panseraikos Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 εκανα την διαδικασια του φιλου katergaris1979 και ολα καλα.τωρα πως μπωρο να πεταξω τα σκουπιδια απο το κινητο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 εκανα την διαδικασια του φιλου katergaris1979 και ολα καλα.τωρα πως μπωρο να πεταξω τα σκουπιδια απο το κινητο? ευχαριστω Βαλε το system tuner lite και πηγαινε στα system apps και κανε απεγκαταστη οτι δε θες....Μεγαλη προσοχη ομως γιατι δεν ειναι αναστρεψιμο οτι κανεις αν δοκιμασεις με διαφορα προγραμματα...Με αυτο που σου λεω με το που κανεις απεγκατασταση κατι αυτοματως κανει backup ωστε να το επαναφερεις αν υπαρχει λογος. Κανε μου μια τεραστια χαρη αν μπορεις να με βοηθησεις...Με το ιδιο προγραμμα κανε backup, πριν αφαιρεσεις κατι, οτι εχει η στη λιστα προγραμματων και να τα κανεις ενα rar να μου τα στειλεις μπας και φτιαξω και εγω του κουνιαδου μου.Για να δω τι λειπει και να το ξαναπερασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mistert Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 εχω αρχισει να χανω τις ελπιδες μου οτι θα ξαναλειτουργησει σωστα το κινητο! υπαρχει κατι νεοτερο σχετικα με stock rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Εσενα τι σου κανει; Η μαλλον δεν σου κανει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mistert Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Δεν δεχεται εισερχομενη κληση, δεν κλειδωνει η οθονη, δεν ανοιγει το gmail, δεν ανοιγει το andriod market, πατωντας το power button για να κλεισει υπαρχει μονο η επιλογη της απενεργοποιησης. αυτα εχω προσεξει μεχρι στιγμης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Τα ιδια κανει και εμενα εκτος του οτι παιζει το μαρκετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 πολλες φορες μου γραφει οτι αλαξαν οι ρυθμισεις δικτυου .ειναι θεμα root ? το εκανα μολις το πηρα οποτε δεν μπορω να ξερω αν φταιει το root.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggbaba Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 (edited) Δεν δεχεται εισερχομενη κληση, δεν κλειδωνει η οθονη, δεν ανοιγει το gmail, δεν ανοιγει το andriod market, πατωντας το power button για να κλεισει υπαρχει μονο η επιλογη της απενεργοποιησης. αυτα εχω προσεξει μεχρι στιγμης! Τα ιδια κανει και εμενα εκτος του οτι παιζει το μαρκετ. αυτα τα κανει με το που εκανες root ή στη συνεχεια αφερεσες καποιες εφαρμογες-σκουπιδια; ειναι το κινητο σου με μια sim ή δυο sim; Edited November 13, 2012 by vaggbaba Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. November 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 λοιπον εχουμε και λεμε.....εκανα τα ιδια και... εσωτερικη μνημη 158mb, sd1ο διαμερισμα 1,34gb, sd 2o διαμερισμα 505 mb εχω την εργοστασιακη ακομα 2gb στο συνολο...... αλλα γιατι τοση επιμονη με τα παρτισιον,δεν καταλαβα ακομα γιατι η εφαρμογη δεν δουλευει με ολοκληρη τη μνημη και ζητα δυο μερη????? Οντως παίδες μην χολοσκάτε για την μνήμη εκανα και εγω το ιδιο ακριβώς πραμα στο κινητό ενος πελατη ακολουθώντας τον συγκεκριμένο οδηγό και τωρα εχω μια διαθεσημη μνήμη 850 MB για εφαρμογες στο 991 (βλέπε screenshot από το link2SD) [ATTACH]28085[/ATTACH] Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 αυτα τα κανει με το που εκανες root ή στη συνεχεια αφερεσες καποιες εφαρμογες-σκουπιδια; ειναι το κινητο σου με μια sim ή δυο sim; Σε εμενα εγινε μετα απο αφαιρεση διαφορων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mistert Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Σε εμενα εγινε μετα απο αφαιρεση διαφορων... και σε εμενα το ιδιο, ολα δουλευαν ρολοι αλλα μου ηρθε η φαεινή ιδεα να κανω factory reset οταν καταλαβα οτι το εχω παραφορτωσει με χιλιες δυο αηδιες. και δυστυχως το εκανα χωρις να εχω κρατησει back up o λακαμας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Οντως παίδες μην χολοσκάτε για την μνήμη εκανα και εγω το ιδιο ακριβώς πραμα στο κινητό ενος πελατη ακολουθώντας τον συγκεκριμένο οδηγό και τωρα εχω μια διαθεσημη μνήμη 850 MB για εφαρμογες στο 991 (βλέπε screenshot από το link2SD) [ATTACH]28085[/ATTACH] Σε μια παρόμοια κατάσταση είναι και το δικό μου. Το πρόβλημά μου είναι ότι (όπως και στου πελάτη σου) έχει μείνει ελάχιστη εσωτερική μνήμη και όταν πάω να βάλω κάποια μεγάλη εφαρμογή δε με αφήνει γιατί προσπαθεί πρώτα να την εγκαταστήσει εκεί. Οπότε αναγκάζομαι να απεγκαταστήσω κάτι (που αναγκαστικά πρέπει να είναι στην εσωτερική), βάζω τη μεγάλη εφαρμογή που θέλω, μετά μεταφέρω τη νέα εφαρμογή και τη συνδέω στην SD με το Link2Sd και μετά ξαναβάζω την εφαρμογή που απεγκατέστησα στην αρχή. Υπάρχει τρόπος να αποφύγω όλο αυτό το βάλε-βγάλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. November 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Σε μια παρόμοια κατάσταση είναι και το δικό μου. Το πρόβλημά μου είναι ότι (όπως και στου πελάτη σου) έχει μείνει ελάχιστη εσωτερική μνήμη και όταν πάω να βάλω κάποια μεγάλη εφαρμογή δε με αφήνει γιατί προσπαθεί πρώτα να την εγκαταστήσει εκεί. Οπότε αναγκάζομαι να απεγκαταστήσω κάτι (που αναγκαστικά πρέπει να είναι στην εσωτερική), βάζω τη μεγάλη εφαρμογή που θέλω, μετά μεταφέρω τη νέα εφαρμογή και τη συνδέω στην SD με το Link2Sd και μετά ξαναβάζω την εφαρμογή που απεγκατέστησα στην αρχή. Υπάρχει τρόπος να αποφύγω όλο αυτό το βάλε-βγάλε; κατι δεν εχεις κανει σωστα. οταν βαλεις το link2sd οσο μεγαλη και να ειναι η εφαρμογη την κατεβαζει αυτοματα στο partition που εχεις κανει και επισης αυτοματα κανει το link της συντομευσης. υπαρχει και σχετικο κειμενο στον οδηγό Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 με μια sim και δεν αφερεσα τιποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 κατι δεν εχεις κανει σωστα. οταν βαλεις το link2sd οσο μεγαλη και να ειναι η εφαρμογη την κατεβαζει αυτοματα στο partition που εχεις κανει και επισης αυτοματα κανει το link της συντομευσης. υπαρχει και σχετικο κειμενο στον οδηγό Eίχες δίκιο, δεν είχα επιλέξει να γίνεται η εγκατάσταση των εφαρμογών αυτόματα στο partition. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggbaba Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 loleypop δες τι βρηκα. Γ@μαει!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1683883 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 (edited) Το εχεις δοκιμασει? Εμενα με βοηθαει αν δουλευει και το κανει καποιος αλλος πρωτα με συσκευη απλα ρουταρισμενη και απειραχτη κατα τα αλλα. Edited November 14, 2012 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 (edited) Μετα απο τα αρχεια που μου εστειλε ο panseraikos ξεκινησα να τα περναω μεσα στη συσκευη και με το titanium να τα κανω system apps .Oσες φορες δοκιμασα να κανω κληση παντως μετα απο πολλα ρεσετ ακομα την απεριπτε ως κατειλημενο.Του τραβαω και ενα full wipe και παπαλα!! Τωρα με βγαζει στον οδηγο ρυθμισης που καθε φορα που τον τελειωνω , κανει αναγκαστικο κλεισιμο και φτου και απο την αρχη ...Δεν ανοιγει πλεον να μπει στο συστημα οποτε το πακεταρα να το δωσω στον ιδιοκτητη και να το παει η στο γερμανο που ειναι η αποδειξη η οπου του πουν και οτι γινει...Εκτος αν δουλευει η διαδικασια στο ποστ του vaggbaba και φτιαξει ενα zip. Αντε με το γαμ****νο !! Μα την παναγια παιδια . οσοι ακομα τα εχετε μανισια αρουταριστα αφηστε τα ετσι!! Η ακομα καλυτερα ανταλλαξτε τα με κατι αλλο που να φτιαχνεται αν παθει κατι το λογισμικο! Edited November 14, 2012 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. November 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Μετα απο τα αρχεια που μου εστειλε ο panseraikos ξεκινησα να τα περναω μεσα στη συσκευη και με το titanium να τα κανω system apps .Oσες φορες δοκιμασα να κανω κληση παντως μετα απο πολλα ρεσετ ακομα την απεριπτε ως κατειλημενο.Του τραβαω και ενα full wipe και παπαλα!! Τωρα με βγαζει στον οδηγο ρυθμισης που καθε φορα που τον τελειωνω , κανει αναγκαστικο κλεισιμο και φτου και απο την αρχη ...Δεν ανοιγει πλεον να μπει στο συστημα οποτε το πακεταρα να το δωσω στον ιδιοκτητη και να το παει η στο γερμανο που ειναι η αποδειξη η οπου του πουν και οτι γινει...Εκτος αν δουλευει η διαδικασια στο ποστ του vaggbaba και φτιαξει ενα zip. Αντε με το γαμ****νο !! Μα την παναγια παιδια . οσοι ακομα τα εχετε μανισια αρουταριστα αφηστε τα ετσι!! Η ακομα καλυτερα ανταλλαξτε τα με κατι αλλο που να φτιαχνεται αν παθει κατι το λογισμικο! Μια ερωτηξη: ολα τα παραπανω τα εκανες για να βαλεις επιπλεον μνήμη στο κινητό!!!??? Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 oχι μονο ειναι γενικα διεργασιες κατα την λειτουργια του που αν τις βγαλεις ελαφρωνει το συστημα και εχει καλυτερη αποκριση περα απο τον χωρο που πιανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mistert Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 loleypop δες τι βρηκα. Γ@μαει!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1683883 μπορει καποιος να μας δωσει περισσοτερες πληροφοριες γι αυτο το post? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 καλησπερα θελω να παρω το κινητο και εχω μερικες αποριες ,απο μπαταρια τι λεει;λαγκαρη το κινητο;το touch καλο ειναι η θελει δυνατο πατημα;καπου διαβασα οτι εχει 5mp καμερα και εδω διαβασα οτι εχει 3mp τι ισχυει τελικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Με μετρια χρηση κραταει 2 μερες.Λαγκ δεν εχει πουθενα.Με 3g το internet ειναι σχετικα γρηγορο. Το touch για μενα ειναι καλό. 3mp καμερα που γινεται 5mp ψηφιακά (interpolation).Kαλές φωτο το πρωι το βραδυ κλαφτα Χαραλαμπε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggbaba Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 οποιανου εχει κολλησει και δε βγαζει ακρη με εγγυηση βρηκα αυτο http://kat.ph/android-4-0-2-boot-soft-full-cyanogen-mod9-extremlym-t6737725.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Αυτο λογικα μπαινει απο recovery ετσι; Γιατι απο οτι εχω δει του κινητου μοιαζειε την cwm recovery ...οποτε λογικα διαλέγουμε update from sd για να ανοιξουμε το Zip ετσι δεν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts