soleman Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Εδώ και πολλούς μήνες εχω το gboard και γράφω 80% με ομιλία, ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό πήγαινε σφαίρα σε ταχύτητα, τώρα είνα τα ζώα μου αργά, μιλάω και κάνει αρκετα δευτερόλεπτα να γράψει αυτά που του είπα. Φταίει το τηλεφωνό μου? φταίει κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Είχα ξαναρωτήσει, αλλά δε θυμάμαι να είχα πάρει απάντηση. 1. Αν κάνω log in στο SwiftKey, για να κατεβάσω κάποια θέματα, μετά μπορώ να κάνω log out; 2. Αν τελικά ισχύει το 1, μετά το log out τα θέματα που κατεβάζουμε λειτουργούν; Απαντάω στον εαυτό μου. 1. Γίνεται. 2. Χάνονται όλα τα θέματα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Στο SwiftKey πως μπορώ να κάνω το πληκτρολόγιο να μην πιάνει όλο το φάρδος της οθόνης; ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο SwiftKey πως μπορώ να κάνω το πληκτρολόγιο να μην πιάνει όλο το φάρδος της οθόνης;Το βρήκα παιδιά. Ευχαριστώ ☺️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Μια ερωτηση παιδιά, Gboard μεχρι προχθες παταγα το μικροφωνακι μιλαγα και μετα το ξαναπαταγα να σταματησει να ηχογραφει και εγραφε αυτα που ελεγα, φωνητικη πληκτρολογηδη με λιγα λογια , εδω και δυο μερες δεν κανει τιποτα , ουτε ελληνικα ουτε στα αγγλικα.. εκανα απεγκατασταση , τιποτα, τα ιδια και τα ιδια εχει κανεις καμιά ιδέα. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Μια ερωτηση παιδιά, Gboard μεχρι προχθες παταγα το μικροφωνακι μιλαγα και μετα το ξαναπαταγα να σταματησει να ηχογραφει και εγραφε αυτα που ελεγα, φωνητικη πληκτρολογηδη με λιγα λογια , εδω και δυο μερες δεν κανει τιποτα , ουτε ελληνικα ουτε στα αγγλικα.. εκανα απεγκατασταση , τιποτα, τα ιδια και τα ιδια εχει κανεις καμιά ιδέα. ? Την ίδια ερώτηση έκανα προ ημερών και δεν πήρα απάντηση. Εκεί που πατούσα το μικρόφωνο και έγραφε με την μια ό,τι του έλεγα, τώρα κάνει αρκετά δευτερόλεπτα να τα γράψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Την ίδια ερώτηση έκανα προ ημερών και δεν πήρα απάντηση. Εκεί που πατούσα το μικρόφωνο και έγραφε με την μια ό,τι του έλεγα, τώρα κάνει αρκετά δευτερόλεπτα να τα γράψει. μακαρι να εκανε δευτερολεπτα , τωρα δεν κανει καθολου :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 καλησπερα! Δεν μπορω με τιποτα να συνηθισω την γραμματοσειρα των android... (και λογω ορασης, και λογω μικρου μεγεθους) Θα ημουν ΚΑΤΑΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ αν καποιος εχει να μου προτεινει (αξιοπιστο, λειτουργικο, και δοκιμασμενο) ΑΛΦΑΡΗΘΜΙΤΙΚΟ πληκτρολογιο να κατεβασω! (Ο,τι εχω δοκιμασει, ηταν μουφα, ή δεν ειχε ελληνικους χαρακτηρες..) Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 @antonio_r Ρυθμίσεις/Οθονη/Γραμματοσειρά και μέγεθος γραμματοσειράς, από ελει μπορείς να αλλάξεις τύπο και μέγεθος Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Τατουαζ πανω σου το 'κανα και σε ενοχλησε ΤΟΣΟ πολυ? Ή σου τρωω τηλεοπτικο χρονο? Δεν ειχα ξαναασχοληθει με android, και δεν ηξερα που να το ποσταρω. Τοσο απλα. Ενα ευγενικο μηνυμα ειναι. Σε αντιθεση με το δικο σου. (Λιγη κατανοηση και καλοσυνη, δεν εβλαψε ποτε... Τιποτα τυχαιο τελικα σ' αυτη την χωρα..) 1. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigbuttons 2. https://play.google.com/store/apps/details?id=ssw.android.keyboardold Δεν ξέρω αν σου κάνει κάποιο από αυτά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 @maarinos και mr_47 ευχαριστω παρα πολυ! Αλλα: τα δοκιμασα και στην πρωτη περιπτωση απλα μου δινει λιιγο μεγαλυτερο πληκτρολογιο )που χωρις γυαλια και παλι δεν μπορω, και στην δευτερη και τριτη, δεν εχουν ελληνικα.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ ομως!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 (edited) πως ήμουν σίγουρος ότι το TouchPal(η το swiftkey )είχαν επιλογή και μάλιστα ανά γλώσσα για αλφαριθμητικο τ9 πληκτρολόγιο!!τώρα το κατηργησαν; EDIT TOUCHPAL είναι που λέει το έχει και από ότι θυμάμαι μεγάλωνε όσο θες! αλλά στις ρυθμίσεις layout που είναι ;δεν το βρίσκω! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited July 2, 2018 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 πως ήμουν σίγουρος ότι το TouchPal(η το swiftkey )είχαν επιλογή και μάλιστα ανά γλώσσα για αλφαριθμητικο τ9 πληκτρολόγιο!!τώρα το κατηργησαν; EDIT TOUCHPAL είναι που λέει το έχει και από ότι θυμάμαι μεγάλωνε όσο θες! αλλά στις ρυθμίσεις layout που είναι ;δεν το βρίσκω! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk το κατηργησαν :( οπως κι αλλου... δεν ξερω γιατι ετσι, ειδικα τα ελληνικα, να ειναι τοσο ''απαξιωμενα''.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 το κατηργησαν :( οπως κι αλλου... δεν ξερω γιατι ετσι, ειδικα τα ελληνικα, να ειναι τοσο ''απαξιωμενα''.. δοκίμασε το smart keyboard pro η μόνη σου ελπίδα. πολύ καλό. για το μέγεθος δεν θυμάμαι τι επιλογές έχει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 (edited) @Antonio-r Το πιο μεγαλο μεγεθος του SwiftKey Keyboard ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Edited July 2, 2018 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 το κατηργησαν :( οπως κι αλλου... δεν ξερω γιατι ετσι, ειδικα τα ελληνικα, να ειναι τοσο ''απαξιωμενα''.. έτσι φαίνεται το smart keyboard pro Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Δεν πιστεύω ότι θα βρει πληκτρολόγιο με μεγαλύτερα γράμματα από αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 2,49 ευρω.. θα το δοκιμασω! Ευχαριστω παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 2,49 ευρω.. θα το δοκιμασω! Ευχαριστω παιδια! υπάρχει και η trial έκδοση απλά να δοκιμάσεις να δεις άμα σου κάνει https://play.google.com/store/apps/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardtrial Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Γιατι το sync του gboard να ειναι τοσο χαλια; Αφου ειχε θεμα και επρεπε να βαλω παλαιοτερη εκδοση για να εχω καν sync, τα μισα δεν τα εχει πλεον καν, και απο προβλεψη επομενης λεξης δεν εχει κανει sync τιποτα!! Πιθανως να εχει σχεση οτι φοραω custom και open gapps, αλλα ΔΕΝ θα επρεπε να εχει, οπως δεν εχει και το swiftkey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Τατουαζ πανω σου το 'κανα και σε ενοχλησε ΤΟΣΟ πολυ? Ή σου τρωω τηλεοπτικο χρονο? Δεν ειχα ξαναασχοληθει με android, και δεν ηξερα που να το ποσταρω. Τοσο απλα. Ενα ευγενικο μηνυμα ειναι. Σε αντιθεση με το δικο σου. (Λιγη κατανοηση και καλοσυνη, δεν εβλαψε ποτε... Τιποτα τυχαιο τελικα σ' αυτη την χωρα..) Lol!! Τωρα ειδα το μηνυμα σου. Ειθισται να βαζουμε σε ενα σημειο το ερωτημα μας γιατι ετσι οπως το εκανες τωρα εχεις παρει απαντησεις του στυλ "σου απαντησα στο αλλο θεμα"! Δεν υπαρχει λογος να κανεις το ιδιο ερωτημα σε πολλα σημεια, το βαζεις σε ενα και θα σου απαντησει οποιος θελησει. Επισης το κειμενο μου "Εχεις βαλει το ιδιο ακριβως μηνυμα σε 3 διαφορετικα θεματα!" τι το "μη ευγενικο" εχει;! Κατανοηση και καλοσυνη υπαρχει οπως και ενδιαφερον να σου υποδειξω κατι σωστο. Καλη σου συνεχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Δεν έχω χάσει επεισόδια έτσι; σημεία στίξης φωνητικά δεν γράφει ακόμη κανένα όπως το swype ; δηλαδή το gboard που ουσιαστικά κάνει την φωνητική πληκτρολόγηση σε όλα. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Running_Rabbit Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Τατουαζ πανω σου το 'κανα και σε ενοχλησε ΤΟΣΟ πολυ? Ή σου τρωω τηλεοπτικο χρονο? Δεν ειχα ξαναασχοληθει με android, και δεν ηξερα που να το ποσταρω. Τοσο απλα. Ενα ευγενικο μηνυμα ειναι. Σε αντιθεση με το δικο σου. (Λιγη κατανοηση και καλοσυνη, δεν εβλαψε ποτε... Τιποτα τυχαιο τελικα σ' αυτη την χωρα..) Δηλαδή όταν έχει ο καθένας ερώτηση, είναι σωστό να γεμίζει τα θέματα με την ερώτησή του; Ευγενικό αλλά μη πρέπον. Ελπίζω να μην ξαναγίνει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 υπάρχει και η trial έκδοση απλά να δοκιμάσεις να δεις άμα σου κάνει https://play.google.com/store/apps/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardtrial Ευχαριστω πολυ! :) Kατι αλλο. Δεν εχω ξανααγορασει εφαρμογες κλπ δινοντας την πιστωτικη/χρεωστικη μου καρτα. Ειναι ασφαλεις αυτες οι συναλλαγες? (π.χ. δεν θα μπορεσει να με ξαναχρεωσει αυθαιρετα μελλοντικα, και μετα να ψαχνομαι?) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Μπορεις να πληρωσεις με paypal Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 (edited) @antonio_r Στα Public MediaMarkt lidl SevenSpot έχουν προπληρωμένες κάρτες. @lek88 Ευχαριστώ. Στο Αργοστόλι δεν τις έχει πάρει το μάτι μου, θα ρωτήσω αν τις έχουνε. Edited July 4, 2018 by maarinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts