Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελληνικά μπορείς να τα κατεβάσεις μέσα από το πληκτρολόγιο

Κατέβασα την paid έκδοσή του και στην απόπειρα που έκανα να κατεβάσω τα ελληνικά μου έβγαλε "under development" ενώ μου ζητάει το mail ώστε να με ενημερώσουν όταν είναι έτοιμα.

Τους το στέλνω; Πως πάει η διαδικασία;:)

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Κατέβασα την paid έκδοσή του και στην απόπειρα που έκανα να κατεβάσω τα ελληνικά μου έβγαλε "under development" ενώ μου ζητάει το mail ώστε να με ενημερώσουν όταν είναι έτοιμα.

Στην trial δε μου ζήτησε email, έλεγε beta δίπλα και όταν το πάτησα απλά κατέβηκαν.

Δεν θα έπρεπε να σου το κάνει αυτό.

Αφού κατέβασες την paid, δοκίμασε αν θέλεις να την απεγκαταστήσεις και εγκαταστήσεις ξανά μήπως έφαγε κάνα κόλλημα, αλλιώς ναι. δώσ' τους το email σου, λογικά θα επικοινωνήσουν μαζί σου σχετικά γρήγορα (και στα ελληνικά) με το τί να κάνεις.

Ή αν έχεις G+ μπες στη σελίδα τους και γράψε για το πρόβλημά σου στη Discussion κατηγορία.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Πάντως κι εγώ γράφω γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο πληκτρολόγιο. Απλά κάποιες φορές με βολεύει να γράφω με σύρσιμο και θέλω να βγάζει προβλέψεις.

Αν τα βάλουν κι αυτά θα είναι το καλύτερο. Το έχω αγοράσει κι εγώ για να στηρίξω τα παιδιά που το αναπτύσσουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν έχει ξεχωριστό "ς" που έχω συνηθίσει τόσα χρόνια και το δάχτυλο μου όλο πατάει το Ε. Παρόλα αυτά μια χαρά τη διορθώνει σωστά τη λέξη κάθε φορά. Τώρα άρχισα να προσθέτω λέξεις και τα πάει περίφημα. Άλλο ένα πρόβλημα, το οποίο είδα να το αναφέρουν και στο play store, είναι ότι αν γράψεις μια λέξη με 5 γράμματα θα σου προτείνει μόνο διάφορες με 5 γράμματα. Πχ αν γράψω αλλλη ή αλη δεν θα διορθώσει σε άλλη, όπως και αν γράψω περιβαλον δεν διορθώνει ποτέ σε περιβάλλον. Είπαν ότι θα το διορθώσουν ευτυχώς, εξάλλου στην αρχή είναι ακόμη τα παιδιά.

ρε (με την καλη εννοια...)παιδια πως αλλαζει γλωσσα το flesky? φαινεται σto space ελληνικα και εχει και κατι βελακια,αλλα δεν καταφερα να αλλαξω σε αγγλικα την ωρα που εγραφα

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

ρε (με την καλη εννοια...)παιδια πως αλλαζει γλωσσα το flesky? φαινεται σto space ελληνικα και εχει και κατι βελακια,αλλα δεν καταφερα να αλλαξω σε αγγλικα την ωρα που εγραφα

Σέρνεις προς τα δεξιά ή αριστερά στο space και αλλάζει, σαν το swiftkey.

Έβαλα το swype από άμαζον. Του έχετε δώσει δικαίωμα να διαβάζει μηνύματα, κλήσεις κλπ; Με ρωτάει συνέχεια και είναι σπαστικό.

Έβαλα το swype από άμαζον. Του έχετε δώσει δικαίωμα να διαβάζει μηνύματα, κλήσεις κλπ; Με ρωτάει συνέχεια και είναι σπαστικό.

Καλό θα είναι να το αφήσεις να συνδεθεί. Έτσι θα μάθει πιο γρήγορα τις λέξεις που χρησιμοποιείς.

Το κάνουν πλέον όλα τα πληκτρολόγια. ;)

Μετά από τη σύντομη δοκιμή τελικά αγόρασα το fleksy επειδή έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και για να τους στηρίξω.

Το μόνο που με κουράζει είναι τα σημεία στίξης πέρα από την τελεία. Το ελληνικό ερωτηματικό θα έπρεπε να ήταν μετά το κόμμα στο swipe προς τα κάτω τουλάχιστον για να μην πω μετά την τελεία. Τώρα το έχουν τελευταίο. Ξέρω ότι μπαίνει και με παρατεταμένο πάτημα του Φ, αλλά ποτέ δεν το θυμάμαι μιας και το πληκτρολόγιο είναι τελείως gesture based.

Επίσης υπάρχει χώρος να μπει το τελικό σίγμα πάνω αριστερά, όπως στα άλλα πληκτρολόγια. Αφού υπάρχει το κενό σε σχέση με το qwerty είναι περίεργο που δεν το έβαλαν εκεί.

Edited by karx

Αν θυμάμαι καλά, το σύμβολο του δικού μας ερωτηματικού οι ξένοι το βάζουν ως άνω τελεία, και γι' αυτό πιστεύω πως είναι τελευταίο στη σειρά.

Χρησιμοποιείται λιγότερο απ' όλα.

Εννοείται πως ναι για να τελειοποιείται όλο και περισσότερο στον τρόπο που γράφω. Βασικά και λόγος να μην υπήρχε πάλι θα του έδινα δικαίωμα γιατί είναι η Νο1 εφαρμογή για μένα στο Google Play. Ας καταγράφει τα πάντα κι ας τα μεταφέρει και στη CIA. :p Για πάρτη του όλα.:)

Καλό θα είναι να το αφήσεις να συνδεθεί. Έτσι θα μάθει πιο γρήγορα τις λέξεις που χρησιμοποιείς.

Το κάνουν πλέον όλα τα πληκτρολόγια. ;)

Εννοείται πως ναι για να τελειοποιείται όλο και περισσότερο στον τρόπο που γράφω. Βασικά και λόγος να μην υπήρχε πάλι θα του έδινα δικαίωμα γιατί είναι η Νο1 εφαρμογή για μένα στο Google Play. Ας καταγράφει τα πάντα κι ας τα μεταφέρει και στη CIA. :p Για πάρτη του όλα.:)

Το άφησα τελικά να αλωνίσει. :) Είχα το touchpal αλλά το swype είναι σε άλλο επίπεδο.

Ευχαριστώ.

Λοιπον εχω την εξης αλλαγη στο κινητο μου.Μεχρι τωρα οταν ηθελα να αλλαξω γλωσσα στο πληκτρολογιο,εκανα δεξια-αριστερα το δακτυλο στο space του πληκτρολογιου και αλλαζε.Τωρα κανει το ιδιο απλα εμφανιζει ενα πλαισιο απο κατω (αρα σηκωνεται πιο ψηλα το πληκτρολογιο) οπου υπαρχει το space σε μεγαλυτερο και κανω ετσι την αλλαγη.Ειναι καποια ρυθμιση,καποιο προγραμμα η' ειναι προβλημα???

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Μετά από τη σύντομη δοκιμή τελικά αγόρασα το fleksy επειδή έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και για να τους στηρίξω.

Το μόνο που με κουράζει είναι τα σημεία στίξης πέρα από την τελεία. Το ελληνικό ερωτηματικό θα έπρεπε να ήταν μετά το κόμμα στο swipe προς τα κάτω τουλάχιστον για να μην πω μετά την τελεία. Τώρα το έχουν τελευταίο. Ξέρω ότι μπαίνει και με παρατεταμένο πάτημα του Φ, αλλά ποτέ δεν το θυμάμαι μιας και το πληκτρολόγιο είναι τελείως gesture based.

Επίσης υπάρχει χώρος να μπει το τελικό σίγμα πάνω αριστερά, όπως στα άλλα πληκτρολόγια. Αφού υπάρχει το κενό σε σχέση με το qwerty είναι περίεργο που δεν το έβαλαν εκεί.

ακριβως τις ιδιες παρατηρησεις τις εστειλα και εγω στους devs..

:thanks:

ακριβως τις ιδιες παρατηρησεις τις εστειλα και εγω στους devs..

Ωραία. Το καλό είναι ότι ακούνε τις παρατηρήσεις μας. Είναι καινούριο πληκτρολόγιο και πιστεύω ότι θα έχει πολύ καλή εξέλιξη, ιδίως στο θέμα των ελληνικών. Παρατήρησα ότι έχει και μερικές "κακές" λέξεις που κακά τα ψέμματα όλοι τις χρησιμοποιούμε και έχουν μπει στην καθημερινότητα μας, αυτά τα ταμπού καλό είναι να φύγουν και καλώς έπραξαν (εκτός αν τα έμαθε από το λεξικό μου όταν το συνέδεσα με το account μου). Εμένα πάντως έχει γίνει το βασικό μου πληκτρολόγιο.

Ωραία. Το καλό είναι ότι ακούνε τις παρατηρήσεις μας. Είναι καινούριο πληκτρολόγιο και πιστεύω ότι θα έχει πολύ καλή εξέλιξη, ιδίως στο θέμα των ελληνικών. Παρατήρησα ότι έχει και μερικές "κακές" λέξεις που κακά τα ψέμματα όλοι τις χρησιμοποιούμε και έχουν μπει στην καθημερινότητα μας, αυτά τα ταμπού καλό είναι να φύγουν και καλώς έπραξαν (εκτός αν τα έμαθε από το λεξικό μου όταν το συνέδεσα με το account μου). Εμένα πάντως έχει γίνει το βασικό μου πληκτρολόγιο.

Καθώς χρησιμοποιούμε το πληκτρολόγιο, στέλνονται ανώνυμα διάφορες λέξεις από τις δικές μας και αυτές μπαίνουν μέσα στο λεξιλόγιο και προ-υπάρχουν ήδη για όποιον κατεβάσει το πακέτο για 1η φορά.

Βέβαια, έχω την εντύπωση πως αυτές πρώτα φιλτράρονται, αλλά όπως και να 'χει, ναι, οι λέξεις που χρησιμοποιούμε καθημερινά δεν είναι κακό να υπάρχουν.

Από αυτά που μου έχει γράψει ο Δημήτρης (από την ομάδα του Fleksy), η κάθε αλλαγή είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί σε ένα πληκτρολόγιο που η εμφάνισή του είναι ίδια σε όλες τις γλώσσες. Ακόμη και το τελικό 'ς' που τους είχα ζητήσει να βάλουν,

μιας και το είχα εγκαταστήσει σχεδόν από την αρχή, άργησε πολύ να εμφανιστεί σε update.

Το καλό είναι όπως έγραψες πως μας ακούν, και αργά ή γρήγορα αν αυτό που ζητήσουμε δεν είναι ακραίο, υλοποιείται.

Edit: Ποιο από τα skin χρησιμοποιείτε; Εγώ το μαύρο, στο οποίο εμφανίζονται στο pop up τα γράμματα που πατάμε σε χρωματιστό πλαίσιο (rainbow)

Edited by tsiftsism

Edit: Ποιο από τα skin χρησιμοποιείτε; Εγώ το μαύρο, στο οποίο εμφανίζονται στο pop up τα γράμματα που πατάμε σε χρωματιστό πλαίσιο (rainbow)

Κι εγώ το μαύρο έχω, αλλά χρωματιστό πλαίσιο δεν έχω στο pop up, πάλι γκρι μαύρο είναι. 4 θέματα δεν έχει μόνο;

Κι εγώ το μαύρο έχω, αλλά χρωματιστό πλαίσιο δεν έχω στο pop up, πάλι γκρι μαύρο είναι. 4 θέματα δεν έχει μόνο;

Όχι, 7. ;)

Που είναι τα άλλα 3; Τυφλός είμαι;

Λογικά σου λείπει το χρυσό, το οποίο το έχουν όσοι αγόρασαν την εφαρμογή πριν αυτή βγει στο Market ως επιβράβευση, άρα αν την αγόρασες αργότερα δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το έχεις, το δεύτερο είναι αυτό που ανέφερα στο προηγούμενο post μου, μαύρο με τα γράμματα στο popup να είναι μέσα σε χρωματιστό πλαίσιο, και το τρίτο άσπρο με τα γράμματα πάλι στο popup να είναι μέσα σε χρωματιστό πλαίσιο.

Σωστά;

Λογικά σου λείπει το χρυσό, το οποίο το έχουν όσοι αγόρασαν την εφαρμογή πριν αυτή βγει στο Market ως επιβράβευση, άρα αν την αγόρασες αργότερα δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το έχεις, το δεύτερο είναι αυτό που ανέφερα στο προηγούμενο post μου, μαύρο με τα γράμματα στο popup να είναι μέσα σε χρωματιστό πλαίσιο, και το τρίτο άσπρο με τα γράμματα πάλι στο popup να είναι μέσα σε χρωματιστό πλαίσιο.

Σωστά;

Έχω μόνο 4 θέματα, το μαύρο, το μπλε, το πράσινο και το άσπρο. Rainbow που λες δεν έχει κανένα. Μήπως εμφανίζονται αν πάρεις διάφορα badges;

Έχω μόνο 4 θέματα, το μαύρο, το μπλε, το πράσινο και το άσπρο. Rainbow που λες δεν έχει κανένα. Μήπως εμφανίζονται αν πάρεις διάφορα badges;

Fleksy -> Look and Feel -> και γράψε ό,τι βλέπεις.

Την 1η φορά θα ξεκλειδώσεις το μαύρο skin με το rainbow, ξανάγραψε ό,τι βλέπεις και θα ξεκλειδώσεις και το άσπρο με το rainbow. ;)

Fleksy -> Look and Feel -> και γράψε ό,τι βλέπεις.

Την 1η φορά θα ξεκλειδώσεις το μαύρο skin με το rainbow, ξανάγραψε ό,τι βλέπεις και θα ξεκλειδώσεις και το άσπρο με το rainbow. ;)

Τα κατάφερα! :D Ευχαριστώ! Πλάκα έχουν με το rainbow.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου