flandra Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Το screenshot όπου επάνω φαίνεται το Fleksy είναι η 1η σελίδα όταν ανοίγεις την εφαρμογή απο το drawer σου. Επάνω αριστερά στο δικό μου κινητό όπου έχω on screen button και όχι hardware έχει 3 παύλες. Όταν πατάω εκεί πάνω, ανοίγει το μενού όπου μπορείς να δεις και τα Badges. Αν εσύ έχεις κινητό με harsware button και δεν υπάρχουν οι 3 παύλες, μάλλον θα πρέπει να πατήσεις το menu button. Το φανταστηκα...τις παταω αλλα δεν γινεται τιποτα...Εχω την εκδοση 4.2 (beta). Ισως για αυτο Edited December 11, 2014 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Το φανταστηκα...τις παταω αλλα δεν γινεται τιποτα... Τότε δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και να το εγκαταστήσεις, μήπως πήγε κάτι λάθος. Αλλιώς, αν σου το ξανακάνει δοκίμασε να στείλεις ένα email στο support (support+android@fleksy.com) ή και απευθείας στον Δημήτρη (contact@fleksy.com) o οποίος θα σου απαντήσει σίγουρα. Είναι ευγενικός και μπορείς να του γράψεις και στα ελληνικά. ;) Ίσως να είναι κάποιο bug μιας και το update είναι καινούριο και κάτι μπορεί να τους ξέφυγε. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Τότε δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και να το εγκαταστήσεις, μήπως πήγε κάτι λάθος. Αλλιώς, αν σου το ξανακάνει δοκίμασε να στείλεις ένα email στο support (support+android@fleksy.com) ή και απευθείας στον Δημήτρη (contact@fleksy.com) o οποίος θα σου απαντήσει σίγουρα. Είναι ευγενικός και μπορείς να του γράψεις και στα ελληνικά. ;) Ίσως να είναι κάποιο bug μιας και το update είναι καινούριο και κάτι μπορεί να τους ξέφυγε. Εστειλα μαιλ...οχι προσωπικα στον Δημητρη γιατι δεν το ηξερα....Θα κανω επαναγκατασταση. Σε ευχαριστω. Τι αμμεση ανταποκριση ειναι αυτη? μου απαντησε ηδη.... Edited December 11, 2014 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Γεια σας, σήμερα ανακαλυψα θέμα με το go sms pro, έχω δυο κάρτες, όταν γράφεις το μήνυμα διπλα δεξιά έχει 2 βελακια να πατήσεις να σταλεί το μήνυμα, 1 για κάθε κάρτα. Το βελάκι 2 πατιέται κανονικά, το βελάκι 1 όμως δε πατιέται! Έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Εστειλα μαιλ...οχι προσωπικα στον Δημητρη γιατι δεν το ηξερα....Θα κανω επαναγκατασταση. Σε ευχαριστω. Τι αμμεση ανταποκριση ειναι αυτη? μου απαντησε ηδη.... Και τι ακριβώς σου απάντησαν; Ήταν όντως κάποιο bug και θα το διόρθωναν; Btw βγήκε σήμερα νέο update. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Και τι ακριβώς σου απάντησαν; Ήταν όντως κάποιο bug και θα το διόρθωναν; Btw βγήκε σήμερα νέο update. Δοκίμασα επανεκκίνηση συσκευής και επανεγκατάσταση αλλά δεν έφτιαξε. Αποχώρησα από την beta και με τα ξανά μπήκα και το έκανε. Το θέμα είναι ότι πρέπει να σύρω την οθόνη δεξιά και όχι να πατήσω τις τρεις τελείες.. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Με την τελευταία ενημέρωση του Google keyboard, διορθώθηκε το πρόβλημα του πρώτου κεφαλαίου γράμματος, αν αυτό τονίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Παιδιά στο fleksy υπάρχει σιγμα τελικό; (ς) Πολύ ωραίο πληκτρολόγιο, θέλει βέβαια λίγο χρόνο να το συνηθίσεις.. Απλά αν θέλω να γράψω κάποια λέξη που δεν υπάρχει στο λεξικό υπάρχει μια δυσκολία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Παιδιά στο fleksy υπάρχει σιγμα τελικό; (ς) Πολύ ωραίο πληκτρολόγιο, θέλει βέβαια λίγο χρόνο να το συνηθίσεις.. Απλά αν θέλω να γράψω κάποια λέξη που δεν υπάρχει στο λεξικό υπάρχει μια δυσκολία.. Φυσικά και υπάρχει. Πηγαίνεις στα Settings και κάνεις tick στο Case Sensitive Layout. Όποτε θα κρατάς πλέον πατημένο το 'σ' θα σου βγάζει σε popup να επιλέξεις και το 'ς'. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Φυσικά και υπάρχει. Πηγαίνεις στα Settings και κάνεις tick στο Case Sensitive Layout. Όποτε θα κρατάς πλέον πατημένο το 'σ' θα σου βγάζει σε popup να επιλέξεις και το 'ς'. Ευχαριστώ πολύ! Κάτι ακόμα τελευταίο.. Έχω ήδη αρχίσει να το συνηθίζω και έχω γίνει πολύ γρήγορος.. Ξέρεις μήπως πως μπορώ να γράφω ερωτηματικό πιο γρήγορα; θα βόλευε να υπήρχε δίπλα από ξανά έψιλον αλλά δεν φαίνεται να γίνεται! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Ευχαριστώ πολύ! Κάτι ακόμα τελευταίο.. Έχω ήδη αρχίσει να το συνηθίζω και έχω γίνει πολύ γρήγορος.. Ξέρεις μήπως πως μπορώ να γράφω ερωτηματικό πιο γρήγορα; θα βόλευε να υπήρχε δίπλα από ξανά έψιλον αλλά δεν φαίνεται να γίνεται! :( Αν δε θέλεις να κάνεις όλα αυτά τα swipes που χρειάζεται, κρατάς πατημένο το 'φ' και εμφανίζεται στο popup. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Ευχαριστώ παρά πολύ και πάλι! Φαίνεται δεν το γνωρίζω ακόμα όσο καλά νομίζω :P Δεν θα κάνω καμία άλλη ερώτηση.. Θα το δουλέψω πρώτα ακόμα περισσότερο και θα δω τι με ζορίζει και θα ρωτήσω ;) Πραγματικά πολύ καλό πληκτρολόγιο όμως.. Τουλάχιστον μετά το update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Καλημέρα υπάρχει κάποιο πληκτρολόγιο με t9 με 10πλήκτρα (πληκτρολόγιο 3χ4). Αλλά να καλύπτει την οθονη του κινητού και να μην έχει αλλά πλήκτρα αλλά να βρίσκω τα σημεία στιξης και τις φατσουλες πατώντας τό αστεράκι , υπάρχει ; για να μπορούμε να γράφουμε γρήγορα χωρίς να πατώντιε αλλά πλήκτρα που δεν χρειάζονται ; . Επίσης υπάρχει εφαρμογή που να ρυθμίζεις τό μέγεθος του πληκτρολογίου ; σε μικρο μεσαίο , μεγάλο πολύ μεγάλο πληκτρολόγιο ;. η δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ;. Εγώ είχα δοκιμάσει τό multiling. Ωραίο πληκτρολόγιο τ9 και πέρασα και τό λεξικο τό ελληνικό επιπλέον που δεν τό είχε αλλά έχει μεσαίο μέγεθος , και όπως γράφω πάταω και αλλά πλήκτρα που δεν χρειάζομαι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Από μνήμης θύρα έλεγα ότι το TouchPal έχει και t9 και αλλαγή μεγέθους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Από μνήμης θύρα έλεγα ότι το TouchPal έχει και t9 και αλλαγή μεγέθους... εχει και πληκτρολογιο 3χ4 ; δηλαδη 10 ψηφιων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Ναι έχει τέτοιο πληκτρολόγιο στυλ κλασσικού Νόκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Κάτι τέτοιο ψάχνεις ? [ATTACH]54335[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Κάτι τέτοιο ψάχνεις ? [ATTACH]54335[/ATTACH] ναι ακριβωσ! απλο κλασικο πληκτρολογιο οπως το λεει ο παραπανω φιλος τυπου νοκια! ( ξεκαθαρο χωρις επιπλεον κουμπια για να ειναι απλο οπως στα νοκια ! ) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 ναι ακριβωσ! απλο κλασικο πληκτρολογιο οπως το λεει ο παραπανω φιλος τυπου νοκια! ( ξεκαθαρο χωρις επιπλεον κουμπια για να ειναι απλο οπως στα νοκια ! ) . Έτσι ακριβώς το έχω γω με το touchpal. Είναι δωρεάν και απ τις επιλογές το επιλέγεις να έχει την παραπάνω μορφή. Αν θες κάτι σε paid και επίσης καλό δοκίμασε το smart keyboard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Έτσι ακριβώς το έχω γω με το touchpal. Είναι δωρεάν και απ τις επιλογές το επιλέγεις να έχει την παραπάνω μορφή. Αν θες κάτι σε paid και επίσης καλό δοκίμασε το smart keyboard. σας ευχαριστω ολους για την αμεση απαντηση σας , επισης εψαξα και βρηκα και εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gokeyboard ενα αλλο πληκτρολογιο και στις διαθεσιμες φωτογραφιες που εχει στην τελευταια εχει το πληκτρολογιο 3χ4 σας ανεβαζω και φωτογραφια , βλεπω οτι εχει μεγαλα διακενα στο πληκτρολογιο και ειναι αρκετα μεγαλο , ξερετε εαν εχει ελληνικο λεξικο; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Το Fleksy σήμερα δωρεάν στο Amazon Store, μαζί με άλλες εφαρμογές και παιχνίδια. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Το Fleksy σήμερα δωρεάν στο Amazon Store, μαζί με άλλες εφαρμογές και παιχνίδια. Και είναι η δεύτερη φορά που το βγάζει δωρεάν αυτό τον μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Το Α.Ι. ΤΥPE είναι μία καλή εφαρμογή με πολλές επιλογές! :) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aitype.android.p&hl=el Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Πληκτρολόγιο με επιλογή υπογράμμιση-επισήμανσης κειμένου υπάρχει? Βασικά θέλω όταν αντιγραφω κείμενα από ίντερνετ ή γράφω να μπορώ να υπογραμμίζω κιόλας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Πληκτρολόγιο με επιλογή υπογράμμιση-επισήμανσης κειμένου υπάρχει? Βασικά θέλω όταν αντιγραφω κείμενα από ίντερνετ ή γράφω να μπορώ να υπογραμμίζω κιόλας... καλημέρα μπορείς και με τον browser οπερα μίνι 8 να αντιγράψεις κείμενα από τό ίντερνετ με παράτεταμενο πάτημα πολύ χρήσιμο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts