Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η τελευταία έκδοση του swype όσοι την βάλετε όλα οκ; Δεν χάλασαν πάλι τίποτα; να την περάσουμε άφοβα όσοι δεν την βάλαμε ακόμα;

Δεν τους εμπιστεύομαι πλέον. Το είχα αγοράσει ειχε βγάλει προβλήματα πολλά και αργουσαν να τα βελτιώσουν πήρε κοντα τρεις μήνες και σε έκδοση που πλήρωνες τότε. TouchPal από τότε και είμαι ευχαριστημένος απόλυτα.

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Δεν τους εμπιστεύομαι πλέον. Το είχα αγοράσει ειχε βγάλει προβλήματα πολλά και αργουσαν να τα βελτιώσουν πήρε κοντα τρεις μήνες και σε έκδοση που πλήρωνες τότε. TouchPal από τότε και είμαι ευχαριστημένος απόλυτα.

Δεν υπάρχει περίπτωση για sliding είναι το καλύτερο! Δεν γράφω αλλιώς πλέον οπότε για μένα είναι μονόδρομος αρκεί να μην κάνει πατάτες όπως την προηγούμενη φορά!

Δοκιμάζω λίγο το TouchPal και βλέπω ότι κι αυτοί δεν βελτιώνουν κάποια πράγματα που τους τα έχουμε πει χρόνια. Γράφεις με μια γλώσσα γυρίζεις στην άλλη και ΔΕΝ αφήνει κενό! Το ίδιο και με νούμερα μετά από γράμματα. Πάλι δεν αφήνει κενό!

Δοκιμάζω λίγο το TouchPal και βλέπω ότι κι αυτοί δεν βελτιώνουν κάποια πράγματα που τους τα έχουμε πει χρόνια. Γράφεις με μια γλώσσα γυρίζεις στην άλλη και ΔΕΝ αφήνει κενό! Το ίδιο και με νούμερα μετά από γράμματα. Πάλι δεν αφήνει κενό!

Έχεις δίκιο σε αυτό. Είναι εκνευριστικό. Αλλά είναι θέμα συνήθειας μέχρι να το μάθεις.

Με την τελευταία αναβάθμιση του TouchPal πάντως διόρθωσαν το μοναδικό πράγμα που δεν μου άρεσε. Όταν έγραφες έναν αριθμό και άφηνες κενό σε γύρναγε παλι στα γράμματα. Πλέον δεν το αλλάζω με κανένα.

Με την τελευταία αναβάθμιση του TouchPal πάντως διόρθωσαν το μοναδικό πράγμα που δεν μου άρεσε. Όταν έγραφες έναν αριθμό και άφηνες κενό σε γύρναγε παλι στα γράμματα. Πλέον δεν το αλλάζω με κανένα.

Εμένα πάλι μου άρεσε όπως ήταν. Μετά από έναν αριθμό συνήθως γράφεις λέξη.

Έβαλα κι εγώ το TouchPal μετά από πολύ καιρό και με εντυπωσίασε με την ταχύτητα και τα μηδενικά λαγκ σε σχέση με το παρελθόν. Επίσης πολύ καλή είναι και η πρόβλεψη που έχει. Μπράβο, μεγάλη βελτίωση και γράφω και πολύ γρήγορα με πολύ σωστή διόρθωση.

Για να δούμε αν θα παραμείνει έτσι και στην συνέχεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Κανα πληκτρολόγιο που όταν γράφω να εμφανίζεται αυτόματο το κενό ετςι ωςτε μην πατάω συνέχεια το space key αφου βάλω την λέξη που βγαίνει πάνω στην πρόβλεψη λέξεων υπάρχει;

Της LG το πληκτρολόγιο ειναι για κλοτςιες πραγματικά.

Δοκίμασα Google keyboard ,δοκίμασα και το swift key keyboard και δεν έχουν τέτοια λειτουργία.

Η δεν το βρισκω.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

9 στις 10 φορές γράφω αριθμούς από το πληκτρολόγιο των γραμμάτων, κάνοντας απλά swipe πάνω ή κάτω πάνω στα πλήκτρα με δευτερεύων χαρακτήρα αριθμό. Εάν δεν το χρησιμοποιείς, δοκίμασέ το, νομίζω θα σε βολέψει.

Η τελευταία έκδοση του swype όσοι την βάλετε όλα οκ; Δεν χάλασαν πάλι τίποτα; να την περάσουμε άφοβα όσοι δεν την βάλαμε ακόμα;

Μόλις την έβαλα Εγώ και ως δια μαγείας χάθηκε το swype!!! Το έπαθε κανείς άλλος ? Μέσω amazon την έβαλα αν έχει σημασια

Εάν έχεις το Swype μέσω Amazon περιμένεις την αναβάθμιση από εκεί και όχι από το Play.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Εάν έχεις το Swype μέσω Amazon περιμένεις την αναβάθμιση από εκεί και όχι από το Play.

ε ναι μεσα απο το αμαζον την εκανα φυσικα...τεσπα δεν επανηλθε και εβαλα για πρωτη φορα touchpal και ησυχασα...παρομοιο προβλημα με το δικο μου ειδα και στα comments του playstore οποτε σιγουρα καποια πατατα εκαναν στο update

Επειδή χρησιμοποιώ το google keyboard σε nexus 6, ξέρει κανείς αν γίνεται να τραβήξω λεξικά από swype, slideit κτλ και να τα βάλω στο google keyboard για να καταλαβαίνει περισσότερες λέξεις??
s21 ultra 256

Επειδή χρησιμοποιώ το google keyboard σε nexus 6, ξέρει κανείς αν γίνεται να τραβήξω λεξικά από swype, slideit κτλ και να τα βάλω στο google keyboard για να καταλαβαίνει περισσότερες λέξεις??

Έχει μόνο του λεξικά, Δεν ξέρω εάν δουλέψει.πάντως έκανα το αντίθετο για το aosp keyboard

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Έχει μόνο του λεξικά, Δεν ξέρω εάν δουλέψει.πάντως έκανα το αντίθετο για το aosp keyboard

Μόνο του έχει αλλά με πολύ λιγότερες λέξεις από τα aftermarket (swype κτλ).. Το αντίστροφο που λες πως το έκανες?

s21 ultra 256

Δεν τραβάει από το Swype αλλά κάνει φοβερή δουλειά, ρίξε μια ματιά εδώ Εχεί και free για δοκιμή.

Είπα να δώσω μετά από χρόνια μια ευκαιρία ακόμα στο Swype και παρατήρησα ότι μετά την τελεία δεν αφήνει αυτόματα κενό και πρέπει να σταματάω το σύρσιμο για να κάνω κλικ στο space. Κάνω κάτι λάθος ή δεν αφήνει κενό μετά τις τελείες;

Στις ρυθμίσεις του Swype μήπως το έχεις απενεργοποιήσει; Πάντα αφήνει κενό μετά την τελεία.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Στις ρυθμίσεις του Swype μήπως το έχεις απενεργοποιήσει; Πάντα αφήνει κενό μετά την τελεία.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Το αυτόματο κενό στις ρυθμίσεις από ό,τι κατάλαβα αφορά στα κενά γενικότερα. Όταν το απενεργοποιώ δεν αφήνει κενό μετά από την κάθε λέξη. Όταν το ενεργοποιώ αφήνει κενά μετά από την κάθε λέξη (όπως πρέπει) αλλά όχι μετά από την τελεία. :(

Καλησπέρα. Ελπίζω να γράφω στο σωστό topic. Από χθες το κινητό μου δεν αλλάζει γλώσσα αν σύρω το δάχτυλο στο space! Ψάχνοντας στις ρυθμίσεις, δε βρήκα τι φταίει!!!

Καλησπέρα. Ελπίζω να γράφω στο σωστό topic. Από χθες το κινητό μου δεν αλλάζει γλώσσα αν σύρω το δάχτυλο στο space! Ψάχνοντας στις ρυθμίσεις, δε βρήκα τι φταίει!!!

Εάν έβαλες την τελευταία αναβάθμιση πιθανόν από ότι διάβασα να φταίει αυτό .αναμονή για νέα έκδοση...

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου