iliasp Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Εγω δε χρειαζεται να πω τιποτα αλλο...αφου η βοηθεια πανω στην αποτελεσματικοτητα των Antivirus απαγορευεται συμφωνα με εσενα εγω παω πασο...αφου το λες εσυ οκ! επίλυση βασικών τεχνικών θεμάτων setup Βασικων,απλων,στοιχειωδων...οπως και να τα πεις αφου τα βλεπεις ετσι πανμεγιστε καλως...εγω ξαναπαω πασο...και θα σε παρακαλεσω για οτιδηποτε αλλο να εποικοινωνησεις μεσω PM! Αν και αφου θελεις να διασφαλισεις την ταξη εδω περα θα μπορουσες αν σε ειχε ενοχλησει κατι απο μερους μου να το κανεις απο την αρχη! Αλλα ναι... Ξέρεις δεν είναι υποχρωμένος κανείς να σε βοηθά, άμα δεν ξέρεις είτε από υπολογιστές ,είτε να διαβάζεις παραπάνω το thread ,για conflict μεταξύ προγραμμάτων.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Μάλιστα. Η δημοσκόπηση ανέδειξε το Norton. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts