Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για ποιο λόγο να προτιμήσει κάποιος το Swype, από την στιγμή που το TouchPal κάνει όλα όσα λέτε; Κι όχι μόνο αυτό, συλλέγει σίγουρα και από αλλού πληροφορίες, γιατί μόλις γράψω για παράδειγμα "μωρή", μου βγάζει δίπλα λέξεις που δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω, π.χ. "αρρώστια", "τρέλα", κτλ... Κι αν σε κάποιες λέξεις βάζω συστηματικά κάποια συγκεκριμένη μετά, την επόμενη φορά είναι η πρώτη που μου προτείνει. Με λίγα λόγια, τι λείπει από το TouchPal και προτιμάτε ακόμα το Swype;

Πάρα πολύ καλό, δεν το ήξερα. Έχω την εντύπωση ότι γράφω γρηγορότερα και απ ότι βλέπω έχει κατά πολύ καλύτερη πρόβλεψη από το Swype αλλά και από το swift key .

Ωραίος λοιπόν, ευχαριστούμε πολύ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Παιδιά φωνιτικη πληκτρολόγηση στα ελληνικά έχει???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Για ποιο λόγο να προτιμήσει κάποιος το Swype, από την στιγμή που το TouchPal κάνει όλα όσα λέτε; Κι όχι μόνο αυτό, συλλέγει σίγουρα και από αλλού πληροφορίες, γιατί μόλις γράψω για παράδειγμα "μωρή", μου βγάζει δίπλα λέξεις που δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω, π.χ. "αρρώστια", "τρέλα", κτλ... Κι αν σε κάποιες λέξεις βάζω συστηματικά κάποια συγκεκριμένη μετά, την επόμενη φορά είναι η πρώτη που μου προτείνει. Με λίγα λόγια, τι λείπει από το TouchPal και προτιμάτε ακόμα το Swype;

Το Swype έχει το καλύτερο swiping, για όσους γράφουν μ'αυτό τον τρόπο.

Το Swype έχει το καλύτερο swiping, για όσους γράφουν μ'αυτό τον τρόπο.

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Έχω εγκαταστησει τα εξής πληκτρολόγια:

- Go Keyboard (προεγκατεστημένο)

- Swiftkey

- Multiling

Υποστηρίζει κάποιο απο αυτα ελληνικο Τ9??Ποιο θεω΄ρείται ότι ειναι πιο φιλικο προς την χρήστη και πιο άμεσο???

Παρατηρώ ότι το Τ9 του Go δεν λειτουργεί, ενώ και το switch layout με πατημενο Τ9 λειτουργεί μονο με τους αριθμούς αντι να επιλεγει γραμματα..

Εχω μια μικρη υποψία οτι το swift ειναι το πιο αποδοτικό..Εσεις τι λετε??Εχετε να προτεινετε εναλλακτικο πληκτρολογιο???

ΥΓ: Υπαρχει λύση στο ζητημα των 160 χαρακτηρων???Εχω ακουσει για το Handcend (ή καπως ετσι..). Αυτο ειναι πληκτρολογιο ή εφαρμογη επεκτασης χαρακτηρων??

Edited by estiakos
Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

ΥΓ: Υπαρχει λύση στο ζητημα των 160 χαρακτηρων???Εχω ακουσει για το Handcend (ή καπως ετσι..). Αυτο ειναι πληκτρολογιο ή εφαρμογη επεκτασης χαρακτηρων??

Είναι εφαρμογή για μηνύματα και σου δίνει όντως 160 χαρακτήρες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Μετα απο καιρο ξαναεβαλα το touchpal. Δεν μου ανοιγει ομως το touchpal store για να κατεβασω τα ελληνικα η να αλλaξω θεμα. Mενει κολλημενο εδω....Ξαναεκανα εγκατασταση αλλα δεν.. Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

βάλε το 8sms και θα ξενοιάσεις...

H αλήθεια μετά από μήνες με το shiftkey και swype είχα αρχίσει να εκνευρίζομαι γιατί το μεν πρώτο μια χαρά γρήγορο αξιόπιστο αλλά στις προβλέψεις χάνει και δε βγάζει και εναλλακτικές πάνω και έτσι είναι κάποιες φορές παίδεμα. Το δεύτερο καλύτερο μεν στις προβλέψεις αλλά μετά από λίγες ώρες χρήσης αρχίζει να χει το γνωστο lag σε σημειο να γραφεις την επόμενη κι αυτο να μην έχει ξεκινησει τη προηγουμενη οποτε οταν το πληκτρολόγιο παίρνει φωτία σου έρχεται να το σπάσεις. Είπα λοιπόν να δω και το touchpal και πραγματικά εντυπωσιαστηκα έχει τη ταχύτητα του swiftkey και τα πλεονεκτηματα του swype και είναι και δωρεάν. Δε ξέρω πως τα καταφέρνει αλλά γράφει σχεδόν πάντα αυτό που θέλω και δίνει και εναλλακτικές. Το μόνο κάπως άβολο είναι η αλλαγή γλώσσας θα το προτιμουσα σε συρρόμενο. Πλέον στο κινητό και στο tablet εμεινε το touchpal δοκιμάστε το και θα εκπλαγείτε

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Μετα απο καιρο ξαναεβαλα το touchpal. Δεν μου ανοιγει ομως το touchpal store για να κατεβασω τα ελληνικα η να αλλaξω θεμα. Mενει κολλημενο εδω....Ξαναεκανα εγκατασταση αλλα δεν..

