Billakos91 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Εχω το touchpal X πως μπορω να αλλαξω το στυλ του πληκτρολογιου σε κλασσικο (''παλιου κινητου'') ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Εχω το touchpal X πως μπορω να αλλαξω το στυλ του πληκτρολογιου σε κλασσικο (''παλιου κινητου'') ??? Το καλύτερο "κλασικό" πληκτρολόγιο είναι το smart keyboard ....με swipe left/right μάλιστα αλλάζεις σε μια στιγμή μεταξύ του κλασικού και του 9πληκτρου αλφαριθμητικου! Το είχα πάντα αλλά μετά το Swype το χάος lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Όχι αυτό. Εννοώ ότι έχω διαβάσει ότι ένα πλεονέκτημα του fleksy είναι τα μεγάλα πλήκτρα που κάνουν εύκολο το γρήγορο γράψιμο χωρίς λάθος πατήματα και έγραψα τα παραπάνω. Δεν κατάλαβα τι εννοούσες, γι' αυτό ρώτησα. ;-) σε εσάς, συγχρονίζει το Fleksy με το gmail; Ναι, σε μένα συγχρονίζει, αλλά είναι πολλοί που γράφουν πως δεν συγχρονίζει και προσπαθούν να το διορθώσουν. Μάλιστα στο τελευταίο update, στο changelog έγραφε Fix Gmail Personalization Error, αλλά για να ρωτάς μάλλον δεν διορθώθηκε!!!!! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Δεν κατάλαβα τι εννοούσες, γι' αυτό ρώτησα. ;-) Ναι, σε μένα συγχρονίζει, αλλά είναι πολλοί που γράφουν πως δεν συγχρονίζει και προσπαθούν να το διορθώσουν. Μάλιστα στο τελευταίο update, στο changelog έγραφε Fix Gmail Personalization Error, αλλά για να ρωτάς μάλλον δεν διορθώθηκε!!!!! Όχι, δεν συγχρονίζει σε μένα και από ότι είδα σε άλλον εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Δυστυχώς παιδιά ούτε σε εμένα συγχρονίζει. Πάντως φαίνεται αρκετά καλό αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει αν είναι καλύτερο από το Google keyboard. Η αλήθεια είναι ότι το δεύτερο με βολεύει περισσότερο. Πάντως το Fleksy με έχει εντυπωσιάσει. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 δοκίμασα για πρώτη φορά το TouchPal.....απλά τέλειο.....πολύ καλή πρόβλεψη και αυτή η Swype λειτουργία πολύ βολική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Όχι αυτό. Εννοώ ότι έχω διαβάσει ότι ένα πλεονέκτημα του fleksy είναι τα μεγάλα πλήκτρα που κάνουν εύκολο το γρήγορο γράψιμο χωρίς λάθος πατήματα και έγραψα τα παραπάνω. Είναι πιο φαρδιά βρε συ, μιας κι έχουν λιγότερα σύμβολα στο βασικό μενού. Τα περισσότερα στην αύξηση μεγέθους, κατα κύριο λόγο μεγαλώνουν την γραμματοσειρά σε ύψος. Κάτι που στις μεγάλες οθόνες όπως λες δεν είναι θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Πολύ καλό το touchPal με ορθογραφία και αναγνώριση λέξεων,μήπως γίνεται να βγάζει και 160 χαρακτήρες στο μήνυμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Πολύ καλό το touchPal με ορθογραφία και αναγνώριση λέξεων,μήπως γίνεται να βγάζει και 160 χαρακτήρες στο μήνυμα; Έχει απαντηθεί πολλάκις. Γι'αυτό είναι υπεύθυνη η εφαρμογή μηνυμάτων και όχι το πληκτρολόγιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στο TouchPal, αλλά το δοκίμασα ξανά χθες μετά από καιρό και έχω να πω πως είναι εξαιρετικό! Έχει σίγουρα διαφορά σε σχέση με την τελευταία φορά που το είχα χρησιμοποιήσει. Επιπλέον, έχει την καλύτερη πρόβλεψη σε αναζήτηση των επαφών του τηλεφώνου. Ήρθε για να μείνει για τα καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Επειδή το Swype που έβαλα για γρήγορη γραφή ήταν trial το απεγκατέστησα, άφησε κατάλοιπα και μπλοκάρισε και την άλλη έκδοση που έβαλα και τελικά καθάρισα τα κατάλοιπα. Στη συνέχεια έβαλα το SwiftKey, ξεκίνησε με αγγλικά και πρόσθεσα τα ελληνικά. Γράφει γρήγορα αγγλικά αλλά όχι ελληνικά. Έχω κάνει κάτι λάθος; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Είπα να το δοκιμάσω και εγώ σήμερα δεν με τρέλανε αλλά έχω πάθει πλάκα με την πρόβλεψη κειμένου και δεν θα το αλλάξω. Θέλω να ρωτήσω αυτά στην φώτο μπορώ να τα αφαιρέσω ; [ATTACH]45338[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Είπα να το δοκιμάσω και εγώ σήμερα δεν με τρέλανε αλλά έχω πάθει πλάκα με την πρόβλεψη κειμένου και δεν θα το αλλάξω. Θέλω να ρωτήσω αυτά στην φώτο μπορώ να τα αφαιρέσω ; [ATTACH]45338[/ATTACH] Με ποιο πρόγραμμα ζωγράφισες με κόκκινο τα σημεία που ήθελες να δείξεις; Και ποιο σκιν έχεις βάλει στο touchpal! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Με ποιο πρόγραμμα ζωγράφισες με κόκκινο τα σημεία που ήθελες να δείξεις; Και ποιο σκιν έχεις βάλει στο touchpal! Έχω το note και είναι με το πενάκι και την μαμά εφαρμογή που έχει . Θέμα είναι αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.luklek.smartinputv5.skin.duskblackred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Με ποιο πρόγραμμα ζωγράφισες με κόκκινο τα σημεία που ήθελες να δείξεις; Και ποιο σκιν έχεις βάλει στο touchpal! Μπορείς να δοκιμάσεις το Skitch, κάνει την ίδια δουλειά και συγχρονίζει με το Evernote σε περίπτωση που το χρησιμοποιείς. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Επειδή το Swype που έβαλα για γρήγορη γραφή ήταν trial το απεγκατέστησα, άφησε κατάλοιπα και μπλοκάρισε και την άλλη έκδοση που έβαλα και τελικά καθάρισα τα κατάλοιπα. Στη συνέχεια έβαλα το SwiftKey, ξεκίνησε με αγγλικά και πρόσθεσα τα ελληνικά. Γράφει γρήγορα αγγλικά αλλά όχι ελληνικά. Έχω κάνει κάτι λάθος; Νομίζω ότι διόρθωσα το πρόβλημα με την προσθήκη της επιλογής των τονισμένων χαρακτήρων. Με την επιλογή αυτή, άρχισε να λειτουργεί σωστά και στα ελληνικά. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Μπορείς να δοκιμάσεις το Skitch, κάνει την ίδια δουλειά και συγχρονίζει με το Evernote σε περίπτωση που το χρησιμοποιείς. ΟΚ θα δοκιμάσω το skitch ! Υπάρχει όμως εφαρμογή σαν το snipping tool των windows που να μπορώ πέραν του να σημειώνω πάνω να μπορώ και να αποθηκεύω ΚΟΜΜΆΤΙ του screenshot και όχι όλη την οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 ΟΚ θα δοκιμάσω το skitch ! Υπάρχει όμως εφαρμογή σαν το snipping tool των windows που να μπορώ πέραν του να σημειώνω πάνω να μπορώ και να αποθηκεύω ΚΟΜΜΆΤΙ του screenshot και όχι όλη την οθόνη; Μπορείς και με το ίδιο :-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Στο Swype για να βάλω θαυμαστικό σέρνω το δάκτυλο μου από το χ στο spacebar. Αν θέλω και δεύτερο επαναλαμβάνω. Βάζει όμως και κενό (! ! !) Υπάρχει ρύθμιση να μην γίνεται αυτό? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Μπορείς και με το ίδιο :-)αυτο ηθελα!φοβερο!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Με την ευκαιρία της συζήτησης για το Swype, το εγκατέστησα πριν από 1,5 μήνα, χωρίς να προσέξω ότι ήταν έκδοση trial και στο μήνα έβγαλε μήνυμα για αγορά κλπ. Το απεγκατέστησα και έβαλα άλλη έκδοση αλλά και αυτή μετά από μια μέρα έβγαλε ίδιο μήνυμα και δεν επέτρεπε τη λειτουργία επιλογής επαφών. Φυσικά. απεγκατέστησα και αυτή την έκδοση και τώρα χρησιμοποιώ το SwiftKey. Καθάρισα τα υπόλοιπα με το Clean Master και θέλω να ρωτήσω αν θα έχω πάλι πρόβλημα αν εγκαταστήσω το Swype πάλι. Εννοείται ότι δεν έχω rootάρει το κινητό Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Με την ευκαιρία της συζήτησης για το Swype, το εγκατέστησα πριν από 1,5 μήνα, χωρίς να προσέξω ότι ήταν έκδοση trial και στο μήνα έβγαλε μήνυμα για αγορά κλπ. Το απεγκατέστησα και έβαλα άλλη έκδοση αλλά και αυτή μετά από μια μέρα έβγαλε ίδιο μήνυμα και δεν επέτρεπε τη λειτουργία επιλογής επαφών. Φυσικά. απεγκατέστησα και αυτή την έκδοση και τώρα χρησιμοποιώ το SwiftKey. Καθάρισα τα υπόλοιπα με το Clean Master και θέλω να ρωτήσω αν θα έχω πάλι πρόβλημα αν εγκαταστήσω το Swype πάλι. Εννοείται ότι δεν έχω rootάρει το κινητό Νομίζω πως ναι επειδή έχει λήξει η δοκιμαστική περίοδος που δικαιούσαι, χωρίς να είμαι και σίγουρος. Το κατεβάζεις από τον ίδιο λογαριασμό μάλλον γι'αυτό και συμβαίνει αυτό, σε αναγνωρίζει αυτόματα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Νομίζω πως ναι επειδή έχει λήξει η δοκιμαστική περίοδος που δικαιούσαι, χωρίς να είμαι και σίγουρος. Το κατεβάζεις από τον ίδιο λογαριασμό μάλλον γι'αυτό και συμβαίνει αυτό, σε αναγνωρίζει αυτόματα. Η δεύτερη προσπάθεια έγινε με μεταφορά από άλλο κινητό, μέσω bluetooth, και όχι από το play store ή άλλο. Το ερώτημα είναι εάν μετά το καθάρισμα με το Clean Master μπορώ να εγκαταστήσω και πάλι το Swype ή θα με μπλοκάρει πάλι; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Το ερώτημα είναι εάν μετά το καθάρισμα με το Clean Master μπορώ να εγκαταστήσω και πάλι το Swype ή θα με μπλοκάρει πάλι; Θα σε μπλοκάρει πάλι. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Η δεύτερη προσπάθεια έγινε με μεταφορά από άλλο κινητό, μέσω bluetooth, και όχι από το play store ή άλλο. Το ερώτημα είναι εάν μετά το καθάρισμα με το Clean Master μπορώ να εγκαταστήσω και πάλι το Swype ή θα με μπλοκάρει πάλι; Φαίνεται ότι το θες πολύ για να το προσπαθείς πάντως, μήπως ήρθε η ώρα να το αγοράσεις; Φυσικά δεν μιλάω ειρωνικά, απλώς υπενθυμίζω ότι οι καλές προσπάθειες αξίζουν την υποστήριξή μας, ένα παραπάνω όταν από ένα διάστημα και μετά το απαιτούν κιόλας. Εννοείται φιλικά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts