mr_47 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Και στη beta αφήνει κανονικά κενό.. Ξέρεις ποιες είναι οι διαφορές με το κανονικό; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 εβαλα κ εγω το SwiftKey για να δω πως ειναι σε συγκριση με το touchpal. μολις παω να γραψω κατι, εμφανιζει μονο του καποιες προτεινομενες λεξεις χωρις να εχω πατησει κατι. πως το σταματω αυτο; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Στο apk mirror εμφανίστηκε το gboard, το πληκτρολόγιο της google που είχε βγει μόνο για ios ως τώρα. Λογικά, θα έρθει σαν αναβάθμιση του google keyboard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Και στη beta αφήνει κανονικά κενό.. SwiftKey χρησιμοποιώ και αφήνει κανονικά κενό, μετά από τελεία. Το κανονικό, όχι το beta. ναι αλλά όταν γράφω κωδικό ΔΕΝ θέλω να αφήνει κενό γιατί ακυρώνεται ο κωδικός! αυτό που παρατηρώ είναι ότι με την χρήση swiftkey αντί για Swype δεν πέφτει η μπαταρία όσο πριν! θα το παρατηρήσω βέβαια λίγο ακόμα Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Στο apk mirror εμφανίστηκε το gboard, το πληκτρολόγιο της google που είχε βγει μόνο για ios ως τώρα. Λογικά, θα έρθει σαν αναβάθμιση του google keyboard. Προσωπικά μου άρεσε πολύ. Η εγκατάσταση έγινε πάνω στο Google keyboard πλέον φαίνεται μόνο το Gboard. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Ξέρεις ποιες είναι οι διαφορές με το κανονικό; Δεν έχει διαφορές. Απλώς είναι ένα beta version με ότι κ αν σημαίνει αυτό. Δοκιμάζεις πρώτος διαφορά features πριν μπουν στο official release, όπως το incognito mode πχ η τα shortcuts που μπορείς να ορίσεις σε ακρωνύμια. Είναι σταθερότατη έκδοση και δεν έχει διαφορές από την κανονική. Απλώς εγώ ασχολούμαι, τους στέλνω feedback, γράφω κάνα σχόλιο ή πρόταση στο forum της beta κλπ Είναι πολύ καλό το team, ακούει αυτά που τους λες, σου απαντάνε γρήγορα κ είναι κ ειλικρινείς. Αν η ιδέα που θα φέρεις στο τραπέζι είναι πατάτα στο λένε ευθέως. Αν είναι κάτι που ακούγεται ενδιαφέρον σου ζητάνε να προχωρήσεις περισσότερο τη σκέψη σου κ να τους πεις πως ακριβώς το σκέφτεσαι σε πρακτικό επίπεδο. Γενικά σαν keyboard το χρησιμοποιώ 3 χρόνια. Έχω φτιάξει ένα πολύ καλό λεξικό. Έχει πράγματα που με ενοχλούν ασφαλώς αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ το γεγονός το SwiftKey να είναι free και τα τσακάλια στο touchpal να ζητάνε £5 συνδρομή και να βάζουν κ 1,2 επιλεκτικές διαφημίσεις από πάνω. Που το είδαν αυτό το πλάνο δεν ξέρω.. Τα δουλεύω χρόνια on and off αυτα τα 2. Ξέρω τις αδυναμίες και τα προτερήματα του ενός κ του άλλου κ δεν δικαιολογώ αυτή τη διαφορά για εμένα που έχω χτίσει λεξικό ετών. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Και γω χρησιμοποιώ το gboard από χθες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχουν διορθωθεί αρκετά προβλήματα. Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Προσωπικά μου άρεσε πολύ. Η εγκατάσταση έγινε πάνω στο Google keyboard πλέον φαίνεται μόνο το Gboard. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Και γω χρησιμοποιώ το gboard από χθες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχουν διορθωθεί αρκετά προβλήματα. Sent from my SM-N920C using Tapatalk Επειδή δεν το έχω βάλει ακόμα, εκτός των νέων features, το ελληνικό λεξικό εμπλουτίστηκε καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Αυτό μπορεί να το πει μόνο ένας που το χρησιμοποιεί πρώτη φορά. Μετά από τόσο χρόνο, έχω προσθέσει παρά πολλές λέξεις. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Μια χαρά το βρίσκω αν εξαιρέσεις τους άκυρους τονισμούς σε άρθρα. Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Αυτό μπορεί να το πει μόνο ένας που το χρησιμοποιεί πρώτη φορά. Μετά από τόσο χρόνο, έχω προσθέσει παρά πολλές λέξεις. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Μια χαρά το βρίσκω αν εξαιρέσεις τους άκυρους τονισμούς σε άρθρα. Sent from my SM-N920C using Tapatalk Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 ναι αλλά όταν γράφω κωδικό ΔΕΝ θέλω να αφήνει κενό γιατί ακυρώνεται ο κωδικός! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Περίμενε. Επειδή έχεις βάλει τελεία στον κωδικό σου.. Όταν πατάς κενό αφήνει κενό, αλλά διαγράφει τον κωδικό; Δηλαδή, αν πατήσεις διαγραφή/backspace, διαγράφει όλο τον κωδικό; Όχι μόνο το κενό; Υποθέτω δεν είναι επιλεγμένος ο κωδικός (με τη διαφάνεια που επιλέγουμε για copy/paste). Δεν έχει διαφορές. Απλώς είναι ένα beta version με ότι κ αν σημαίνει αυτό. Δοκιμάζεις πρώτος διαφορά features πριν μπουν στο official release, όπως το incognito mode πχ η τα shortcuts που μπορείς να ορίσεις σε ακρωνύμια. Είναι σταθερότατη έκδοση και δεν έχει διαφορές από την κανονική. Απλώς εγώ ασχολούμαι, τους στέλνω feedback, γράφω κάνα σχόλιο ή πρόταση στο forum της beta κλπ Είναι πολύ καλό το team, ακούει αυτά που τους λες, σου απαντάνε γρήγορα κ είναι κ ειλικρινείς. Αν η ιδέα που θα φέρεις στο τραπέζι είναι πατάτα στο λένε ευθέως. Αν είναι κάτι που ακούγεται ενδιαφέρον σου ζητάνε να προχωρήσεις περισσότερο τη σκέψη σου κ να τους πεις πως ακριβώς το σκέφτεσαι σε πρακτικό επίπεδο. Γενικά σαν keyboard το χρησιμοποιώ 3 χρόνια. Έχω φτιάξει ένα πολύ καλό λεξικό. Έχει πράγματα που με ενοχλούν ασφαλώς αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ το γεγονός το SwiftKey να είναι free και τα τσακάλια στο touchpal να ζητάνε £5 συνδρομή και να βάζουν κ 1,2 επιλεκτικές διαφημίσεις από πάνω. Που το είδαν αυτό το πλάνο δεν ξέρω.. Τα δουλεύω χρόνια on and off αυτα τα 2. Ξέρω τις αδυναμίες και τα προτερήματα του ενός κ του άλλου κ δεν δικαιολογώ αυτή τη διαφορά για εμένα που έχω χτίσει λεξικό ετών. Α, μια χαρά. Αυτό που έχω δει και δε μου αρέσει στο "official" Swiftkey είναι το animation της προεπισκόπησης των χαρακτήρων. Θα δοκιμάσω και το beta. Thanks! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Δοκίμασα κι εγώ το gboard. Μία από τα ίδια με το Google keyboard. Με τα καλά του και τα κακά του. Το SwiftKey που δοκιμάζω τώρα βλέπω ότι έχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με παλιότερες εκδόσεις και μάλλον θα μείνω εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Περίμενε. Επειδή έχεις βάλει τελεία στον κωδικό σου.. Όταν πατάς κενό αφήνει κενό, αλλά διαγράφει τον κωδικό; Δηλαδή, αν πατήσεις διαγραφή/backspace, διαγράφει όλο τον κωδικό; Όχι μόνο το κενό; Υποθέτω δεν είναι επιλεγμένος ο κωδικός (με τη διαφάνεια που επιλέγουμε για copy/paste). Α, μια χαρά. Αυτό που έχω δει και δε μου αρέσει στο "official" Swiftkey είναι το animation της προεπισκόπησης των χαρακτήρων. Θα δοκιμάσω και το beta. Thanks! ναι οκ με backspace σβήνει μόνο το κενό αλλά γενικά δεν καταλαβαίνω το κόλλημα με το κενό μετά από τελεία! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 o σωστος τροπος γραφης απο την εποχη της γραφομηχανης(τυφλο συστημα) ειναι ενα κενο μετα το κομμα και δυο κενα μετα την τελεια. ετσι πρεπει να γραφονται τα κειμενα Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 o σωστος τροπος γραφης απο την εποχη της γραφομηχανης(τυφλο συστημα) ειναι ενα κενο μετα το κομμα και δυο κενα μετα την τελεια. ετσι πρεπει να γραφονται τα κειμενα ok αλλα τότε δεν υπήρχαν username, passwords!!! lol! Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Εμένα πάντως αυτό που δεν με βολεύει καθόλου στο touchpal είναι ότι δεν μικραίνει το μέγεθος όπως στο SwiftKey. Γι' αυτό έφαγε σουτ αμέσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Εμένα πάντως αυτό που δεν με βολεύει καθόλου στο touchpal είναι ότι δεν μικραίνει το μέγεθος όπως στο SwiftKey. Γι' αυτό έφαγε σουτ αμέσως Είσαι σίγουρος; Έχει επιλογή για το μέγεθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Μικραίνει μεγαλώνει κάνει split τα πάντα όλα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Τελικά επέστρεψα στο TouchPal. Καλό χρυσό το swiftkey, αλλά το TouchPal με βολεύει πιο πολύ τελικά. Μετά από αυτά τα δύο πάντως το χάος. Ειλικρινά όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Μετά από πολύ καιρό με το Google, πλέον Gboard, δεν το αλλάζω. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Μετά από πολύ καιρό με το Google, πλέον Gboard, δεν το αλλάζω. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk To Gboard υπάρχει στο Play; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Μετά από πολύ καιρό με το Google, πλέον Gboard, δεν το αλλάζω. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Εγώ πάντως μεγάλες διαφορές δεν διαπίστωσα. Άσε που μου φάνηκε λίγο πιο αργό από το google keyboard. Σαν να αργούσε κάποιες φορές να καταλάβει τι έχω πληκτρολογήσει. Ίσως επειδή είναι και καλά σε δοκιμαστική έκδοση ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 To Gboard υπάρχει στο Play; Ούτε εγώ το βρίσκω Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/gboard/gboard-6-0-65-141378828-release/ Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts