ilka71 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Ωχ... Όντως το αναβάθμισα λόγω άλλου προβλήματος! Δηλαδή μέχρι να βγάλουν νέα έκδοση, δε θα μπορώ να αλλάξω γλώσσα;;; :shock: Κρατώντας πατημένο το κενό μπορείς να αλλάξεις γλώσσα μέχρι να το φτιάξουν πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabsat Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Δεν αλλάζει έτσι. Το έχω δοκιμάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Δεν αλλάζει έτσι. Το έχω δοκιμάσει... [ATTACH]61143[/ATTACH] Άρα το χάλασαν κι αυτό γιατί εγώ που δεν έκανα την αναβάθμιση ακόμα δουλεύει και έτσι η αλλαγή γλώσσας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Εμένα αλλάζει με slide στο space bar οπως πριν και μετά την τελευταία αναβάθμιση. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Το ίδιο και σε μένα. Δουλευουν όλα κανονικά. Μήπως να έκανες μια clear data & cache στην εφαρμογή; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Επανέρχομαι στο θέμα του κενού μετά την τελεία στο Swype. Ό,τι κι αν δοκίμασα δεν αφήνει κενό μετά την τελεία. Κάνει το γράμμα κεφαλαίο αλλά κολλητά λέξη.Λέξη (και μετά με ρωτάει αν θέλω να αποθηκεύσω τη .Λέξη στο λεξικό) Μπορεί κάποιος να μου πει αν αυτός είναι ο τρόπος που βάζει τελείες το Swype; Να σημειώσω ότι μετά το κόμμα αφήνει τελεία κανονικότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Επανέρχομαι στο θέμα του κενού μετά την τελεία στο Swype. Ό,τι κι αν δοκίμασα δεν αφήνει κενό μετά την τελεία. Κάνει το γράμμα κεφαλαίο αλλά κολλητά λέξη.Λέξη (και μετά με ρωτάει αν θέλω να αποθηκεύσω τη .Λέξη στο λεξικό) Μπορεί κάποιος να μου πει αν αυτός είναι ο τρόπος που βάζει τελείες το Swype; Να σημειώσω ότι μετά το κόμμα αφήνει τελεία κανονικότατα. Άμα θες να μην σε ρωτάει για να αποθηκεύσει να λέξη έχει ρύθμιση πάντως.εμένα δεν με πειράζει το κενό μετά την τελεία anyway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Άμα θες να μην σε ρωτάει για να αποθηκεύσει να λέξη έχει ρύθμιση πάντως.εμένα δεν με πειράζει το κενό μετά την τελεία anyway Ωχ, κατάλαβα, έτσι παίζει δηλαδή ε; bye-bye Swype! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Ο κυριότερος λόγος που το άφησα και εγώ. Ένας συμβιβασμός που μπορεί να γίνει, είναι και μόνο για την τελεία, είναι να μπαίνει με swipe από την τελεία ως το space. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Ωχ, κατάλαβα, έτσι παίζει δηλαδή ε; bye-bye Swype! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι οκ απλά στην γραφή με σύρσιμο δεν υπάρχει καλύτερο.Εγώ μόνο αυτό έχω σε όλα τα κινητά μου.κανένα άλλο έτσι απλά.Είναι σαν τον Νόβα launcher πάντα εκεί γυρίζω ,Νόβα, Swype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Ναι οκ απλά στην γραφή με σύρσιμο δεν υπάρχει καλύτερο.Εγώ μόνο αυτό έχω σε όλα τα κινητά μου.κανένα άλλο έτσι απλά.Είναι σαν τον Νόβα launcher πάντα εκεί γυρίζω ,Νόβα, Swype. Είχα πάει στο Google Keyboard αλλά δοκίμασα το Swype για το σύρσιμό του. Όντως είναι καλύτερο από του Google όμως αυτό με την τελεία με καθυστερεί απίστευτα πολύ και θα προτιμήσω ένα "χειρότερο" σύρσιμο τελικά γιατί συνολικά γράφω γρηγορότερα με το Google. Για τον Nova μαζί σου με 1000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Είχα πάει στο Google Keyboard αλλά δοκίμασα το Swype για το σύρσιμό του. Όντως είναι καλύτερο από του Google όμως αυτό με την τελεία με καθυστερεί απίστευτα πολύ και θα προτιμήσω ένα "χειρότερο" σύρσιμο τελικά γιατί συνολικά γράφω γρηγορότερα με το Google. Για τον Nova μαζί σου με 1000. Εεεελα μωρέ λες και οι παραλήπτες των μηνυμάτων σου είναι απόγονοι του Μπαμπινιώτη και θα σε βαθμολογήσουν αρνητικά! LOL Swype και ξερό ψωμί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 ειμαι ο μονος που δεν βλεπω το touchpal στο play store ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 ειμαι ο μονος που δεν βλεπω το touchpal στο play store ? Εκεί είναι αλλά μάλλον με αποτυχημένη μετάφραση.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 ναι αυτο ειναι το pack της ελληνικης γλωσσας το κατεβασα και μου λεει οτι χρειαζεται η εφαρμογη , παταω download και μου λεει το αντικειμενο δεν βρεθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 ναι αυτο ειναι το pack της ελληνικης γλωσσας το κατεβασα και μου λεει οτι χρειαζεται η εφαρμογη , παταω download και μου λεει το αντικειμενο δεν βρεθηκε Για δοκίμασε αυτή. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 ευχαριστω . εκανα εγκατασταση απο τον browser του pc και εγινε επιτυχης η εγκατασταση με ονομα TouchPal 2015 :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Εεεελα μωρέ λες και οι παραλήπτες των μηνυμάτων σου είναι απόγονοι του Μπαμπινιώτη και θα σε βαθμολογήσουν αρνητικά! LOL Swype και ξερό ψωμί! AXXAXAXA. Όχι ρε απλώς δε μου χτυπάει καλά στο μάτι. Γιατί να γράφω λάθος από τη στιγμή που έχω κι άλλη επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 (edited) Μολις μου ηρθε μηνυμα "All paid themes for a limited time FREE " απο το TouchPal :) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.emoji.keyboard.touchpal Edited May 28, 2015 by johnsot-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ενώ έχω ήδη το TouchPal μου ήρθε ειδοποίηση να κατεβάσω το TouchPal Emoji Keyboard , το έκανα και στην καρτέλα με τα πληκτρολόγια γράφει TouchPal Ελληνικά 2015 και υπάρχει και το σκέτο TouchPal που είχα . Κάνω απεγκατάσταση το παλιό η πρόκειται για συμπληρωματικό ; Φοβάμαι μην κατά την απεγκατάσταση χάσω τις λέξεις που έχω προσθέσει στο λεξικό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ενώ έχω ήδη το TouchPal μου ήρθε ειδοποίηση να κατεβάσω το TouchPal Emoji Keyboard , το έκανα και στην καρτέλα με τα πληκτρολόγια γράφει TouchPal Ελληνικά 2015 και υπάρχει και το σκέτο TouchPal που είχα . Κάνω απεγκατάσταση το παλιό η πρόκειται για συμπληρωματικό ; Φοβάμαι μην κατά την απεγκατάσταση χάσω τις λέξεις που έχω προσθέσει στο λεξικό . Μέσα από τις ρυθμίσεις του παλιού θα κάνεις ένα backup των λέξεων. Μέσα από το καινούργιο θα κάνεις επαναφορά αυτού του backup και θα μπορείς να απεγκαταστήσεις το παλιό. Το touchpal έχει τη δυνατότητα να κάνει backup των λέξεων στη μνήμη του κινητού και καλό είναι να το κρατάς κάπου αυτό ώστε αν εγκαταστήσεις το touchpal σε άλλη συσκευή, να μπορείς να επαναφέρεις τις λέξεις που έχεις προσθέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ευχαριστώ , έκανα backup , άλλαξα σε touchpal2015 , επαναφορά λεξικού και αφού είδα πως πήρε τις λέξεις απεγκατέστησα το παλιό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Με το Google Keyboard στην νέα έκδοση, θα μπορεί κάποιος να ανεβάζει το λεξικό του σε cloud μέσω του Gmail και να το έχει σε όλες τις συσκευές του. :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 ρε παιδιά.... πόσες φορές έχω προσπαθήσει να το γυρίσω σε TouchPal και Google Keyboard... το swiping τους ειναι απαράδεκτο σε σχέση με το Swype!!! Δεν θέλω να εκθειάσω το swype, ίσα ίσα, προσπαθώ να το αλλάξω γιατί μου φαίνεται βαρή, και με χαλάει πολύ ο τρόπος εναλλαγής γλώσσας, αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να θυσιάσω το πολύ καλό του λεξικό και swiping. Πφφφ αυτά... ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου! :P Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 ρε παιδιά.... πόσες φορές έχω προσπαθήσει να το γυρίσω σε TouchPal και Google Keyboard... το swiping τους ειναι απαράδεκτο σε σχέση με το Swype!!! Δεν θέλω να εκθειάσω το swype, ίσα ίσα, προσπαθώ να το αλλάξω γιατί μου φαίνεται βαρή, και με χαλάει πολύ ο τρόπος εναλλαγής γλώσσας, αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να θυσιάσω το πολύ καλό του λεξικό και swiping. Πφφφ αυτά... ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου! :P Και εγώ χρησιμοποιώ πότε το swype πότε το swiftkey. Το swype μου αρέσει περισσότερο επειδή έχει πιο πλούσιο ελληνικό λεξικό, αλλά ειδικά σε tablet samsung tab3 8.0 που συνήθως χρησιμοποιώ, μου παρουσιάζει πολλά κολλήματα. Δεν γράφω «σύροντας» αλλά δαχτυλογραφώντας, όμως όσες ευκαιρίες και να έχω δώσει στο swype, με έχει απογοητεύσει και γυρίζω πάλι στο swiftkey. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts