Cannibal Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Θα ηθελα να ρωτησω για πιο λογο Δεν μου εμφανιζει τα λευκωματα που εχω στο gmail που ειναι μεσω Picassa γνωριζει κανεις τι συμβαινει με αυτο ή αν το εχει αλλως αυτο. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socmaster Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Οταν βαζεται πολη Athinai στο AccuWeather σας βγαζει κατι η δεν βρισκει τιποτα?? Δεν το εχει δοκιμασει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 (edited) Custom ROM πως βαζουμε παιδια Edited April 27, 2013 by vazos Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Custom ROM πως βαζουμε παιδια http://huaweig300.com/huawei-g300-install-a-custom-jelly-bean-ics-rom-from-scratch/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 :up:http://huaweig300.com/huawei-g300-install-a-custom-jelly-bean-ics-rom-from-scratch/ :) Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis74 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 παλικαρια 2 ερωτησουλες καθοτι ολιγον ασχετος με android.αγορασα το κινητο και πραγματικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος.τεσπα...ενω μου εχει ερθει ενα μηνυμα στο οποιο μου στειλανε και μια εικονα μαζι οταν το ανοιγω και παταω ''ληψη'' δε βλεπω την εικονα μαζι.την αποθηκευει καπου? και κατι αλλο επισης.μπορω μια επαφη να τη βαλω στη κεντρικη επιφανεια ετσι ωστε οταν θελω να κανω κληση γρηγορα να μη ψαχνομαι στις επαφες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socmaster Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 πας σε μια σελιδα, πατας το κουμπι για τις εφαρμογες και μετα wizards/αμεση κληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiaman Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Ύστερα από 2 μήνες και 6 ημέρες έτσι απλά το G300 σταμάτησε να λειτουργεί. Bootάρει μέχρι το logo και κλείνει. Υπάρχει κάποιο τηλ. της Huawei στην Ελλάδα για service που να μπορεί να συνεννοηθεί επιτυχώς; (Το 2106879105 που βρήκα μετά από κόπο δεν το απαντά κανείς).:( Μόλις άρχισα να νιώθω ότι την έχω πατήσει με την αγορά μου… :cry: Όποια βοήθεια δεκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) Ύστερα από 2 μήνες και 6 ημέρες έτσι απλά το G300 σταμάτησε να λειτουργεί. Bootάρει μέχρι το logo και κλείνει. Υπάρχει κάποιο τηλ. της Huawei στην Ελλάδα για service που να μπορεί να συνεννοηθεί επιτυχώς; (Το 2106879105 που βρήκα μετά από κόπο δεν το απαντά κανείς).:( Μόλις άρχισα να νιώθω ότι την έχω πατήσει με την αγορά μου… :cry: Όποια βοήθεια δεκτή. Το G300 στην Ελλάδα εάν δεν κάνω λάθος εισάγεται από την Wind. Μπορείς να απευθυνθείς σε καποιο κατάστημα να σε καθοδηγήσει όσον αφορά την εγγύηση και την διαδικασία service . Εάν το έχεις αγοράσει από εξωτερικό τότε κάνε μια προσπάθεια να απευθυνθείς εδώ http://m.facebook.com/HuaweiDeviceGreece?id=513913458633430&refsrc=http%3A%2F%2Fwww.google.com%2Fsearch&_rdr Edited May 13, 2013 by clio1400 Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Πλέον δεν το φέρνει μόνο ή wind αλλά και αλλά καταστήματα... Όπως και να χει το κινητό θα σταλεί στην arvato. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiaman Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Το είχα πάρει από Ελληνικό μαγαζί στο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Μπορεί κάποιος που έχει αγοράσει το κινητό απο Ελλάδα να μου γράψει εδώ τον αριθμο έκδοσης που έχει; το βλέπεις στις ρυθμισεις-> σχετικα με το τηλέφωνο και κοιτάει κάτω κάτω που λέει αριθμός έκδοσης. Ευχαριστώ. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis1975 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 παιδια οταν συνδεω τα ακουστικα πεφτει η ενταση στον ηχο κλησης περιπου στο μισο. υπαρχεικαποια ρυθμιση η μηπως φταιει οτι παιζει ο ηχος κλησης και στα ακουστικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 παιδια οταν συνδεω τα ακουστικα πεφτει η ενταση στον ηχο κλησης περιπου στο μισο. υπαρχεικαποια ρυθμιση η μηπως φταιει οτι παιζει ο ηχος κλησης και στα ακουστικα; Πιο πολύ για bug μου μοιάζει... Είσαι σε stock ROM ή custom ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morheus Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 ξερει κανεις πως φευγει η μπαρα της αναζητησης του google που ειναι μαζι με το μικροφωνακι στην οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 ξερει κανεις πως φευγει η μπαρα της αναζητησης του google που ειναι μαζι με το μικροφωνακι στην οθονη? πατα με το δαχτυλο σου επανω του και θα σου βγαλει εναν "καδο" κοκκινο συρτο εκει μεσα κ τελος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morheus Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 πατα με το δαχτυλο σου επανω του και θα σου βγαλει εναν "καδο" κοκκινο συρτο εκει μεσα κ τελος... αυτο δεν το βγαζει δεν ειναι widget και ειναι στανταρ σε ολες τις οθονες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Αν πατησεις το βελακι στα Δεξια σου βγαζει πολλες οθονες μαζι, εκει εχει καποιες επιλογες Μαλλον για να προσθεσεις ή να αφαιρεσεις για δες το τι παιζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Κανεις δεν μπορεί να μου δώσει την πληροφορία που ζήτησα 3-4 ποστ πιο πανω; Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis1975 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Πιο πολύ για bug μου μοιάζει... Είσαι σε stock ROM ή custom ; σε stock+, αλλα το εκανε και με τη μαμισ8α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 του εχω βαλει cystom rom 4.2.2 kai Το τηλ εγινε απαιχτο,επεσε λιγο η αυτονομια της μπαταριας αλλα δεν με πειραζει Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Μπορεί κάποιος που έχει αγοράσει το κινητό απο Ελλάδα να μου γράψει εδώ τον αριθμο έκδοσης που έχει; το βλέπεις στις ρυθμισεις-> σχετικα με το τηλέφωνο και κοιτάει κάτω κάτω που λέει αριθμός έκδοσης. Ευχαριστώ. Είμαι σε custom Rom: αρ. Έκδοσης: slim v12 Λογικά εσύ θες να δεις ποια είναι η stock για την Ελλάδα, οπότε υπολόγισε ότι Αρ. έκδοσης: B935 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Ναι αυτό θέλω να δω. Να σαι καλά φιλέ μου. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 (edited) Ναι αυτό θέλω να δω. Να σαι καλά φιλέ μου. Η B935 είναι αυτή που διανέμει η wind στην ελλάδα, ενώ η B934 είναι αυτή που κυκλοφορεί στην Αγγλία. Edited May 18, 2013 by bilakos10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socmaster Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 (edited) ξερει κανεις πως φευγει η μπαρα της αναζητησης του google που ειναι μαζι με το μικροφωνακι στην οθονη? Πατα το Menu στην home screen, μετα Διαχείρηση εφαρμογών>Ολες > πάτα Google Search. Μέσα στην εφαρμογή πάτα Απενεργοποίηση (Disable). Ετσι φεύγει η μπάρα... Βέβαια ετσι δεν θα εχει καθόλου Google search, αν θέλεις το ενεργοποιείς ξανά Δεν το εχω κανει προσωπικά, το διάβασα εδώ http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-disable-hide-google-search-bar-in-android-4-0-ics-stock-launcher/ Edited May 21, 2013 by socmaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts