dimikord Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 ψαχνω ενα πληκτρολογιο σαν το fleksy που εχει μεγαλα διαστηματα,αλλα με δυνατοτητα swipe.εχετε δει κατι τετοιο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 ψαχνω ενα πληκτρολογιο σαν το fleksy που εχει μεγαλα διαστηματα,αλλα με δυνατοτητα swipe.εχετε δει κατι τετοιο? Αυτό; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey ψαχνω ενα πληκτρολογιο σαν το fleksy που εχει μεγαλα διαστηματα,αλλα με δυνατοτητα swipe.εχετε δει κατι τετοιο? Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Είσαι σίγουρος; Έχει επιλογή για το μέγεθος Μικραίνει μεγαλώνει κάνει split τα πάντα όλα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μικραίνει αλλά όχι όσο το SwiftKey.. Ειδικά όταν βάζω και number row που με βολεύει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 καλημέρα παιδια, εχω εδω και 1 ημερα, android "τηλεφωνο" με 5.1.1 εκδοση λογισμικου, το lenovo phab plus. εχει σχεδον στοκ android αν θα μπορουσα να το πω ετσι. γνωριζει κανεις εαν μπορω καπως να ελεγξω στις ρυθμισεις την επιλογη να εχει 160 χαρακτηρες στα sms ? αλλιως θα εγκαταστησω καποια εφαρμογη, μαλλον το sms go pro που χρησιμοποιουσα παλαιοτερα. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 καλημέρα παιδια, εχω εδω και 1 ημερα, android "τηλεφωνο" με 5.1.1 εκδοση λογισμικου, το lenovo phab plus. εχει σχεδον στοκ android αν θα μπορουσα να το πω ετσι. γνωριζει κανεις εαν μπορω καπως να ελεγξω στις ρυθμισεις την επιλογη να εχει 160 χαρακτηρες στα sms ? αλλιως θα εγκαταστησω καποια εφαρμογη, μαλλον το sms go pro που χρησιμοποιουσα παλαιοτερα. Και εγώ κάτοχος του Phab Plus είμαι. Βάλε το Textra. Πολύ καλό. Και με επιλογή για 160 χαρακτήρες ή όχι. Έχει την μεγαλύτερη βαθμολογία στο Google Play και όχι τυχαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Και εγώ κάτοχος του Phab Plus είμαι. Βάλε το Textra. Πολύ καλό. Και με επιλογή για 160 χαρακτήρες ή όχι. Έχει την μεγαλύτερη βαθμολογία στο Google Play και όχι τυχαία. Ωπ ! απιστευτο ! βρηκα "συνιδιοκτήτη" ???!!! νομιζα μονο εγω εχω το μικρό τερατάκι. το βρηκα σε διπλανο φορουμ 115ευρω, και δεν αντεξα στον πειρασμο.προδωσα τα αγαπημενα μου τον τελευταιο καιρο xiaomi. Οκ, θ ακουσω την συμβολη σου. απλα ελεγα μηπως με την προεγκατεστημενη εφαρμογη μπορουσαμε καπως να το ρυθμισουμε, για να μην γεμιζουμε με εξτρα εφαρμογες. ΥΓ. εχω ενεργοποιησει απ τις ρυθμισεις του τηλεφωνου το διπλο αγγιγμα για ενεργοποιηση οθονης, το αντίστροφο, δλδ διπλο αγγιγμα για κλειδωμα οθονης, αραγε υπαρχει? ΥΓ2. από 5.1.1 που ειμαστε τωρα, λες να παμε καποια στιγμη και σε 6.0 ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/gboard/gboard-6-0-65-141378828-release/ Για κάποιον λόγο μου λέει ότι δεν εγκαθίσταται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Ωπ ! απιστευτο ! βρηκα "συνιδιοκτήτη" ???!!! νομιζα μονο εγω εχω το μικρό τερατάκι. το βρηκα σε διπλανο φορουμ 115ευρω, και δεν αντεξα στον πειρασμο.προδωσα τα αγαπημενα μου τον τελευταιο καιρο xiaomi. Οκ, θ ακουσω την συμβολη σου. απλα ελεγα μηπως με την προεγκατεστημενη εφαρμογη μπορουσαμε καπως να το ρυθμισουμε, για να μην γεμιζουμε με εξτρα εφαρμογες. ΥΓ. εχω ενεργοποιησει απ τις ρυθμισεις του τηλεφωνου το διπλο αγγιγμα για ενεργοποιηση οθονης, το αντίστροφο, δλδ διπλο αγγιγμα για κλειδωμα οθονης, αραγε υπαρχει? ΥΓ2. από 5.1.1 που ειμαστε τωρα, λες να παμε καποια στιγμη και σε 6.0 ? double tap για κλείδωμα οθόνης έχει ο νοβα launcher Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 (edited) Ωπ ! απιστευτο ! βρηκα "συνιδιοκτήτη" ???!!! νομιζα μονο εγω εχω το μικρό τερατάκι. το βρηκα σε διπλανο φορουμ 115ευρω, και δεν αντεξα στον πειρασμο.προδωσα τα αγαπημενα μου τον τελευταιο καιρο xiaomi. Οκ, θ ακουσω την συμβολη σου. απλα ελεγα μηπως με την προεγκατεστημενη εφαρμογη μπορουσαμε καπως να το ρυθμισουμε, για να μην γεμιζουμε με εξτρα εφαρμογες. ΥΓ. εχω ενεργοποιησει απ τις ρυθμισεις του τηλεφωνου το διπλο αγγιγμα για ενεργοποιηση οθονης, το αντίστροφο, δλδ διπλο αγγιγμα για κλειδωμα οθονης, αραγε υπαρχει? ΥΓ2. από 5.1.1 που ειμαστε τωρα, λες να παμε καποια στιγμη και σε 6.0 ? Για κλείδωμα οθόνης χρησιμοποιώ αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&hl=el Για την 6.0 που λες δεν πιστεύω πως θα την πάρει (το βάρος πια έχει πέσει στο Phab 2 Plus). Αρκετά όμως γιατί είμαστε off topic... Για ό,τι άλλο σχετικό με το Phab Plus γράψε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=432010 Edited December 15, 2016 by spyrdano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 καλημέρα παιδια, εχω εδω και 1 ημερα, android "τηλεφωνο" με 5.1.1 εκδοση λογισμικου, το lenovo phab plus. εχει σχεδον στοκ android αν θα μπορουσα να το πω ετσι. γνωριζει κανεις εαν μπορω καπως να ελεγξω στις ρυθμισεις την επιλογη να εχει 160 χαρακτηρες στα sms ? αλλιως θα εγκαταστησω καποια εφαρμογη, μαλλον το sms go pro που χρησιμοποιουσα παλαιοτερα. Και το Google messenger έχει αυτή τη ρύθμιση που θες. Απλά σαν εφαρμογή είναι απλή. Καμία σχέση με τη παραμετροποίηση των άλλων εφαρμογών για μηνύματα. Προσωπικά εγώ το προτιμώ γιατί στα μηνύματα μου δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/gboard/gboard-6-0-65-141378828-release/ Για κάποιον λόγο μου λέει ότι δεν εγκαθίσταται Μπορεί κάποιος να βοηθήσει σχετικά με το Gboard? Αν κατεβάσω το apk από το παραπάνω λινκ, μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έγινε η εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 @sakissalonika Θα δοκιμάσεις αυτές της εκδόσεις δεν ξέρω ποιά συσκευή έχεις και τι επεξεργαστή φοράει. 6.0.68.141944373-arm64-v8a 6.0.68.141944373-armeabi-v7a 6.0.68.141944373-x86 6.0.68.141944373-x86_64 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Εμφανίστηκε το Gboard στο store. Μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Εμφανίστηκε το Gboard στο store. Μια χαρά. Το οποίο βέβαια δεν είναι ένα καινούργιο πληκτρολόγιο. Είναι το αναβαθμισμένο πληκτρολόγιο της google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 @sakissalonika Θα δοκιμάσεις αυτές της εκδόσεις δεν ξέρω ποιά συσκευή έχεις και τι επεξεργαστή φοράει. 6.0.68.141944373-arm64-v8a 6.0.68.141944373-armeabi-v7a 6.0.68.141944373-x86 6.0.68.141944373-x86_64 Έχω το Note 4F Η έκδοση που εμφανίστηκε στο Play είναι σαν αυτές που έδωσες στα παραπάνω λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Ναι για το δικό μου lg g4 arm64-u8a Αλλά διαφέρει σε συσκευή σε συσκευή Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Το οποίο βέβαια δεν είναι ένα καινούργιο πληκτρολόγιο. Είναι το αναβαθμισμένο πληκτρολόγιο της google στο 1 μου βγαζει : αντι για ; μπορω να το αλλαξω;; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Γράψε ένα γράμμα, θα αλλάξει μόνο του Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 (edited) Κολλάει λίγο το Gboard ή είναι ιδέα μου; Ούτε 10 λεπτά δεν το άντεξα. Στα αγγλικά είναι καλό αν θες κάτι απλό αλλά στα ελληνικά, στην πρόβλεψη, διόρθωση/αποθήκευση λέξεων και στο γρήγορο γράψιμο δεν έχει καμία σχέση με το Swype που χρησιμοποιώ αυτή τη περίοδο. Γούστα είναι αυτά βέβαια. Live to ride, ride to live Edited December 16, 2016 by rtifosi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Μετά την αλλαγή του Gboard που χρησιμοποιούσα πολύ καιρό, δοκιμάζω τώρα το SwiftKey. Μέχρι στιγμής καλό φαίνεται. Θα δείξει η πορεία. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Κολλάει λίγο το Gboard ή είναι ιδέα μου; Ούτε 10 λεπτά δεν το άντεξα. Στα αγγλικά είναι καλό αν θες κάτι απλό αλλά στα ελληνικά, στην πρόβλεψη, διόρθωση/αποθήκευση λέξεων και στο γρήγορο γράψιμο δεν έχει καμία σχέση με το Swype που χρησιμοποιώ αυτή τη περίοδο. Γούστα είναι αυτά βέβαια. Live to ride, ride to live Σήμερα που άρχισα να χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της google δεν έχω γράψει ούτε μία λέξη όλα τα κείμενα τα γράφω προφορικά και είναι τόσο τέλειο μέχρι στιγμής μόνο τα σημεία στίξης δεν ξέρω πώς μπαίνουν προφορικά όπως έκανα στο swype μέχρι χθες Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Σήμερα που άρχισα να χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της google δεν έχω γράψει ούτε μία λέξη όλα τα κείμενα τα γράφω προφορικά και είναι τόσο τέλειο μέχρι στιγμής μόνο τα σημεία στίξης δεν ξέρω πώς μπαίνουν προφορικά όπως έκανα στο swype μέχρι χθες Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πώς γίνεται το προφορικό; Σε μένα δεν εμφανίζει κάτι για να προσφέρω λέξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Πάνω δεξιά έχει ένα μικρόφωνο δεν χρειάζεται να κάνεις αλλαγή από ελληνικά σε άλλη γλώσσα το αναγνωρίζει μόνο του Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Σε μένα δεν υπάρχει το μικρόφωνο ούτε πάνω δεξιά ούτε πουθενά :( Για το Gboard μιλάμε, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Σε μένα δεν υπάρχει το μικρόφωνο ούτε πάνω δεξιά ούτε πουθενά :( Για το Gboard μιλάμε, σωστά; Έχεις ενεργοποιήσει το voice input key Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts