Jump to content

Alcatel OT-991

tzivanas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για οcσους θελουν CWM εδω....(ΣΕ ROOT ONLY PHONES)

http://www.mycity.rs/Android/Root-CWM-Alcatel-OT-991-i-991D.html

το εχω βαλει και λειτουργει οκ..

κατεβαστε το m44tools.apk και μετα το img που δινει....τρεχετε το apk και μετα σας ζητα το img...αυτο ειναι ολο....μπαινει στο CWM ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ VOLUME UP KAI ΤΟ POWER..

Φίλε μου το CWM δουλεύει κανονικά; Παίρνει Full Backup; Κάνει Factory Reset κλπ;

• Απαντήσεις 852
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Micromax A75 εχει 256 mb ram cpu mt6573 650 MHz, και rom 190 mb

το alcatel 991 mt6573 800Mhz, ram 256mb, rom 512mb, accesible 150mb

φιλε vaggbaba εχω κατεβασει την εκδοση ICS που δινει ο φιλος πιο πανω. να το επιχειρήσω?

ή εδω που φτασαμε να κανω υπομονη?

ξερω γω ??

εγω λεω να περιμενουμε....

τι ξυπνητητρι τωρα...

εδω ειμαστε ετοιμοι να μπρικαρουμε τα κινητα.

κατεβασε απο market ενα ωραιο και ελαφρυ

φιλε vaggbaba εχω κατεβασει την εκδοση ICS που δινει ο φιλος πιο πανω. να το επιχειρήσω?

υπαρχουν καποιοι που το κατεχουν πιο πολυ απο εμενα. εγω ψαχνω και σε ιταλικα site και σε γαλλικα και οπου να ναι

ενταξει πλακα εχει αλλα μην το μπρικαρουμε.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Παιδια μην το πειραζεται ακομα το κντ,2 εχω bricκαρη μεχρι τωρα.........και δεν βρηκα λυση.......:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Φίλε μου το CWM δουλεύει κανονικά; Παίρνει Full Backup; Κάνει Factory Reset κλπ;

ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ !!!

για πεσ μασ τι εγινε με την ROM ICS?? Την εβαλες τελικα??

για πεσ μασ τι εγινε με την ROM ICS?? Την εβαλες τελικα??

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

το link δεν δουλευει...τελικα μου εδωσαν αλλη συσκευη διοτι και αυτοι δεν ηξεραν τη ειχε..!!!!

το link δουλευει!!!!!! κανινικα!!!

δεν παει το χερι μου ρε παιδια γιατι ξερω οτι 99% θα το στειλω για πεταμα. σκεφτομουν να περιμενω λιγο ακομα!

βεβαια βλεπω το αρχειο της rom ics στον υπολογιστη και τρωγομαι.

Edited by mistert

δεν παει το χερι μου ρε παιδια γιατι ξερω οτι 99% θα το στειλω για πεταμα. σκεφτομουν να περιμενω λιγο ακομα!

βεβαια βλεπω το αρχειο της rom ics στον υπολογιστη και τρωγομαι.

αν την βαλεις ενημερωσε μας σε παρακαλω....

το link δεν δουλευει...τελικα μου εδωσαν αλλη συσκευη διοτι και αυτοι δεν ηξεραν τη ειχε..!!!!

Φιλε , πες μου τι εκανες να το καψω και εγω να το παω πισω...

Φιλε , πες μου τι εκανες να το καψω και εγω να το παω πισω...

απλα εβαλα την ρομ και παπαλα το τηλεφωνο...κολαγε στο android ανθρωπακη...το ειδανε και μου αλλαξανε συσκευη....βεβαια ειχα σβηση το cwm.

Εγω δεν εχω cwm αρα δεν μπορω να το περασω...λογικα.Εμενα τωρα κανει Loop στην αρχικη ρυθμιση τηλεφωνου μετα απο wipe .Θα το στειλω στο Γερμανο και οτι ειναι ας γινει.Εδω που το εχω δεν μπορω να το κανω τιποτα....

Αν δεν βγαλω ακρη θα στο φερω να μου το σεταρεις καταλληλα ωστε να μου το αλλαξουν!! :p:p

Εγω δεν εχω cwm αρα δεν μπορω να το περασω...λογικα.Εμενα τωρα κανει Loop στην αρχικη ρυθμιση τηλεφωνου μετα απο wipe .Θα το στειλω στο Γερμανο και οτι ειναι ας γινει.Εδω που το εχω δεν μπορω να το κανω τιποτα....

Αν δεν βγαλω ακρη θα στο φερω να μου το σεταρεις καταλληλα ωστε να μου το αλλαξουν!! :p:p

εβαλες τελικα την ICS που αναφερουν πιο πανω???

Γεια σας παιδες. Μηπως μπορει να μου πει καποιος που βρισκετε το ξυπνητηρι ? Αν εχει.....

Πήγαινε στην εφαρμογή ρολόι. Είναι το εικονίδιο κάτω αριστερά.

οχι γιατι χωρις cwm δεν αφηνει να περασεις αλλο zip μεσα.

λεωνιδα το ρουταρα το κινητο και δεν εχω σβησει τπτ πες μου την διαδικασια που πρεπει να κανω για κανω buck up τη rom.

επισης εαν δε σε βοηθησει και αυτο τοτε μπρικαρε τελειως το κινητο και δωστω πισω ανηξερος ή

μππορεις να κανεις undroot??

Edited by vaggbaba

Δεν ξερω πως γινεται backup χωρις recovery custom...Το εδωσα το τηλ στον ιδιοκτητη να το παει στο γερμανο και να δουμε τι θα γινει...Θα μαθω καποια στιγμη και αναλογως το αποτελεσμα βλεπουμε .Δες στο xda αν υπαρχει cwm για αυτο και αν θες να ρισκαρεις κατι.Νομιζω πως κατι παιζει.

γεια σας βρε παιδια εχω προβλημα απο την πρωτη μερα μου ειχε σπασει τα νευρα γιατι κολουσε και το εβαλα στον υπολογιστη και μεσω του προγραματος αλκατελ κατι που κατεβαζεις απο το σαιτ του εκανα κατι σαν ριστορ και τωρα δεν βλεπω τις ρυθμισεις για την καμερα και το φλας δεν.αναβει κανεις που να το επαθε?

Δοκιμασε το unlockroot

κανει για το 985?

στους κατασκευαστες στο unlockroot πουθενα δεν αναφερεται το αλκατελ

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Δεν εχει τοση σημασια.Το αναφερει και το προγραμμα οτι μπορει να δουλεψει και σε συσκευες που δεν αναφαιρονται εκει.Δε χανεις κατι να δοκιμασεις.

στους κατασκευαστες στο unlockroot πουθενα δεν αναφερεται το αλκατελ

Φιλε στο εγραψα και αλλου,εαν δεν βγει κατι για το δικο σου θα γινεις το πειραματοζωο,με κινδυνο να brickαρης το κντ σου....

Εαν δεν εχει τετοια προβληματα τοτε......... βοοοοουυυυυρρρρρρ!!!!!:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

• The title was changed to Alcatel OT-991