Jump to content

Skype for Windows Phone

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To Skype for Windows Phone Ενημερωθηκε (Επιτελους!) Στην εκδοση V.1.0.0.0 . Link: http://www.windowsphone.com/el-GR/apps/c3f8e570-68b3-4d6a-bdbb-c0a3f4360a51

Η τελική έκδοση περιλαμβάνει μερικές μικρές βελτιώσεις σε σύγκριση με τη beta, όπως τη δυνατότητα αναζήτησης και τη λειτουργία πρόσθεσης νέων επαφών, αλλά ακόμη δεν υπάρχει η δυνατότητα λήψης κλήσεων όταν δεν έχει ανοίξει η εφαρμογή. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, η έλλειψη αυτή οφείλεται στη διαφορά λειτουργίας του Skype και του Windows Phone OS.

Κατά τ’ άλλα, ο χρήστης μπορεί να καλεί σταθερά τηλέφωνα, με μεγαλύτερη ταχύτητα, και γενικότερα έχουν επιδιορθωθεί διάφορα μικροπροβλήματα.

...

η έλλειψη αυτή οφείλεται στη διαφορά λειτουργίας του Skype και του Windows Phone OS.

...

τι σημαίνει πρακτικά αυτό;

Μάλλον ότι θα το έχουν στην apollo;

Μα ούτε push notification;

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Αφου την εγκατεστησα παρατηρησα οτι ανοιγει (on line) μονο over WiFi. ποτέ over Mobile Ιντερνετ Service (εχω Cosmote) :blink:

εχω 100ΜΒ μηνιαιο pass, το εχει παρατηρησει καποιος αλλος;

Η πλάκα είναι με το Lumia 800 θα πρέπει να κάτσω απέναντι από τον καθρέφτη για να κάνω βιντεοκλήση... :p

Αφου την εγκατεστησα παρατηρησα οτι ανοιγει (on line) μονο over WiFi. ποτέ over Mobile Ιντερνετ Service (εχω Cosmote) :blink:

εχω 100ΜΒ μηνιαιο pass, το εχει παρατηρησει καποιος αλλος;

Εμενα δουλευει και με data μονο χωρις θεμα, με 3G εκανα videoκληση :)

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμενα δουλευει και με data μονο χωρις θεμα, με 3G εκανα videoκληση :)

οκ τωρα δουλευει, (αφου την επανεγκατεστησα χθες) ver 1.0.0.67

Edited by ppkmoby

Η πλάκα είναι με το Lumia 800 θα πρέπει να κάτσω απέναντι από τον καθρέφτη για να κάνω βιντεοκλήση... :p

χαχαχα Αυτο ειναι το μονο που με σταματησε και δεν το πηρα Ευριπιδη !!!

Οσο για το οτι δεν απανταει σε κλησεις οταν εισαι εκτος εφαρμογης θα ειναι στο επομενο update που αναμενεται τον Μαιο

Εκτός από το να λειτουργεί στο background πιστεύω ότι πρέπει να κάνουν κάτι ώστε να κρατάει και το wifi ανοιχτό στην αναμονή.Αλλιώς αν δεν έχεις πακέτο δεδομένων και δεν έχεις την συσκευή συνδεδεμένη στο ρεύμα,δε θα μπορείς να παίρνεις ειδοποιήσεις.Η θα πρέπει να έχεις στο background να τρέχει κάποια εφαρμογή που κρατάει το wifi ανοιχτό.

Ρε παιδια sorry για το ακυρο αλλα ξερει κανεις γιατι μολισ κλειδωσω το κινητο κλεινει το wifi και πως μπορω να το αποτρεψω ???

Καλημερα! Μαλλον μου ξεφευγει κατι,αλλα οταν ειμαι μεσα στην εφαρμογη του skype,στη σελιδα των contacts του skype,μου βγαζει την κατασταση μου,αν ειμαι συνδεδεμενος,μακρια κτλ.,αλλα οχι για τις επαφες μου. Πρεπει να κανω κλικ σε καποια επαφη για να δω το status της.

Συμβαινει και σε αλλους;

Καλημερα! Μαλλον μου ξεφευγει κατι,αλλα οταν ειμαι μεσα στην εφαρμογη του skype,στη σελιδα των contacts του skype,μου βγαζει την κατασταση μου,αν ειμαι συνδεδεμενος,μακρια κτλ.,αλλα οχι για τις επαφες μου. Πρεπει να κανω κλικ σε καποια επαφη για να δω το status της.

Συμβαινει και σε αλλους;

Και σε εμένα έτσι τα δείχνει.

Είναι θέμα του λειτουργικού και από όσο ξέρω δεν γίνεται να το αποφύγεις.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Συμβαινει και σε αλλους;

Και σε εμένα έτσι τα δείχνει.

Εμ, πατήστε πάνω στο contacts και έχει να επιλέξετε τους online. :rolleyes:

Edited by TechManiac

Nokia 3310 (5/2002) -> Nokia 3650 (8/2003) -> Nokia N95 (7/2007) -> Nokia Lumia 800 (2/2012) -> Nokia Lumia 620 (11/2013) -> Nokia Lumia 830 (5/2015) -> Samsung S7 edge (5/2017) -> Samsung S20 (5/2020) -> iPhone 13 Pro (11/2022)

Εμ, πατήστε πάνω στο contacts και έχει να επιλέξετε τους online. :rolleyes:

Έλεος,ούτε καν που είχε περάσει από μυαλό :O!!

Να΄σαι καλά φίλε!

Oντως βρε,τι στραβομαρα ηταν αυτη :p.

Εμ,πρεπει να μπεις τελειως στο νοημα των WP,δηλ.

1) παντα μπορεις να σκρολαρεις οριζοντιως

2) πατα ο,τι βλεπεις,κατι επιπλεον μπορει να κανει :lol:

νεα version μου έβγαλε σημερα

ξερει κανεις τι φτιαχνει - χαλάει;

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

νεα version μου έβγαλε σημερα

ξερει κανεις τι φτιαχνει - χαλάει;

λενε ειναι update κατω απο το καπο! για πιο γρηγορο και διορθωση καπιον bug

Kαλησπέρα,πριν λίγο μου έγινε μια ανβάθμιση στο Skype και τώρα έχω την έκδοση 1.10.67 .

Δεν ξέρω τι αλλαγές έγιναν,γνωρίζει κανείς?

Εμένα είναι 1.1.0.0.....Είναι παλιά έκδοση; Samsung Omnia w

Και εγώ το Omnia W έχω και έχω την έκδοση που ανέφερα παραπάνω.

Ξέρει κανείς αν/πως γίνεται να διαγράψω τις συνομιλίες;