john_cena Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 To smack και το raw είναι και γαμώ ;) :happy: το 75% είναι ψέμα αλλά δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κανέναν να δει το υπόλειπο 25! clubs.pathfinder.gr/smackdown :D Παράθεση World Life=Γυναίκες και Smackdown Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 είναι πολύ ψέμα και βλακεία... παρ' όλα αυτά στην τρελλή βαρεμάρα τα βλέπω καμία φορά... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 νομίζω ότι το 100% είναι ψέματα!!!! Απλά και καλά πλακόνονται για να γελάσουμε... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Δεν πρέπει να είναι όλα ψέματα. Αλλά το 85-90% Αυτό το ποσοστό κατεβαίνει όταν βλέπεις ppv:) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 pragmatiak einia full fake alla para polli gelio eixe tuxi periodous pou to evlepa astamtita :) kserei kaneis ti egine kai to stamatisan??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Εγω ειχα καιρο να το δω και ειδα προσφατα σε DVD κατι λιγα... Σινα και Γκερερο ολα τα λεφτα :w00t: Η απολυτη φαση:Γκερερο με εκεινον τον κυριλε(δεν θυμαμαι πως τον λενε) και του κοπαναει του Γκερερο μια πλαστικη καρεκλα στο κεφαλι τρεις φορες με δυναμη...Οχι δεν παθαινει τιποτα(εκτος που τρεχουν ποταμι τα αιματα :p ) συνεχιζει να παλευει παροτι δεν βλεπει μπροστα του με τοσο αιμα... :D Ο διαιτητης βεβαια εκεινη την ωρα εντελως τυχαια ειπε να παρει εναν υπνακο... :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Exo parakoloythhsei dyo-tria epeisodia toy SmackDown.Einai entelos eikonikes oi skhnes maxhs,se merika shmeia ginontai geloies...Exoyn plaka omos :D . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 prepei na les to jbl.... ton vlaka pou to paizei leftas kai patriwtis :) querrero pantws einai ola ta lefta polli gelio... eidika i fatsa pou pairnei otan kanei kamia pous..a :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 jbl σωστα αυτον λεω! Α ρε γελια που εχουμε κανει με το smackdown πλακα-πλακα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 ela nte polli gelio pote den katalava giati to ekopse to gauro-magic les kai twra deixnei kati kallitero.... :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Αν δεν έχεις να κάνεις κάτι καλύτερο είναι αρκετά διασκεδαστικό να τα βλέπεις! :lol: Προσωπικά έχω ρίξει άπειρο γέλιο με τις ατάκες που παίζουν! Βέβαια μπορεί να είναι fake αλλά έχω δεί μερικές εντυπωσιακές κινήσεις! :D Είναι θέαμα. Παλιότερα είχα προλάβει κι εγώ το WWF! Hulk Hogan,Ultimate Warrior,Macho Man,Undertaker,Legion of Doom,Nasty Boys... Πάρα πολλοί τύποι ήταν όλα τα λεφτά! :lol: Όλοι ένας κι ένας! :p Αμερικλανιές :lol: Τι ωραίες εποχές!! Ειδικά οι μάχες του Hulk Hogan με Ultimate Warrior και Andre the Giant!!! Τοτε όμως το λέγανε WWF, τώρα βλέπω παντού WWE. Ξέρει κανείς τι παίχτηκε και άλλαξε το όνομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Και ερωτω μετα απο τοσο καιρο,γιατι σταματησαν να τα προβαλουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Optimus_ Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Γιατι τους εβαλαν χερι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Γιατι τους εβαλαν χερι... Μα γιατι?Προβαλεται σε ολο τον κοσμο(σχεδον) και δεν προβαλεται στη χωρα μας,αν θυμαμαι καλα ειναι η 2η φορα που κοβεται το ειχε και πιο παλια αλλο καναλι(πολυ πιο παλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Optimus_ Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Δεν ξερώ που είναι το πρόβλημα και δεν το θέλουν... Είχε συμφωνηθεί να έρθει και στην Ελλάδα στην περιοδεία που κάνουν στην Ευρώπη αλλά τελικά δεν ήρθαν και πήγαν διπλά στην Ιταλία... Η θα είναι ακριβά τα δικαιώματα και δεν μπορεί να τα πάρει κάποιο ελεύθερο κανάλι, μάλλον το nova μονό θα μπορούσε, η θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το ΕΣΡ... Πάντως όσοι έχουν nova η δορυφορικό εξοπλισμό μπορούν να το δουν από το Ιταλικό κανάλι 1(όχι το κρατικό) κάθε Σάββατο και Κυριακή 9:00 ώρα Ελλάδος... Δεν ξερώ αν έχει αλλάξει τίποτα γιατί έχω καιρό να το δω αλλά παλιά τέτοια ώρα το έδειχνε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ripper7 Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Η nova κάνει έρευνες να δει άμα θα ειναι κερδοφόρο!!!Ρε παιδιά μην λέτε οτι ειναι όλα ψέμματα γιατί δεν είναι.Ξέρετέ τι τραυματισμοί έχουν γίνει???Για αυτό πολλοί παλαιστές φεύγουν.Εννοείται οτι είναι σοόυ και εννοείται οτι πέφτει γέλιο ειδικά όταν τους φεύγουν κάτι μπουνιές και χτυπάνε αέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Optimus_ Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Καλα οτι δεν ειναι ψεματα δεν ειναι, αλλα εχει τους δικους του κανονες και το δικο του στιλ το παιχνιδι που σε μερικους μπορει να φαινεται οτι ειναι ψεματα... Τι ερευνες να κανει η nova λες και χρειαζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Για να μπουν καποια πραγματα στη θεση τους. Οπως ο ειπε ο προηγουμενος συνφορουμιτης δεν ειναι 100% ψευτικο,θα ελεγα οτι ενα 20% ειναι ψευτικο οσο και αν ακουγεται παραλογο.2 παραδειγματα. ετος 1999 ο παλαιστης Owen hart πεθαινει εν ωρα αγωνα.Μερικα χρονια πριν ο Mick Foley πεφτει απο κλουβι περιπου τεσσαρων μετρων σπαζοντας τα πλευρα του panv se trapezi ekfvnhtvn..Και σε πιο γενικο επιπεδο. 1)Το ρινγκ δεν ειναι αφρολεξ,ειναι ξυλο. 2)Οι καρεκλες τα σφυρια ειναι στο 80% των αγωνων αληθινα. 3)Το αποτελεσμα ναι μεν ειναι παντα προκαθορισμενο αλλα οι λαβες που γινονται ειναι σχεδον παντα αληθινες. 4)Το αιμα σχεδον ποτε δεν ειναι ψευτικο,εχω ακουσει πολλες φορες την εκφραση α,κοιτα το κετσαπ,η οτι ειναι αμπουλες κτλ.Ενοεειτε πως δεν ματωνουν απο τα χτυπηματα και μονο υπαρχει μια προετειμασια πριν τον αγωνα που βαριεμαι να εξηγησω. Τα παραπανω δεν δεχονται αμφισβητηση διοτι θειος μου που ζει στην Αμερικη δουλευε μεσα στο wwe για μερικα χρονια. Για οσους τυχον δεν αρκει οριστε Για το αιμα he blood for the most part is usually the wrestler's real blood. When blood is planned to appear in a match, i.e. it is staged to happen in advance and doesn't happen by ****dent, then a wrestler "blades" himself. This means that after receiving a chair shot to the head for example, a wrestler will fall down to the ground and then off-camera take out a blade which is hidden in an item of their attire and then make a small cut in the appropriate part of the body (usually the forehead), the blade is then usually disposed of on the ground or under the ring etc and when the wrestler comes back up they will then appear to have been "busted open" by the their opponent. However, "blading" isn't always inconspicuous and isn't always achieved off-camera; there have been occasions when it can be quite obviously seen that a wrestler is actually blading. In the past, some wrestlers and promoters have refused to use the blading technique so fake blood packs have been used, i.e. the wrestler carries a small pack of fake blood with them hidden in their attire and then bust it open when necessary, giving a similar "busted open" effect. http://www.phenomforever.com/fanforum/viewtopic.php?t=2466 Καντε register και πηγaiνeτε στο εξης URL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ripper7 Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Aυτό με τον mck foley ήταν που τον πέταξε ο undertaker απο το κλουβί αλλά ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά!!Αυτά που λες για το αίμα ειναι αλήθεια γιατί μου το έχουν πει και άλλοι, τώρα οι καρέκλες δεν ειναι αληθινές είναι απο κάποιο υλικό που δεν ξέρω και δεν χτυπάνε τόσο σοβαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Σε δημοψηφισμα του προαναφερθεντος φορουμ για το ποσες φορες ο Triple H χρησιμοπιοησε αληθινο σφυρι η απαντηση ηταν απροσμενη.Ολες τις φορες εκτος μιας που αναγκαστηκε να χρησιμοποιησει ψευτικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikismos_2005 Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 o poio tsatsos apo olous einai o hhh.poses fores plkwne ton eugene kai meta etrwge kala apo ton benoit.krima pou to kopsane Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikismos_2005 Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Μα γιατι?Προβαλεται σε ολο τον κοσμο(σχεδον) και δεν προβαλεται στη χωρα μας,αν θυμαμαι καλα ειναι η 2η φορα που κοβεται το ειχε και πιο παλια αλλο καναλι(πολυ πιο παλια. lene oti plakwnontousan se sholeia alla ayto den itan fake giati oi karekles einai xylines kai ayta ta ilithia gam**ntousan sto xylo kai trehan sta nosokomeia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Ειχα ακουσει ενα περιστατικο με σπασμενο λαιμο,αλλα δεν ξερω αν ισχυει.Παντως 2 γνωστοι μου εσπασαν το ποδι τους κανοντας τατοιες βλακειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Ειχα ακουσει ενα περιστατικο με σπασμενο λαιμο,αλλα δεν ξερω αν ισχυει.Παντως 2 γνωστοι μου εσπασαν το ποδι τους κανοντας τατοιες βλακειες. ΗΜΑΡΤΟΝ!!:rolleyes::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Optimus_ Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Και ένα ποιο πρόσφατο είναι ο σπασμένος λαιμός του Χολυ από τον Λεσναρ(κάπου είχα και ένα βιντεακι) Το show αυτό βασίζεται όλο σε ένα ελεύθερο σενάριο και το ποιος θα νικήσει δεν είναι πάντα καθορισμένο διότι παίζονται και πολλά λεφτά στην μέση... Τώρα όσον αφορά τις καρέκλες δεν είναι ψεύτικες, ο σκελετός τους είναι πάω σίδερο και το υπόλοιπο από πλαστικό...και τα σφυριά δεν είναι από σίδερο αλλά από λάστιχο με ξύλινη λαβή... Μπορεί από την τηλεόραση να φαίνεται ψεύτικα πολλά από αυτά που κάνουν αλλά μην σας ξεγελάει απλά έχει τους δικούς του κανόνες το πως θα χτυπάει με τα χεριά και τα ποδιά ένας παλαιστής, βασικά το παιχνίδι βασίζεται ποιο πολύ στης λαβές και απαγορεύονται τα χτυπήματα με τα χεριακαι τα ποδιά που μπορεί να κάνουν ζημιά.... Έχω δει μια φορά στην ζωή μου έναν αγώνα live και δεν μου φαινόταν καθόλου ψεύτικο...(είχε και bikini contest :up: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts