NoName Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Η τελευταία έκδοση του swype όσοι την βάλετε όλα οκ; Δεν χάλασαν πάλι τίποτα; να την περάσουμε άφοβα όσοι δεν την βάλαμε ακόμα; Δεν τους εμπιστεύομαι πλέον. Το είχα αγοράσει ειχε βγάλει προβλήματα πολλά και αργουσαν να τα βελτιώσουν πήρε κοντα τρεις μήνες και σε έκδοση που πλήρωνες τότε. TouchPal από τότε και είμαι ευχαριστημένος απόλυτα. Παράθεση http://nonamegr.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Δεν τους εμπιστεύομαι πλέον. Το είχα αγοράσει ειχε βγάλει προβλήματα πολλά και αργουσαν να τα βελτιώσουν πήρε κοντα τρεις μήνες και σε έκδοση που πλήρωνες τότε. TouchPal από τότε και είμαι ευχαριστημένος απόλυτα. Δεν υπάρχει περίπτωση για sliding είναι το καλύτερο! Δεν γράφω αλλιώς πλέον οπότε για μένα είναι μονόδρομος αρκεί να μην κάνει πατάτες όπως την προηγούμενη φορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Πάντως έχει βελτιωθεί πολύ στο sliding το TouchPal και εδώ και λίγες μέρες που το έχω δεν με έχει προδώσει, καμία σχέση με πιο παλιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Δοκιμάζω λίγο το TouchPal και βλέπω ότι κι αυτοί δεν βελτιώνουν κάποια πράγματα που τους τα έχουμε πει χρόνια. Γράφεις με μια γλώσσα γυρίζεις στην άλλη και ΔΕΝ αφήνει κενό! Το ίδιο και με νούμερα μετά από γράμματα. Πάλι δεν αφήνει κενό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Δοκιμάζω λίγο το TouchPal και βλέπω ότι κι αυτοί δεν βελτιώνουν κάποια πράγματα που τους τα έχουμε πει χρόνια. Γράφεις με μια γλώσσα γυρίζεις στην άλλη και ΔΕΝ αφήνει κενό! Το ίδιο και με νούμερα μετά από γράμματα. Πάλι δεν αφήνει κενό! Έχεις δίκιο σε αυτό. Είναι εκνευριστικό. Αλλά είναι θέμα συνήθειας μέχρι να το μάθεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clutch Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Με την τελευταία αναβάθμιση του TouchPal πάντως διόρθωσαν το μοναδικό πράγμα που δεν μου άρεσε. Όταν έγραφες έναν αριθμό και άφηνες κενό σε γύρναγε παλι στα γράμματα. Πλέον δεν το αλλάζω με κανένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Με την τελευταία αναβάθμιση του TouchPal πάντως διόρθωσαν το μοναδικό πράγμα που δεν μου άρεσε. Όταν έγραφες έναν αριθμό και άφηνες κενό σε γύρναγε παλι στα γράμματα. Πλέον δεν το αλλάζω με κανένα. Εμένα πάλι μου άρεσε όπως ήταν. Μετά από έναν αριθμό συνήθως γράφεις λέξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Έβαλα κι εγώ το TouchPal μετά από πολύ καιρό και με εντυπωσίασε με την ταχύτητα και τα μηδενικά λαγκ σε σχέση με το παρελθόν. Επίσης πολύ καλή είναι και η πρόβλεψη που έχει. Μπράβο, μεγάλη βελτίωση και γράφω και πολύ γρήγορα με πολύ σωστή διόρθωση. Για να δούμε αν θα παραμείνει έτσι και στην συνέχεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Κανα πληκτρολόγιο που όταν γράφω να εμφανίζεται αυτόματο το κενό ετςι ωςτε μην πατάω συνέχεια το space key αφου βάλω την λέξη που βγαίνει πάνω στην πρόβλεψη λέξεων υπάρχει; Της LG το πληκτρολόγιο ειναι για κλοτςιες πραγματικά. Δοκίμασα Google keyboard ,δοκίμασα και το swift key keyboard και δεν έχουν τέτοια λειτουργία. Η δεν το βρισκω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Γράφε με swipe, στο τέλος της λέξης θα αφήνει κενό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Γράφε με swipe, στο τέλος της λέξης θα αφήνει κενό. Swype+dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Με την τελευταία αναβάθμιση του TouchPal πάντως διόρθωσαν το μοναδικό πράγμα που δεν μου άρεσε. Όταν έγραφες έναν αριθμό και άφηνες κενό σε γύρναγε παλι στα γράμματα. Πλέον δεν το αλλάζω με κανένα. 9 στις 10 φορές γράφω αριθμούς από το πληκτρολόγιο των γραμμάτων, κάνοντας απλά swipe πάνω ή κάτω πάνω στα πλήκτρα με δευτερεύων χαρακτήρα αριθμό. Εάν δεν το χρησιμοποιείς, δοκίμασέ το, νομίζω θα σε βολέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Η τελευταία έκδοση του swype όσοι την βάλετε όλα οκ; Δεν χάλασαν πάλι τίποτα; να την περάσουμε άφοβα όσοι δεν την βάλαμε ακόμα; Μόλις την έβαλα Εγώ και ως δια μαγείας χάθηκε το swype!!! Το έπαθε κανείς άλλος ? Μέσω amazon την έβαλα αν έχει σημασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Εάν έχεις το Swype μέσω Amazon περιμένεις την αναβάθμιση από εκεί και όχι από το Play. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Εάν έχεις το Swype μέσω Amazon περιμένεις την αναβάθμιση από εκεί και όχι από το Play. ε ναι μεσα απο το αμαζον την εκανα φυσικα...τεσπα δεν επανηλθε και εβαλα για πρωτη φορα touchpal και ησυχασα...παρομοιο προβλημα με το δικο μου ειδα και στα comments του playstore οποτε σιγουρα καποια πατατα εκαναν στο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Επειδή χρησιμοποιώ το google keyboard σε nexus 6, ξέρει κανείς αν γίνεται να τραβήξω λεξικά από swype, slideit κτλ και να τα βάλω στο google keyboard για να καταλαβαίνει περισσότερες λέξεις?? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Επειδή χρησιμοποιώ το google keyboard σε nexus 6, ξέρει κανείς αν γίνεται να τραβήξω λεξικά από swype, slideit κτλ και να τα βάλω στο google keyboard για να καταλαβαίνει περισσότερες λέξεις?? Έχει μόνο του λεξικά, Δεν ξέρω εάν δουλέψει.πάντως έκανα το αντίθετο για το aosp keyboard Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Έχει μόνο του λεξικά, Δεν ξέρω εάν δουλέψει.πάντως έκανα το αντίθετο για το aosp keyboard Μόνο του έχει αλλά με πολύ λιγότερες λέξεις από τα aftermarket (swype κτλ).. Το αντίστροφο που λες πως το έκανες? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Επειδή χρησιμοποιώ το google keyboard σε nexus 6, ξέρει κανείς αν γίνεται να τραβήξω λεξικά από swype, slideit κτλ και να τα βάλω στο google keyboard για να καταλαβαίνει περισσότερες λέξεις?? Δεν τραβάει από το Swype αλλά κάνει φοβερή δουλειά, ρίξε μια ματιά εδώ Εχεί και free για δοκιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Είπα να δώσω μετά από χρόνια μια ευκαιρία ακόμα στο Swype και παρατήρησα ότι μετά την τελεία δεν αφήνει αυτόματα κενό και πρέπει να σταματάω το σύρσιμο για να κάνω κλικ στο space. Κάνω κάτι λάθος ή δεν αφήνει κενό μετά τις τελείες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Στις ρυθμίσεις του Swype μήπως το έχεις απενεργοποιήσει; Πάντα αφήνει κενό μετά την τελεία. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Στις ρυθμίσεις του Swype μήπως το έχεις απενεργοποιήσει; Πάντα αφήνει κενό μετά την τελεία. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το αυτόματο κενό στις ρυθμίσεις από ό,τι κατάλαβα αφορά στα κενά γενικότερα. Όταν το απενεργοποιώ δεν αφήνει κενό μετά από την κάθε λέξη. Όταν το ενεργοποιώ αφήνει κενά μετά από την κάθε λέξη (όπως πρέπει) αλλά όχι μετά από την τελεία. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabsat Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Καλησπέρα. Ελπίζω να γράφω στο σωστό topic. Από χθες το κινητό μου δεν αλλάζει γλώσσα αν σύρω το δάχτυλο στο space! Ψάχνοντας στις ρυθμίσεις, δε βρήκα τι φταίει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Καλησπέρα. Ελπίζω να γράφω στο σωστό topic. Από χθες το κινητό μου δεν αλλάζει γλώσσα αν σύρω το δάχτυλο στο space! Ψάχνοντας στις ρυθμίσεις, δε βρήκα τι φταίει!!! Εάν έβαλες την τελευταία αναβάθμιση πιθανόν από ότι διάβασα να φταίει αυτό .αναμονή για νέα έκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabsat Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Ωχ... Όντως το αναβάθμισα λόγω άλλου προβλήματος! Δηλαδή μέχρι να βγάλουν νέα έκδοση, δε θα μπορώ να αλλάξω γλώσσα;;; :shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts