο δεν δουλεψε ποτε σωστα και στο τελος μπρικαρε ελπιζω αυτο να με αποζημιωσει Εχεις καιρό που το παρηγγειλες?ειμαι αναμεσα στο minix x7 και στο cs968... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Εχεις καιρό που το παρηγγειλες?ειμαι αναμεσα στο minix x7 και στο cs968... Εαν δεν εχεις προβλημα με την διαφορα στην τιμη πας στο minix x7 χωρις 2η σκεψη........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Εαν δεν εχεις προβλημα με την διαφορα στην τιμη πας στο minix x7 χωρις 2η σκεψη........:) Το θέμα είναι ή διαφορά στην τιμή να είναι δικαιολογημένη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καλημερα,πηρα και γω ενα cs 698 αφου διαβασα οτι γραψατε. Ωραιο μηχανακι,αν και μου κανε κολπακια χτες,με reboot την ωρα που επαιζε youtube και xbmc. Τελικά επαλήλθε με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Το xbmc που φοραει δεν παιζει καλα. Τι προτεινετε γιατι εχω μπερδευτει,την ρομ δεν την πειραζω ακομη,αλλα με το xbmc τι κανω? Βάζω just xbmc...beyond xbmc ή xbmc beta arm???:wacko: Kαι κατι τελευταιο,στο antutu εβγαλε 155κατι...και στα στοιχεια του εργαλειου μου λεει root access. Τι κινεζικες τις εφαρμογες,πως τις εξαφανιζω απο μεσα?Υπαρχει εργαλειο? Ρωταω σαν αρχαριος γιατι ειμαι...:p Ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ααα...και το νοβα γκοου...δεν δουλεψε σε μενα το μηχανακι (cs 968) το αγορασα απο gadgetgreats Rom από μένα βάλε την Geass, ειδικά αν θες σωστό 5.1 ήχο από hd video. Εμένα με αυτή και το Justxbmc v.2 βλέπω και αποθηκευμένα 1080p μια χαρά. Το σκορ μια χαρά είναι του Antutu. Για δωρεάν πρόγραμμα για αφαίρεση των κινέζικων εφαρμογών, βάλε το Rootappdelete και πήγαινε στο Freeze. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Το θέμα είναι ή διαφορά στην τιμή να είναι δικαιολογημένη... Απολυτα απο οτι διαβαζω..........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Απολυτα απο οτι διαβαζω..........:) Εμείς μπορούμε να διαβάσουμε??? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) Εμείς μπορούμε να διαβάσουμε??? :D Ακομα και στο παρων τοπικ φιλε μου. Kαι φυσικα εδω με ενα παρα πολυ καλη υποστιριξη. http://www.minixforums.com/ Edited April 10, 2014 by kostast1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καλησπέρα παιδιά χρειάζομαι τα φώτα σας!!! Στις 20/3 παρήγγειλα το cs968 απο το geekbuying και μεχρι και σήμερα στο track μου βγάζει: item in conta ips είναι φυσιολογικό αυτό; Επειδή το συζητάγαμε, σήμερα έφτασε Ελλάδα το δικό μου. :-) Λογικά σήμερα αύριο και το δικό σου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Επειδή το συζητάγαμε, σήμερα έφτασε Ελλάδα το δικό μου. :-) Λογικά σήμερα αύριο και το δικό σου. Ναι τωρα που το τσεκαρα ηρθαν και τα δικα μου Ελλαδα.Οποτε αυριο θα τα εχω.:) 27-3 η αγορα........ Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmarx_72 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Παιδιά μια ερώτηση στα σύντομα. Έχω το cs968 εδώ και καιρό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Σήμερα μου έδωσε ένας φίλος να δοκιμάσω ένα καλώδιο που πήρε για να του μετατρέπει το σήμα του hdmi se rca. Αν και ξέρω ότι passive καλώδιο δεν κάνει τέτοια δουλειά το έβαλα στο μηχάνημα για να μην του πω ψέματα ότι το δοκίμασα και δεν δούλευε. Φυσικά δεν δούλεψε έτσι το αφαίρεσα και δεν ασχολήθηκα με το cs968. Απόψε, ανάβοντας το μηχάνημα πρόσεξα ότι η έξοδος από το hdmi είχε μετακινηθεί προς τα δεξιά και τα χρώματα είχαν κιτρινίσει. Όταν λέμε μετακινηθεί μιλάμε για ένα τρίτο της οθόνης χαμένο στα δεξιά, ίσως και περισσότερο. Δοκίμασα να φλασάρω την stock rom από την αρχή όπως και άλλες rom αλλά το πρόβλημα παραμένει. Αν το ενώσω με το rca καλώδιο από την έξοδο rca τότε βλέπω κανονικά τα χρώματα και την θέση της εικόνας. Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα θα ήθελα πολύ να την διαβάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strada Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) Το REVIEW ανέβηκε πριν από λίγο Εγώ έχω το SPMC http://www.freaktab.com/showthread.php?8363-SPMC και τρέχει καλά , αλλά στα 1080p λαγγάρει. Αν θες να βλέπεις και 1080p τότε θα σου πρότεινα να βάλεις ή την Gotham 13 Alpha 7 ή την Beta 3 καλύτερα, από το επίσημο site του XBMC Εφόσον είσαι rooted θα εγκαταστήσεις το titanium backup και μέσω αυτού θα τις απεγκαταστήσεις thanx...το titanium θα την κανει την δουλειά του γιατι εχει αρκετες εφαρμογες που παιζουν απω ανατολη.:cool: αληθεια κραταω αντιγραφα απο αυτα που κανω απεγκατασταση ή κατευθειαν σβου? ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Rom από μένα βάλε την Geass, ειδικά αν θες σωστό 5.1 ήχο από hd video. Εμένα με αυτή και το Justxbmc v.2 βλέπω και αποθηκευμένα 1080p μια χαρά. Το σκορ μια χαρά είναι του Antutu. Για δωρεάν πρόγραμμα για αφαίρεση των κινέζικων εφαρμογών, βάλε το Rootappdelete και πήγαινε στο Freeze. Καλο φαινεται κι αυτο,το freeze δηλ τι κανει,δεν τα σβήνει και απλα τα εξαφανιζει? για τη rom επειδη φοβαμαι μη κανω πατατα, δεν εχω και εμπειρια, θα κατσω προσωρινα ετσι, μιας και μετα την επαναφορα εργ.δεδ. που εκανα ξανα επαννεκινηση δεν ειδα.Πολυ πιθανον βεβαια τις επανεκκινησεις να τις προκαλουσε και το xbmc που εχει προεγκατεστημενο, αφου δοκιμασα να το ρυθμισω αλλα στη πρωτη ταινια εβγαλα μπιμπικια απο τα νευρα μου...και με αναλυση 720.Βεβαια για να πω την αληθεια,32αρα εχω και στα 720 ημουν ευχαριστημενος...δεν θα με χαλουσε και το 1080 βεβαια. Αν μεινω με τη μαμα ρομ μεχρι να αντεξω και να μη με τεντωσει, προτεινεις δηλ justxbmc? το beyondxbmc το δοκιμασε κανεις με μαμα ρομ? το beta official xbmc? Edited April 10, 2014 by strada Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Ναι με το freeze, τα απενεργοποιει, σαν να μην τα βλέπει το σύστημα. Είναι το πιο safe γιατί οπότε θες τα επαναφερνεις με 2 κλικ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Ναι αλλά σου τρώει χώρο από αυτόν που έχεις για τις εφαρμογές. Πιστεύω η καλύτερη λύση είναι να τις κάνει backup στο titanium και να τις απεγκαταστήσει Έχει και απεγκατάσταση το Rootappdelete. Οπότε είναι θέμα επιλογής του τι θες να κάνεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 (edited) Ψαχνω κι εγω αυτον τον καιρο για ενα android box ή stick και εκατσα και...διαβασα ολες τις σελιδες εδω... Επειδη δεν ειμαι και τοσο tech maniac, θελω κατι...απλο, δηλ. να το συνδεσω στην tv και να γινονται αυτα που θελω, χωρις κολληματα ή προβληματα με wifi: internet-utube-googleplay(apps-games) -mx player (τουλαχιστον 720ρ, ιδανικο θα ηταν να υπαρχει η δυνατοτητα να συνδεθει οπτικα ή ομοαξονικα με τον ενισχυτη)- xbmc(μεχρι προχτες δεν ηξερα καν τι ειναι, μου φανηκε ενδιαφερων αυτα που μπορει να κανει, αλλα προσπαθησα ανεπιτυχως να το εγκαταστησω στο pc μου, φανταζομαι ποσες δυσκολιες μπορει να χει στα android στικακια, με τοσα που εχω διαβασει εδω, και ειδικα εγω που δεν εχω και ιδιαιτερη επαφη με την τεχνολογια, γι αυτο και δεν με πολυνοιαζει προς το παρων) Σε ποιο κι αν καταληξω, θα το λειτουργω μαλλον με keyboard και mouse (ισως το microsoft 800). Eρωτηση: το συγκεκριμενο, λεει οτι ειναι ασυρματο... δηλ. για να συνδεθει χρειαζεται ή οχι usb θυρα; Πιο πολυ εδω μεσα αναφερεται το cs968... Ενδιαφερων μου φανηκε και το BT918 Eχετε κατι να μου προτεινετε...;[ Edited April 13, 2014 by lionor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts