Jump to content

Nostalgia @ myphone.gr: Sony Ericsson K800i

plankton69
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ποιο συρτάρι είναι δε θυμάμαι...:O Τι φωτογραφίες έχω τραβήξει με αυτό!!! Τότε τα κινητά ήταν για φωτογραφίες και να παίρνεις τηλέφωνο. Τα έκανε και τα δύο τέλεια. Σήμερα όλα έχουν αλλάξει και τα τηλέφωνα είναι και για άλλες χρήσης. Όλα αυτά που κάποτε λέγαμε έχει τέλεια φωτογραφική απλά σήμερα είναι μια γλυκιά νοσταλγία αφού πλέον άλλα είναι τα κριτίρια για να αγοράσεις ένα τηλέφωνο.

Ηταν μια απο τις καλυτερες επιλογες. Αν ειχε και wifi θα ηταν κομπλε.

Παντως και τοτε υπηρχαν αρκετοι εδω που ασχολουνταν με wm pocket pc. Οι φωτο δεν ηταν πρωταιραιοτητα για ολους.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 81
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω ειχα παρει το Κ810 που ηταν πιο ομορφο!:p Το K770i το ειχα απορριψει και γω αλλα λογο sar.

To k810i το ειχα κι εγω.Απ'οτι θυμαμαι ειχε αρκετα μεγαλυτερο sar απο το k770i.Παιζει να ειχε και πανω απο 1.30.

Κατά την άποψή μου, ένα απο τα ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ τηλέφωνα της SE. Ούτε το είχα, ούτε θα το έπερνα ποτέ κι ας είχε κάμερα θανατηφόρα για την εποχή του. Προσωπικά είχα τον πρόγωνό του, το Κ750 το οποίο και ήταν απο τις καλύτερες συσκευές που είχα ποτέ. Μπράβο όμως για το αφιέρωμα...Α!! Ελπίζω να δω και το Κ750 κάποια στιγμή ε!!!
...everything can happen...

Μαζί με το Ν900 (που το σούταρα προχτές) είναι το κινητό που είχα και χάρηκα λιγότερο (μου το κλέψανε). Κι εγώ βεβαίως το θυμάμαι για την φοβερή φωτογραφική του...

Δεν το ειχα ποτε το κινητο σαν δικο μου αλλα το ειχα κατα καιρους απο φιλους και το λειτουργουσα.Οι βραδυνες ληψεις που κανει παιζει να ειναι μακραν καλυτερες και απο κατι smartphones της εποχης μας
Δημήτρης

Το ειχε ο μπαμπας μου εγω ειμουνα 13-14 τοτε και μετα πηγε και πηρε το G900 το πρωτο κινητο αφης που επεσε στα χερια μου και το πρωτο με wifi . Τωρα ειμαι 17 και το εχω ακομα στο συρταρι με τα κινητα που μαζευω αλλα δυαλημενο :cry:

Ποσο καψιμο στο παιχνιδι γκολφ στο καστρο που ειχε :D

Ίσως το μόνο τηλέφωνο μαζί με το GD93 που λάτρεψα τόσο πολύ! K800i ftw! <3

Αυτός είσαι! :D Το έχω ακόμη το Panasonic της μαμάς...:O Κουκλάκι είναι!

1ον) Χρήστο έχεις Πανελλαδικές:p

2ον) Πολύ ωραίο το Κ800, αν και προτιμούσα εμφανησιακά το Κ810.

3ον) Σοφή η επιλογή των φωτογραφιών της ΖΧάρας...:grin::love::love:

αν και πρέπει το K750 να είχε πρώτο εκείνο xenon flash, δεν θυμάμαι ακριβώς...

Όχι, αυτό έχει ledάκι...και μάλιστα ήταν αρκετά δυνατό σε σύγκριση με άλλα! :)

ενταξει η καμερα που ειχε τοτε το k800i δεν υπαρχει.. εξαιρετικη φωτογραφια CyberShot και πολυ καλο πληκτρολογειο σε μια "μαζεμενη" συσκευη. το ειχα παρει ελαφρως μεταχειρισμενο αρκετα χρηματα τοτε και ειναι το πρωτο κινητο που πηρα τοτε και απεκτησα την πρωτη απο τις 264 θετικες αξιολογησεις μου:p:p:p

ακομα και προσφατα το εψαχνα σε ασπρο χρωμα για δευτερο κινητο

Οτιδήποτε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας είναι φρεσκότατο...

Ειδικά το 2007 είναι χθεσινό...! Είναι μόλις ένα χρόνο πριν από την παγκόσμια κρίση..

Υ.Σ.: Εγώ είχα προτιμήσει το Ε590 που βγήκε 6 μήνες μετά και ήταν στο μισό μέγεθος (κυριολεκτικά) του Κ800...

Edited by djpace
http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg

Πάντα ωραίο γράψιμο από τον plankton69. :) Το συγκεκριμένο δε μου άρεσε καθόλου. Γενικά, τα Ericsson δε με "τραβάνε" όπως τα Nokia. :O Το μοναδικό που μου άρεσε από Ericsson ήταν το Z600.. Απίστευτο πληκτρολόγιο, αλλά πολύ παχύ, για να μπαίνει σε τσέπη... Πόσο μετανιώνω που το έδωσα... :(

@Nognir, αντί να σουτάρεις το Ν900, δεν το έδινες σε 'μένα; :P

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

πάσχα του 06' και το είχε αγορασει η ξαδέρφη μου.φοβερό κινητό το ζήλευα για την φωτογραφική του γιατι εγω ειχα τοτε το ταπεινό K500i :P

Εγώ το τσίμπησα αμέσως οταν είδα την καφέ του έκδοση(χωρις vodafone menu κλπ)!! 4 χρόνια μετά ακόμα δεν έχω δει κάποιον άλλον με καφέ...όλα μαύρα!

εγω το αγορασα για την γυναικα μου το 2006 σαν σκετη συσκευη,απο την tim τοτε. Θυμαμαι εκανε 440 ευρω καθως ειχε μολις κυκλοφορησει και ηταν το 1ο κινητο με καμερα στα 3.2 mpixels!!

Το δουλεψαμε τρια χρονια και πλεον λειτουργει στα χερια ενος συγγενη μου. Το μονο που αλλαξα στην εγγυηση ηταν το joystick. Κατα τα αλλα,απιστευτο κινητο αλλα συμφωνω οτι ειναι πολυ νωρις για να μπει στην κατηγορια των nostalgia. Ισως θα επρεπε να παμε λιγο πισω στην εποχη του αθανατου k700,το οποιο ακομα το εχω και λειτουργει αψογα!

Symbian, Die hard

Δεν μπόρεσα να αντέξω άλλο... Και πολύ άργησα να το κάνω...

http://img607.imageshack.us/img607/5029/26052012001.jpg

Το βραδάκι θα έχει τιμητικό «παιχνίδι» με το K800i!!! :):):)

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

το ειχα δοκιμασει απειρες φορες απο φιλους φιλες..ημουν κατοχος ενος K770i...το οποιο λειτουργει ακομα και εχω ολα του τα κουτια και αυτα;)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Εξαιρετικό!! Το κράτησα κάνα 6μηνο και το χάρισα στον αδερφό μου στην συνέχεια και το κράτησε σχεδόν 2 χρόνια κι αυτός με την σειρά του.. Κανένα απολύτως πρόβλημα πότε! Όντως δεν είναι και τόσο παλιότερα πάντως για "Νοσταλγία " :p

Εγώ το άλλαξα μόλις το Δεκέμβρη και μου έχει ψιλολείψει ήδη. Το κινητό όπως θα έπρεπε να είναι (για μένα).

Πρώτα το S700 και μετά αυτο ήταν τα καλύτερα τηλέφωνα που είχα ποτέ. Πραγματικά τα αγάπησα.
Swift-Red-Arrow:ninja:

Sony Ericsson K750i;

Your wish is my command.:bow:

http://3.bp.blogspot.com/-pzj0_hEhgUk/Twve1DT1rwI/AAAAAAAAAH4/XJLQ98_xA7U/s640/%25CF%2580%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2583%25CE%25B5%25CF%2587%25CF%258E%25CF%2582.gif

Ωραίο και το Κ800i όμως!:)

Edited by Johny-B

To k810i το ειχα κι εγω.Απ'οτι θυμαμαι ειχε αρκετα μεγαλυτερο sar απο το k770i.Παιζει να ειχε και πανω απο 1.30.

1.80 κατι ειχε νομιζω

το ειχα για 2.5 χρονια χωρις να ξερω το σαρ του;)

θελω νοσταλγια για k770i:D

Edited by giothesuper

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect: