Leolipop Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Δεν εχω παρατηρησει κατι...αλλα τιποτα λεμε. Κανενα fix θα ειναι για καποιο προγραμμα που σε 1-2 ατομα εκλεινε και το διορθωσαν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 εμεις που εχουμε root δεν μπορουμε να κανουμε την ενημερωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 λογικα θα μπορειτε , γιατι οχι ; Δεν ξερω αν θα διατηρηθει το root μετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggbaba Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 εγω που εχω κανει root δεν κανει update ουτε απο boot ισως εχω αφαιρεσει καποια εφαρμογη που δεν πρεπει. παντως την ξεζιπαρα να δω τι εχει μεσα και εχει τα ιδια. εγω νομιζω οτι εφτιαξε ενα update (που μπορουν να φτιαξουν ολοι με μια εφαρμογη toolbox) για να μας πει οτι κατι εκανε. παρολαυτα η αναβαθμιση απο το site alcatel δεν εχει αλλαξει. ισως να ειμαι κακος αλλα ειναι το 3ο κινητο αλψατελ που εχω και ξερω για τις μουφα αναβαθμισεις της και δεν λεει ποτε τι αλλαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Eγω τελικα βλεπω να το κραταω το 991 και να το πειραξω προσεκτικα αυτη τη φορα.Το θεμα που με ανυσηχει ομως ειναι μην γινει καμια στραβη με αυτη την ενημερωση που περασα γιατι οταν την περναγε κατα το boot φλασαρε τα παντα ,recovery , bootloader και rom...Να το ρισκαρω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 μην μασας δεν θα γινει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Μηπως εχει κανεις ευκαιρο το ποστ με τη διαδικασια εδω στο θεμα να μην ψαχνω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggbaba Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 σελ 13 καλη επιτυχια θυμισου.... προτεινω 1ο root-αρισμα (ευκολο ειναι) 2ο με καποιο root uninstaller (οπως rom tool box) και βγαζουμε αηδιες του τυπου cosmote apps κτλ κτλ αναλογα το κινητο (καντε και κανενα back up πριν για περιπτωση λαθος πατηματος ή γιατι μπορει να το πουλησετε πιο μετα και θελεται να εχει ολες της μαμισιες εφαρμογες) 3ο κανουμε partition την sd και με το link2sd συνδεουμε την εσωτερικη μνημη με την sd για να μην εχουμε θεμα με εσωτερικη μνημη. 4ο και στη συνεχεια με το link2sd κανουμε freeze (παγωμα) τις εφαρμογες που δεν θελουμε ή νομιζουμε οτι δε θελουμε ή τις χρησιμοποιουμε σπανια. αυτο επιτρεπει και δοκιμες γιατι δεν τα απεγκαθιστα αλλα τα απενεργοποιει και το καλυτερο στο τελος.... παγωσα πολλες εφαρμογες και η αποκριση του κινητου εγινε πολυ γρηγορη-φανερα γρηγορη σαν ενα πολυ ακριβοτερο κινητο(γρηγορα ανοιγματα εφαρμογων εναλλαγες και τετοια) μα πολυ γρηγορη πιστεψτε με.... δοκιμαστε το τελειως αφοβα. οι τιμες της ram υψηλα 78-92 mb επισης δεν υπαρχει προβλημα στο boot γιατι τις εφαρμογες τις φωρτωνει κανονικα και μετα ανεργοποιουνται και να πανε να χεστουν και οι αναβαθμισεις της Alcatel και το android 4.+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggbaba Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1735867&page=58 καλαβαινει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Δεν καταλαβαινω τι εννοεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik588 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Γεια σας. Eχω το OT 807. Επειδη η δευτερη συσκευη χαλασε και δεν θελω να εχω παλι δυο συσκευες σκεφτηκα να δω το OT 918D. Μπηκα στο φορουμ και ανακαλυψα το OT 991D. Διαβασα ολες τις σελιδες και τελικα δεν ξερω τι να κανω. Να το αγορασω; Παράθεση Νίκος Παν. Nokia: 3210, 6210, Mitsubishi M350i, LG GB220, Sony Ericsson K750i, Alcatel: OT807, OT991D, OT5035D, Lenovo: A536, Κ320Τ, Xiaomi Redmi note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzi Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Καλησπερα σε ολους. Εχω το τηλεφωνο ενα διμηνο και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαρστημενος απο την συσκευη. Το μεγαλυτερο μειονεκτημα, οπως εχει αναφερθει πολλες φορες σε αυτο το φορουμ, ειναι η μικρη του εσωτερικη μνημη. Ετσι χθες αποφασισα να ακολουθησω τις συμβουλες του συμφορουμιτη vaggbaba (ποστ 383) και να το ρουταρω και στην συνεχεια να κανω partition στην sd ωστε να μην εχω θεμα με την εσωτερικη μνημη. Το αποτελεσμα??? Καταπληκτικο! Το τηλεφωνο εγινε γρηγοροτερο και επιτελους σταματησε να εμφανιζεται το ενοχλητικο "μη επαρκης μνηνη". Θα ηθελα επισης να ευχαριστησω τον katergari1979 για τον πολυ αναλυτικο οδηγο για το rootαρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpantzi Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Θέλω να κάνω root. Κατεβάζω το flash tool και το scatter txt απο εδώ http://www.mediafire.com/?9w5b5h1ywseljrr αλλά δεν βρίσκω το flashtool.exe. Τα αρχεία που βρίσκω μετά το ξεζιπάρισμα είναι το SP_Flash_Tool_v2.1134.00.7z και το MT6573_Android_scatter_Alcatel_OT_918D.txt. Πως συνεχίζω? Παρακαλώ βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggbaba Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) παιδια οποιος θελει flash player στο κινητακι του κατεβαζει απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1504968 αυτο Adobe_FlashPlayer_11.0.1.152.apk μην μπλεξετε με εκδοσεις του adobe αυτο κανει. ή καταβαζεται απο market το flash player downloader και σας πηγαινει να κατεβασετε το adobe flash player μετα αν δεν εχετε browser που να υποστηριζει flash player κατεβαζετε ενα απο market οπως MAXTHON, UC BROWSER, BOAT κτλ στις ρυθμισεις τους εχουν επιλογη για manual, always, none υποστηριξη του flash player γιατι θα σερνονται οι σελιδες. δουλευει το προγραμματακι αν και δε μου χρειαζεται το flash player ακομα ισως σε καποιους να χρειαζεται. εγω προτεινω opera mini για browser αν και δεν υποστηριζει flash ειναι γρηγορο φορτωνει γρηγορα και τρεχει τις σελιδες πανω κατω zoom in zoom out α-ψ-ο-γ-α. Υ.Γ. που χρειαζετε το flash player ;;;; εκτος απο site που εχουν κυλιωμενες εικονες;; το ψαχνω Θέλω να κάνω root. Κατεβάζω το flash tool και το scatter txt απο εδώ http://www.mediafire.com/?9w5b5h1ywseljrr αλλά δεν βρίσκω το flashtool.exe. Τα αρχεία που βρίσκω μετά το ξεζιπάρισμα είναι το SP_Flash_Tool_v2.1134.00.7z και το MT6573_Android_scatter_Alcatel_OT_918D.txt. Πως συνεχίζω? Παρακαλώ βοήθεια. το SP_Flash_Tool_v2.1134.00.7z το αποσυμπιεσες;;;;; -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited December 13, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpantzi Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) το SP_Flash_Tool_v2.1134.00.7z το αποσυμπιεσες;;;;; Με ποιο πρόγραμμα να το αποσυμπιέσω? Με τα γνωστά winZip winRar το προσπαθώ και δεν γίνεται τίποτα. Τι τύπος αρχείου είναι το 7z?? Edited December 13, 2012 by gpantzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggbaba Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Με ποιο πρόγραμμα να το αποσυμπιέσω? Με τα γνωστά winZip winRar το προσπαθώ και δεν γίνεται τίποτα. Τι τύπος αρχείου είναι το 7z?? ειναι μια μορφη συμπιεσης http://sourceforge.net/projects/sevenzip/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Καλημέρα σας Προσπαθώ να κάνω root το τηλέφωνο μου αλλά μου βγάζει πάντα ένα λάθος και δεν μπορώ να το βρω, την βοήθεια σας παρακαλώ... Το λάθος το είναι αυτό http://i49.tinypic.com/2cgiwdu.jpg και δεν ξέρω τι να κάνω άλλο, έχω κατεβάσει ΟΛΟΥΣ τους οδηγούς που έχω βρει. Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggbaba Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Καλημέρα σας Προσπαθώ να κάνω root το τηλέφωνο μου αλλά μου βγάζει πάντα ένα λάθος και δεν μπορώ να το βρω, την βοήθεια σας παρακαλώ... Το λάθος το είναι αυτό http://i49.tinypic.com/2cgiwdu.jpg και δεν ξέρω τι να κάνω άλλο, έχω κατεβάσει ΟΛΟΥΣ τους οδηγούς που έχω βρει. κατεβασε το προγραμα απο alcatel για το 991 δε θυμαμαι ποιο απο τα δυο(το ενα ειναι για upagrade το αλλο για να συγχρονιζει) εχουν μεσα ψαχτα για ενα αρχειο usb driver. τρεξτο ισως αυτο ειναι το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Υπαρχει ενα θεμα με εναν οδηγο που δεν βρισκει και τον δειχνει σαν android 1.0 αν θυμαμαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Κατέβασα ότι βρήκα που έχει σχέση με drivers, αλλά και πάλι το ίδιο πρόβλημα μου βγάζει πάντα, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Είμαι με windows 8 Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Edited December 14, 2012 by zwiros Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Στην ιδια μοιρα ειμαστε....προ ημερων δοκιμασα να κανω ρουτ αλλα με τιποτα δεν μπορουσαν να περασω τον driver για το android 1.0 που μου ελειπε.... Παιζει να εχουν θεμα και τα windows...αλλοι με αλλα τηλεφωνα εκαναν μισες δουλειες και τελικα δοκιμαζαν virtual machine για να γινει η δουλεια τους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggbaba Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 για δοκιμαστε με κανενα αλλο pc με windows xp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggbaba Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 συντροφοι εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32960322&postcount=489 κανεις cwm recovery και λειτουργει κανονικα το δοκιμασα ο ιδιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Φιλε βλεπω να το κραταμε το τηλ γιατι ολοι θελουν να το σκοτωσω για να το παρουν ενω το εχω ηδη κατω σχεδον 50€ απο το skroutz.Σκεφτομαι να του περασω recovery οπως εσυ αν μπορει μεσα απο εκει να κανει backup την ρομ ολοκληρη ωστε να κανεις επαναφορα αν χρειαστει... Το δοκιμασες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggbaba Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 οχι δε δικιμασα recovery rom αλλα εκανα backup τη rom. επισης εκανα backup τα apps. με τα οποια δοκιμασα recovery και δουλεψε μια χαρα οταν εκανα κατι ******** -σβησε- γραψε- περνα- στην sd - και σωθηκα πριν κανα μηνα οσον αφορα τωρα στο να κανω recovery τη rom μονο αν χρειαστει, προς το παρον δεν εχω μπει στην πριζα, αφου δεν υπαρχει ακομα κατι σε custom. εμενα παντως το κινητακι ξελαμπικαρε, παει μια χαρα, εχω παγωσει εφαρμογες, καποιες εβγαλα και με launcher adw παει σφαιρα. αν θες να σου πω τι να παγωσεις να μην ψαχνεις. τα εχω σημειωσει. οπως επισης και τι προγραμματακια εχω βαλει. το καταφερες το root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts