Jump to content

Ποιο ειναι το καλυτερο Anti-Spyware?

cmaniac
 Κοινοποίηση

Ποιο ειναι το καλυτερο Anti-Spyware?  

77 members have voted

1. 1. Ποιο ειναι το καλυτερο Anti-Spyware?

• SpySweeper
      21
    • SpyBot S&D
      24
    • AdAware
      30
    • Αλλο?
      2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 63
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το spysweeper δεν είναι δωρεάν όμως νομίζω, ενώ τα ad-aware και spubot είναι.... :confused:

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

Αν γινόταν παλιά αυτή η ερώτηση θα έλεγα spysweeper.

Αλλά με την καινούρια έκδοση του spybot δεν ξέρω αν συνεχίζει να είναι τέλειο...

Μόνο για το λόγο ότι το sweeper βλέπει και keyloggers θα το ψηφίσω.

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (24 Μάι. 2004 , 11:35)

Αν γινόταν παλιά αυτή η ερώτηση θα έλεγα spysweeper.

Αλλά με την καινούρια έκδοση του spybot δεν ξέρω αν συνεχίζει να είναι τέλειο...

Μόνο για το λόγο ότι το sweeper βλέπει και keyloggers θα το ψηφίσω.

Η καινούρια έκδοση του spybot είναι δωρεάν;

Ξέρεις που μπορούμε να την βρούμε;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgep800 (24 Μάι. 2004 , 14:02)

Η καινούρια έκδοση του spybot είναι δωρεάν;

Ξέρεις που μπορούμε να την βρούμε;

Ναί, είναι δωρεάν. Μπορείς να την κατεβάσεις από τα παρακάτω links:

ftp://ftp.freenet.de/pub/filepilot/windows/security/spybot/spybotsd13.exe

http://download.com.com/3000-8022-10289035.html?tag=lst-0-2

http://kujoe.com/freeware/spybotsd13.exe

Πρέπει να απεγκαταστήσεις πρώτα το παλιό Spybot, να κάνεις επανεκκίνηση, και μετά να εγκαταστήσεις το καινούργιο

Εγώ με την σειρά μου ψηφίζω το Ad-aware 6.0 ως το καλύτερο...

Επίσης, να προτείνω ως πολύ καλό firewall το Spywareblaster, το οποίο είναι δωρεάν! :happy:

Εγώ είχα το Ad-aware 6.0,αλλά μετά από λίγο scan,κολλούσε το pc,και γι αυτό το απεγκατέστησα.

Τώρα έχω την τελευταία έκδοση του spybot sd(1.3) και είμαι πολύ ευχαριστημένος...

Το spysweeper έχω ακούσει από εδώ πως είναι πολύ καλό αλλά δεν είναι δωρεάν :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (25 Μάι. 2004 , 10:02)

Εγώ είχα το Ad-aware 6.0,αλλά μετά από λίγο scan,κολλούσε το pc,και γι αυτό το απεγκατέστησα.

Τώρα έχω την τελευταία έκδοση του spybot sd(1.3) και είμαι πολύ ευχαριστημένος...

Το spysweeper έχω ακούσει από εδώ πως είναι πολύ καλό αλλά δεν είναι δωρεάν :(

Και εμάς μας πειράζει? :p

Στείλε ένα pm αμα το θες ;) :whistle:

Φιλικά Δημήτρης

Wirelessly posted (SE T610: SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Pou boro na bro to Adaware me to Adwatch, giati afto pou exo ine personal edition. Kapios mou ixe pi kai to ixa katebasi ala ekana format.

http://img.userbarz.com/46/9081.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (24 Μάι. 2004 , 15:32)

Ναί, είναι δωρεάν. Μπορείς να την κατεβάσεις από τα παρακάτω links:

ftp://ftp.freenet.de/pub/filepilot/windows/security/spybot/spybotsd13.exe

http://download.com.com/3000-8022-10289035.html?tag=lst-0-2

http://kujoe.com/freeware/spybotsd13.exe

Πρέπει να απεγκαταστήσεις πρώτα το παλιό Spybot, να κάνεις επανεκκίνηση, και μετά να εγκαταστήσεις το καινούργιο

Χρησιμοποιώ την έκδοση 1.2. Πρέπει να το περάσω απο πάνω;;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cmaniac (25 Μάι. 2004 , 13:07)

oxi. na to apegkatasthseis kai na kaneis epannekinhsh. to leei kiolas!!!

Δίκιο έχεις...Απο την κούραση διάβαζα "εγκαταστήσεις" και όχι "απεγκαταστήσεις" :wacko: :whistle:

Γι'αυτό ρώτησα...

To adware παιδιά είναι πραγματικά σχεδόν άχρηστο ...!!!!

Όσοι το έχετε, κατεβάστε και το Spy Sweeper , τρέξτε το και κάντε ένα καθαρισμό και θα μείνετε έκπληκτοι!!!

Δυστυχώς το adware δεν βρίσκει πάρα πολλά spy και κυρίως αγνοεί τα keyloggers τα οποία αποθηκεύουν ότι γράφουμε στο πληκτρολόγιο την ώρα που σερφάρουμε (πχ αριθμούς πιστωτικών καρτών...!!)

GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος biller (25 Μάι. 2004 , 14:32)

Όσοι το έχετε, κατεβάστε και το Spy Sweeper , τρέξτε το και κάντε ένα καθαρισμό και θα μείνετε έκπληκτοι!!!

Δυστυχώς το adware δεν βρίσκει πάρα πολλά spy και κυρίως αγνοεί τα keyloggers τα οποία αποθηκεύουν ότι γράφουμε στο πληκτρολόγιο την ώρα που σερφάρουμε (πχ αριθμούς πιστωτικών καρτών...!!)

Πρίν λίγο καιρό που είχα το κάνει,είχα βρεί δύο dialers τους οποίους το adware ούτε καν τους εντόπιζε :!: :!: :!:

κατέβασα και εγώ το spysweeper...το τρέχω και φτάνωντας σε ένα αρχείο με κατάληξη .chk κόλησε όλο το σύστημα και ανγκάστηκα να κάνω reset από το κουμπάκι..:( σε δεύτερη προσπάθεια ξανά τα ίδια...ούτε ο cursor κουνιόταν...το αρχείο αν θυμάμαι καλά λεγόταν file0021.chk....any ideas..?? :o

Ξεκίνησα με AdAware, μετά από καιρό έβαλα Spybot S&D και πρόσφατα έβαλα Spy Sweeper.

Τα χρησιμοποιώ και τα 3, αλλά αν μου ζητούσε κάποιος να προτείνω ένα αυτό θα ήταν Spy Sweeper με διαφορά. Έπεται το AdAware και τελευταίο το Spybot S&D.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (25 Μάι. 2004 , 20:07)

κατέβασα και εγώ το spysweeper...το τρέχω και φτάνωντας σε ένα αρχείο με κατάληξη .chk κόλησε όλο το σύστημα και ανγκάστηκα να κάνω reset από το κουμπάκι..:( σε δεύτερη προσπάθεια ξανά τα ίδια...ούτε ο cursor κουνιόταν...το αρχείο αν θυμάμαι καλά λεγόταν file0021.chk....any ideas..?? :o

So what is a CHK file? Well, any time a program or Windows crashes, any files that were open are not closed properly. Part of closing is writing all the file location information in all the right places. Without this info, Windows can't find all the parts of the file. When SCANDISK or CHKDISK is run, all the parts are identified as "lost file fragments" and converted (if you want) into CHK files. Face it. Stuff crashes all the time. If you only run SCANDISK once a month, you get a month's worth of old crash junk. If you were working on (and lost) something important just before a crash, you might want to try to recover any data from any CHK files that exist. On the other hand, if you aren't in a state of panic over lost data, just delete any CHK files. A handy tip: Keep your disk defragmented. That way if you ever do lose it all, the lost file fragments will be more likely to be complete files.

Κρίνε λοιπόν αν σου είναι απαραίτητα, αλλιώς σβήστα να τελειώνεις.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (25 Μάι. 2004 , 20:07)

Είναι αρχείο που δημιουργείται από το scandisk/chkdisk των Windows. Μπορείς άφοβα να το διαγράψεις και να συνεχίσεις. ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος biller (25 Μάι. 2004 , 14:32)

Ναι και εγώ έβαλα το spy sweeper και πραγματικά έμεινα έκπληκτος!!

Βρήκε 7 σαβούρες που το spybot δεν τις έβρισκε με τπτ!

Σωτήριο πρόγραμμα πραγματικά... :)

Εγώ έβαλα το spy sweeper. Εκ πρώτης όψεος φαίνεται καλό και βρήκε μπόλικο πράγμα. Το πρόβλημα είναι ότι βρίσκει ένα adware το οποίο συνέχεια το σβήνω και συνέχεια το εμφανίζει.

Όλα καλά.