Κάνε restart το κινητό.

Το μόνο κάπως άβολο είναι η αλλαγή γλώσσας θα το προτιμουσα σε συρρόμενο.

Μπορείς να το ορίσεις να αλλάζει η γλώσσα με το πάτημα ενός πλήκτρου, που είναι πιο εύκολο και γρήγορο ακόμα και από το συρρόμενο.

Κατέβασα το TouchPal πρώτη φορά. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα το αντιμετώπιζα με ενός είδους ελιτισμό. Υπέθετα ότι δεν μπορεί να είναι καλύτερο από τα paid.

Ήταν και το θέμα με τη γλώσσα που έπρεπε να κάνεις μοντίφα για να τη δεχτεί.. τώρα βλέπω την έχει στις επίσημες γλώσσες την ελληνική πλέον.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Προς το παρόν παραγκωνίζω swiftkey και Swype και βλέπουμε πως θα πάει.

me > you

Κατέβασα το TouchPal πρώτη φορά. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα το αντιμετώπιζα με ενός είδους ελιτισμό. Υπέθετα ότι δεν μπορεί να είναι καλύτερο από τα paid.

Ήταν και το θέμα με τη γλώσσα που έπρεπε να κάνεις μοντίφα για να τη δεχτεί.. τώρα βλέπω την έχει στις επίσημες γλώσσες την ελληνική πλέον.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Προς το παρόν παραγκωνίζω swiftkey και Swype και βλέπουμε πως θα πάει.

Eάν γράφεις με τον παραδοσιακό τρόπο είναι ότι καλύτερο κατά την άποψη μου. Πολλές προτεινόμενες λέξεις, πλούσια πρώτη σελίδα σε σύμβολα κλπ, γρήγορη αλλαγή γλώσσας.

Κάνω restart αλλά τα ίδια...:confused:

Eσύ τί πρόβλημα αντιμετωπίζεις; Το ''Κάνε restart το κινητό'' δεν το είχα γράψει σε σένα...:worry:

Eσύ τί πρόβλημα αντιμετωπίζεις; Το ''Κάνε restart το κινητό'' δεν το είχα γράψει σε σένα...:worry:

Το ίδιο ακριβώς ρε συ...

Το ίδιο ακριβώς ρε συ...

Όταν κάνεις απεγκατάσταση πήγαινε και σβήσε και τον φάκελο που έχει δημιουργήσει. Άν δεν βρείς λύση, θα σου δώσω άλλο apk

Όταν κάνεις απεγκατάσταση πήγαινε και σβήσε και τον φάκελο που έχει δημιουργήσει. Άν δεν βρείς λύση, θα σου δώσω άλλο apk

Αν μπορείς στείλε το μου, γιατί δεν γίνεται τίποτα ούτε με τον φάκελο που έσβησα...:confused:

Αν μπορείς στείλε το μου, γιατί δεν γίνεται τίποτα ούτε με τον φάκελο που έσβησα...:confused:

Σβήσε ότι έχει σχέση με TouchPal στο κινητό σου, και δοκίμασε αυτό το apk https://docs.google.com/file/d/0B2Uwn-mV6FUGRTRrUEtfREFvR1U/edit

Ελπίζω να μήν έχεις ενεργοποιημένο κανέναν χαζό έλεγχο της Google για άγνωστες εφαρμογές κλπ...Άν σου βγάλει ένα τέτοιο μηνυματάκι κατά την εγκατάσταση θα πατήσεις ''Απόρριψη'' και θα συνεχίσεις.

Σβήσε ότι έχει σχέση με TouchPal στο κινητό σου, και δοκίμασε αυτό το apk https://docs.google.com/file/d/0B2Uwn-mV6FUGRTRrUEtfREFvR1U/edit

Ελπίζω να μήν έχεις ενεργοποιημένο κανέναν χαζό έλεγχο της Google για άγνωστες εφαρμογές κλπ...Άν σου βγάλει ένα τέτοιο μηνυματάκι κατά την εγκατάσταση θα πατήσεις ''Απόρριψη'' και θα συνεχίσεις.

Δώσε μου δικαιώματα για να μπω...

Ok, πιστεύω να μπήκες τώρα, τό έχω ''αυστηρά''. :p

Σε ευχαριστώ...τουλάχιστον τώρα μπόρεσα να κατεβάσω τα ελληνικά...πάντως στο touch pal store, αρνείται πεισματικά να μπει.απλά ανοίγει μια λευκή οθόνη και ενώ δείχνει ότι φορτώνει, δεν γίνεται τίποτα...Τους έγραψα μήνυμα στο play store...ελπίζω να κάνουν κάτι..

Σε ευχαριστώ...τουλάχιστον τώρα μπόρεσα να κατεβάσω τα ελληνικά...πάντως στο touch pal store, αρνείται πεισματικά να μπει.απλά ανοίγει μια λευκή οθόνη και ενώ δείχνει ότι φορτώνει, δεν γίνεται τίποτα...Τους έγραψα μήνυμα στο play store...ελπίζω να κάνουν κάτι..

Tελευταία προσπάθεια: Χωρίς να κάνεις απεγκατάσταση, σβήσε απο τον φάκελο σου ότι έχει μέσα και βάλε(μέσα στον φάκελο TouchPal) αυτά που θα βρείς εδώ https://drive.google.com/folderview?id=0B2Uwn-mV6FUGbDFmQXpZRXBseFU&usp=docslist_api#

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου