Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ψαχνω ενα πληκτρολογιο σαν το fleksy που εχει μεγαλα διαστηματα,αλλα με δυνατοτητα swipe.εχετε δει κατι τετοιο?
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

ψαχνω ενα πληκτρολογιο σαν το fleksy που εχει μεγαλα διαστηματα,αλλα με δυνατοτητα swipe.εχετε δει κατι τετοιο?

Αυτό; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

Είσαι σίγουρος; Έχει επιλογή για το μέγεθος

Μικραίνει μεγαλώνει κάνει split τα πάντα όλα

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μικραίνει αλλά όχι όσο το SwiftKey.. Ειδικά όταν βάζω και number row που με βολεύει πολύ.

καλημέρα παιδια,

εχω εδω και 1 ημερα, android "τηλεφωνο" με 5.1.1 εκδοση λογισμικου, το lenovo phab plus.

εχει σχεδον στοκ android αν θα μπορουσα να το πω ετσι.

γνωριζει κανεις εαν μπορω καπως να ελεγξω στις ρυθμισεις την επιλογη να εχει 160 χαρακτηρες στα sms ?

αλλιως θα εγκαταστησω καποια εφαρμογη, μαλλον το sms go pro που χρησιμοποιουσα παλαιοτερα.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

καλημέρα παιδια,

εχω εδω και 1 ημερα, android "τηλεφωνο" με 5.1.1 εκδοση λογισμικου, το lenovo phab plus.

γνωριζει κανεις εαν μπορω καπως να ελεγξω στις ρυθμισεις την επιλογη να εχει 160 χαρακτηρες στα sms ?

αλλιως θα εγκαταστησω καποια εφαρμογη, μαλλον το sms go pro που χρησιμοποιουσα παλαιοτερα.

Και εγώ κάτοχος του Phab Plus είμαι. Βάλε το Textra. Πολύ καλό. Και με επιλογή για 160 χαρακτήρες ή όχι. Έχει την μεγαλύτερη βαθμολογία στο Google Play και όχι τυχαία.

Και εγώ κάτοχος του Phab Plus είμαι. Βάλε το Textra. Πολύ καλό. Και με επιλογή για 160 χαρακτήρες ή όχι. Έχει την μεγαλύτερη βαθμολογία στο Google Play και όχι τυχαία.

Ωπ ! απιστευτο ! βρηκα "συνιδιοκτήτη" ???!!! νομιζα μονο εγω εχω το μικρό τερατάκι. το βρηκα σε διπλανο φορουμ 115ευρω, και δεν αντεξα στον πειρασμο.προδωσα τα αγαπημενα μου τον τελευταιο καιρο xiaomi.

Οκ, θ ακουσω την συμβολη σου. απλα ελεγα μηπως με την προεγκατεστημενη εφαρμογη μπορουσαμε καπως να το ρυθμισουμε, για να μην γεμιζουμε με εξτρα εφαρμογες.

ΥΓ. εχω ενεργοποιησει απ τις ρυθμισεις του τηλεφωνου το διπλο αγγιγμα για ενεργοποιηση οθονης, το αντίστροφο, δλδ διπλο αγγιγμα για κλειδωμα οθονης, αραγε υπαρχει?

ΥΓ2. από 5.1.1 που ειμαστε τωρα, λες να παμε καποια στιγμη και σε 6.0 ?

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Για κάποιον λόγο μου λέει ότι δεν εγκαθίσταται

Ωπ ! απιστευτο ! βρηκα "συνιδιοκτήτη" ???!!! νομιζα μονο εγω εχω το μικρό τερατάκι. το βρηκα σε διπλανο φορουμ 115ευρω, και δεν αντεξα στον πειρασμο.προδωσα τα αγαπημενα μου τον τελευταιο καιρο xiaomi.

Οκ, θ ακουσω την συμβολη σου. απλα ελεγα μηπως με την προεγκατεστημενη εφαρμογη μπορουσαμε καπως να το ρυθμισουμε, για να μην γεμιζουμε με εξτρα εφαρμογες.

ΥΓ. εχω ενεργοποιησει απ τις ρυθμισεις του τηλεφωνου το διπλο αγγιγμα για ενεργοποιηση οθονης, το αντίστροφο, δλδ διπλο αγγιγμα για κλειδωμα οθονης, αραγε υπαρχει?

double tap για κλείδωμα οθόνης έχει ο νοβα launcher

Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk

Για κλείδωμα οθόνης χρησιμοποιώ αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&hl=el

Για την 6.0 που λες δεν πιστεύω πως θα την πάρει (το βάρος πια έχει πέσει στο Phab 2 Plus). Αρκετά όμως γιατί είμαστε off topic...

Για ό,τι άλλο σχετικό με το Phab Plus γράψε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=432010

Edited by spyrdano

καλημέρα παιδια,

Και το Google messenger έχει αυτή τη ρύθμιση που θες. Απλά σαν εφαρμογή είναι απλή. Καμία σχέση με τη παραμετροποίηση των άλλων εφαρμογών για μηνύματα.

Προσωπικά εγώ το προτιμώ γιατί στα μηνύματα μου δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Live to ride, ride to live

Για κάποιον λόγο μου λέει ότι δεν εγκαθίσταται

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει σχετικά με το Gboard?

Αν κατεβάσω το apk από το παραπάνω λινκ, μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έγινε η εγκατάσταση.

@sakissalonika

Θα δοκιμάσεις αυτές της εκδόσεις δεν ξέρω ποιά συσκευή έχεις και τι επεξεργαστή φοράει.

6.0.68.141944373-arm64-v8a

6.0.68.141944373-armeabi-v7a

6.0.68.141944373-x86

6.0.68.141944373-x86_64

Εμφανίστηκε το Gboard στο store. Μια χαρά.

Το οποίο βέβαια δεν είναι ένα καινούργιο πληκτρολόγιο. Είναι το αναβαθμισμένο πληκτρολόγιο της google

@sakissalonika

Θα δοκιμάσεις αυτές της εκδόσεις δεν ξέρω ποιά συσκευή έχεις και τι επεξεργαστή φοράει.

6.0.68.141944373-arm64-v8a

6.0.68.141944373-armeabi-v7a

6.0.68.141944373-x86

6.0.68.141944373-x86_64

Έχω το Note 4F

Η έκδοση που εμφανίστηκε στο Play είναι σαν αυτές που έδωσες στα παραπάνω λινκ;

Ναι για το δικό μου lg g4 arm64-u8a

Αλλά διαφέρει σε συσκευή σε συσκευή

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Το οποίο βέβαια δεν είναι ένα καινούργιο πληκτρολόγιο. Είναι το αναβαθμισμένο πληκτρολόγιο της google

στο 1 μου βγαζει : αντι για ;

μπορω να το αλλαξω;;

Κολλάει λίγο το Gboard ή είναι ιδέα μου;

Ούτε 10 λεπτά δεν το άντεξα. Στα αγγλικά είναι καλό αν θες κάτι απλό αλλά στα ελληνικά, στην πρόβλεψη, διόρθωση/αποθήκευση λέξεων και στο γρήγορο γράψιμο δεν έχει καμία σχέση με το Swype που χρησιμοποιώ αυτή τη περίοδο.

Γούστα είναι αυτά βέβαια.

Edited by rtifosi

Μετά την αλλαγή του Gboard που χρησιμοποιούσα πολύ καιρό, δοκιμάζω τώρα το SwiftKey. Μέχρι στιγμής καλό φαίνεται. Θα δείξει η πορεία.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Κολλάει λίγο το Gboard ή είναι ιδέα μου;

Ούτε 10 λεπτά δεν το άντεξα. Στα αγγλικά είναι καλό αν θες κάτι απλό αλλά στα ελληνικά, στην πρόβλεψη, διόρθωση/αποθήκευση λέξεων και στο γρήγορο γράψιμο δεν έχει καμία σχέση με το Swype που χρησιμοποιώ αυτή τη περίοδο.

Γούστα είναι αυτά βέβαια.

Σήμερα που άρχισα να χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της google δεν έχω γράψει ούτε μία λέξη όλα τα κείμενα τα γράφω προφορικά και είναι τόσο τέλειο μέχρι στιγμής μόνο τα σημεία στίξης δεν ξέρω πώς μπαίνουν προφορικά όπως έκανα στο swype μέχρι χθες

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σήμερα που άρχισα να χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της google δεν έχω γράψει ούτε μία λέξη όλα τα κείμενα τα γράφω προφορικά και είναι τόσο τέλειο μέχρι στιγμής μόνο τα σημεία στίξης δεν ξέρω πώς μπαίνουν προφορικά όπως έκανα στο swype μέχρι χθες

Πώς γίνεται το προφορικό; Σε μένα δεν εμφανίζει κάτι για να προσφέρω λέξεις

Πάνω δεξιά έχει ένα μικρόφωνο δεν χρειάζεται να κάνεις αλλαγή από ελληνικά σε άλλη γλώσσα το αναγνωρίζει μόνο του

Σε μένα δεν υπάρχει το μικρόφωνο ούτε πάνω δεξιά ούτε πουθενά :(

Για το Gboard μιλάμε, σωστά;

Σε μένα δεν υπάρχει το μικρόφωνο ούτε πάνω δεξιά ούτε πουθενά :(

Για το Gboard μιλάμε, σωστά;

Έχεις ενεργοποιήσει το voice input key

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου