Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Προχθές έπαιζε ο γιος μου με το cs968 (είναι 5 χρονών αλλά του έχω δείξει τα βασικά και το δουλεύει) και όπως παρακολουθούσε ταινία στο xbmc κάτι πάτησε και η οθόνη του xbmc έχει μικρύνει στο 1/4 της αρχικής και είναι "τοποθετημένη" στο κάτω αριστερά τεταρτημόριο της τηλεόρασης (40άρα).

Εψαχνα τις ρυμίσεις αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα. Εχει συμβεί σε κανέναν να μου δώσει τα φώτα του ;

Επισημαίνω ότι συμβαίνει μόνο στο xbmc, τα υπόλοιπα προγράμματα δουλεύουν μια χαρά.

Ευχαριστώ.

υπάρχει καμιά ρύθμιση να φτιαχτεί κάπως η εικόνα που βγάζει το av καλώδιο ;

οκ το ξέρω ότι φταίει η tv αλλά λέω μήπως υπάρχει κάτι :)) (τα γράμματα φαίνονται χάλια)

Καλησπέρα,

Προχθές έπαιζε ο γιος μου με το cs968 (είναι 5 χρονών αλλά του έχω δείξει τα βασικά και το δουλεύει) και όπως παρακολουθούσε ταινία στο xbmc κάτι πάτησε και η οθόνη του xbmc έχει μικρύνει στο 1/4 της αρχικής και είναι "τοποθετημένη" στο κάτω αριστερά τεταρτημόριο της τηλεόρασης (40άρα).

Εψαχνα τις ρυμίσεις αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα. Εχει συμβεί σε κανέναν να μου δώσει τα φώτα του ;

Επισημαίνω ότι συμβαίνει μόνο στο xbmc, τα υπόλοιπα προγράμματα δουλεύουν μια χαρά.

Ευχαριστώ.

Νομίζω ότι το shortcut είναι ή αυτό "\" ή αυτό "/". Το πατάω συνέχεια στο πληκτρολόγιο, ειδικά όταν βλέπω ταινία και είναι σκοτάδι :):)

Εϊμαι έτοιμος να πάρω το CS968 για το σαλόνι και να πουλήσω το HTPC. Tο μόνο που δεν ξέρω είναι αν μπορώ να του συνδέσω εξωτερικό DVD/Bluray drive με USB και να παίζω DVD - Bluray's από εκεί. Γίνεται κάτι τέτοιο, το έχει δοκιμάσεις κανείς;

Για το bluray δεν καίγομαι να πω την αλήθεια, στα 4 χρόνια που έχω το HTPC δεν είδα ούτε μία φορά και επιπλέον έχω και το PS3 αν χρειαστεί. Για το DVD με νοιάζει όμως γιατί η πεθερά μου βλέπει (κάτι τελειωμένα από περιοδικά, ξέρετε).

Νομίζω ότι το shortcut είναι ή αυτό "\" ή αυτό "/". Το πατάω συνέχεια στο πληκτρολόγιο, ειδικά όταν βλέπω ταινία και είναι σκοτάδι :):)

Εϊμαι έτοιμος να πάρω το CS968 για το σαλόνι και να πουλήσω το HTPC. Tο μόνο που δεν ξέρω είναι αν μπορώ να του συνδέσω εξωτερικό DVD/Bluray drive με USB και να παίζω DVD - Bluray's από εκεί. Γίνεται κάτι τέτοιο, το έχει δοκιμάσεις κανείς;

Για το bluray δεν καίγομαι να πω την αλήθεια, στα 4 χρόνια που έχω το HTPC δεν είδα ούτε μία φορά και επιπλέον έχω και το PS3 αν χρειαστεί. Για το DVD με νοιάζει όμως γιατί η πεθερά μου βλέπει (κάτι τελειωμένα από περιοδικά, ξέρετε).

Απλά μια αναφορά για κάποιον που το έκανε σε ταμπλέτα (δεν βλέπω γιατί να μην γίνει και στο δικό μας) με συγκεκριμένο dvd player. Είναι review στην amazon ενός external dvd player, διάβασε λίγο τα reviews και θα βρεις το συγκεκριμένο. Σου βάζω το link και απλά διάβασε τα reviews.

http://www.amazon.com/Samsung-Portable-External-SE-218BB-RSBS/dp/B008AJLPYS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1381266905&sr=8-1&keywords=android+usb+external+dvd+drive

Απλά μια αναφορά για κάποιον που το έκανε σε ταμπλέτα (δεν βλέπω γιατί να μην γίνει και στο δικό μας) με συγκεκριμένο dvd player. Είναι review στην amazon ενός external dvd player, διάβασε λίγο τα reviews και θα βρεις το συγκεκριμένο. Σου βάζω το link και απλά διάβασε τα reviews.

http://www.amazon.com/Samsung-Portable-External-SE-218BB-RSBS/dp/B008AJLPYS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1381266905&sr=8-1&keywords=android+usb+external+dvd+drive

OK, ευχαριστώ.

Το \ είναι

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια γεια σας. Μπορει κανεις να μου εξηγησει σε δυο-τρεις γραμμες τι ειναι αυτο το XBMC που τοσο πολυ το συζητατε? Διαβαζω αλλα δεν καταλαβαινω τπτ.. :(

Ευχαριστω

Υ.Γ. ..η αν υπαρχει καπου μια αναφορα..

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Παιδια γεια σας. Μπορει κανεις να μου εξηγησει σε δυο-τρεις γραμμες τι ειναι αυτο το XBMC που τοσο πολυ το συζητατε? Διαβαζω αλλα δεν καταλαβαινω τπτ.. :(

Ευχαριστω

http://xbmc.org/about/

Ευχαριστω

Και γιατί δεν το googlares;

Πιο γρήγορα θα έπαιρνες απάντηση.

Δες και εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378116

Amazon Fire stick 4k max

κατι τελευταιο το εχεις με hdmi?

Ναι. αλλα απο οτι φανταζομαι και με AV να το συνδεσης δεν θα εχεις προβλημα.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ την είχα κατεβάσει αλλά δεν έπαιξε.Ποια rom έχεις;

Δεν την εχω πειραξη καθολου. εχω αυτην που βαζη το merimobiles απο οπου και το πηρα.

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς το CS968 με Ethernet;

Παίζει καλά;

Θέλει τίποτα έξτρα ρυθμίσεις;

Επιτελους 47mbps ταχυτητα!!!

Ποιος καθεται με wifi ξανα :)

http://www.speedtest.net/my-result/a/761795068

Amazon Fire stick 4k max

αν υπάρχει η επιλογή του καλωδίου (εύκολα) δεν υπάρχει λόγος να το έχεις σε wifi :)

Καλημέρα.

Κανένα καλό android tv box που να παίζει 4K έχει δοκιμάσει κανείς;

Εκ της ομάδας διαχείρισης: Φιλέ μου απαγορεύονται οι αγγελίες μέσα στα θέματα του φόρουμ. Μπορείς να Ζητήσεις οτι θέλεις στο Buy & Sell όταν αποκτήσεις πρόσβαση.

Edited by akis44

Πήγαινε system, settings, video και εκεί θα σου έχει λογικά windowed ή fullscreen

Το δοκίμασα από την αρχή αυτό αλλά το έχει γκριζαρισμένο και μη επιλέξιμο.

Το \ είναι

Θα το δοκιμάσω το βράδυ σπίτι, ευχαριστώ πάντως :)

ένω μετά από πέρασμα custom rom είχα δοκιμάσει κάποιες ταινίες 1080p από εξωτερικό σκληρό... πλέον σε όλα τα ports αν και έχω δοκιμάσει 2 σκληρούς, δεν τους "βλέπει" το tv box (cs968) και δεν μπορώ να συνδέσω τίποτα... από τον ένα ακούγεται μάλιστα ενας ήχος σαν κλακ κλακ... σαν να μην γυρίζει καλά. υπάρχει κάποιο setting που μπορεί να έχω πειράξει και απενεργοποιεί τα ports? έχετε κάποια άλλη εξήγηση?

ένω μετά από πέρασμα custom rom είχα δοκιμάσει κάποιες ταινίες 1080p από εξωτερικό σκληρό... πλέον σε όλα τα ports αν και έχω δοκιμάσει 2 σκληρούς, δεν τους "βλέπει" το tv box (cs968) και δεν μπορώ να συνδέσω τίποτα... από τον ένα ακούγεται μάλιστα ενας ήχος σαν κλακ κλακ... σαν να μην γυρίζει καλά. υπάρχει κάποιο setting που μπορεί να έχω πειράξει και απενεργοποιεί τα ports? έχετε κάποια άλλη εξήγηση?

Μάλλον μιλάς για δίσκους 2.5" χωρίς εξωτερική τροφοδοσία, έτσι δεν είναι? Δεν μπορεί το κουτί να τους χειριστεί από πλευράς αναγκών σε ενέργεια, ηλεκτρικό ρεύμα. Αν τους ενώσεις σε powered hub ή ενώσεις εξωτερικό με δική του παροχή ρεύματος μάλλον θα είσαι οκ. Δεν είναι θέμα ρομ, εγώ και με την stock rom το είχα, κάποτε δούλευαν κάποτε όχι. USB sticks διαβάζει κανονικά έτσι δεν είναι?

Μάλλον μιλάς για δίσκους 2.5" χωρίς εξωτερική τροφοδοσία, έτσι δεν είναι? Δεν μπορεί το κουτί να τους χειριστεί από πλευράς αναγκών σε ενέργεια, ηλεκτρικό ρεύμα. Αν τους ενώσεις σε powered hub ή ενώσεις εξωτερικό με δική του παροχή ρεύματος μάλλον θα είσαι οκ. Δεν είναι θέμα ρομ, εγώ και με την stock rom το είχα, κάποτε δούλευαν κάποτε όχι. USB sticks διαβάζει κανονικά έτσι δεν είναι?

Με Usb stick δεν έχω δοκιμάσει. Είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να τροφοδοτήσει 2.5αρι εξωτ. σκληρό?

Με Usb stick δεν έχω δοκιμάσει. Είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να τροφοδοτήσει 2.5αρι εξωτ. σκληρό?
Καποιους ναι δεν μπορει.Δοκιμασμενο αυτο.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Τι συνδεση εχεις ρε φιλε και πιανεις τετοιες ταχυτητες?

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Τι συνδεση εχεις ρε φιλε και πιανεις τετοιες ταχυτητες?

Wind Vdsl

Τερματιζω την 50αρα άνετα

Amazon Fire stick 4k max

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Καποιους ναι δεν μπορει.Δοκιμασμενο αυτο.:)

ποιους μπορεί ξέρουμε (από χαρακτηριστικά ή από προσωπική εμπειρία)...; υποπτευόμαστε έστω...; .

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

ποιους μπορεί ξέρουμε (από χαρακτηριστικά ή από προσωπική εμπειρία)...; υποπτευόμαστε έστω...; .

Δυστηχως δεν θυμαμαι(μην γραψω οτι ναναι,δεν θελω),τους αλλαξα με μεγαλης χωριτικοτητας σκληρους πλεον,οποτε ειμαι μπροζωμενος.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Οι περισσότεροι έχουμε την custom Geass που φτιάχνει και το 5.1

Εγώ με αυτή την rom και το Justxbmc παίζω τα πάντα.

.... τα αλλάζουμε ;;;; (@#$%%$##@!!)

Βοηθεια απο τους εχοντες και κατεχοντες....

Παιδια μου ηρθε εχτες το βραδυ το:

rk31sdk android box.

με χαρακτ/κα:

Android version: 4.2.2

Kernel version: 3.0.36+ dl@hotack-desktop#584 Mon Jan 6 15:16:56 CST2014

Build number: rk31sdk-eng 4.2.2 JDQ39eng.dl.20140106.151910 test-keys

Vendor software version: RK3188_R_BOX_ANDROID4.2.2-SDK_V1.0.0_130514-M

Μου κανει συνεχη reboots σε στιγμες που δεν μπορω να προσδιορισω. θα ελεγα οτι δεν ζοριζεται. τι να κανω;;;;;

Y.Γ. αυτό δεν ειναι το cs968 tv box;

Edited by miltos74