dgl Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Παιδιά το SwiftKey κολλάει ή μου φαίνεται ??? Ετοιμος είμαι να το ξηλωσω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Παιδιά το SwiftKey κολλάει ή μου φαίνεται ??? Ετοιμος είμαι να το ξηλωσω!!! Κολλάει δε θα πει! Το παρόπλισα και χρησιμοποιώ το swype που αν και αυτό είχε τα ίδια περίπου προβλήματα με κολλήματα πριν από αρκετό καιρό, μετά την τελευταία αναβάθμιση βελτιώθηκε πολύ. Ίσως να ήρθε ο καιρός και για το swiftkey για μία αναβάθμιση. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Παιδιά το SwiftKey κολλάει ή μου φαίνεται ??? Ετοιμος είμαι να το ξηλωσω!!! Τα νέα θέματα που βγήκαν φταίνε. Γύρισε σε κάποιο από τα παλιά και θα συνέλθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Εγώ με παλιό είμαι και δυστυχώς σέρνεται τελευταία. Γύρισα για λίγο στο Fleksy ως λύση ανάγκης, αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Τα νέα θέματα που βγήκαν φταίνε. Γύρισε σε κάποιο από τα παλιά και θα συνέλθει. Δεν έχω κάνει καμιά αλλαγή. Οπως ηταν είναι και κολλάει τρομερα !!! θα βάλω κάτι άλλο αλλά δεν έχω αποφασίσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 το δοκίμασα το Fleksy . πραγματικά κάτι διαφορετικό από ότι είχα μέχρι τώρα αλλά το έβγαλα για την μεγάλη καταλάνωση ram 70-90 mb μου φάνηκε κάπως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Το δοκιμάζω και εγώ αλλά αυτά τα gesture δεν τα βολευομαι με τίποτα Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Σ τελικό στο Fleksy? Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_kostas Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Σ τελικό στο Fleksy? Πατάς το σ παρατεταμένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Σ τελικό στο Fleksy? Πηγαίνεις στο Look and Feel, κάνεις tick στο Case Sensitive Layout και μετά πατώντας παρατεταμένα στο Σ σού βγάζει και το τελικό. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Ωραίοι παίδες,, ευχαριστώ Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) πάντως εγώ με το Fleksy keyboard έχω βολευτεί γιατί με αυτό που είχε προεγκατεστημενο στο red rice 1s ναι μεν κάλο αλλά στις εφαρμογές δεν μου άνοιγε κολαγε Edited September 4, 2014 by dskoumis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Αναβάθμιση για το SwiftKey που υποτίθεται διορθώνει την καθυστέρηση στο άνοιγμα του. Για να δούμε... Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Φρεσκο update σημερα στο SwiftKey. Αλλαξε το οτι δεν λεει ελληνικά στην επιλογή γλώσσας στο space bar. Στα αγγλικά λεει qwerty. Απο κει και πέρα ανοίγει πιο γρήγορα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Τι εννοείς με τα ελληνικά... Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Τι εννοείς με τα ελληνικά... Άκυρο, είχε θέμα η sd. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Γειά σας, χρησιμοποιούσα το swype εδώ και αρκετό καιρό όταν άρχισε να έχει κάποια κολλήματα το SwiftKey. Τώρα και μετά την αναβάθμιση, επέστρεψα πάλι στο SwiftKey μιας και με βολεύει περισσότερο. Το χρησιμοποιώ τόσο σε tablet, όσο και σε smartphone. Ενώ στο tablet (samsung tab 3 8.0) δεν έχω πρόβλημα, στο τηλέφωνο (LG G2) κολλάει πολύ, πατάω ένα γράμμα π.χ. και αργεί να πάρει την εντολή. Έχει πάρει και το τηλέφωνο τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Γειά σας, χρησιμοποιούσα το swype εδώ και αρκετό καιρό όταν άρχισε να έχει κάποια κολλήματα το SwiftKey. Τώρα και μετά την αναβάθμιση, επέστρεψα πάλι στο SwiftKey μιας και με βολεύει περισσότερο. Το χρησιμοποιώ τόσο σε tablet, όσο και σε smartphone. Ενώ στο tablet (samsung tab 3 8.0) δεν έχω πρόβλημα, στο τηλέφωνο (LG G2) κολλάει πολύ, πατάω ένα γράμμα π.χ. και αργεί να πάρει την εντολή. Έχει πάρει και το τηλέφωνο τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Δεν κάνεις μια απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Δεν κάνεις μια απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά; Το άφησα σαν τελευταία λύση μήπως και διορθωθεί με κάποια αναβάθμιση, αλλά όπως βλέπω εκεί θα καταλήξω. Βέβαια επειδή χρησιμοποιώ συχνότερα το tablet, το έχω αφήσει κάπως το πρόβλημα με το τηλέφωνο, απλώς το έγραψα μήπως το έχει και κάποιος άλλος το πρόβλημα αυτό. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 το Fleksy Kayboard τη ram καταναλώνη ? ρωτάω γιατί το Smart Keyboard ειναι καπου 10-15 mb ενω το Swype Keyboard 40-50 mb δοκιμασμένα στην συσκευή μου Με 1gb RAM στην συσκευή, γιατί αγχώνεστε;; :) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 ψάχνω στο μάρκετ για ελληνικά στο touchpal αλλά δεν έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 ψάχνω στο μάρκετ για ελληνικά στο touchpal αλλά δεν έχει; Εννοείς ελληνική γλώσσα; φυσικά και έχει. Από TouchPal σου γράφω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 ψάχνω στο μάρκετ για ελληνικά στο touchpal αλλά δεν έχει; Γιατί στο μάρκετ και όχι μέσα από την ίδια την εφαρμογή? Το χέρι πάνω αριστερά--ρυθμίσεις--περισσότερα--γλώσσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 καποια προταση για πληκτρολογιο για το lenovo a760 με miui μιας και δεν εχει η rom μεσα? εχω βαλει το jelly bean πληκτρολογιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Γενικότερα αυτά γαι τα οποία θα διαβάζεις συνέχεια εδώ μέσα είναι πολύ καλά: swype, swiftkey, flesky, touchpal... Δε νομίζω ότι κάποιο απο αυτα δε θα σε καλύψει! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts