odisseass Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις οδηγίες των 3 πρώτων σελίδων του συγκεκριμένου οδηγού: http://huaweig300.com/huawei-g300-install-a-custom-jelly-bean-ics-rom-from-scratch/ μα αυτον τον οδιγο ακολουθω ειναι το ιδιο με το λινκ του youtube :( ok το εκανα σε αλλο pc k εγηνε σωστα !!!!!! και τωρα? κανα λινκ για το πως περναω ρομ κλπ? γενικα πως διαχιριζομαι το ολλο πραμα? οραια βρηκα αυτον τον οδηγο ετσι περναω ρομ ε? http://huaweig300.com/huawei-g300-install-a-custom-jelly-bean-ics-rom-from-scratch/install-the-custom-rom/ μονο μια χαρη θελω ενα λινκ σας παρακαλω με μια ρομ ποθ να ξερεται καλη να κατεβασω γιατι κατεβασα αυτο http://getcm.thebronasium.com/?device=u8815 αλλα δεν μ το βρηκε δεν ειναι σοστο το αρχιο? και πιο βημα ακολουθω το ics? αααα νομιζω τωρα καταλαβα ιπαρχουν costom rom για ics και costom rom για jb κ αναλογος τι rom θες να βαλεις ακολουεις κ το σηγκεκριμενο βημα? για δωστε λιγο τα φωτα σας? λιπον κατεβασα την stock+ rom απο δω http://www.modaco.com/topic/361712-list-of-all-custom-roms-on-modaco-65-roms-updated-282213/ την περασα στην sd περασα και το αρχιο gapps-ics-20120429-signed και εκανα apply update from sd card διαλεξα την ρομ και μ βγαλε finding update package signature verification faild update faild and delete temp files formating cache installation abored τι κανω λαθος ρε bilako? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited February 22, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 λιπον κατεβασα την stock+ rom απο δω http://www.modaco.com/topic/361712-list-of-all-custom-roms-on-modaco-65-roms-updated-282213/ την περασα στην sd περασα και το αρχιο gapps-ics-20120429-signed και εκανα apply update from sd card διαλεξα την ρομ και μ βγαλε finding update package signature verification faild update faild and delete temp files formating cache installation abored τι κανω λαθος ρε bilako? Φίλε μου προκειμένου να περάσεις μη official Rom, θα πρέπει να μπεις από το recovery κι όχι μέσα από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου. Θα πρέπει να ανοίξεις το κινητο πατώντας power + volume up. Μετά πρέπει να κάνεις wipe data/factory reset , wipe cache partition και στην συνέχεια να κάνεις install from SD card την ρομ και τα gapps. Για περισσότερες οδηγίες ψαξε στο Google "how to flash custom rom" και διάβασε μέχρι να καταλάβεις. Αν κάπου κολλάς στείλε μου σε ΠΜ το Facebook σου για να βοηθήσω...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odisseass Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) Φίλε μου προκειμένου να περάσεις μη official Rom, θα πρέπει να μπεις από το recovery κι όχι μέσα από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου. Θα πρέπει να ανοίξεις το κινητο πατώντας power + volume up. Μετά πρέπει να κάνεις wipe data/factory reset , wipe cache partition και στην συνέχεια να κάνεις install from SD card την ρομ και τα gapps. Για περισσότερες οδηγίες ψαξε στο Google "how to flash custom rom" και διάβασε μέχρι να καταλάβεις. Αν κάπου κολλάς στείλε μου σε ΠΜ το Facebook σου για να βοηθήσω...! μπενω απο το recovery κανω wipe data και wipe cache και μετα μπενω στην sd card και παταω ιnstall και μ φορτωνει λιγο και μετα μ λεει instalation abord η ρομ που προσπαθω να περασω ειναι αυτη CyanogenMod 9.1 http://www.modaco.com/topic/359115-ics-404-cyanogenmod-91-rom/ ( πωσ ειναι το προφιλ σου στο facebook?) Edited May 19, 2014 by odisseass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis74 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 παιδια πως βαζω μια επαφη στην επιφανεια ως συντομευση(σε σαλονι εννοω) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socmaster Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) Πριν ένα μηνά το g300 σταμάτησε να λειτουργεί. Το πήγα στην Wind γιατί ήταν μέσα στην εγγύηση, αν και ήξερα την απάντηση από πριν:" Ίχνη υγρασίας", αλλά λέω εγγύηση έχω, ας το πάω. Μετά από 1 μήνα με ειδοποιήσανε ότι υπάρχει υγρασία (άρα εκτός εγγύησης) και ότι το κόστος επισκευής είναι 220 Ε!!!!!!!!!!!. Καινούργιο κάνει τώρα 130, το είχα πάρει 169. Εντάξει λέω, φερτέ το πίσω, μάλλον με δουλεύετε. Μετά από 1 εβδομάδα πήγα να το πάρω και μου λένε στην Wind: Πρέπει να δώσετε και 15 Ε για να πάρετε πίσω το τούβλο!!! επειδή οι άνθρωποι κουραστήκανε πολύ που τσέκαραν ένα κινητό εντός εγγύησης. Δεν συνεχίζω άλλο............. Edited September 4, 2014 by socmaster Διορθώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleck69 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Δυστυχώς το ίδιο αντιμετωπισα κι εγώ. Εκεί που δούλευε κανονικά ξαφνικά σταμάτησε. Δυστυχώς το δικο μου ήταν ρουταρισμενο άρα εκτός εγγύησης. Το πήγα σε ένα συνεργείο της γειτονιάς όπου θα μου πάρουν 8 ευρώ για το άνοιγμα. Όσο για τη ζημιά κι αυτοί υποθέτουν υγρασία. Αν μου πουν μέχρι 30 θα το φτιάχνω για παραπάνω δεν αξίζει. Θα δειξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Γνωρίζεται που είναι το service της Huawei;; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleck69 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Απ ότι ξέρω το πας στη wind και το στέλνουν αυτοί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Η wind το στέλνει στην Arvato.Είναι να μην σου τύχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleck69 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Και ξαφνικά φίλοι μου μετά από 2 χρόνια λέω γεια στο τηλεφωνακι μου. Μια μέρα πήγα να το φορτισω αλλά τπτ. Δεν φορτιζε ούτε καν αποκρινοταν. Το πήγα σε δυο συνεργεία πληρώνοντας 20 ευρώ και μου ειπαν πως δε γίνεται τπτ. Ο ένας μάλιστα είπε πως μάζεψε υγρασία..... πάντως στο νερό δεν το έβαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση εκτός από το ideos x5 pro έχω και ένα ascend g300 και με έκανε κάτι περίεργο σήμερα άνοιξε έκλεισε μια δυο φορές μόνο του και τώρα δεν ανοίγει καθόλου.. το βάζω για φόρτιση και δεν δίνει σημεία ζωής τίποτα ξέρετε κανένα τρόπο να το ανοίξω η να το κάνω hard reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis33 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Γεια σας παιδιά! Μετά από 2,5 χρόνια χρήσης, το g300 μου αποφάσισε να χαλάσει... :( Πατάω το κουμπι να ξεκλειδώδει και μετα βλεπω να αναβοσβήνουν και να πατιουνται μόνα τους τα κουμπιά-αριθμοί του κωδικού ξεκλειδώματος. Γενικά το touch δεν δουλεύει και πατιέται μόνο του. :blink: Ξέρει κανείς τι συμβαίνει? Είναι πρόβλημα οθόνης ή λογισμικού? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Εφόσον δεν άλλαξες κάτι στο λογισμικό της συσκευής, μάλλον φταίει η οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis33 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Βλακεια.. Ευχαριστω πολυ Bil! Απο που προτεινετε να παρω οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ψάξε στο ebay, αν και δεν νομίζω να αξίζει να αγοράζεις οθόνη. Το κινητό πλέον έχει παλιώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Οθόνη αγοράζεις... το θέμα είναι ποιος θα κάνει την εγχείρηση με δεδομένο να δουλεύει σωστά η συσκευή μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis33 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) Ευχαριστώ παιδια. Με βλεπω να πηγαινω για αλλο.. :( Θελει ψαξιμο το θεμα ομως.. :worry: Να ρωτησω κατι βρε παιδια! Lcd screen χρειάζεται να παρω http://www.ebay.com/itm/New-Original-LCD-Screen-Display-Lens-For-Huawei-Ascend-G300-U8815-U8818-/111561123518?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19f98fa6be ή screen digitizer?? http://www.ebay.com/itm/New-Original-HUAWEI-Ascend-G300-U8815-U8818-Touch-Screen-Glass-Digitizer-UK-/351287449589?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item51ca5d17f5 Edited February 22, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass21 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Μετά από 2 χρόνια που το εχω,αρχισε να κολλαει.Επειδη δεν ειμαι πολυ σχετικος ηθελα να ρωτησω,αν το κανω root αλλα δεν εγκαταστησω καποια rom,θα μπορω να απεγκαταστησω προεγκατεστημενες εφαρμογες απο τη μητρικη εταιρεια που καταναλωνουν πολύ RAM? Επίσης αν κανω μονο root,τα αρχεια που εχω μεσα σβηνονται και πρεπει να κανω backup πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Αν θυμάμαι καλά για να κάνεις root πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader, οπότε θα χάσεις όλα τα δεδομένα. Αφού κάνεις root μπορείς να διαγράψεις οποία εφαρμογή θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass21 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Αν θυμάμαι καλά για να κάνεις root πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader, οπότε θα χάσεις όλα τα δεδομένα. Αφού κάνεις root μπορείς να διαγράψεις οποία εφαρμογή θες. κοίταξα εδώ http://huaweig300.com/how-to-root-the-huawei-g300/ και ειδα ότι ο bootloader ξεκλειδωνεται οταν πας να βαλεις custom rom ,για root δε γραφει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Μήπως έχει κάποιος τα gapps ics; Αν ναι να μου στείλει πμ για να του στείλω το email μου για να μου τα στείλει. Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts