pektis7 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 (edited) 5,5€ αγορά συνδρομής και όχι της εφαρμογής και με διαφημίσεις μέσα βεβαίως και είναι παράλογο και υπερβολικά. Ειδικά για ένα τύπο εφαρμογής που προσφέρεται έτσι κι αλλιώς δωρεάν μιας και είναι βασική εφαρμογή για τη λειτουργία μιας συσκευής, αλλά και υπάρχουν και 10δες άλλες δωρεάν, αν όχι εφάμιλλες πολύ καλές. Όσο για την ανακάλυψή σου εδώ βρίσκεται: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6911583#post6911583 Για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις. Εγώ είμαι ο πρώτος που τους κατηγορεί και για τις διαφημίσεις και για τη συνδρομή. Κατά τη γνώμη μου όμως μόνο το swiftkey το πλησιάζει, χωρίς ούτε καν να γίνεται εφάμιλλο σε λεξικό και ταχύτητα. Για να το προτιμώ λοιπόν με αυτά τα μειονεκτήματα του, κάτι μου δίνει παραπάνω από τις δωρεάν που λες. Σε ευχαριστώ που βρήκες το παλιό μου post γιατί βαριόμουν να τα γράφω όλα αυτά. Όποιος δεν θέλει να πληρώνει ακολουθεί αυτό που κάνω εδώ και μήνες και έχω γλιτώσει αρκετά ευρώ. Αν σου φαίνεται δύσκολο κατέβαζε σπασμένες εφαρμογές με όλα τα επακόλουθα Edited December 20, 2016 by pektis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Ε αυτό λέμε και πιο πάνω... Σίγουρα θέλει update! Sent from my Nexus 5X το κολλημα ειναι οταν εβαλα "γλωσσα". μόνο με τα ελληνικα κ το qwerty, δεν ειχε/εχει προβλημα. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 το κολλημα ειναι οταν εβαλα "γλωσσα". μόνο με τα ελληνικα κ το qwerty, δεν ειχε/εχει προβλημα. Όντως αν έχεις μόνο ελληνικά κ qwerty δεν έχει θέμα αλλά δεν δουλεύει το swipe στο qwerty! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Δεν κάνει πρόβλεψη λέξεων για αυτό ;-) Όντως όμως δεν κολλάει στην εναλλαγή γλώσσας. Επίσης ο μόνος τρόπος να απαλλαγείς από τα τονισμένα άρθρα είναι να τα σβήσεις χειροκίνητα... Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Αναβάθμιση στο gboard. Νομίζω πως η εναλλαγή των γλωσσών γίνεται πιο γρήγορα πλέον. Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Ισχύει αυτό που λέει ο φίλος. Το είδα και εγώ. Επίσης είναι πιο γρήγορη η αναζήτηση. Χωρίς να κολλάει. Είχα βολευτεί με το SwiftKey. Θα δουλέψω όμως το gboard για μερικές μέρες. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Πολύ πιο γρήγορη η εναλλαγή.. Sent from my Nexus 5X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 το gboard όταν γράφουμε στο κουτάκι αναζήτησης πχ του play store γιατί δεν βγάζει προβλέψεις; όπως κάνει πχ το Swype; θα ήταν πολύ χρήσιμο. Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 (edited) Παιδιά, πέρα από Swype και άλλες ωραίες λειτουργίες να κάνω μια ερώτηση για το παλιό καλό functionality; Λοιπόν ψάχνω keyboard που να έχει: - Ξεχωριστή σειρά με αριθμούς στην οθόνη που έχει και τα γράμματα χωρίς να χρειαστεί να κάνεις εναλλαγή keyboard ή να πατήσεις shift κτλ. Αυτό ok το έχουν ορισμένοι, αλλά το θέλω σε συνδυασμό με το παρακάτω: - Σε ελληνικό keyboard θέλω ξεχωριστό πλήκτρο για τους τόνους! Δηλαδή αν θέλω να γράψω ά (τονισμένο) να πατάω α (χωρίς τόνο) + <πλήκτρο τόνου> (πριν ή μετά, δε με απασχολεί). Σχεδόν όλα τα keyboards που έχω χρησιμοποιήσει βγάζουν τονισμένα φωνήεντα με παρατεταμένο πάτημα του αντίστοιχου γράμματος. Εννοείται χρήσιμο κι αυτό (το έχουν όμως όλοι οπότε δε με απασχολεί) αλλά θέλω και διαφορετικό πλήκτρο γιατί με βολεύει καλύτερα. Μέχρι στιγμής το έχω βρει μόνο στο Samsung keyboard. Αν θέλω όμως άλλη συσκευή που δεν είναι Samsung δεν μπορώ να το εγκαταστήσω. Έχετε υπόψη σας αν υπάρχει τέτοιο keyboard που να μπορείς να το κατεβάσεις σε οποιαδήποτε συσκευή; Edited January 16, 2017 by TimDeLAY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 To TouchPal συνεχίζει να πετάει ανοησίες στη lock screen, στη free έκδοση. Είναι πολύ καλό στο typing αλλά αυτό με τη διαφήμιση δε χωνεύεται.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Εμένα μου έκανε καλό , με αγανάκτησε και το αντικατέστησα με το gboard με αποτέλεσμα να γράφω γρηγορότερα. Μέσω Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Παιδιά, πέρα από Swype και άλλες ωραίες λειτουργίες να κάνω μια ερώτηση για το παλιό καλό functionality; Λοιπόν ψάχνω keyboard που να έχει: - Ξεχωριστή σειρά με αριθμούς στην οθόνη που έχει και τα γράμματα χωρίς να χρειαστεί να κάνεις εναλλαγή keyboard ή να πατήσεις shift κτλ. Αυτό ok το έχουν ορισμένοι, αλλά το θέλω σε συνδυασμό με το παρακάτω: - Σε ελληνικό keyboard θέλω ξεχωριστό πλήκτρο για τους τόνους! Δηλαδή αν θέλω να γράψω ά (τονισμένο) να πατάω α (χωρίς τόνο) + <πλήκτρο τόνου> (πριν ή μετά, δε με απασχολεί). Σχεδόν όλα τα keyboards που έχω χρησιμοποιήσει βγάζουν τονισμένα φωνήεντα με παρατεταμένο πάτημα του αντίστοιχου γράμματος. Εννοείται χρήσιμο κι αυτό (το έχουν όμως όλοι οπότε δε με απασχολεί) αλλά θέλω και διαφορετικό πλήκτρο γιατί με βολεύει καλύτερα. Μέχρι στιγμής το έχω βρει μόνο στο Samsung keyboard. Αν θέλω όμως άλλη συσκευή που δεν είναι Samsung δεν μπορώ να το εγκαταστήσω. Έχετε υπόψη σας αν υπάρχει τέτοιο keyboard που να μπορείς να το κατεβάσεις σε οποιαδήποτε συσκευή; Και μένα αυτές είναι οι απορίες μου, για όταν θα αλλάξω τις Samsung συσκευές μου και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω βρεί κάτι αντίστοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 χθες βραδυ προσπαθουσα να κλειδωσω το gps που χρειαζομουν, το οποιο ενω εβρισκε που ημουν, δεν εδειχνε να κλειδωνει, ανοιγω gps test, 20+ δορυφοροι και κλειδωνε σε καμια 10αρια, τελοσπαντων περιμενα ποση ωρα μεχρι που εκανα επανεκκινηση και μου ηρθε μηνυμα οτι το swype ζηταει προσβαση στην τοποθεσια μου!!! ο χριστος και η παναγια!!! μπορει να εκανε κι αυτο το προβλημα (κλειδωσε επιτελους μετα την επανεκκινηση, μια χαρα), τι ακριβως την θελει το swype την τοποθεσια μου; μου λετε; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 δεν θελει το swype την τοποθεσια ο big brother την θελει!!!!:ninja::p Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 χθες βραδυ προσπαθουσα να κλειδωσω το gps που χρειαζομουν, το οποιο ενω εβρισκε που ημουν, δεν εδειχνε να κλειδωνει, ανοιγω gps test, 20+ δορυφοροι και κλειδωνε σε καμια 10αρια, τελοσπαντων περιμενα ποση ωρα μεχρι που εκανα επανεκκινηση και μου ηρθε μηνυμα οτι το swype ζηταει προσβαση στην τοποθεσια μου!!! ο χριστος και η παναγια!!! μπορει να εκανε κι αυτο το προβλημα (κλειδωσε επιτελους μετα την επανεκκινηση, μια χαρα), τι ακριβως την θελει το swype την τοποθεσια μου; μου λετε; :O άμα δεις και στης άδειες της εφαρμογής το γράφει Τοποθεσία κατά προσέγγιση θέση (βάσει δικτύου) ακριβής θέση (GPS και βάσει δικτύου) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Το αρνείσαι και τέλος. Live to ride, ride to live... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 (edited) Σήμερα μου ήρθε νέα ενημέρωση του SwiftKey και πλεον είναι όλα τα θέματα του πληκτρολογιου διαθέσιμα για free download!!!!! Έκδοση 6.5.1.43 Εκτός κ αν έχει καιρό που είναι free τα θέματα και τα πήρα χαμπάρι εγω αργά! Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited January 19, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Απότι καταλαβαίνω, απο την σημερινή ενημέρωση ξεκίνησαν να ειναι free τα θέματα ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Απότι καταλαβαίνω, απο την σημερινή ενημέρωση ξεκίνησαν να ειναι free τα θέματα ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Όπως και να έχει είναι πολύ καλή κίνηση αυτή!! Έχει αρκετά μεγάλη ζήτηση αυτό το πληκτρολόγιο. Εκτός κ αν κάποιος έχει πληρώσει θέματα σε προηγούμενες εκδόσεις και τα δει τώρα ξαφνικά όλα δωρεάν.... Αδικία γι αυτόν! Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Όπως και να έχει είναι πολύ καλή κίνηση αυτή!! Έχει αρκετά μεγάλη ζήτηση αυτό το πληκτρολόγιο. Εκτός κ αν κάποιος έχει πληρώσει θέματα σε προηγούμενες εκδόσεις και τα δει τώρα ξαφνικά όλα δωρεάν.... Αδικία γι αυτόν! Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Είναι λίγο καιρό τώρα δωρεάν. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Από τότε που το αγόρασε η Microsoft. Το αναφέρουμε αρκετές σελίδες πίσω. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Υπάρχει τρόπος να εισάγω τις λέξεις που έχω στο προσωπικό λεξικό του TouchPal σε άλλο πρόγραμμα; Γιατί έχω δημιουργήσει τα τελευταία 3 χρόνια ένα τεράστιο λεξικό και αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα να δοκιμάσω άλλες εφαρμογές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Το touch pal είναι στα 1 και κάτι ευρώ αν και λέει δωρεάν δοκιμή για 7 μέρες το premium. Το έβαλα και μετά την εβδομάδα λέει 5.5 περίπου ευρώ. Αν μου αρέσει και κόψει τις αηδίες που βγάζει θα γίνω συνδρομητής αναγκαστικά γιατί δε με βολεύει κανένα άλλο τόσο πολύ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ontheroad Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Δοκίμασα το gboard και το SwiftKey και μεταξύ των δύο προτιμώ το πρωτο. Καλύτερο και από τα δύο θεωρώ πάντως το flexy. Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Και εγώ το Gboard προτιμώ. Καλύτερες προβλέψεις και γενικά μου φαίνεται πιο απλό στη χρήση. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts