aby Δημοσιεύτηκε April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 22, 2012 To Skype for Windows Phone Ενημερωθηκε (Επιτελους!) Στην εκδοση V.1.0.0.0 . Link: http://www.windowsphone.com/el-GR/apps/c3f8e570-68b3-4d6a-bdbb-c0a3f4360a51 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaras7 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Η τελική έκδοση περιλαμβάνει μερικές μικρές βελτιώσεις σε σύγκριση με τη beta, όπως τη δυνατότητα αναζήτησης και τη λειτουργία πρόσθεσης νέων επαφών, αλλά ακόμη δεν υπάρχει η δυνατότητα λήψης κλήσεων όταν δεν έχει ανοίξει η εφαρμογή. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, η έλλειψη αυτή οφείλεται στη διαφορά λειτουργίας του Skype και του Windows Phone OS. Κατά τ’ άλλα, ο χρήστης μπορεί να καλεί σταθερά τηλέφωνα, με μεγαλύτερη ταχύτητα, και γενικότερα έχουν επιδιορθωθεί διάφορα μικροπροβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 ... η έλλειψη αυτή οφείλεται στη διαφορά λειτουργίας του Skype και του Windows Phone OS. ... τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Μάλλον ότι θα το έχουν στην apollo; Μα ούτε push notification; Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Αφου την εγκατεστησα παρατηρησα οτι ανοιγει (on line) μονο over WiFi. ποτέ over Mobile Ιντερνετ Service (εχω Cosmote) :blink: εχω 100ΜΒ μηνιαιο pass, το εχει παρατηρησει καποιος αλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Η πλάκα είναι με το Lumia 800 θα πρέπει να κάτσω απέναντι από τον καθρέφτη για να κάνω βιντεοκλήση... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Αφου την εγκατεστησα παρατηρησα οτι ανοιγει (on line) μονο over WiFi. ποτέ over Mobile Ιντερνετ Service (εχω Cosmote) :blink: εχω 100ΜΒ μηνιαιο pass, το εχει παρατηρησει καποιος αλλος; Εμενα δουλευει και με data μονο χωρις θεμα, με 3G εκανα videoκληση :) Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) Εμενα δουλευει και με data μονο χωρις θεμα, με 3G εκανα videoκληση :) οκ τωρα δουλευει, (αφου την επανεγκατεστησα χθες) ver 1.0.0.67 Edited April 24, 2012 by ppkmoby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Η πλάκα είναι με το Lumia 800 θα πρέπει να κάτσω απέναντι από τον καθρέφτη για να κάνω βιντεοκλήση... :p χαχαχα Αυτο ειναι το μονο που με σταματησε και δεν το πηρα Ευριπιδη !!! Οσο για το οτι δεν απανταει σε κλησεις οταν εισαι εκτος εφαρμογης θα ειναι στο επομενο update που αναμενεται τον Μαιο Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Εκτός από το να λειτουργεί στο background πιστεύω ότι πρέπει να κάνουν κάτι ώστε να κρατάει και το wifi ανοιχτό στην αναμονή.Αλλιώς αν δεν έχεις πακέτο δεδομένων και δεν έχεις την συσκευή συνδεδεμένη στο ρεύμα,δε θα μπορείς να παίρνεις ειδοποιήσεις.Η θα πρέπει να έχεις στο background να τρέχει κάποια εφαρμογή που κρατάει το wifi ανοιχτό. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 ..οι χάρτες της HTC δεν είναι τελικά free??? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Οχι..πληρωνεις φωνη..αλλα δεν ειναι το θεμα μας αυτο Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neratzoulis Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Ρε παιδια sorry για το ακυρο αλλα ξερει κανεις γιατι μολισ κλειδωσω το κινητο κλεινει το wifi και πως μπορω να το αποτρεψω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Διαβασε το πιο πανω μηνυμα μου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Καλημερα! Μαλλον μου ξεφευγει κατι,αλλα οταν ειμαι μεσα στην εφαρμογη του skype,στη σελιδα των contacts του skype,μου βγαζει την κατασταση μου,αν ειμαι συνδεδεμενος,μακρια κτλ.,αλλα οχι για τις επαφες μου. Πρεπει να κανω κλικ σε καποια επαφη για να δω το status της. Συμβαινει και σε αλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winone Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Καλημερα! Μαλλον μου ξεφευγει κατι,αλλα οταν ειμαι μεσα στην εφαρμογη του skype,στη σελιδα των contacts του skype,μου βγαζει την κατασταση μου,αν ειμαι συνδεδεμενος,μακρια κτλ.,αλλα οχι για τις επαφες μου. Πρεπει να κανω κλικ σε καποια επαφη για να δω το status της. Συμβαινει και σε αλλους; Και σε εμένα έτσι τα δείχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Είναι θέμα του λειτουργικού και από όσο ξέρω δεν γίνεται να το αποφύγεις. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TechManiac Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) Καλημερα! Μαλλον μου ξεφευγει κατι,αλλα οταν ειμαι μεσα στην εφαρμογη του skype,στη σελιδα των contacts του skype,μου βγαζει την κατασταση μου,αν ειμαι συνδεδεμενος,μακρια κτλ.,αλλα οχι για τις επαφες μου. Πρεπει να κανω κλικ σε καποια επαφη για να δω το status της. Συμβαινει και σε αλλους; Και σε εμένα έτσι τα δείχνει. Εμ, πατήστε πάνω στο contacts και έχει να επιλέξετε τους online. :rolleyes: Edited April 29, 2012 by TechManiac Παράθεση Nokia 3310 (5/2002) -> Nokia 3650 (8/2003) -> Nokia N95 (7/2007) -> Nokia Lumia 800 (2/2012) -> Nokia Lumia 620 (11/2013) -> Nokia Lumia 830 (5/2015) -> Samsung S7 edge (5/2017) -> Samsung S20 (5/2020) -> iPhone 13 Pro (11/2022) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winone Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Εμ, πατήστε πάνω στο contacts και έχει να επιλέξετε τους online. :rolleyes: Έλεος,ούτε καν που είχε περάσει από μυαλό :O!! Να΄σαι καλά φίλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Oντως βρε,τι στραβομαρα ηταν αυτη :p. Εμ,πρεπει να μπεις τελειως στο νοημα των WP,δηλ. 1) παντα μπορεις να σκρολαρεις οριζοντιως 2) πατα ο,τι βλεπεις,κατι επιπλεον μπορει να κανει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 νεα version μου έβγαλε σημερα ξερει κανεις τι φτιαχνει - χαλάει; Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 νεα version μου έβγαλε σημερα ξερει κανεις τι φτιαχνει - χαλάει; λενε ειναι update κατω απο το καπο! για πιο γρηγορο και διορθωση καπιον bug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Εμενα δεν μου την εμφανιζει..ουτε την εφαρμογη του fb που θα παρει update Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starbats Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Kαλησπέρα,πριν λίγο μου έγινε μια ανβάθμιση στο Skype και τώρα έχω την έκδοση 1.10.67 . Δεν ξέρω τι αλλαγές έγιναν,γνωρίζει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winone Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Εγώ έχω την έκδοση 1.0.067 και δεν μου εμφανίζει καμία ενημέρωση στο μάρκετ :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winone Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Εμένα είναι 1.1.0.0.....Είναι παλιά έκδοση; Samsung Omnia w Και εγώ το Omnia W έχω και έχω την έκδοση που ανέφερα παραπάνω. Ξέρει κανείς αν/πως γίνεται να διαγράψω τις συνομιλίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts