mr_47 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Το SwiftKey κολλάει σε κανέναν άλλο; Εξαφανίζεται στον Chrome...... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Το SwiftKey κολλάει σε κανέναν άλλο; Εξαφανίζεται στον Chrome...... Σε εμένα πάντως όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Εκτός από το go keyboard, υπάρχει κάποιο άλλο που να έχει στην ίδια διάταξη γράμματα , νούμερα και τα 4 βελάκια ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Εκτός από το go keyboard, υπάρχει κάποιο άλλο που να έχει στην ίδια διάταξη γράμματα , νούμερα και τα 4 βελάκια ? Ευχαριστώ. swiftkey? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 swiftkey? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Δηλαδη, 'νομιμοι' κλεφτες δεδομενων καποιες εφαρμογες πληκτρολογιου; Υπηρχε αρθρο εδω στο myphone που ελεγε οτι εφαρμογη εστελνε τα δεδομενα που πληκτρολογουσες και καπου αλλου! Τι θα κανουμε ρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug_rules Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Σε εμένα πάντως όχι.Ούτε σε μένα. Sent from my E6653 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DESO Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Το SwiftKey κολλάει σε κανέναν άλλο; Εξαφανίζεται στον Chrome...... Αν και ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει, μου έσπασε τα νεύρα γιατί αργούσε να εμφανιστεί,ειδικά στο chrome. Είναι βέβαια και το κινητό παλιό (Motorola moto e 2nd gen) οπότε κάτι ρόλο θα παίζει και αυτό :rolleyes:. Τώρα χρησιμοποιώ fleksy, έχοντας προσθέσει αρκετό προσωπικό λεξικό, πάει αέρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Σε μενα σκαλωνει ασχημα τις τελευταίες ημέρες. Βγηκε κάποιο update μηπως? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Σε εμένα πάντως όχι. Δηλαδη, 'νομιμοι' κλεφτες δεδομενων καποιες εφαρμογες πληκτρολογιου; Υπηρχε αρθρο εδω στο myphone που ελεγε οτι εφαρμογη εστελνε τα δεδομενα που πληκτρολογουσες και καπου αλλου! Τι θα κανουμε ρε παιδια; Χρόνια τώρα. Όχι μόνο το SwiftKey και όχι μόνο τα πληκτρολόγια. Από τα πράγματα που "δέχεσαι".... Ούτε σε μένα. Sent from my E6653 using Tapatalk Αν και ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει, μου έσπασε τα νεύρα γιατί αργούσε να εμφανιστεί,ειδικά στο chrome. Είναι βέβαια και το κινητό παλιό (Motorola moto e 2nd gen) οπότε κάτι ρόλο θα παίζει και αυτό :rolleyes:. Τώρα χρησιμοποιώ fleksy, έχοντας προσθέσει αρκετό προσωπικό λεξικό, πάει αέρας. Και 'μένα στον Chrome εμφανίζει τα προβλήματά του. Δε μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα. Και του έχω κάνει πόσες δοκιμές. Επίσης, η πληκτρολόγηση με slide μου είναι απαραίτητη πλέον. Σας thanks όλους. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Αναβάθμιση στο Swype. Δύο αισθητές αλλαγές που πρόσεξα, και οι δύο καλοδεχούμενες: 1. Πλέον μπαίνουν στη κορυφή οι αριθμοί χωρίς να χάνονται τα σύμβολα "κάτω" από το πληκτρολόγιο και 2. Όταν αλλάζεις γλώσσα, είναι μέσω swipe είτε από το spacebar, δεν σου βγάζει το εκνευριστικό "ελληνικά" ή "English" στη μέση μέση της οθόνης, που έβγαζε παλιότερα. Γενικά το βλέπω πιο σπιρτόζικο. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Αυτόματο κενό μετά από τελεία ή κόμμα; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 τους γράφω ότι μετά από εναλλαγή γλώσσας δεν αφήνει κενό και δεν το καταλαβαίνουν! μιλάω για γράψιμο με συρσιμο όχι tapping. στο swiftkey μια χαρά αφήνει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Αυτόματο κενό μετά από τελεία ή κόμμα; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Μετά από κόμμα πως;; Μετά από διπλό space που μπαίνει τέλεια, γίνεται από παλιά. Όντως μετά την αλλαγή γλώσσας δεν αφήνει κενό. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 (edited) Νομίζω όλα τα πληκτρολόγια που έχω χρησιμοποιήσει το κάνουν αυτό. Μόλις πριν λίγο έβγαλα για πολλοστή φορά το Swype από το τηλέφωνο μου και κράτησα μόνο το Google. Για παράδειγμα, αυτό κάνει το Google keyboard, μετά το κόμμα. Δες, πως, γίνεται, απλά. Exit: αυτό που με ξενερώνει στο Google είναι ότι δεν επαναφέρει το λεξικό μετά από μια αλλαγή Ρομ ή επαναφορά. Δηλαδή το επαναφέρει, αλλά μόνο αν επιλέξεις την επαναφορά backup ή κάτι τέτοιο. Δεν έχω καταλάβει πως. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited October 9, 2017 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Μόλις το δοκίμασα, δεν μου το κάνει. Έχει καμία ρύθμιση το Gboard; Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Ρύθμιση για το κόμμα; Δεν νομίζω. Γράφεις την λέξη, βάζεις το κόμμα και με την επόμενη λέξη θα εμφανιστεί κενό μετά το κόμμα. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Ρύθμιση για το κόμμα; Δεν νομίζω. Γράφεις την λέξη, βάζεις το κόμμα και με την επόμενη λέξη θα εμφανιστεί κενό μετά το κόμμα. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Κι όμως,δεν το κανει... Τουλάχιστον σε μένα. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Περίεργο. Γράφεις με swipe ή typing; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Στις δοκιμές, με typing. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Κάνεις άλλος SwiftKey beta? Φτιάχνεις δικό σου keyboard theme στο τελευταίο update. Μαθαίνει καλύτερα από όλα την αλληλουχία προτάσεων το SwiftKey. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Κάνεις άλλος SwiftKey beta? Φτιάχνεις δικό σου keyboard theme στο τελευταίο update. Μαθαίνει καλύτερα από όλα την αλληλουχία προτάσεων το SwiftKey. Έχοντας κάποιος το κανονικό SwiftKey, αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με το beta; Α, το θέμα με τον Chrome έχει διορθωθεί; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Έχοντας κάποιος το κανονικό SwiftKey, αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με το beta; Α, το θέμα με τον Chrome έχει διορθωθεί;Μάλλον όχι, αλλά εγώ πάντα είχα beta για να παίρνω τα νέα features γρήγορα και έμεινα εκεί. Το ίδιο stable είναι κ οι δύο. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Μάλλον όχι, αλλά εγώ πάντα είχα beta για να παίρνω τα νέα features γρήγορα και έμεινα εκεί. Το ίδιο stable είναι κ οι δύο. Τι να πω.. Μου κρασάρει στον chrome.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 εμένα μου αρέσουν τα πληκτρολόγια με T9 layout αλλά όσο και να ψάχνω στο market κάτι φρέσκο και ενημερωμένο εκτός του Smart Keyboard δεν βλέπω να υπάρχει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts