Jump to content

Sony Ericsson P900: Απόψεις - Εντυπώσεις

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον johner

Και του P800 VGA ήταν! ;)

Οι VGA λογικά δεν βγάζουν καλύτερα στο σκοτάδι απο τις συνηθισμένες κάμερες άλλων τηλεφώνων ? Eϊχα δεί το π800 να βγάζει φότο σε σκοτάδι και ήταν χάλια! όχι βέβαια σε πλήρες σκοτάδι... :lol:

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x

Οι VGA λογικά δεν βγάζουν καλύτερα στο σκοτάδι απο τις συνηθισμένες κάμερες άλλων τηλεφώνων ? Eϊχα δεί το π800 να βγάζει φότο σε σκοτάδι και ήταν χάλια! όχι βέβαια σε πλήρες σκοτάδι... :lol:

Οι VGA απλά βγάζουν σε μεγαλύτερη ανάλυση από τις CMOS. Αυτό που πραγματικά παίζει ρόλο στη φωτεινώτητα και ευκρεία των φωτογραφιών είναι το βάθος του διαφράγματος, το μέγεθος του φακού κτλ...

(στοιχεία που είναι σχεδόν τα ίδια σε όλα σχεδόν τα τηλέφωνα)

Καλα ρε παιδια 4 μερες ελειψα και βγηκε το %^#^.....μπραβο.....παντως το τελειοποιησαν το τηλεφωνο........τωρα μενει μονο το upgrade του firmaware στο Ρ800........

Υ.Γ:Ξεκολλωθηκα να διαβασω και τις 32 σελιδες.....:)

Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114

Καλα ρε παιδια 4 μερες ελειψα και βγηκε το %^#^.....μπραβο.....παντως το τελειοποιησαν το τηλεφωνο........τωρα μενει μονο το upgrade του firmaware στο Ρ800........

Υ.Γ:Ξεκολλωθηκα να διαβασω και τις 32 σελιδες.....:)

Fabo apo to stoma sou kai stis SE to auti gia to upgrade tou P800 alla kommataki dyskolo kai xlomo. Ektos autou i ROM tou P800 einai 16MB kai i ROM tou P900 einai 32MB ek ton opoion xrisimopoiountai ta 25MB me tin ekdosi firmware pou yparxei tora. Opote einai adynaton na ginei to idio se leitourgies me to P800. Bebaia tha mporouse na apoktisei polla apo ta kaloudia tou P900 alla skepsou episis oti to P900 exei 2 epeksergastes enan dedicated gia GSM/GPRS kai ena gia APPS/GAMES ktlp....

Idomen!!!

ti me kseneronei sto p800...

a)h kamera poy bgazei xalia sto skotadi...

b)to oti eno exei tin dinatotia den trabaei video

c)oti den to akoyw pote otan xtypaei...bebea se ayto fteei oti einai mesa stin thiki k mesa stin tseph poy na akoystei alla genika den einai k dinato to hxeio toy..

d)to plhktrologio sxetika mexri twra etsi k etsi den me eixe enoxlisei alla olo akoyw poy lete diafora gi ayto k arxizoyn k moy mpenoyn idees...

e)ena ksekarfoto..poy otan moy kanoyn anapanthtes k to afhnoyn na xtipisei mia fora mono den arxizei na pezei ton hxo alla arxizi i donisi bgenei i endiksi sitn othoni k pote ma pote den kserw an moy kanane anapanthth...

k teleyteo) poy sto full screen ta video kanoyn diakopes...

h othoni den me polypirazei sta 4000 xrwmata k kati poy einai mia xara moy fenete...bebea blepw diafores alla ok den skaw k olas...

Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS

Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114

........τωρα μενει μονο το upgrade του firmaware στο Ρ800........

Αυτό είναι κάτι που θα το έχει το Ρ800 σε λίγο καιρό. Για το Ρ900 σε λίγες ημέρες θα είναι μια πραγματικότητα το Online update και τα ίδια άτομα που το είπαν, αναφέρουν ότι το ίδιο θα γίνει και για το Ρ800 αργότερα. Απλή μεταφορά κάνω εδώ αυτών που διάβασα.

Με την ευκαιρία, δείτε και τον Steve Walker: VP of marketing, Sony Ericsson Mobile Communications που μιλάει για το Ρ900 (real video μορφή το αρχείο).

(Από το SonyEricsson P900: Info-links)

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Πάντως φίλοι μου εγώ το αποφάσισα :cool: μόλις "σκάσει μύτη" το Ρ900 θα είμαι εκεί και χωρίς δεύτερη σκέψη θα το "χτυπήσω" :D :!:

Αν και δεν μου περισσεύουν :'( τι να κάνουμε ......ο καθένας με την τρέλα του :wacko: :blink: :!:

NO ONE LIVES FOREVER

http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif

Αρχικό Μήνυμα από τον geovass

Μπααα....

Χλωμο σε κοβω !! :) :)

Ειναι θεμα H/W και δεν νομιζω οτι θα φτασει μεχρι εκει η SE. ;)

Krimas :( kai prin ligous mhnes to phra.

To P900 tha exei pio wraia xrwnata afou tha einai 65.000 xrwmata :( :( :(

Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

Αρχικό Μήνυμα από τον winer

Krimas :( kai prin ligous mhnes to phra.

To P900 tha exei pio wraia xrwnata afou tha einai 65.000 xrwmata :( :( :(

Γνώμη μου είναι, ότι εφόσον όσοι έχουμε το Ρ800 και θέλουμε το Ρ900, δεν λέει να δώσουμε τόσα λεφτά πάλι για ένα νέο κινητό, γιατί στην ουσία, το διάστημα που κράτησε το Ρ800 στην αγορά (όχι πως δεν κρατάει ακόμα, αλλά λέμε τώρα λόγω του Ρ900), το διάστημα λοιπόν που κράτησε το Ρ800 στην αγορά, θα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που θα κρατήσει το Ρ900, λόγω 3G σε λίγους μήνες.

Έτσι λοιπόν, αν κάποιος δεν έχει το Ρ800 και θέλει ένα νέο κινητό, με δυνατότητες, μπορεί να πάει στο Ρ900, εκτός και αν περιμένει κάποιο 3G.

Κάποιος που έχει το Ρ800 και αγοράσει το Ρ900 τώρα, είναι βέβαιο ότι θα το κρατήσει λιγότερο χρονικό διάστημα, γιατί όπως είπα παραπάνω (γνώμη μου) θα κυκλοφορήσουν πολλά μοντέλα με περισσότερες δυνατότητες και φυσικά 3G.

Το Ρ800 μπορεί να κάνει πολύ καλά την δουλειά του (το ίδιο με το Ρ900) για αρκετό καιρό ακόμα. Τουλάχιστον, μέχρι η SE (για τους λάτρεις), να δώσει το επόμενο μοντέλο από την οικογένεια αυτή, με δυνατότητες 3G κ.λ.π. ώστε να δωθεί στο κάτοχο της συσκευής, η εικόνα μιας όντως μεγάλης αλλαγής.

Το ίδιο ισχύει και για τα υπάρχοντα-αναμενόμενα Nokia κ.λ.π.

Εκτός (όπως είπα και παραπάνω) και αν κάποιος δεν έχει κινητό όπως το Ρ800 και θέλει να πάει σε κάτι καλύτερο. Τότε το Ρ900 είναι από τις πολύ καλές λύσεις.

Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis

Γνώμη μου είναι, ότι εφόσον όσοι έχουμε το Ρ800 και θέλουμε το Ρ900, δεν λέει να δώσουμε τόσα λεφτά πάλι για ένα νέο κινητό, γιατί στην ουσία, το διάστημα που κράτησε το Ρ800 στην αγορά (όχι πως δεν κρατάει ακόμα, αλλά λέμε τώρα λόγω του Ρ900), το διάστημα λοιπόν που κράτησε το Ρ800 στην αγορά, θα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που θα κρατήσει το Ρ900, λόγω 3G σε λίγους μήνες.

Έτσι λοιπόν, αν κάποιος δεν έχει το Ρ800 και θέλει ένα νέο κινητό, με δυνατότητες, μπορεί να πάει στο Ρ900, εκτός και αν περιμένει κάποιο 3G.

Κάποιος που έχει το Ρ800 και αγοράσει το Ρ900 τώρα, είναι βέβαιο ότι θα το κρατήσει λιγότερο χρονικό διάστημα, γιατί όπως είπα παραπάνω (γνώμη μου) θα κυκλοφορήσουν πολλά μοντέλα με περισσότερες δυνατότητες και φυσικά 3G.

Το Ρ800 μπορεί να κάνει πολύ καλά την δουλειά του (το ίδιο με το Ρ900) για αρκετό καιρό ακόμα. Τουλάχιστον, μέχρι η SE (για τους λάτρεις), να δώσει το επόμενο μοντέλο από την οικογένεια αυτή, με δυνατότητες 3G κ.λ.π. ώστε να δωθεί στο κάτοχο της συσκευής, η εικόνα μιας όντως μεγάλης αλλαγής.

Εκτός (όπως είπα και παραπάνω) και αν κάποιος δεν έχει κινητό όπως το Ρ800 και θέλει να πάει σε κάτι καλύτερο. Τότε το Ρ900 είναι από τις πολύ καλές λύσεις.

Ontos den leei na dwsoume tosa lefta akoma gia to p900.Osoi omws exoune stin katoxi tous ena p800 den to exoune etsi gia plaka pisteuw oti to xrisimopoioun gia tin douleia tous , xeroun na to xeireizontai kai na ekmetaleuontai oles tis dynatotites enos tetoiou tilephonou.Dyskola loipon oi xristes tetoiwn tilephonwn na min theloun kati kalytero apo auto pou exoun ,giati plaka plaka enw xekinisame stin arxi legontas oti den yparxoun polles diafores anamesa sta 2 tilephona (p800-p900) apo tis dieukriniseis tou Peris vlepoume oti oi diafores einai poli perissoteres apo oti perimename.Pios loipon den tha ithele stin thesi tou p800 to p900 pou tha kykloforisei se ligo kairo?(anaferomai se eidi katoxous p800).Egw pantws re paidia pes te me psonio alla to thelw san trellos to p900 kai den prokeitai na meinw me to p800.Otan mpaineis sto xoro nomizw oti prepei kai na xorepseis.Twra oso anafora ta 3g tis SE gia na perimenw den nomizw katse na vgoune prwta kai ystera to sizitame :D Kai pali gnwmi mou ;)
I'm not driving fast...just flying slow

Μιλάμε για τις 3G συσκευές και για τις δυνατότητες που θα προσφέρουν,αλλά σύμφωνα με το άρθρο στο myphone Με την έναρξη της επίσημης εμπορικής προσφοράς υπηρεσιών UMTS, η Telestet θα καλύπτει με δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 3ης γενιάς το 25%(Αθήνα-Θεσ/κη ) του πληθυσμού της Ελλάδας, ενώ σε δεύτερη φάση και ως το 2006 θα επεκτείνει το δίκτυο 3ης γενιάς στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, επιτυγχάνοντας πληθυσμιακή κάλυψη 50% .

Άρα νομίζω θα αργήσουμε πολύ ακόμη να προμηθευτούμε 3G συσκευές αφού οι υπηρεσίες θα είναι προσβάσιμες σε ένα πολύ μικρό ποσοστό του πληθυσμού και για το κόστος καλύτερα να μην μιλήσουμε................. :wacko:

Με το παραπάνω σκεπτικό πιστεύω ότι η παραμονή του Ρ900 θα είναι αν όχι μεγαλύτερη του Ρ800 σίγουρα ίδια!!!!!!!

Αυτό που πρέπει να μας βάζει λοιπόν σε σκέψεις δεν είναι τόσο η έλευση των 3G συσκευών αλλά η έλευση των διαδόχων του Ρ900 που θα έχουν χαρακτηριστικά όπως 24 ή 32 bit οθόνη,καλύτερο και ταχύτερο επεξεργαστή,δυνατότητα δέκτη τηλεοπτικών σημάτων και δεν μπορώ να φαναταστώ τι άλλο..... :blink: :!:

NO ONE LIVES FOREVER

Είναι ο βασικός λόγος που θέλω το SonyEricsson P900: Πληροφορίες και νέα να περιέχει μόνο ειδήσεις και νέα για το Ρ900, ώστε να βγάλει αμέσως ένα συμπέρασμα κάποιος που δεν είναι σίγουρος αν θέλει το Ρ900 ή όχι.

Έχω τοποθετήσει εκεί (όπως και πολλοί άλλοι φίλοι) τα αρνητικά και τα θετικά του κινητού, ώστε να μην πέσουμε στην παγίδα του "αλλάζω κινητό γιατί είναι καινούργιο μόνο", αλλά για να ξέρουμε τί ακρβώς έχει σαν διαφορά από τον προκάτοχό του και να κάνουμε μια καλή αγορά.

Σίγουρα για πολλούς (και για εμένα), τα βασικά όπως η οθόνη του, ο 2ος επεξεργαστής κ.λ.π. είναι κάτι πολύ βασικό για την αγορά του.

(με την ευκαιρία, το SonyEricsson P900: Πληροφορίες και νέα κάποια στιγμή θα καθαρίσει από μηνύματα που δεν είναι πληροφορία ή κάποιο νέο για το Ρ900, ώστε στην ουσία να γίνει ένα F.a.q. για το Ρ900 από μόνο του εκείνο το thread) :)

Άσε που με την έλευση των 3g δικτύων οι απαιτήσεις σε αυτονομία των συκευών θα αυξηθούν κατακόρυφα!!!!εδώ λίγο παχνίδι με το gprs του Ρ800 και σε λίγη ώρα ..................Low Baterry.............. :rolleyes:

NO ONE LIVES FOREVER

Αρχικό Μήνυμα από τον Pasxos_C

Άσε που με την έλευση των 3g δικτύων οι απαιτήσεις σε αυτονομία των συκευών θα αυξηθούν κατακόρυφα!!!!εδώ λίγο παχνίδι με το gprs του Ρ800 και σε λίγη ώρα ..................Low Baterry.............. :rolleyes:

Πάντως στο Ρ900 τα επίπεδα στην διάρκεια της μπαταρίας, είναι τα ίδια με αυτά του Ρ800 από ότι αναφέρουν οι κάτοχοι της συσκευής (μιλάμε για την 1000αρα μπαταρία και όχι για την 1250).

Η οθόνη με τα περισσότερα χρώματα φαίνεται ότι δεν είναι αρνητικός παράγοντας σε αυτό, από την στιγμή που διαμορφώνουν το λειτουργικό, για την καλύτερη διαχείρηση ενέργειας.

Πάντως στο Ρ900 τα επίπεδα στην διάρκεια της μπαταρίας, είναι τα ίδια με αυτά του Ρ800 από ότι αναφέρουν οι κάτοχοι της συσκευής (μιλάμε για την 1000αρα μπαταρία και όχι για την 1250).

Η οθόνη με τα περισσότερα χρώματα φαίνεται ότι δεν είναι αρνητικός παράγοντας σε αυτό, από την στιγμή που διαμορφώνουν το λειτουργικό, για την καλύτερη διαχείρηση ενέργειας.

Exoume mipws kamia endeixi poso tis % krataei parapanw i 1250ara kai an tha mporoume eukola na tin vroume sto emporio?

Αρχικό Μήνυμα από τον Yiorgos

Exoume mipws kamia endeixi poso tis % krataei parapanw i 1250ara kai an tha mporoume eukola na tin vroume sto emporio?

Δεν έχω βρει ακόμα κάτι που να αναφέρει την διάρκεια μέσα από κάποιο τεστ (έστω κάποιον που να το έχει τεστάρει με αυτή την μπαταρία - με την 1000αρα είπαν ότι είναι πάνω κάτω τα ίδια). Ούτε κάτι σχετικά με την κυκλοφορία της 1250αρας στο εμπόριο.

Δεν έχω βρει ακόμα κάτι που να αναφέρει την διάρκεια μέσα από κάποιο τεστ (έστω κάποιον που να το έχει τεστάρει με αυτή την μπαταρία - με την 1000αρα είπαν ότι είναι πάνω κάτω τα ίδια). Ούτε κάτι σχετικά με την κυκλοφορία της 1250αρας στο εμπόριο.

As elpisoume na tin kykloforisoun autin tin 1250ara giati ontos me tin 1000ara tha eimaste se oriako simeio pali.Poli katanalwsi mpatarias auto to tilephono re paidi mou!! :(

As elpisoume na tin kykloforisoun autin tin 1250ara giati ontos me tin 1000ara tha eimaste se oriako simeio pali.Poli katanalwsi mpatarias auto to tilephono re paidi mou!! :(

O Mythozz αναφέρει κάτι σχετικά με αυτό, εδώ.

Ελπίζω και εγώ να είναι έτσι.

O Mythozz αναφέρει κάτι σχετικά με αυτό, εδώ.

Ελπίζω και εγώ να είναι έτσι.

Nai to eixa diavasei to post,giati omws sto site tis SE den anaferoun tipota gia tin 1250ara kai lene oti kai to p900 exei kai auto 1000ara ?

Nai to eixa diavasei to post,giati omws sto site tis SE den anaferoun tipota gia tin 1250ara kai lene oti kai to p900 exei kai auto 1000ara ?

Δεν γνωρίζω. Μπορεί να είναι από τις αποφάσεις της τελευταίας στιγμής από την εταιρία. Εκτός και αν είναι να δώσουν το κινητό με 1000αρα μπαταρία και μετά από 1-2 μήνες, κυκλοφορήσουν και τις 1250αρες :whistle: :rolleyes:

Δεν γνωρίζω. Μπορεί να είναι από τις αποφάσεις της τελευταίας στιγμής από την εταιρία. Εκτός και αν είναι να δώσουν το κινητό με 1000αρα μπαταρία και μετά από 1-2 μήνες, κυκλοφορήσουν και τις 1250αρες :whistle: :rolleyes:

Ax xryso tha to plirwsoume to rimadi :D

Θα διαφωνήσω σε αυτό γιατι πιστεύω πως θα αργήσουμε να δούμε καλά smartphones τρίτης γενιάς!

Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει κάτι αξιόλογο! Αυτά που έρχονται εξ'ανατολής δεν μας συγκινούν και οι ευρωπαικές εταιρίες εστιάζονται ακόμη στην ανάπτυξη GPRS κινητών!

Ίσως δεν θέλουν να ρισκάρουν ακόμη...

Γειάααααα!!!

Τι κάνετε???

Εγώ έχω πορωθεί με το P900!!!! :) :) :) :)

Επειδή βαριέμαι να διαβάζω τόσες σελίδες, μπορείτε να μου πείτε πότε έρχεται, και σε τί τιμή??? :)

Ευχαριστώ!!! :D

Αρχικό Μήνυμα από τον haris_led

Γειάααααα!!!

Τι κάνετε???

Εγώ έχω πορωθεί με το P900!!!! :) :) :) :)

Επειδή βαριέμαι να διαβάζω τόσες σελίδες, μπορείτε να μου πείτε πότε έρχεται, και σε τί τιμή??? :)

Ευχαριστώ!!! :D

Έρχεται τον επόμενο μήνα και η τιμή του θα είναι στα ίδια επίπεδα με την τιμή του P800 όταν είχε έρθει! :)

• The title was changed to Sony Ericsson P900: Απόψεις - Εντυπώσεις