Bluejason Δημοσιεύτηκε May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 24, 2012 Γεια σας!! Έχω τις τελευταίες μέρες το εξής πρόβλημα... Μετά από ένα κρασάρισμα όπου μου εμφάνισε μπλε οθόνη και τα άσπρα γράμματα με τις σχετικές πληροφορίες, η ανάλυση της οθόνης άλλαξε και δεν μπορώ να την επαναφέρω....Είναι στην ίδια επιλογή όπως παλιότερα απλώς τα δείχνει διαφορετικά (πιο στενά)....Επίσης κάποιες φορές το ανεμιστηράκι απο πίσω κάνει έντονο θόρυβο για λίγο αλλα το κάνει επανειλημμένες φορες...Τα κρασαρίσματα γίνονται σχεδόν καθημερινά και αναφέρει στην μπλε οθόνη κάτι για ενα αρχείο "nvlddmkm" και μετά από μια επανεκκίνηση που εκανα μου έβγαλε ένα σφάλμα γι αυτό το αρχείο και ότι ανακτήθηκε η εφαρμογή του...Μετά απο αναζήτηση βρήκα ότι το αρχείο αυτό είναι τύπου sy_, βρίσκεται στο φάκελο των drivers και ότι αφορά τα γραφικά της οθόνης μου....Άρα το κρασάρισμα και η αλλαγή της ανάλυσης συνδέονται μεταξύ τους....Τι μπορώ να κάνω γιατί είμαι και λίγο άσχετος :worry: ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Virus scan, malware scan γιατί από ότι φαίνεται μάλλον ιός είναι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bluejason Δημ. May 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Μπορείς να μου προτείνεις ένα καλό δωρεάν πρόγραμμα για scan?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Μπορείς να μου προτείνεις ένα καλό δωρεάν πρόγραμμα για scan?? Malwarebytes :!::!: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Virus scan, malware scan γιατί από ότι φαίνεται μάλλον ιός είναι. Πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι Ιός? Αρχείο που ξεκινάει από nv είναι ξεκάθαρο ότι αφορά drivers κάρτας γραφικών nvidia. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Ξεκούμπωσε τη κάρτα γραφικών και καθάρισε καλά το κουτί σου και την κάρτα, από σκόνη (με ένα φυσητήρα αέρα κατά προτίμηση κι ένα πινέλο, προσεχτικά). Μετά τοποθέτησε την κάρτα και ξεκίνα το pc. Αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα, επανεγκατέστησε τους drivers. Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mij Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Κι εμένα για hardware πρόβλημα μου μοιάζει. Δες αν κουμπώνουν όλα καλά πάνω στην κάρτα και καθάρισε ότι μπορείς να καθαρίσεις. Λογικά θα αρκεί αυτό. Παράθεση Naxos Guide App - Ο οδηγός για κινητά τηλέφωνα που σας οδηγεί κατευθείαν στα καλύτερα… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts