amelidis Δημοσιεύτηκε May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 27, 2004 Αλλη μια απορια απο μενα...!! :o Λοιπον εδω και ενα χρονο εχω τα Windows Xp Proffesional και ακομα δεν με αξιωσε ο Θεος να βαλω το Service Pack 1 !! Ευτυχως δεν ειχα κανενα ιδιαιτερο ποβλημα με ιους, σκουλικια κλπ αλλα ειπα οτι εφτασε ο καιρος για να το βαλω το SP1... Ξεκινησα και εγω το κατεβασμα απο ενα server (μου πηρε περι τις 7 ωρες με 56Κ και 140 mb) και τωρα το SP1 ειναι μεν στο σκληρο μου αλλα οχι και στα Windows μου διοτι τα Windows μου τα "αγορασα"! Μου βγαζει το γνωστο μημυμα για την αυθεντικοτητα του Product Key η κατι τεοιο τελοσπαντων... Επειδη γνωριζω οτι τετοιες συζητησεις απαγορευονται απο τους ΟΠΧ οποιοι γνωριζουν και μπορουν να βοηθησουν ας το κανουν με PM η με ενα email στο amelidis@panafonet.gr !! 140mb κατεβασα ρε παιδια... τουλαχιστον να μην πανε χαμενα..!! Ευχαριστω εκ'των προτερων!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. May 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Για εμενα καμια λυση ρε παιδια....?? :worry: :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Exeis PM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Uelw kai egw ;) pm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. May 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 @Jim22378: Αυτο που λες ειναι μεν μια λυση αλλα δεν ειναι αυτη που περιμενα!! Γενικα ειναι δυσκολο να επανεγγαταστησω τα Windows μου με αυτα που εχουν ηδη το SP1 ετοιμο... Καπου ειχα διαβασει οτι γινεται και με ποιο ευκολο τροπο!! Οποτε ακομα ζηταω τις γνωσεις σας...!! :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 exo dokimasei ton tropo pou les alla den kanei tipota,alla eixa XP Ellinika,ean exeis Aglika pes to mou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Exw akousei kati peri tou thematos...Otan to vrw tha enhmerwsw me pm... Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amelidis (27 Μάι. 2004 , 14:03) Για εμενα καμια λυση ρε παιδια....?? :worry: :worry: εχεις mail ;) Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Ωχ και εγω πηρα το σι ντι με το SR1 αλλα μαλλον θα μου χρειαστει η διαδικασια!!!!!!Κατι με αλλαγη του product key ειχα ακουσει.....Αν μπορειτε ενημερωστε και κατα δω!!!!!! :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solaris Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Paidia den einai tipota... Uparxei ena programmataki pou to trexeis kai alazeis to serial number twn Windows. Vazeis ena Valid kodiko serial..(exw ena ama thelete..auto pou xrisimopoiw kai egw) kai meta kaneis egatastash to SP1 kanonika xwris provlimata .... kai boreis epishs na kaneis kai liveupdate apo to site tis Microsoft. To programmataki auto den einai paranomo... einai tis Microsoft kai einai gia autous pou exoun pollous upoloistes kai theloun na metaferoun mia registered eksosh se kapoion alo PC xwris na xreiazetai na kanoun Format kai ksana install ta Windows Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Παρακαλώ η συζήτηση να σταματήσει εδώ και όσοι θέλουν να ενημερώσουν με PM τον ενδιαφερόμενο, όπως και ο ίδιος ζήτησε. Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts