akilleas Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Σε φίλο μου με Asus Zenphone 5 με την σημερινή αναβάθμιση, σταμάτησε να κρασάρει. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Σε φίλο μου με Asus Zenphone 5 με την σημερινή αναβάθμιση, σταμάτησε να κρασάρει. Άρα διορθώνει απλώς bugs σε διάφορες συσκευές ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 εκεί στην TouchPal πολύ κολλημένοι είναι που δεν διορθώνουν το ότι δεν μπαίνει κενό μετά από αλλαγή γλώσσας η αριθμό! σπαστικό κάθε φορά να πηγαίνεις πίσω να το βάλεις! στοswype αφήνει κενό! δείτε "στοswype" δεν άφησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p1m Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 γεια σας εχω το touchpal αλλα εχω 2 ποβληματα. 1 οταν παταω space πολλες φορες ανοιγει η γκουγκλ ομιλια/εγγραφη φωνης κ δεν ξερω πως να το βγαλω αυτο 2 δεν μπορω να το κανω μονιμο deufault keyboard any help; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Για το 2 από τις ρυθμίσεις του κινητού πας Γλώσσα και εισαγωγή > τρέχον πληκτρολόγιο και επιλέγεις αυτό που θες. Για το 1 κάπου στις ρυθμίσεις του πληκτρολόγιο θα το βρεις Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p1m Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 για το 1. ναι αλλα που; για το 2. το κανω αλλα βγαινει ενα ΑΟΣΠ,που ειναι και απενεργοποιημενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Όταν εγκατέστησες την εφαρμογή την έτρεξες? Αν δεν βγάζει το πληκτρολόγιο στις ρυθμίσεις δεν έχει γίνει η εγκατάσταση Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p1m Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Όταν εγκατέστησες την εφαρμογή την έτρεξες? Αν δεν βγάζει το πληκτρολόγιο στις ρυθμίσεις δεν έχει γίνει η εγκατάσταση την ετρεξα.. βασικα το 1ο με καιει καθως δεν μπορω να γραω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Δοκίμασε να την απεγκαταστήσεις και να την εγκαταστήσεις πάλι μήπως και δεν κάθισε καλά, εναλλακτικά δοκίμασε και ένα άλλο πληκτρολόγιο Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p1m Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 μααααααα αυτο θελωωωωωωωωωω γιατι δεχεται τουλ 2 γλωσσες,ειναι δωρεαν,εχει πληκτρολογιο σαν τα παλια τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Δες μήπως σε βολέψει το Swype έχει αυτά που θέλεις Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p1m Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 βρε παιδια πως βγαινει το voice to text απο το space button στο touchpal;:!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Δε νομίζω να φεύγει Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p1m Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 και μονο σε εμενα αντι για κενο πολλες φορες ανοιγει η ηχογραιση;τι κανω λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Μήπως το πατάς παρατεταμένα? Εμένα για να ανοίξει η ηχογραφήση πρέπει να την πατήσω για λίγα δευτερόλεπτα. Γενικά δεν ανοίγει ποτέ όταν δεν θέλω. Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p1m Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 σε φωτο παντως εχω δει οτι υπαρχει κουμπι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Για όσους χρησιμοποιούν το Swype. Γίνεται το πληκτρολόγιο να είναι το ίδιο στο τάμπλετ όπως στο κινητό; Έχω τη βασική διάταξη αλλά είναι διαφορετικά. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Για όσους χρησιμοποιούν το Swype. Γίνεται το πληκτρολόγιο να είναι το ίδιο στο τάμπλετ όπως στο κινητό; Έχω τη βασική διάταξη αλλά είναι διαφορετικά. Εάν κρατήσεις πατημένο το πλήκτρο '?123' δεν σου βγάζει να αλλάξεις τον τύπο του πληκτρολογίου; Τι ακριβώς εννοείς βασική διάταξη; sent from my Amstrad CPC6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 (edited) Αυτο είναι από το κινητό https://www.dropbox.com/s/7b3wbwxa4j324r8/Screenshot_2016-04-10-20-54-00.png?dl=0 Και αυτο απο τάμπλετ https://www.dropbox.com/s/czhpz03hdx5z72z/Screenshot_2016-04-10-20-56-10.png?dl=0 Είναι τελείως διαφορετικά το enter. Αλλάζει κάπως; Edited April 10, 2016 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Αυτό μάλλον δεν αλλάζει. sent from my Amstrad CPC6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 http://www.androidauthority.com/chrooma-keyboard-free-on-google-play-687712/ Παιδιά το chrooma keyboard βγαίνει δωρεάν πλέον με in-app purchases. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 http://www.androidauthority.com/chrooma-keyboard-free-on-google-play-687712/ Παιδιά το chrooma keyboard βγαίνει δωρεάν πλέον με in-app purchases. Σε σχέση με το swype τι λέει; Τα έχει κάποιος και τα δύο να πει εντυπώσεις; Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Δεν έχει καμία σχέση. Είναι στην ουσία το stock, χρησιμοποιεί το λεξικό σου. Σόλα αλλάζει χρώμα, ανάλογα το που γραφείς. Τώρα για παράδειγμα, είναι πορτοκαλί. Πριν οι έψαχνα κάτι στο eBay, ήταν γκρι. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Νταξ καλό αλλά swype δεν είναι :p Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Ρε παιδιά εχω δοκιμασει 5 6 πληκτρολόγια και τελικα την αλλη μερα τα σβηνω πχ smart, google, chrooma. Διάβασα και το θεμα εδω και δεν μπορώ να καταληξω καπου. Θελω κυρίως να μεγαλώνει και να εχει μεγάλα γραμματα γιατι κανω συχνα λαθη σε αυτα που ειναι πολυ κολλημενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts