nfeel Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Πρόβλημα μίας παλιάς έκδοσης του Tapatalk θυμάμαι είναι το πρόβλημα με το Φ. Αλλά έχει λυθεί εδώ και πολύ καιρό, περίεργο που στο παρουσιάζει ακόμα. Βεβαιώσου πως τρέχεις την ενημερωμένη έκδοση.. Sent from SM-G935F Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Στο google keyboard πως αποθηκεύουμε νέες λέξεις; Πατάω τη λέξη και δεν μου βγάζει επιλογή για να την αποθηκεύσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Αυτόματα γινεται. Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Αυτόματα γινεται. Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk Δεν τις αποθηκεύει. Για την ακρίβεια τις θυμάται για λίγη ώρα μετά αν την πληκτρολογήσω πάλι. Μετά από κάποια ώρα όμως δεν μου την προτείνει την λέξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Παλαιότερα είχα το spwype+dragon αλλα το είχα βγάλει διότι είχε κάποια θεματάκια , έτσι άρχισα να δοκιμάζω πολλά πληκτρολόγια αλλά προσωπικά τίποτα δεν με ικανοποίησε όπως το swype με όποια θεματάκια και αν είχε. Ετσι μετά απο πολύ καιρό αποχή απο το swype, πρίν 10 μέρες περίπου είπα να του δώσω μια ευκαρία ακόμη . Λοιπόν το πληκτρολόγιο είναι THE BEST παιδιά. Πρέπει μάλλον να έχουν διορθώσει όλες τις παιδικές αρρώστιες που είχε στο παρελθόν . Δέν ξέρω , είναι προσωπική μου άποψη , πάντως το πληκτρολόγιο είναι άψογο σε όλα θα έλεγα τουλάχιστον για αυτές τίς 10 μέρες που το δοκιμάζω. Καλή Κυριακή σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Δώσανε κι άλλα χρώματα στο google keyboard, πέρα από τα 2 "πεθαμένα". Αλλά, το @@@@@ delete, όταν κάποιος το χρησιμοποιεί με τον chrome, ούτε λόγος για διόρθωση... :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Ερώτηση για το Google keyboard. Βρήκα τον τρόπο να αποθηκεύει τις νέες λέξεις που προσθέτω. Κάνω και συγχρονισμό με το Google account μου, αλλά όταν βάζω το Google keyboard στο tablet, δεν επανέρχονται οι αποθηκευμένες λέξεις. Τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Ερώτηση για το Google keyboard. Βρήκα τον τρόπο να αποθηκεύει τις νέες λέξεις που προσθέτω. Κάνω και συγχρονισμό με το Google account μου, αλλά όταν βάζω το Google keyboard στο tablet, δεν επανέρχονται οι αποθηκευμένες λέξεις. Τι κάνω λάθος; Μήπως αποθηκεύει για κάθε μηχάνημα ξεχωριστά; Και όχι στο account; Δεν κάνω το συγχρονισμό που αναφέρεις και δεν έχω χάσει κάποια λέξη. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Μήπως αποθηκεύει για κάθε μηχάνημα ξεχωριστά; Και όχι στο account; Δεν κάνω το συγχρονισμό που αναφέρεις και δεν έχω χάσει κάποια λέξη. Αυτό μου δείχνει. Αυτό που κρύβω είναι το google account μου. Δηλαδή δεν ισχύει για άλλες συσκευές ή αν κάνω επαναφορά δεδομένων στη συσκευή; Πρέπει να φτιάξω το λεξικό από την αρχή; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160717/f337ea82b30aefb2ace0d6161df72c94.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Εχω εδω και δυο τρεις βδομαδες που χρησιμοποιω το πληκτρολογιο της google και με εξεπληξε ευχαριστα. Σε κανενα απο τα γνωστα πληκτρολογια δε βρηκα τοσο καλο swiping οσο σε αυτο. Βεβαια καποια αλλα εχουν καλυτερο λεξικο αλλα σιγα σιγα του προσθετω τις λεξεις που χρειαζομαι και με το συχρονισμο τις εχω και στα δυο τηλεφωνα που χρησιμοποιω. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Αυτό μου δείχνει. Αυτό που κρύβω είναι το google account μου. Δηλαδή δεν ισχύει για άλλες συσκευές ή αν κάνω επαναφορά δεδομένων στη συσκευή; Πρέπει να φτιάξω το λεξικό από την αρχή; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160717/f337ea82b30aefb2ace0d6161df72c94.jpg Χμ.. Τι έκδοση Android έχουν tablet και smartphone; Official και τα 2 ή κάποιο έχει aosp; Μόνο αυτό μου έρχεται στο μυαλό, αφού αυτός ο διακόπτης προορίζεται γι' αυτό ακριβώς που θες να κάνεις. Στη συσκευή μου ακριβώς αυτό γράφει κιόλας, όπως φαίνεται και στο screenshot. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Χμ.. Τι έκδοση Android έχουν tablet και smartphone; Official και τα 2 ή κάποιο έχει aosp; Μόνο αυτό μου έρχεται στο μυαλό, αφού αυτός ο διακόπτης προορίζεται γι' αυτό ακριβώς που θες να κάνεις. Στη συσκευή μου ακριβώς αυτό γράφει κιόλας, όπως φαίνεται και στο screenshot. Marshmallow official έχουν και οι δύο συσκευές. Nexus 6p το τηλέφωνο και Sony Z3 compact το tablet. Την πρώτη φορά που το δοκίμασα συγχρονίστηκαν μόνο λίγες λέξεις και όχι όλες. Στο λεξικό του τάμπλετ δεν τις πέρασε αλλά μου τις πρότεινε όταν τις πληκτρολογουσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Παλαιότερα είχα το spwype+dragon αλλα το είχα βγάλει διότι είχε κάποια θεματάκια , έτσι άρχισα να δοκιμάζω πολλά πληκτρολόγια αλλά προσωπικά τίποτα δεν με ικανοποίησε όπως το swype με όποια θεματάκια και αν είχε. Ετσι μετά απο πολύ καιρό αποχή απο το swype, πρίν 10 μέρες περίπου είπα να του δώσω μια ευκαρία ακόμη . Λοιπόν το πληκτρολόγιο είναι THE BEST παιδιά. Πρέπει μάλλον να έχουν διορθώσει όλες τις παιδικές αρρώστιες που είχε στο παρελθόν . Δέν ξέρω , είναι προσωπική μου άποψη , πάντως το πληκτρολόγιο είναι άψογο σε όλα θα έλεγα τουλάχιστον για αυτές τίς 10 μέρες που το δοκιμάζω. Καλή Κυριακή σε όλους Κατσε να περασει λιγο ο καιρος, να σου πεταει λεξεις με το πρωτο τους γραμμα κεφαλαιο στη μεση της προτασης, ....because reasons, να γραφεις "'ετσι" και να σου βγαζει "εΤ Σι", ξανα.... because reasons... και θα σου πω. :lol: Καλο ειναι, εχει για μενα το καλυτερο ui και πολλα αλλα καλουδια, αλλα ειναι κακογραμμενο σαν προγραμμα. Πολλα λαθη, πολλα... Αμα το Google ειχε το ui και το λεξιλογιο του, θα το αλλαζα αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Marshmallow official έχουν και οι δύο συσκευές. Nexus 6p το τηλέφωνο και Sony Z3 compact το tablet. Την πρώτη φορά που το δοκίμασα συγχρονίστηκαν μόνο λίγες λέξεις και όχι όλες. Στο λεξικό του τάμπλετ δεν τις πέρασε αλλά μου τις πρότεινε όταν τις πληκτρολογουσα Μήπως είναι αυτός ο τρόπος του να τις συγχρονίζει, με τη 2η και πάνω συσκευή; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Εγώ πάντως ρε παιδιά όλο στο TouchPal επιστρέφω ελέω τ9..γράφω πολύ πιο γρήγορα από οτιδήποτε άλλο.. Μακάρι να είχα paid έκδοση και όχι συνδρομή. Θα το είχα αγοράσει σίγουρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Εγώ πάντως ρε παιδιά όλο στο TouchPal επιστρέφω ελέω τ9..γράφω πολύ πιο γρήγορα από οτιδήποτε άλλο.. Μακάρι να είχα paid έκδοση και όχι συνδρομή. Θα το είχα αγοράσει σίγουρα.. Αυτό χρησιμοποιούσα παλιότερα, αλλά κάποια στιγμή η πρόβλεψή του είχε "μπιπ" και το παράτησα. Τώρα θέλει και συνδρομή; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Εγώ πάντως ρε παιδιά όλο στο TouchPal επιστρέφω ελέω τ9..γράφω πολύ πιο γρήγορα από οτιδήποτε άλλο.. Μακάρι να είχα paid έκδοση και όχι συνδρομή. Θα το είχα αγοράσει σίγουρα.. Μπράβο. Και εγώ με Τ9 είμαι με TouchPal και είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Για χρόνια έγραφα με swyping αλλά στις μεγάλες οθόνες είναι κουραστικό. Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Μήπως είναι αυτός ο τρόπος του να τις συγχρονίζει, με τη 2η και πάνω συσκευή; Ναι αλλά συγχρονισε ελάχιστες λέξεις. Κάτι φταίει. Εγώ πάντως ρε παιδιά όλο στο TouchPal επιστρέφω ελέω τ9..γράφω πολύ πιο γρήγορα από οτιδήποτε άλλο.. Μακάρι να είχα paid έκδοση και όχι συνδρομή. Θα το είχα αγοράσει σίγουρα.. Το χρησιμοποιώ 3,5 χρόνια και έχω φτιάξει ένα απίστευτο λεξικό. Μου είναι δύσκολο να το αφήσω. Όσα και αν έχω χρησιμοποιήσει πάντα σε αυτό επιστρέφω. Ειδικά στο τάμπλετ δεν υπάρχει σύγκριση. Γράφεις πιο γρήγορα και από πληκτρολόγιο υπολογιστή. Με χαλάει όμως η συνδρομή και κάποιες άχρηστες προσθήκες που έχει app lock κλπ τα οποία βέβαια τα έχω απενεργοποιήσει αλλά βαραίνουν την εφαρμογή χωρίς λόγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Πως μπορώ να απενεργοποίησω τις κόκκινες παύλες που βγάζει κάτω από όλες τις λέξεις στο google keyboard; Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Ναι αλλά συγχρονισε ελάχιστες λέξεις. Κάτι φταίει. Το χρησιμοποιώ 3,5 χρόνια και έχω φτιάξει ένα απίστευτο λεξικό. Μου είναι δύσκολο να το αφήσω. Όσα και αν έχω χρησιμοποιήσει πάντα σε αυτό επιστρέφω. Ειδικά στο τάμπλετ δεν υπάρχει σύγκριση. Γράφεις πιο γρήγορα και από πληκτρολόγιο υπολογιστή. Με χαλάει όμως η συνδρομή και κάποιες άχρηστες προσθήκες που έχει app lock κλπ τα οποία βέβαια τα έχω απενεργοποιήσει αλλά βαραίνουν την εφαρμογή χωρίς λόγο Συμφωνώ τα μέγιστα. Έχω αγοράσει σχεδόν ότι πληκτρολόγιο υπάρχει αλλά το touch pal δε το αφήνω. Αν δεν είχε τα σπαστικά που λες και υπήρχε και μια paid έκδοση και όχι ετήσια συνδρομή θα ήταν σούπερ Με βολεύει σε όλα ακόμα και το πρόχειρο του ου αποθηκεύω ότι θέλω και το έχω stand by για copy paste είναι super Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Εγώ πάντως ρε παιδιά όλο στο TouchPal επιστρέφω ελέω τ9..γράφω πολύ πιο γρήγορα από οτιδήποτε άλλο.. Μακάρι να είχα paid έκδοση και όχι συνδρομή. Θα το είχα αγοράσει σίγουρα.. όταν γράφεις με τ9 αφήνει αυτόματα κενό μετά την κάθε λέξη η πρέπει να το βάζεις μόνος σου; γιατί πχ στο Swype με σύρσιμο βάζει μόνο του κενό που κάνει πολύ γρήγορη την πληκτρολόγηση! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Έχει χαλάσει πολύ το TouchPal τον τελευταίο καιρό αλλά έχει ένα προτέρημα για εμένα. Πετυχαίνει τους χρόνους και τις κλήσεις καλύτερα από όλα τα keyboards που έχω δοκιμάσει. Το δοκιμάζω και πάλι μετά από 1.5 χρόνο που το είχα αποχωριστεί κ δούλευα swiftkey να δω αλλαγές. Κάτι φρου φρου σαν τα gifs που βλέπω δε με ενθουσιάζουν πάντως.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 όταν γράφεις με τ9 αφήνει αυτόματα κενό μετά την κάθε λέξη η πρέπει να το βάζεις μόνος σου; γιατί πχ στο Swype με σύρσιμο βάζει μόνο του κενό που κάνει πολύ γρήγορη την πληκτρολόγηση! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει επιλογή να βάζει μόνο του Έτσι το έχω εγώ Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Έχει επιλογή να βάζει μόνο του Έτσι το έχω εγώ Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε Τ9 βάζει μόνο του κενό? Πως γίνεται αυτό? Αφού με κάθε πάτημα αλλάζει λέξη, πως ξέρει ποια λέξη θα σου δώσει? Γι αυτό πατάς το κενό, για να μείνεις με τη λέξη που θες. Για διαφώτισε μας λίγο περισσότερο... Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Σε Τ9 βάζει μόνο του κενό? Πως γίνεται αυτό? Αφού με κάθε πάτημα αλλάζει λέξη, πως ξέρει ποια λέξη θα σου δώσει? Γι αυτό πατάς το κενό, για να μείνεις με τη λέξη που θες. Για διαφώτισε μας λίγο περισσότερο... Στάλθηκε από το LG V10 μου γι'αυτό τον ρώτησα Και εγώ.ας δούμε τι θα μας απαντήσει Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts