junglist Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Παιδιά, στο swype keyboard υπάρχει φωνητική πληκτρολόγηση χωρίς internet? Σήμερα κατέβασα το free... Στην full έκδοση υπάρχει φωνητική πληκτρολόγηση χωρίς διαθέσιμο internet? Επίσης μήπως γνωρίζετε εάν υπάρχει σε πληκτρολόγιο δυνατότητα bold, underline, italic και επισήμανσης??? Δεν υφισταται φωνητικη πληκτρολογηση offline. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Παιδιά, στο swype keyboard υπάρχει φωνητική πληκτρολόγηση χωρίς internet? Σήμερα κατέβασα το free... Στην full έκδοση υπάρχει φωνητική πληκτρολόγηση χωρίς διαθέσιμο internet? Επίσης μήπως γνωρίζετε εάν υπάρχει σε πληκτρολόγιο δυνατότητα bold, underline, italic και επισήμανσης??? Αν θυμάμαι καλά, όχι σε όλα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 (edited) Αν θυμάμαι καλά, όχι σε όλα. Σε ποια έχει bold, underline και κυρίως επισήμανση?? Με το google calendar που το συγχρονίζω βλέπω ότι και αυτό δεν έχει επιλογή γραμματοσειράς και γενικά font adjustments. Edited February 17, 2014 by zeovani Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Παιδιά, στο swype keyboard υπάρχει φωνητική πληκτρολόγηση χωρίς internet? Σήμερα κατέβασα το free... Στην full έκδοση υπάρχει φωνητική πληκτρολόγηση χωρίς διαθέσιμο internet? Επίσης μήπως γνωρίζετε εάν υπάρχει σε πληκτρολόγιο δυνατότητα bold, underline, italic και επισήμανσης??? τα font attributes είναι θέμα εφαρμογής και όχι πληκτρολογιου Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 τα font attributes είναι θέμα εφαρμογής και όχι πληκτρολογιου Υπάρχει εφαρμογή τέτοια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Υπάρχει εφαρμογή τέτοια? όλα τα office suites για android και όχι μόνο... πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quickoffice.android Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 όλα τα office suites για android και όχι μόνο... πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quickoffice.android Ναι απλά εγώ ψάχνω για ένα πρόγραμμα ημερολογίου που να έχει αυτή τη δυνατότητα. Και office να έχεις στο android και κάνεις ένα bold κείμενο copy ως απλό κείμενο θα στο επιστρέψει στο ημερολόγιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Ναι απλά εγώ ψάχνω για ένα πρόγραμμα ημερολογίου που να έχει αυτή τη δυνατότητα. Και office να έχεις στο android και κάνεις ένα bold κείμενο copy ως απλό κείμενο θα στο επιστρέψει στο ημερολόγιο... Ναι, γιατί τα ημερολόγια δεν είναι επεξεργαστές κειμένου... :X ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Ναι, γιατί τα ημερολόγια δεν είναι επεξεργαστές κειμένου... :X ;) Κρίμα... Το λέω για το εξής: Εάν βάζεις μία υπενθύμιση που περιέχει σημειώσεις για περισσότερα του ενός πράγματα και εκτελείς κάθε φορά ένα από αυτά, θα ήθελες να μπορείς να τσεκάρεις το συγκεκριμένο ότι το εκτέλεσες για να έχεις μία καλή εικόνα.... Απλά ιδέες δίνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Κρίμα... Το λέω για το εξής: Εάν βάζεις μία υπενθύμιση που περιέχει σημειώσεις για περισσότερα του ενός πράγματα και εκτελείς κάθε φορά ένα από αυτά, θα ήθελες να μπορείς να τσεκάρεις το συγκεκριμένο ότι το εκτέλεσες για να έχεις μία καλή εικόνα.... Απλά ιδέες δίνω... Αν έχω καταλάβει καλά, κάτι τέτοιο έχει το calengoo, όπου μπορείς να βάλεις tasks μέσα στη σημείωση και να τικάρεις αυτό που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Αν έχω καταλάβει καλά, κάτι τέτοιο έχει το calengoo, όπου μπορείς να βάλεις tasks μέσα στη σημείωση και να τικάρεις αυτό που θέλεις. Εκανα ένα check και είδα ότι είναι πολύ καλό (στα snapshots του google play δεν είδα κάτι σε bold ή italic) αλλά είναι σχετικά τσιμπημένο στην τιμή (5,4€)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Εκανα ένα check και είδα ότι είναι πολύ καλό (στα snapshots του google play δεν είδα κάτι σε bold ή italic) αλλά είναι σχετικά τσιμπημένο στην τιμή (5,4€)... Δεν έχει επιλογή για bold και italic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Έκανα κι εγώ μερικές δοκιμές με πληκτρολόγια. Χρησιμοποιώ καιρό τώρα και το swiftkey και το σαμσουνγκ keyboard και πρόσφατα δοκίμασα το TouchPal και το Swype. Σε note 3 όλα αυτά. Πιο γρήγορα γράφω νομίζω με το swiftkey να πω την αλήθεια. Παρόλο που δεν έχει ελληνική αναγνώριση φωνής και όμορφα themes. Έπισης αρνείται κάποιες λέξεις να τις μάθει. Τέλος είναι ελαφρώς πιο αργό από το μαμά και το TouchPal στο να εμφανιστεί στην οθόνη με το που επιλέξεις κάποιο κενό ή πατήσεις google search/now. Το Swype έχει το εκπληκτικό πλεονέκτημα της ελληνικής φωνητικής αναγνώρισης. Στα υπόλοιπα δε με καλύπτει γιατί δεν κάνω Swype και για χρήση με δύο χέρια δεν είναι κορυφαίο. Τέλος το TouchPal έχει πολύ ωραία αμεσότητα, έξυπνα κόλπα και γενικά είναι ωραίο και με σοβαρά και εμφανισιμα themes. Έχει όμως αργό delete προτάσεων και αργη/δυσκολη αλλαγή γλώσσας μονο με πλήκτρο . (η εγώ δε βρίσκω αλλαγή γλώσσας με swipe να εχει) Συνολικά είμαι μεταξύ touchpal/swiftkey με μια ελαφρά προτίμηση στο δεύτερο για τους δύο λόγους που ανεφερα που μου τη σπάνε στο TouchPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Πως προσθέτουμε γραμματοσειρές στις βασικές γραμματοσειρές του τηλεφώνου? Που βρίσκονται ακριβός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos44 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) Βρίσκονται στο ριζικό κατάλογο στο system/fonts. Αν έχεις κάνει root το τηλέφωνο μπορείς να προσθέσεις ή να αντικαταστήσεις γραμματοσειρές και θα λειτουργήσουν μετά από επανεκκίνηση. Πρώτα απ' όλα όμως κράτησε ένα αντίγραφο του φακέλου μην γίνει καμιά στραβή. Edited February 22, 2014 by Giorgos44 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 και αργη/δυσκολη αλλαγή γλώσσας μονο με πλήκτρο . Δεν το έχω πλέον , αλλά θυμάμαι από το κουμπάκι επάνω αριστερά για τις ρυθμίσεις , πας περισσότερα και επιλέγεις αλλαγή γλώσσας αντί κόμμα και το κουμπάκι αριστερά του space αλλάζει την γλώσσα πλέον . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 στης γυναικας μου το s3 εχει το touchpal. ξαφνικα η γραμματοσειρα των μυνηματων εχει γινει τεραστια, απο που μικραινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 στης γυναικας μου το s3 εχει το touchpal. ξαφνικα η γραμματοσειρα των μυνηματων εχει γινει τεραστια, απο που μικραινει? Ρυθμίσεις - Γενικές Ρυθμίσεις - Εμφάνιση Πληκτρολογίου. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Ρυθμίσεις - Γενικές Ρυθμίσεις - Εμφάνιση Πληκτρολογίου. δεν βρισκω το "εμφανιση πληκτρολογιου" δεν το εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) δεν βρισκω το "εμφανιση πληκτρολογιου" δεν το εχει. Δεν μπορεί, σε δύο συσκευές με TouchPal που έχω το βρήκα στην ίδια θέση. [ATTACH]41518[/ATTACH] Edit : Βασικά μιλάς για τη γραμματοσειρά του πληκτρολογίου ή των μηνυμάτων? Μιλάω σχετικά με το TouchPal γιατί αυτό ανέφερες. Edited February 22, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 συγνωμη εκανα λαθος, swiftkey εχει πανω το s3. (touchpal εχω στο note 3 μου) και στο μαμα ομως πληκτρολογιο τα γραμματα στα μυνηματα εμφανιζονται τεραστια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Η γραμματοσειρα στα μηνύματα των σαμσουνγκ συσκευών μεγαλώνει ή μικραίνει με τα κουμπιά που ρυθμίζεις την ένταση. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 συγνωμη εκανα λαθος, swiftkey εχει πανω το s3. (touchpal εχω στο note 3 μου) και στο μαμα ομως πληκτρολογιο τα γραμματα στα μυνηματα εμφανιζονται τεραστια. Κρατάς πατημένο το πλήκτρο κάτω αριστερά, με το σήμα του SwiftKey και σου βγάζει ένα μενού με την ρύθμιση του μεγέθους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 ευχαριστω πολυ , πετυχε και μικρυνε η γραμματοσειρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Γιατί όταν στέλνω μήνυμα μου δείχνει τα γράμματα κεφάλαια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts