sikad Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Ξεκίνησαν να βγαίνουν τα πρώτα boxes με τον τετραπύρηνο Amlogic! http://www.geekbuying.com/item/S8-Android-AML8726-M8-TV-BOX-Amlogic-Bluetooth-XBMC-Google-Android-4-3-OS-USB-2-0--Black-324610.html Ήμουν έτοιμος να παραγγειλω το cs968 μετα απο λίγο διάβασμα στο παρόν νήμα αλλά με δεδομενη τη μικρη οικονομικη διαφορα με το παραπανω κουτί που φοράει amlogic, έχω πελαγωσει. Για τα λεφτά του φαίνεται τερατακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmast Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Ευχαριστω για την απαντηση. Εγω εχω περασει στο arc s μου το acestream, αρα δεν θα υπαρχει προβλημα και στο android box σωστα? Στο play store τα android box τα αναγνωριζει ως ταμπλετ ή ως smartphone? Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα,σαν ταμπλετ τα αναγνωρίζει! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ήμουν έτοιμος να παραγγειλω το cs968 μετα απο λίγο διάβασμα στο παρόν νήμα αλλά με δεδομενη τη μικρη οικονομικη διαφορα με το παραπανω κουτί που φοράει amlogic, έχω πελαγωσει. Για τα λεφτά του φαίνεται τερατακι. Καλό φαίνεται(αν δεν το δοκιμάσει κάποιος πότε δεν ξέρεις),το είδα και εγώ,απλά θα πρέπει να περιμένεις μέχρι 28/3 που λέει ότι θα ειναι διαθέσιμο συν όσο καιρό κάνει να έρθει,αν δε βιαζεσαι ίσως αξίζει να περιμένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Ήμουν έτοιμος να παραγγειλω το cs968 μετα απο λίγο διάβασμα στο παρόν νήμα αλλά με δεδομενη τη μικρη οικονομικη διαφορα με το παραπανω κουτί που φοράει amlogic, έχω πελαγωσει. Για τα λεφτά του φαίνεται τερατακι. Φιλε μην βλεπεις μονο hardware. Απο support τι γινεται ειναι το θεμα. Εγω για ενα αντιστοιχο ταμπλετ που κοιτουσα, δεν εχει βγει εδω και καιρο ουτε 1 custom rom. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Το μηχανακι που λετε παιδια ναι οκ τουμπανακι ειναι,αλλα οπως πολυ σωστα λεει και ο φιλος,θελει τουλαχιστον ενα 3μηνω οσπου να βγει και να το πιασουν οι dev και παντα για αρχικες rom, οχι κατι σταθερο.Οποτε δεν αξιζει τοσο μεγαλη αναμονη θεωρω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Aν κάποια εφαρμογή έχει βγει μόνο για portrait, τότε το νορμάλ είναι να την βγάζει κάθετα και όχι να την μετατρέπει σε landscape. καλημέρα,όσες εφαρμογές έχω βαλει μέχρι τώρα και είναι portrait έτσι φαίνονται και στην τηλεόραση,δηλαδή δεξιά και αριστερά μαύρο και στην μέση η εφαρμογή σαν να την βλέπεις σε κινητό. Πολύ ωραία, οπότε είναι προσαρμοσμένο το λειτουργικό για τέτοιου είδους εφαρμογές. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Από την στιγμή που το xbmc στην καινούργια έκδοση (13) δεν θα υποστηρίζει hw acceleration για amlogic αξίζει να πάμε σε τέτοιο μηχάνημα; μιλάω για τα καινούργια 4πυρήνα amlogic. Μήπως θα πρέπει να δούμε μόνο σε rockship; Είναι πειρασμός το τερατακι, αλλά εγώ χρησιμοποιώ μόνο xbmc και δεν ξέρω αν συμφέρει η αγορά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Το μηχανακι που λετε παιδια ναι οκ τουμπανακι ειναι,αλλα οπως πολυ σωστα λεει και ο φιλος,θελει τουλαχιστον ενα 3μηνω οσπου να βγει και να το πιασουν οι dev και παντα για αρχικες rom, οχι κατι σταθερο.Οποτε δεν αξιζει τοσο μεγαλη αναμονη θεωρω. Εχεις δίκιο. Η αλήθεια είναι οτι και εγώ το χρειάζομαι όσο πιο γρήγορα γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wheelman Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Καλησπέρα, έχει κάποιος να προτύνει κάποιο φτηνό και αξιόπιστο tv box που να έχει AV Out ??? Το θέλω για να βλέπει μπάλα ο πατέρας μου οπότε επιδόσεις δεν με ενδιαφέρουν, Το κακό είναι ότι η tv είναι crt οποτε αναγκαίο κακο το AV Out. Έχω δει μερικά στο geekbuying αλλα δεν ξέρω τι παίζει με αυτά (rom, support, scaling?? κτλ) Τέλος μερικά δεν δίνουν το καλώδιο AV μαζί,σε αυτήν την περίπτωση τι κάνουμε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) :thanks: :thanks: :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wheelman Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Thanx Και εγώ από ότι είδα η διαφορές στην τιμή είναι μικρές οποτε με βλέπω για το cs968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Vega-S89-Amlogic-S802-2-0GHz-Quad-Core-Android-TV-BOX-2G-16G-Dual-Band-WIFI-2-4G-5G-Bluetooth4-0-XBMC---Black-324676.html δεν εχει κεραιουλα ομως :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 (edited) Καλημέρα σε όλους. Επειδή διάβασα αρκετές απο τις 82 σελίδες που υπάρχουν στο θέμα και δεν έχω βγάλει άκρη, πιο πολύ μπερδεύτηκα... Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω μια τέτοια συσκευή, αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά που γράφεται περί streaming για αυτές τις συσκευές κ.α Μπορεί κάποιος να αναφέρει επιγραμματικά τι παίζει ; Υπάρχει κάποιο θέμα στο forum που να τα εξηγεί όλα αυτά ; Δείτε αν θέλετε και το θέμα μου... να καταλάβετε απλά τι ζητάω κι εγώ... Σας ευχαριστώ πολύ :D Να κάνω και μια χαζή ερώτηση ; Αφού το tv box το συνδέουμε στην τηλεόραση... ποιος ο λόγος να ζητάει κάποιος την δυνατότητα να βλέπει κανάλια ;;; :wacko: Edited February 27, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Να κάνω και μια χαζή ερώτηση ; Αφού το tv box το συνδέουμε στην τηλεόραση... ποιος ο λόγος να ζητάει κάποιος την δυνατότητα να βλέπει κανάλια ;;; :wacko: Για να βλέπεις αλλά κανάλια από αυτά που προσφέρει η εκάστοτε χώρα/πάροχος. Με αυτή την λογική που έχεις, ούτε σειρές/ταινίες πρέπει να βλέπουμε από ίντερνετ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Για να βλέπεις αλλά κανάλια από αυτά που προσφέρει η εκάστοτε χώρα/πάροχος. Με αυτή την λογική που έχεις, ούτε σειρές/ταινίες πρέπει να βλέπουμε από ίντερνετ. Δεν ειπα αυτό φίλε μου. Απλά μέχρι στιγμής έχω καταλάβει ότι το tv box προσφέρεται για να σερφάρουμε απο την τηλεόραση, να ακούμε μουσική, να παίζουμε παιχνίδια και να βλέπουμε ταινίες που έχουμε κατεβάσει. Δεν πίστευα ότι είναι χρήσιμο να βλέπουμε και κανάλια μέσω αυτού. :) Εγώ δηλαδή για αυτό το θέλω. Κυρίως για να μπορώ να μπαίνω και σε site απο την tv, σε youtube κ.α Η τηλεόραση μου εμένα είναι internet@tv αλλά είναι αρκετά περιορισμένο. Για αυτό ψάχνω... Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Τελικα εχει παρει καποιος το G910 wireless gamepad απο το GeekBuying; Θελω να το δουλεψω με το cs968. http:// http://www.geekbuying.com/item/NEW-Wireless-Bluetooth-Gamepad-for-Android---iOS-Cell-Phone--Tablet-PC--Mini-PC--TV-BOX-318373.html Καποιος το προτεινε πριν μερικες σελιδες αλλα θελω να ξερω αν λειτουργει κανονικα και αν αξιζει ή οχι; Οποιος το εχει δοκιμασει ας γραψει τις εντυπωσεις του αν δεν του κανει κοπο, και να αναφερει με πιο box το χρησιμοποιει. ( Το εχει βρει καποιος απο καπου αλλου πιο φτηνα; ) Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv040 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 αναμένεται... οταν έρθει θα γράψω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Έχει κανείς κανα χειριστήριο playstation 2 αυθεντικό που να μην το θέλει? (Sony Dual Shock 2) Να ρωτήσω ρε Μάριο γιατί το θες??? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Να ρωτήσω ρε Μάριο γιατί το θες??? Για τα παιχνιδακια βρε.................:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Για τα παιχνιδακια βρε.................:) Μου πέρασε από το μυαλό... Εϊναι συμβατό?? Του PS3 δεν κάνει? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Μου πέρασε από το μυαλό... Εϊναι συμβατό?? Του PS3 δεν κάνει? Kοιτα να σου πω τωρα,ενα που εχω εγω απο xbox,και το δοκιμασα κανει,απο PS3 δεν ξερω να σου πω εαν ειναι συμβατο η οχι. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Εγω εχω χρησιμοποιησει απο ps3 ενος φιλου αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη αν και υποτιθεται οτι πρεπει να δουλευει απο οτι ειχα διαβασει. Εννοειτε οτι ειχα εγκαταστησει το sixasis και ειχα κανει το pairing αλλα δεν μπορεσα να παιξω καποιο παιχνιδι. αναμένεται... οταν έρθει θα γράψω εντυπώσεις. Ποτε περιπου το περιμενεις και απο που το παρηγγειλες; Το geekbuying εχει τιποτα κουπονια για καμια εκπτωση; επισης πηγα να το παραγγειλω και μου ζηταγε αλλα 1.99$ για insurance συνολο 28.98$ θα εβγαινε αλλα τελικα δεν ειχα αρκετα λεφτα στον λογαριασμο που εχω με το paypal και θα κανω την αγορα απο βδομαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Ποτε περιπου το περιμενεις και απο που το παρηγγειλες; Το geekbuying εχει τιποτα κουπονια για καμια εκπτωση; επισης πηγα να το παραγγειλω και μου ζηταγε αλλα 1.99$ για insurance συνολο 28.98$ θα εβγαινε αλλα τελικα δεν ειχα αρκετα λεφτα στον λογαριασμο που εχω με το paypal και θα κανω την αγορα απο βδομαδα. Άν θες βάζεις το insurance μαν... Δεν είναι απαραίτητο Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv040 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Ποτε περιπου το περιμενεις και απο που το παρηγγειλες; Το geekbuying εχει τιποτα κουπονια για καμια εκπτωση; επισης πηγα να το παραγγειλω και μου ζηταγε αλλα 1.99$ για insurance συνολο 28.98$ θα εβγαινε αλλα τελικα δεν ειχα αρκετα λεφτα στον λογαριασμο που εχω με το paypal και θα κανω την αγορα απο βδομαδα. Η παραγγελία έγινε από geekbuying στις 4-2-14 και στο tracking μου γράφει σήμερα αυτό: Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 10-02-2014 10:23 IPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Και εγω θελω κουπονι για το cs968 υπαρχει τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Παιδια γεια σας. Εχει κανενα 6μηνο που σας διαβαζω, σκεπτομενος να αντικαταστησω το παληο μου TV Box με το πολυσυζητημενο εδω CS968 το οποιο παρηγγειλα απο εδω http://www.geekbuying.com/item/TV01-RK3188-Quad-Core-Google-Android-4-2-OS-Cortex-A9-1-6GHz-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-Mic-Camera-RJ45-External-Wifi-Antenna---Black-320161.html και παρελαβα καμμια δεκαρια μερες πριν. Μεχρι πριν λιγο λειτουργουσε κανονικα, ξαφνικα ομως οταν πηγα να το ανοιξω, εδειξε τα πιγκουινακια, μετα εδειξε το logo R-BOX και κολλησε εκει. Το εκανα restart μερικες φορες, πατησα και το reset οπου εμφανιστηκε το πρασινο μπαρμπαδελι για λιγη ωρα, αλλα ξανακολλησε στο logo. Εχετε καμμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει? Κρασαρε το firmware η ειναι hardware προβλημα? Ευχαριστω. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Παιδια γεια σας. Εχει κανενα 6μηνο που σας διαβαζω, σκεπτομενος να αντικαταστησω το παληο μου TV Box με το πολυσυζητημενο εδω CS968 το οποιο παρηγγειλα απο εδω http://www.geekbuying.com/item/TV01-RK3188-Quad-Core-Google-Android-4-2-OS-Cortex-A9-1-6GHz-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-Mic-Camera-RJ45-External-Wifi-Antenna---Black-320161.html και παρελαβα καμμια δεκαρια μερες πριν. Μεχρι πριν λιγο λειτουργουσε κανονικα, ξαφνικα ομως οταν πηγα να το ανοιξω, εδειξε τα πιγκουινακια, μετα εδειξε το logo R-BOX και κολλησε εκει. Το εκανα restart μερικες φορες, πατησα και το reset οπου εμφανιστηκε το πρασινο μπαρμπαδελι για λιγη ωρα, αλλα ξανακολλησε στο logo. Εχετε καμμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει? Κρασαρε το firmware η ειναι hardware προβλημα? Ευχαριστω. πολυ φοβαμαι οτι πρεπει να ξαναπεραστει το firmware.ψαξε λιγο στο νετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts