Jump to content

Alcatel OT-991

tzivanas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hello!

Έχω και εγώ το εν λόγω κινητό.. Ακολούθησα τις οδηγίες του katergari στη σελίδα 4 για να το κάνω root.. μετά τι? σε επόμενη σελίδα είδα ότι και άλλος είχε την ίδια απορία, και η απάντηση ήταν ότι αν έγινε σωστά η διαδικασία, τότε είναι εγκατεστημένο το superuser στο κινητό και επιπλέον μπορείς να απεγκαταστήσεις εφαρμογές που κανονικά δεν σ αφήνει.

Λοιπόν, εμένα μου εγκαταστάθηκε το superuser, έκανε και install τον Διαχειριστή, όπως λέει (σε κείνο το γραφικό περιβάλλον στυλ κονσόλας, γράφει κάπου access root:success), αλλά μετά πάω Διαχείριση Εφαρμογών να κάνω uninstall τα σκουπίδια της Cosmote και πάλι δεν με αφήνει.. any help? Είμαι άπειρος, αυτό είναι το πρώτο μου κινητό android.

• Απαντήσεις 852
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

screwy δεν μπορεις να διαγραψεις τις εφαρμογες μεσα απο τον unistallerτου κινητου κατεβασε εναν οπως το rom toolbox lite (ειναι 10 mb αλλα μολις διαγραψεις οτι θελεις διεγραψε και αυτο,απο το uninstaller του κινητου) να εισαι ομως επιλεκτικος με τι διαγραφεις μην διαγραψεις καποια εφαρμογη συστηματος και εαν κατεβασεις το link2sd και εκει προσοχη
πολύ γέλιο :lol:

thanks! Τελικά εγκατέστησα το Super Manager 3 και μπορώ να πώ ότι είμαι κάπως πιο άνετος τώρα.. Αν και υπάρχουν 2-3 εφαρμογές που μοιάζουν να έχουν το λογότυπο της Cosmote αλλα ψιλοφοβάμαι να τις πετάξω. Anyway, ξέρεις πώς μπορώ να βγάλω το boot screen της Cosmote?

Καλημέρα σας

Κατάφερα και πέρασα το jelly bean αλλά το μενού δεν έχει ελληνικά, μήπως υπάρχει τρόπος να βάλουμε ελληνικά;

Ευχαριστώ πολύ.

Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p

Καλημέρα σας

Κατάφερα και πέρασα το jelly bean αλλά το μενού δεν έχει ελληνικά, μήπως υπάρχει τρόπος να βάλουμε ελληνικά;

Ευχαριστώ πολύ.

Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω πως όχι. Έχει να κάνει με τον jeffta και τις γλώσσες που έχει επιλέξει εκείνος να συμπεριλάβει στην κάθε rom. Έβαλες αυτή που postαρε σήμερα; Δουλεύει απροβλημάτιστα;

χμμμμ,εγώ ακολούθησα προσεχτικά ο΄λες τις οδηγίες και όλα έγιναν κανονικά.και χώρο έχω πλέων οπότε κανένα πρόβλημα.

Αλλά.......υπάρχει κάποιος να μας πεί ποιές εφαρμογές απο μέσα μπορούμε να σβήσουμε????

εντάξει έσβησα κάποιες τις cosmote αλλά υπάρχουν κι άλλες?

εαν ναι ποιές είναι αυτές.

και δέυτερον το ιντερνετ ρε παιδιά είναι τραγικό,σέρνεται σαν σκουλικαντέρα..........αμάν δηλαδή,υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω κα ιεγω όπως και οι υπόλοιποπι που πιθανόν έχουν το ιδιο θέμα???

να σημειώσω πως προέρχομαι απο 3gs iphone και εκεί πετούσε.......καλά να μην γίνει και τέτοιο αλλά λίγο καλυτερο.......?????

χμμμμ,εγώ ακολούθησα προσεχτικά ο΄λες τις οδηγίες και όλα έγιναν κανονικά.και χώρο έχω πλέων οπότε κανένα πρόβλημα.

Αλλά.......υπάρχει κάποιος να μας πεί ποιές εφαρμογές απο μέσα μπορούμε να σβήσουμε????

εντάξει έσβησα κάποιες τις cosmote αλλά υπάρχουν κι άλλες?

εαν ναι ποιές είναι αυτές.

και δέυτερον το ιντερνετ ρε παιδιά είναι τραγικό,σέρνεται σαν σκουλικαντέρα..........αμάν δηλαδή,υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω κα ιεγω όπως και οι υπόλοιποπι που πιθανόν έχουν το ιδιο θέμα???

να σημειώσω πως προέρχομαι απο 3gs iphone και εκεί πετούσε.......καλά να μην γίνει και τέτοιο αλλά λίγο καλυτερο.......?????

Υπάρχει στο xda μια λίστα με τις εφαρμογές που μπορείς να σβήσεις αλλά σου τη δίνω με μεγάλη επιφύλαξη γιατί πάει πολύ καιρός που το είχα κάνει και δε θυμάμαι ακριβώς ποιες είχα σβήσει εγώ. Όπως και να έχει πάρε ένα backup από τις εφαρμογές πριν τις σβήσεις και αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για κάτι μην το πειράξεις. Ειδικά τις εφαρμογές συστήματος. Επίσης φρόντισε να έχεις πάντα τουλάχιστον ένα Launcher.

Όσο για το ίντερνετ, μην περιμένεις να φτάσει το iphone. Δοκίμασε να αλλάξεις τον browser, εγώ έχω τον Opera Mini και πάει μια χαρά. Δοκίμασε έναν-δύο να δεις ποιος θα σε καλύψει.

Υπάρχει στο xda μια λίστα με τις εφαρμογές που μπορείς να σβήσεις αλλά σου τη δίνω με μεγάλη επιφύλαξη γιατί πάει πολύ καιρός που το είχα κάνει και δε θυμάμαι ακριβώς ποιες είχα σβήσει εγώ. Όπως και να έχει πάρε ένα backup από τις εφαρμογές πριν τις σβήσεις και αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για κάτι μην το πειράξεις. Ειδικά τις εφαρμογές συστήματος. Επίσης φρόντισε να έχεις πάντα τουλάχιστον ένα Launcher.

Όσο για το ίντερνετ, μην περιμένεις να φτάσει το iphone. Δοκίμασε να αλλάξεις τον browser, εγώ έχω τον Opera Mini και πάει μια χαρά. Δοκίμασε έναν-δύο να δεις ποιος θα σε καλύψει.

αα πολύ όιμορφα,οκ θα δοκιμάσω για Browser....... αλλά αυτό το launcher τι είνια????

αα πολύ όιμορφα,οκ θα δοκιμάσω για Browser....... αλλά αυτό το launcher τι είνια????

Χμ, πως να στο εξηγήσω τώρα; Είναι ας πούμε το περιβάλλον που περιέχει τις αρχικές σου σελίδες (εκεί που βάζεις background και τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς συχνότερα) αλλά το συρτάρι εφαρμογών (που περιέχει όλες σου τις εφαρμογές). Δεν ξέρω αν κατάλαβες έτσι όπως το περιγράφω. Αυτό στα android είναι μια εφαρμογή που αλλάζει ανάλογα με τα γούστα του κάθε χρήστη. Ρίξε μια ματιά σε αυτό το τόπικ και θα δεις ότι υπάρχουν πολλές επιλογές. Κατά τη γνώμη μου για το 991 τα 2 καλύτερα (γρήγορα και χωρίς κατανάλωση μνήμης) είναι ο Holo και ο ADW Ex.

Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω πως όχι. Έχει να κάνει με τον jeffta και τις γλώσσες που έχει επιλέξει εκείνος να συμπεριλάβει στην κάθε rom. Έβαλες αυτή που postαρε σήμερα; Δουλεύει απροβλημάτιστα;

Έβαλα αυτό <<JELLY BEAN MOD OT 991>> τώρα κατεβάζω για να περάσω <<JELLY BEAN MOD OT 991 V1>> θα πω εντυπώσεις αργότερα...

Στο JELLY BEAN MOD OT 991 V1 έχει προστεθεί το jelly bean keyboard PRO που μπορείς να γράψεις και ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ελληνικά υπάρχουν ΜΟΝΟ το keyboard και όχι το μενού.

Σε μένα δουλεύει τελεία χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι και τώρα, αλλά εμένα προσωπικά μου αρέσει καλύτερα η προηγούμενη βερσιόν.

Edited by zwiros
Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p

Έβαλα και εγώ το σετ που προτείνει ο jeffta, προσοχή δεν είναι android 4.0 ή 4.1, αλλά 2.3.6 με 'στοιχεια'

δουλεύει άψογα, 3 μέρες τώρα δεν κρέμασε ΠΟΤΈ, έχει σταθερή και γρήγορη λειτουργία, σαφώς καλύτερη απο την ΄"μαμά".

πολύ ωραία δουλειά. Έβαλα και το link2ksd και πάγωσα ή ανέβασα στη sd πολλές εφαρμογές, γενικά έχω πάντα 80MB ram, όταν τρέχει τα βασικά , εχω το δίκαρτο.

ειδικότερα

α) έκανα το τηλέφωνο πρώτα root με τις οδηγίες τις σελίδας 6. (είναι το μεγάλο ποστ), δεν χρειάζεται να κάνετε δικό σας ΤΧΤ πάρτε το έτοιμο, τέλος έγινε root

β) κατέβασα τa δυο αρχεία του jeffta (Αλλα δεν τα έβαλα με το τρόπο που προτείνει)

γ) ακολουθεισα αυτο τον τροπο για να εγκαταστήσω τα αρχεία του jeffta ==>>

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32960322&postcount=489

στο τέλος κατέβασα το link2sd και άρχισα σιγα σιγα να παγώνω εφαρμογές ή να τις ανεβάζω στην SD.... έγιναν χωρίς πρόβλημα....

προσοχή...μην σβήνετε εφαρμογές εαν δεν διαβάσετε googleαροντας την εφαρμογή και κατανοώντας τι κάνει επισεις μετέτρεψα εφαρμογές που θεώρησα οχι σηματικες απο εφαρμογές συστήματος σε εφαρμογές χρήστη και τις έστειλα στο sd.......

καλη επιτυχία .... άντε και σύντομα να δούμε ICS για το 991D

Έβαλα και εγώ το σετ που προτείνει ο jeffta, προσοχή δεν είναι android 4.0 ή 4.1, αλλά 2.3.6 με 'στοιχεια'

δουλεύει άψογα, 3 μέρες τώρα δεν κρέμασε ΠΟΤΈ, έχει σταθερή και γρήγορη λειτουργία, σαφώς καλύτερη απο την ΄"μαμά".

πολύ ωραία δουλειά.

Που σημαίνει ότι μια εφαρμογή που τρέχει από 4.0 και πάνω δεν μπορεί να εγκατασταθεί;

Επίσης, ποιό σετ έβαλες; Το JELLY BEAN MOD OT 991 ή το καινούργιο για το dual; Γιατί για το πρώτο είχαν πει ότι έχει ένα θέμα και απενεργοποιεί τη δεύτερη SIM.

Και κάτι ακόμα ψιλοχαζό: Με την αλλαγή στη Rom αρκεί να βάλουμε το Link2SD και να περάσουμε τις εφαρμογές στην κάρτα ή πρέπει να πειράξουμε ξανά την SD (format, ξαναpartion κλπ.);

Για το link2sd αρκεί μόνο να το ξαναπεράσεις και να δημιουργήσεις τα mount scripts.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

.....

Επίσης, ποιό σετ έβαλες; Το JELLY BEAN MOD OT 991 ή το καινούργιο για το dual; Γιατί για το πρώτο είχαν πει ότι έχει ένα θέμα και απενεργοποιεί τη δεύτερη SIM.

;

έβαλα το καινούργιο dual sim και είναι άψογο.

το μονο που δεν τεσταρα ειναι το gpw με χαρτες....θα το κανω και αυτο

Δοκίμασα τις δύο rom που έβγαλε για το 991D και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Στη μεν JB έχει πρόβλημα το κουμπί "Home" που το μόνο που κάνει είναι να ακούγεται το "κλικ" όπως όταν βγάζει photo ανεξαρτήτως την ενέργεια που διαλέγω να κάνει το κουμπί. Η άλλη rom εκτός του ότι μου φάνηκε αρκετά αργή, δε με βάζει στο Google account μου. Νομίζω θα επιστρέψω στην παλιά rom κι αν διορθώσει αυτό με το Home στην JB θα την ξαναδοκιμάσω γιατί μου άρεσε οπτικά.

Edit: Λοιπόν αναθεωρώ για την duals sim Jeffta v1.1. Μετά από restart και αφού του έδωσα λίγο χρόνο μπορώ να πω ότι είναι μια πολύ καλή rom. Λύθηκε και το θέμα με το Google και όλα καλά.

Edited by katergaris1979

μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μου βγαζει οτι ο οδηγος ρυθμισης σταματησε απροσδοκητα με αποτελεσμα να μην ξεκιναει το κιν.ξερει κανενα παλικαρι τι πεζει?το κιν ειναι ροοτ ευχαριστω

Το <<JEFFTA ROM V2>> το χει κάνεις; εγώ προσπαθώ να το κατεβάσω και μου λέει αυτό>>'Jeffta rom V2.rar' is unavailable. This file was deleted.

Αν το έχει κάποιος ας το ανεβάσει σας παρακαλώ.

Τα rooted Alcatel δεν τα πάνε καλά με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (κάτι που δεν ισχύει με άλλες μάρκες κινητών όπως διαβάζω στο Android). Δοκίμασε να ξανακάνεις hard reset αλλά αυτή τη φορά με τα hard keys (κοίτα στο manual για τον συνδυασμό, στο δικό μου ΟΤ918 είναι power+volume down). Παρεμπιπτόντως η εγγύηση ισχύει κανονικά και ας είναι rooted το κινητό οπότε εάν το πρόβλημα επιμένει πήγαινέ το για service...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Εγώ εχω θεμα με το gps.Κατέβασα και την v2 και τις προηγουμενες αλλά τίποτα.Δεν παίζει,ούτε μπορώ να το ενεργοποιήσω.

Σας παρακαλω καποιος ας βοηθησεί είχα κανει ροοτ το 991 alcatel και τώρα μετα απο καιρό εκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Οταν λοιπόν ανοιγει μπαίνει στην γνωριμία με το κιν κλπ. Απο εκει δεν φευγει αν δεν τελείωσει η διαδικασία πατωντας επόμενο επόμενο. Οταν φτάνει στο τελευταίο στάδιο μου βραζει πρόβλημα οτι σταμάτησε το αρχειο com.jrdcom.jrdsettupwizard και επιβολή τερματισμου. Οποτε παλι απο την αρχη... Αυτο συμβαίνει συνέχεια. Ας μου στείλει κάποιος το συγκεκριμένο αρχείο σας παρακαλώ com.jrdcom.jrdsettupwizard Edited by kosmas94

Σας παρακαλω καποιος ας βοηθησεί είχα κανει ροοτ το 991 alcatel και τώρα μετα απο καιρό εκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Οταν λοιπόν ανοιγει μπαίνει στην γνωριμία με το κιν κλπ. Απο εκει δεν φευγει αν δεν τελείωσει η διαδικασία πατωντας επόμενο επόμενο. Οταν φτάνει στο τελευταίο στάδιο μου βραζει πρόβλημα οτι λυπεί το αρχειο com.jrdcom.jrdsettupwizard και επιβολή τερματισμου. Οποτε παλι απο την αρχη... Αυτο συμβαίνει συνέχεια. Ας μου στείλει κάποιος το συγκεκριμένο αρχείο σας παρακαλώ com.jrdcom.jrdsettupwizard

η ακομη και ενα ετοιμο buckup θα με βοηθουσε ισως...

Σας παρακαλω καποιος ας βοηθησεί είχα κανει ροοτ το 991 alcatel και τώρα μετα απο καιρό εκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Οταν λοιπόν ανοιγει μπαίνει στην γνωριμία με το κιν κλπ. Απο εκει δεν φευγει αν δεν τελείωσει η διαδικασία πατωντας επόμενο επόμενο. Οταν φτάνει στο τελευταίο στάδιο μου βραζει πρόβλημα οτι σταμάτησε το αρχειο com.jrdcom.jrdsettupwizard και επιβολή τερματισμου. Οποτε παλι απο την αρχη... Αυτο συμβαίνει συνέχεια. Ας μου στείλει κάποιος το συγκεκριμένο αρχείο σας παρακαλώ com.jrdcom.jrdsettupwizard

Δοκίμασε να το κάνεις update με το one touch upgrade.

Σας παρακαλω καποιος ας βοηθησεί είχα κανει ροοτ το 991 alcatel και τώρα μετα απο καιρό εκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Οταν λοιπόν ανοιγει μπαίνει στην γνωριμία με το κιν κλπ. Απο εκει δεν φευγει αν δεν τελείωσει η διαδικασία πατωντας επόμενο επόμενο. Οταν φτάνει στο τελευταίο στάδιο μου βραζει πρόβλημα οτι σταμάτησε το αρχειο com.jrdcom.jrdsettupwizard και επιβολή τερματισμου. Οποτε παλι απο την αρχη... Αυτο συμβαίνει συνέχεια. Ας μου στείλει κάποιος το συγκεκριμένο αρχείο σας παρακαλώ com.jrdcom.jrdsettupwizard

Λοιπόν, εδώ είσαι: http://www.easybytez.com/fyozcdm5dbsi

Απλώς έχε υπόψιν σου ότι έχω στο τηλέφωνο την custom rom του Jeffta. Θεωρητικά είναι το ίδιο αρχείο με αυτό της μαμάς rom, απλώς αν πιστεύεις ότι μπορεί να βλάψει με κάποιο τρόπο το τηλέφωνο μην το δοκιμάσεις.

• The title was changed to Alcatel OT-991