relentlessgeo Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Κι όμως,οι αποσυνδέσεις στο wifi ειναι συχνές για 3g μιλαμε. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Καλησπερες! Εγω δεν εχω καταλαβει τι παιζει με αυτο το κινητο! Σε αλλα site λενε 1.5 ghz snapdragon και σε αλλα 1.7 με scorpion! Τι ισχυει τελικα?:hypno: Τα χουμε πει 100 φορές, κυκλοφορεί με δύο διαφορετικούς επεξεργαστές. Κάνε λίγο ψάξιμο στο google και θα βρείς διάφορα άρθρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_tech Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 εε sorry κιολας αλλα τωρα αρχισα να ασχολουμαι λεπτομερως με το one s...! Απ' οτι ειδα ομως, σχεδον σε κανενα e-shop δεν εχει τον s4 ή αν τον εχει ειναι πανακριβο! Εσεις ολοι που το εχετε αγορασει, απο που το αγορασατε?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 εχει σταματησει να κυκλοφορει με τον s3, οποτε οτι βρεις, ειτε θα εχει ξεμεινει (συνηθως μαυρο), ειτε θα ειναι branded. απο κει και περα εσυ κρινεις αν αξιζει την διαφορα στην τιμη. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_tech Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 εχει σταματησει να κυκλοφορει με τον s3, οποτε οτι βρεις, ειτε θα εχει ξεμεινει (συνηθως μαυρο), ειτε θα ειναι branded. απο κει και περα εσυ κρινεις αν αξιζει την διαφορα στην τιμη. δεν το βρισκω πουθενα με τον s4..! Μονο στο expansys της αμερικης ή της γερμανιας...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 στο κινιτομανια υπαρχει με τον s4 αλλα εχει αγγλικο μενου αλλα με την εφαρμογη απο το google play to morelocal 2 εχεις κανονκα ελληνικη γλωσα και μενου.;);););) Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papako35 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Παιδια πως το βλεπεται; θα κεραστουμε ζελεδακι πριν το 13 'η να ξεκιναμε να το φτιαχνουμε μονοι μας; Οχι τιποτα... Ερχεται και η καταστροφη των μαγιας και αγχονομαι... Χαχαχαχα Στο s3 και στο one X το ζελεδακι πως δουλευει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 για 3g μιλαμε. Ετσι...Καμμια σχεση με wifi Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_tech Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 στο κινιτομανια υπαρχει με τον s4 αλλα εχει αγγλικο μενου αλλα με την εφαρμογη απο το google play to morelocal 2 εχεις κανονκα ελληνικη γλωσα και μενου.;);););) Δεν το πολυ εμπιστευομαι το συγκεκριμενο! Τα αγγλικα δεν με πειραζουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manda1606 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 http://www.insomnia.gr/_/articles/google/android/%CF%84%CE%BF-cyanogenmod-10-%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-jelly-bean-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B7%CE%BC-r4022 Άμα λύσουν και το θέμα με τις εγγυήσεις και μπορούμε να κάνουμε root άφοβα θα ταν τέλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 δεν το βρισκω πουθενα με τον s4..! Μονο στο expansys της αμερικης ή της γερμανιας...! Κι εδώ απ΄ότι φαίνεται το έχουν.http://www.public.gr/prod/tilefonia/mobile-phones/htc-one-s/prod4120046pp/?ref=bestprice.gr#.UKOFuYbzKKc Πάρτους τηλ.για επιβεβαίωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_tech Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Κι εδώ απ΄ότι φαίνεται το έχουν.http://www.public.gr/prod/tilefonia/mobile-phones/htc-one-s/prod4120046pp/?ref=bestprice.gr#.UKOFuYbzKKc Πάρτους τηλ.για επιβεβαίωση! Aαα δεν τα σκεφτηκα καθολου τα public, φανταστηκα οτι θα ηταν πολυ πιο ακριβο! Ευχαριστωω!!:D:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 καλησπερα, θα ηθελα αν θελεται μια σαφη απαντηση σε ενα ερωτημα μου. Ειμαι κατοχος desire s και θελω να παρω το one s ,αμεσα, σε ολα καλυτερο φυσικα. Η ερωτηση μου ειναι ποσο κραταει η μπαταρια του. Σαν μετρο συγκρισης να σας πω πως τωρα με το desire s μου κραταει 1,5 μερα . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 καλησπερα, θα ηθελα αν θελεται μια σαφη απαντηση σε ενα ερωτημα μου. Ειμαι κατοχος desire s και θελω να παρω το one s ,αμεσα, σε ολα καλυτερο φυσικα. Η ερωτηση μου ειναι ποσο κραταει η μπαταρια του. Σαν μετρο συγκρισης να σας πω πως τωρα με το desire s μου κραταει 1,5 μερα . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Γύρω στις 4 ώρες και κάτι συνεχώς ενεργοποιημένη η οθόνη κι εννοείται με πλοήγηση,games,μηνύματα,συνομιλια Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 (edited) Γύρω στις 4 ώρες και κάτι συνεχώς ενεργοποιημένη η οθόνη κι εννοείται με πλοήγηση,games,μηνύματα,συνομιλια 4 ωρες???? τοσο λιγο? :( αν ειναι ετσι να μεινω με το desire s Edited November 14, 2012 by jonnylo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 4 ωρες???? τοσο λιγο? :( αν ειναι ετσι να μεινω με το desire s Δεν το βλέπω και άσχημο σαν νούμερο,εντάξει δεν είναι p1 ούτε και galaxy s3 όμως και πάλι Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skriker21 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Με φυσιολογική χρήση δηλ. το πολύ 1 ώρα πλοήγηση, τηλέφωνα, μηνύματα και κάνα 20λεπτο παιχνίδια μου κρατάει άνετα 1,5 μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Τυχαια ειδα ενα Lapdock για motorola Υπαρχει κατι για το κινητο μας ?? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Με φυσιολογική χρήση δηλ. το πολύ 1 ώρα πλοήγηση, τηλέφωνα, μηνύματα και κάνα 20λεπτο παιχνίδια μου κρατάει άνετα 1,5 μέρα. ετσι ναι , τωρα καταλαβα, αν μπορεις να μου πεις κ σε σχεση με το desire s που μου βγαζει 1,5 μερα , πανω κατω το ιδιο θα ειμαι κ με το one s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 (edited) Παιδιά στο xda κάποιος υποστηρίζει πως έβαλε (και ταίριαξε) την μπαταρία του one x+ (2100mAh) στο one s και είδε βελτίωση... Έρχονται καλύτερες μέρες... ;) Edited November 14, 2012 by l3ft3r1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_tech Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Το ξανα ανεβασαν στο birdphone.gr στα 375(Με τον s4). Λετε να πεσει η τιμη του μεχρι τα x-mas ή και πιο μετα?:worry: Μακαρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Πιστεψε με δεν θα καταλαβεις καμμια διαφορα, εχω πιασει και τα δυο στα χερια μου και δεν μπορεις με τιποτα να καταλαβεις ποιο ειναι ποιο οσον αφορα την ταχυτητα. Το πηρα η διαφορα ειναι παραπανω απο εμφανης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Τα παιδιά λένε ότι δεν είναι αλλά εγώ χωρίς να το έχω είμαι σίγουρος για διαφορά και στις επιδόσεις και στις θερμοκρασίες. Εξ άλλου η ίδια εταιρία βγάζει και τους 2 επεξεργαστές και διατείνεται το ίδιο για S4 που ναι νεώτερο μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Το πηρα η διαφορα ειναι παραπανω απο εμφανης... Ωραια για πες μας λοιπον σε ποιο application, process ειδες τη διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) Ωραια για πες μας λοιπον σε ποιο application, process ειδες τη διαφορα Δεν αναφερομαι σε benchmark, δεν εχει και σημασια... Πρωτη διαφορα στην θερμοκρασια με σ4 δεν ενοιωσα το χερι μου να ζεστενεται σε αντιθεση με τον σ3. Δευτερη στις 10 μερες που ειχα τον σ3 ετυχε να εχει ψιλοκολληματακια μικρα λαγκ, ειτε στην μεταβαση απο οθονη σε οθονη ειτε στο σκρολλαρισμα στις φωτο μεχρι στιγμης δεν ειδα κατι τετοιο στον σ4 γενικα ειναι ποιο ομαλα ολα. Σε συγγεκριμενο app proc δεν εχω δει διαφορα. Σαφως και ο σ3 δεν ειναι αργος το αντιθετο μαλιστα, πεταει και αυτος, απλα ο σ4 πεταει και εχει μηδενικες αναταραξεις... Edited November 15, 2012 by math01141 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts