ioannis_m Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 άμα θες να μεταφέρεις και τα δεδομένα των εφαρμογών θα έλεγα καλύτερο θα ήταν να το στήσεις από την αρχή... Σε ευχαριστώ πολύ!:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Καλή χρονιά. Συγχωρείστε με που αναβιώνω ένα ξεχασμένο θέμα αλλά βρήκα τον παλιό γαλαξία μου και είπα να το στήσω με κάποιες εφαρμογές τρεξίματος, για να το έχω ως αθλητικό ρολόι καταγραφής δραστηριοτήτων. Ενώ λοιπόν το είχα με αυθεντική Gingerbread 2.3.3, δεν μπορούσα να περάσω εφαρμογές τρεξίματος από το Google Play καθότι ήταν ασύμβατες με το λειτουργικό της παλιάς συσκευής, έτσι λοιπόν πέρασα σύμφωνα με τις οδηγίες την Slim ICS. Το πρόβλημά μου είναι τώρα ότι δεν μπορώ να μπω καθόλου στο Google Play, μου εμφανίζει ένα μήνυμα ότι "Item not found". Ασχολείται κανείς ακόμη για να μου προτείνει κάτι; Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts