katergaris1979 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 για οcσους θελουν CWM εδω....(ΣΕ ROOT ONLY PHONES) http://www.mycity.rs/Android/Root-CWM-Alcatel-OT-991-i-991D.html το εχω βαλει και λειτουργει οκ.. κατεβαστε το m44tools.apk και μετα το img που δινει....τρεχετε το apk και μετα σας ζητα το img...αυτο ειναι ολο....μπαινει στο CWM ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ VOLUME UP KAI ΤΟ POWER.. Φίλε μου το CWM δουλεύει κανονικά; Παίρνει Full Backup; Κάνει Factory Reset κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makaros88 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Γεια σας παιδες. Μηπως μπορει να μου πει καποιος που βρισκετε το ξυπνητηρι ? Αν εχει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mistert Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Micromax A75 εχει 256 mb ram cpu mt6573 650 MHz, και rom 190 mb το alcatel 991 mt6573 800Mhz, ram 256mb, rom 512mb, accesible 150mb φιλε vaggbaba εχω κατεβασει την εκδοση ICS που δινει ο φιλος πιο πανω. να το επιχειρήσω? ή εδω που φτασαμε να κανω υπομονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggbaba Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) ξερω γω ?? εγω λεω να περιμενουμε.... τι ξυπνητητρι τωρα... εδω ειμαστε ετοιμοι να μπρικαρουμε τα κινητα. κατεβασε απο market ενα ωραιο και ελαφρυ φιλε vaggbaba εχω κατεβασει την εκδοση ICS που δινει ο φιλος πιο πανω. να το επιχειρήσω? ή εδω που φτασαμε να κανω υπομονη? υπαρχουν καποιοι που το κατεχουν πιο πολυ απο εμενα. εγω ψαχνω και σε ιταλικα site και σε γαλλικα και οπου να ναι ενταξει πλακα εχει αλλα μην το μπρικαρουμε. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited November 21, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1983 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 κανεί και για το απλό 991 ? να το δοκιμασω στο 985d που αγορασα και δεν μπορω να βρω οδηγο για root????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Παιδια μην το πειραζεται ακομα το κντ,2 εχω bricκαρη μεχρι τωρα.........και δεν βρηκα λυση.......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merc1800k Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) Φίλε μου το CWM δουλεύει κανονικά; Παίρνει Full Backup; Κάνει Factory Reset κλπ; ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ !!! για πεσ μασ τι εγινε με την ROM ICS?? Την εβαλες τελικα?? φιλε vaggbaba εχω κατεβασει την εκδοση ICS που δινει ο φιλος πιο πανω. να το επιχειρήσω? ή εδω που φτασαμε να κανω υπομονη? για πεσ μασ τι εγινε με την ROM ICS?? Την εβαλες τελικα?? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited November 21, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggbaba Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 το link δεν δουλευει...τελικα μου εδωσαν αλλη συσκευη διοτι και αυτοι δεν ηξεραν τη ειχε..!!!! το link δουλευει!!!!!! κανινικα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mistert Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) δεν παει το χερι μου ρε παιδια γιατι ξερω οτι 99% θα το στειλω για πεταμα. σκεφτομουν να περιμενω λιγο ακομα! βεβαια βλεπω το αρχειο της rom ics στον υπολογιστη και τρωγομαι. Edited November 21, 2012 by mistert Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merc1800k Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 δεν παει το χερι μου ρε παιδια γιατι ξερω οτι 99% θα το στειλω για πεταμα. σκεφτομουν να περιμενω λιγο ακομα! βεβαια βλεπω το αρχειο της rom ics στον υπολογιστη και τρωγομαι. αν την βαλεις ενημερωσε μας σε παρακαλω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 το link δεν δουλευει...τελικα μου εδωσαν αλλη συσκευη διοτι και αυτοι δεν ηξεραν τη ειχε..!!!! Φιλε , πες μου τι εκανες να το καψω και εγω να το παω πισω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merc1800k Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Φιλε , πες μου τι εκανες να το καψω και εγω να το παω πισω... απλα εβαλα την ρομ και παπαλα το τηλεφωνο...κολαγε στο android ανθρωπακη...το ειδανε και μου αλλαξανε συσκευη....βεβαια ειχα σβηση το cwm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Εγω δεν εχω cwm αρα δεν μπορω να το περασω...λογικα.Εμενα τωρα κανει Loop στην αρχικη ρυθμιση τηλεφωνου μετα απο wipe .Θα το στειλω στο Γερμανο και οτι ειναι ας γινει.Εδω που το εχω δεν μπορω να το κανω τιποτα.... Αν δεν βγαλω ακρη θα στο φερω να μου το σεταρεις καταλληλα ωστε να μου το αλλαξουν!! :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merc1800k Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Εγω δεν εχω cwm αρα δεν μπορω να το περασω...λογικα.Εμενα τωρα κανει Loop στην αρχικη ρυθμιση τηλεφωνου μετα απο wipe .Θα το στειλω στο Γερμανο και οτι ειναι ας γινει.Εδω που το εχω δεν μπορω να το κανω τιποτα.... Αν δεν βγαλω ακρη θα στο φερω να μου το σεταρεις καταλληλα ωστε να μου το αλλαξουν!! :p:p εβαλες τελικα την ICS που αναφερουν πιο πανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 οχι γιατι χωρις cwm δεν αφηνει να περασεις αλλο zip μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Γεια σας παιδες. Μηπως μπορει να μου πει καποιος που βρισκετε το ξυπνητηρι ? Αν εχει..... Πήγαινε στην εφαρμογή ρολόι. Είναι το εικονίδιο κάτω αριστερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggbaba Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 (edited) οχι γιατι χωρις cwm δεν αφηνει να περασεις αλλο zip μεσα. λεωνιδα το ρουταρα το κινητο και δεν εχω σβησει τπτ πες μου την διαδικασια που πρεπει να κανω για κανω buck up τη rom. επισης εαν δε σε βοηθησει και αυτο τοτε μπρικαρε τελειως το κινητο και δωστω πισω ανηξερος ή μππορεις να κανεις undroot?? Edited November 24, 2012 by vaggbaba Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Δεν ξερω πως γινεται backup χωρις recovery custom...Το εδωσα το τηλ στον ιδιοκτητη να το παει στο γερμανο και να δουμε τι θα γινει...Θα μαθω καποια στιγμη και αναλογως το αποτελεσμα βλεπουμε .Δες στο xda αν υπαρχει cwm για αυτο και αν θες να ρισκαρεις κατι.Νομιζω πως κατι παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nansytsihiro Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 γεια σας βρε παιδια εχω προβλημα απο την πρωτη μερα μου ειχε σπασει τα νευρα γιατι κολουσε και το εβαλα στον υπολογιστη και μεσω του προγραματος αλκατελ κατι που κατεβαζεις απο το σαιτ του εκανα κατι σαν ριστορ και τωρα δεν βλεπω τις ρυθμισεις για την καμερα και το φλας δεν.αναβει κανεις που να το επαθε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1983 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 σας παρακαλω βοηθηστε καποιος να ρουταρω το 985d , σας παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Δοκιμασε το unlockroot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1983 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 (edited) Δοκιμασε το unlockroot κανει για το 985? στους κατασκευαστες στο unlockroot πουθενα δεν αναφερεται το αλκατελ Edited November 26, 2012 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Δεν εχει τοση σημασια.Το αναφερει και το προγραμμα οτι μπορει να δουλεψει και σε συσκευες που δεν αναφαιρονται εκει.Δε χανεις κατι να δοκιμασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 στους κατασκευαστες στο unlockroot πουθενα δεν αναφερεται το αλκατελ Φιλε στο εγραψα και αλλου,εαν δεν βγει κατι για το δικο σου θα γινεις το πειραματοζωο,με κινδυνο να brickαρης το κντ σου.... Εαν δεν εχει τετοια προβληματα τοτε......... βοοοοουυυυυρρρρρρ!!!!!:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggbaba Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Ρε παιδια καταφερε κανεις μετα απο root να κανει overclock πανω απο 800 Mhz;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts