Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δες post 1062

Είσαι παλήκαρος!!! Θα το δοκιμάσω άμεσα!!! Gracias

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

• Απαντήσεις 21,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1308

• makis1024

566

• ath156

1835

γεια σας κι απο μένα. έχω ενα projector 1280χ800 που τον έχω συνδεδεμένο με ένα netbook αλλά το netbook δεν σηκώνει και πολλά.. σκέφτομαι να πάρω ένα tv box. με νοιάζει να παίζει καλα τα βίντεο χωρίς να κολλάει και να πιάνει καλό wifi σήμα. σκοπεύω να κατεβάζω με utorrent και να παιζω με bs player.. επίσης θα ήθελα να έχει τουλάχιστον 2 usb για να συνδέω το κ400 wireless πληκτρολόγιο και καναν εξωτερικό σκληρό. το CS968 είναι καλό ή έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε;; να παω σε rk3188 και όχι σε rk3066, σωστα;

Βλεπω οτι μιλατε παρα πολυ για το CS968-TV01(CS968)--->

http://www.geekbuying.com/item/TV01-RK3188-Quad-Core-Google-Android-4-2-OS-Cortex-A9-1-6GHz-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-Mic-Camera-RJ45-External-Wifi-Antenna---Black-320161.html

Να υπθεσω οτι ειναι πανομοιοτυπο με το T-R42 στα specs--->

http://www.geekbuying.com/item/T-R42-Quad-Core-Google-Android-4-2-2-RK3188-28nm-Cortex-A9-1-6-GHz-Mini-TV-BOX-HDMI-HDD-Player-2G-8G-BT-RJ45-External-Wifi-Antenna-with-IR-Remote-Controller-Black-317424.html

Τωρα σε οτι αφορα τα specs τουλαχιστον ειναι ιδια,οποτε οτι rom η αλλες επεμβασεις κανω στο

CS968 υσχιουν και στο T-R42.Σωστα??

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Παιδιά μια απορία. Καθώς πλέον στο android υπάρχουν πολύ ωραία παιχνίδια θα ήθελα να δοκιμάσω να τα παίξω στο CS968 χρησιμοποιώντας κλασσικά gamepad για pc. Δοκίμασα ένα logitech ασύρματο που είχα, σε ένα παιχνίδι δούλευε ενώ σε άλλο όχι. Από ότι διάβασα μπορείς να ρυθμίσεις τα περισσότερα και να δουλεύουν, αν το έκανε κάποιος μπορεί να μας πει με ποιο application?

Επίσης έχει δοκιμάσει κανείς τα νέα φρούτα (για μένα τουλάχιστον) που λέγονται android gamepads? Η geekbuying έχει ένα δικό της, στην Amazon έχει πολλά. Δηλ. να το δοκίμασε με κανένα γνωστό παιχνίδι τύπου modern compat και να δουλεύει.

Ευχαριστώ

Καλησπερα. Δοκιμαζω να κατεβασω αρχεια τορεντ στο cs968 και δεν ξεκινανε με τιποτα. Καμια ιδεα γιατι πως που?
SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Καλησπερα. Δοκιμαζω να κατεβασω αρχεια τορεντ στο cs968 και δεν ξεκινανε με τιποτα. Καμια ιδεα γιατι πως που?

Μήπως θέλει άνοιγμα κανένα port;

Μήπως δεν έχει αρκετούς που να μοιράζουν το συγκεκριμένο αρχείο;

Δοκιμασες με άλλο torrent;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

επειδή πρέπει να πάρω κάποιο που να κοστίζει κάτω απο 65$, για να μη περάσει τελωνείο στη χώρα που είμαι.. ποιο προτείνετε?

mk908, mk809 iii, cx-919, βλεπω βγαίνουν και σε διαφορες εκδόσεις το καθένα από αυτά...

επειδή πρέπει να πάρω κάποιο που να κοστίζει κάτω απο 65$, για να μη περάσει τελωνείο στη χώρα που είμαι.. ποιο προτείνετε?

mk908, mk809 iii, cx-919, βλεπω βγαίνουν και σε διαφορες εκδόσεις το καθένα από αυτά...

Σε ποια χώρα είσαι? εγώ είμαι Γερμανία και δεν ξερω τι γινεται με το όριο για τελωνείο, εχει κανεις καμία ιδέα? θέλω να παραγγειλω το cs968, αλλα φοβάμαι λιγο.

Καλημέρα παιδιά, έχω αγοράσει το cs968 και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Τώρα θέλω κι ένα δεύτερο, χαχαχα! Τι λέτε για το http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Prometheus-Amlogic-M6-Dual-Core-Android-4-1-Jelly-Bean-TV-Box-1GB-RAM-4GB-ROM-1-5GHz-CPU-Wifi-3D-XNMC---Black-313667.html. Το έχει και προσφορά. Το μόνο που με προβληματίζει, είναι ότι είναι dual core. Θα έχει μεγάλη διαφορά από το cs968? Αξίζει?

Καλημέρα παιδιά, έχω αγοράσει το cs968 και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Τώρα θέλω κι ένα δεύτερο, χαχαχα! Τι λέτε για το http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Prometheus-Amlogic-M6-Dual-Core-Android-4-1-Jelly-Bean-TV-Box-1GB-RAM-4GB-ROM-1-5GHz-CPU-Wifi-3D-XNMC---Black-313667.html. Το έχει και προσφορά. Το μόνο που με προβληματίζει, είναι ότι είναι dual core. Θα έχει μεγάλη διαφορά από το cs968? Αξίζει?

νομίζω ότι πρέπει να πάς σε κάτι πιο δυνατό 2 gb μνήμη και 4πυρηνο, υπάρχουν αξιόλογες περιπτώσεις με ελάχιστα πάνω από τα χρήματα αυτού που πόσταρες

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

νομίζω ότι πρέπει να πάς σε κάτι πιο δυνατό 2 gb μνήμη και 4πυρηνο, υπάρχουν αξιόλογες περιπτώσεις με ελάχιστα πάνω από τα χρήματα αυτού που πόσταρες

Σε βάζω σε κόπο... Έχεις να προτείνεις κάποιο?

για τι χρήση το θες ; γιατί αν το θες για xbmc το prometheus παίζει καλύτερα (χωρίς πατέντες)1080p από το cs968

Σε βάζω σε κόπο... Έχεις να προτείνεις κάποιο?

σιγά τον κόπο! Αλλωστε πόσες γυναικες ποστάρουν εδώ ??? Να είμαστε και ευγενεις με το ΄΄ασθενές φύλλο΄΄ :)

Λοιπόν.....

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-CX-919-Quad-Core-Google-Android-4-2-2-OS-Rockchip-RK3188-Cortex-A9-1-6GHz-Mini-TV-BOX-Dongle-HDMI-HDD-Player-2G-8G-BT-HDMI-External-Wifi-Antenna-Black-316975.html

ή

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-MK908II-RK3188-Cortex-A9-Quad-Core-1-6GHz-Google-Android-4-2-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-External-Wifi-Antenna-Black-318432.html

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

για τι χρήση το θες ; γιατί αν το θες για xbmc το prometheus παίζει καλύτερα (χωρίς πατέντες)1080p από το cs968

για xbmc δηλαδη ειναι καλυτερο απο το 908 ιι?

Vamos Aris

Για να εισται απολυτα καλλημενη παιδια,πατε σε 4πυρινο και 2gb ram.Η διαφορα στις τιμες ειναι ελαχιστη,αλλα η διαφορα στην αποδοση

ειναι μεγαλη.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Σε ποια χώρα είσαι? εγώ είμαι Γερμανία και δεν ξερω τι γινεται με το όριο για τελωνείο, εχει κανεις καμία ιδέα? θέλω να παραγγειλω το cs968, αλλα φοβάμαι λιγο.

για γερμανία http://www.toytowngermany.com/lofi/index.php/t117570.html

συμφωνα με αυτο, θεωρητικά πληρώνεις μόνο τον φόρο άμα κάτι κάνει πάνω από 26 ευρό, αν δλδ πάρεις ένα με 60$, χοντρικά 45 ευρό, πληρώνεις 45*0.19=8.5 ευρό, αν και σχεδόν πάντα άμα ο φόρος βγαίνει κάτω από 10, δε σου ζητάνε τπτ να πληρώσεις... φυσικά δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου οπότε αν θες ρώτα και αλλού..

το διασταύρωσα και στο site του γερμανικού τελωνείου κάτω από 10 ευρό φόρο δε πληρώνεις, δηλαδή για αγορές μέχρι 52 euro.. μέχρι 65$ δλδ είσαι comple...

ελβετία είμαι, εδώ έχουν το εξής, άμα κάτι έχει πάνω από 5 φράνγκα φόρο πληρώνεις, αλλά έχουμε μόνο 8% φπα οπότε με λίγα λόγια άμα έχει κατι κάτω από 62.5 φράνκα περίπου δηλαδή 64$ δεν πληρώνεις κτ. πάνω κάτω στα ίδια είμαστε δλδ..

Edited by lorentzos323

για γερμανία http://www.toytowngermany.com/lofi/index.php/t117570.html

συμφωνα με αυτο, θεωρητικά πληρώνεις μόνο τον φόρο άμα κάτι κάνει πάνω από 26 ευρό, αν δλδ πάρεις ένα με 60$, χοντρικά 45 ευρό, πληρώνεις 45*0.19=8.5 ευρό, αν και σχεδόν πάντα άμα ο φόρος βγαίνει κάτω από 10, δε σου ζητάνε τπτ να πληρώσεις... φυσικά δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου οπότε αν θες ρώτα και αλλού..

ελβετία είμαι, εδώ έχουν το εξής, άμα κάτι έχει πάνω από 5 φράνγκα φόρο πληρώνεις, αλλά έχουμε μόνο 8% φπα οπότε με λίγα λόγια άμα έχει κατι κάτω από 62.5 φράνκα περίπου δηλαδή 64$ δεν πληρώνεις κτ.

Σε ευχαριστώ πολυ !

Ναι, τα ειδα, αλλα ξέχασα να αναφέρω οτι μου εχει χαλάσει η hdmi θύρα, οποτε θα πρέπει να εχει av out.

Ευχαριστω για την απάντηση

"Το ασθενές φύλλο", :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι, κυρίως για xbmc

Ναι, τα ειδα, αλλα ξέχασα να αναφέρω οτι μου εχει χαλάσει η hdmi θύρα, οποτε θα πρέπει να εχει av out.

Ευχαριστω για την απάντηση

"Το ασθενές φύλλο", :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι, κυρίως για xbmc

Για xbmc το Promethaus είναι μονόδρομος. Απροβλημάτιστη λειτουργία και πάνω από όλα 1080p με ομαλή κίνηση χωρίς κολλήματα και χαμένα frames. Είχα πάρει κι εγώ το cx-919 αποκλειστικά για xbmc αλλά κάνει για όλα τα υπόλοιπα εκτός από αυτό. Πήρα στη συνέχεια και το Promethaus και στο xbmc λόγω πλήρης υποστήριξης H/W και του chipset είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με το τετραπύρηνο. Η παρακολούθηση ταινιών είναι πλέον σκέτη απόλαυση.

Για xbmc το Promethaus είναι μονόδρομος. Απροβλημάτιστη λειτουργία και πάνω από όλα 1080p με ομαλή κίνηση χωρίς κολλήματα και χαμένα frames. Είχα πάρει κι εγώ το cx-919 αποκλειστικά για xbmc αλλά κάνει για όλα τα υπόλοιπα εκτός από αυτό. Πήρα στη συνέχεια και το Promethaus και στο xbmc λόγω πλήρης υποστήριξης H/W και του chipset είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με το τετραπύρηνο. Η παρακολούθηση ταινιών είναι πλέον σκέτη απόλαυση.

Έκλεισε, λοιπόν. Prometheus! Το εχει και σε προσφορά το geekbuying, για λίγες μερες. Σας ευχαριστω όλους, για τα φώτα σας :)

ενδιαφερον αυτο.με τις καστομ ρομ που εχουν τα 4πυρηνα 3188,δε στρωνει το πραμα?το prometheus παιζει out of the box ετσι?
Vamos Aris

ενδιαφερον αυτο.με τις καστομ ρομ που εχουν τα 4πυρηνα 3188,δε στρωνει το πραμα?το prometheus παιζει out of the box ετσι?

Aν διαβάσεις προηγούμενα post μου, με custom rom και χρήση Optical audio (γιατί μέσω hdmi είχε θέμα ο ήχος στα 1080p) το CS968 δίνει ρέστα σε όλους τους τομείς.

Από εκεί και πέρα είναι αδυναμία software πχ στα κολλήματα που κάνει το XBMC.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Με αυτό το design, το prometheus δεν υπάρχει περίπτωση να το βάλω. Δεν υπάρχει άλλο με το ίδιο hardware-rom αλλά διαφορετικό design?

Με αυτό το design, το prometheus δεν υπάρχει περίπτωση να το βάλω. Δεν υπάρχει άλλο με το ίδιο hardware-rom αλλά διαφορετικό design?

οντως τι σκεφτονταν οταν το δημιουργησαν?