bomber21 Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Aποφασισα να παρω ενα football game (οχι manager).Ποιο ειναι το καλυτερο?Ποιο θα μου προτεινατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 ego tha sou protina Pro Evolution 4 (ean den to exeis idi) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Kala nai.. to farcry einai apistefto paixnidi. To exw teliwsei alla me cheats fisika :D Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Aποφασισα να παρω ενα football game (οχι manager).Ποιο ειναι το καλυτερο?Ποιο θα μου προτεινατε?Με διαφορά το Pro Evolution Soccer 4. Πολύ καλό gameplay και μεγάλο βάθος επιλογών αν θέλεις να ασχοληθεί περισσότερο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 O λογος που δεν αγοραζα παιχνιδια ποδοσφαιρου τελευταια ειναι επειδη δεν μπορουσα να παιζω απο το πληκτρολογιο,δεν με βολευε.Θα μπορω να παιζω με το ασυρματο gamepad που σκεφτομαι να παρω?? Eυχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Τελικα αγορασα το pro evolution soccer 4.Μαμω τα παιχνιδακια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Eχει βγει κανενα greek patch για το pro evolution soccer 4?Γενικα ξερετε καμια σελιδα με downloads? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Παιδιά το Age Of Empires III πότε το περιμένουμε; Έχω δει screenshots και είναι φανταστικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chatasos Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Eχει βγει κανενα greek patch για το pro evolution soccer 4?Γενικα ξερετε καμια σελιδα με downloads? Στην αναμονή... http://www.syros.aegean.gr/users/dpsd00079/Downloads-patches.htm Παράθεση Στα πόσα τελικιάζει η γραμμή σας?:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Παιδιά το Age Of Empires III πότε το περιμένουμε; Έχω δει screenshots και είναι φανταστικό! Στο τελευταίο τετράμηνο του χρόνου:( Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Παιδιά το Age Of Empires III πότε το περιμένουμε; Έχω δει screenshots και είναι φανταστικό! Τελευταίο τρίμηνο του 2005. Πώς να μην είναι φανταστικό (από σκοπιά γραφικών), αφού χρησιμοποιεί SM3.0! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Παίδες έχετε κανένα καλό παιχνιδάκι να μου προτείνετε? πήρα το chronicles of riddick προχθές,πολύ καλό αλλά νομίζω ότι το τερματίζω όπου νάναι.Τελείως ξεφτίλα...1 ολόκληρο DVD και το τελειώνεις σε 4 μέρες. Υπάρχει κάτι που να έχετε να προτείνεται να κρατάει καιρό?(δηλαδή να αξίζει τα 40€ του?) Υ.Γ.:HL2,Doom,POP:WW είναι τελειωμένα ήδη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Υπάρχει κάτι που να έχετε να προτείνεται να κρατάει καιρό?(δηλαδή να αξίζει τα 40� του?) Υ.Γ.:HL2,Doom,POP:WW είναι τελειωμένα ήδη.. morrowind, αλλα θα παιζεις μεχρι τα 40 σου, πειραζει ? :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 morrowind, αλλα θα παιζεις μεχρι τα 40 σου, πειραζει ? :D Το έχω τσεκάρει παλαιότερα και δεν με ενθουσίασε.Είπαμε να είναι χορταστικό αλλά όχι χαώδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts