efthimis31 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Καλημέρα σε όλους.. 2 ερωτήσεις έχω για την συσκευή αν ξέρει κάποιος: 1) Όταν φορτίσει το τηλέφωνο και βγει από την πρίζα γιατί δεν μηδενιζονται τα δεδομένα που έχουν να κάνουν με την μπαταρια? Εννοώ μέσα από τις ρυθμίσεις ώστε να μπορώ να βλέπω τον χρόνο που έχει μείνει η οθόνη ανοιχτή (και οι υπόλοιπες εφαρμογές) αλλά και στο γράφημα όπου βλέπουμε πως η μπαταρία αποφορτιζει σε σχέση με την χρήση (wifi, κτλ) 2) Screen shot πως στο καλό παίρνει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Καλημέρα σε όλους.. 2 ερωτήσεις έχω για την συσκευή αν ξέρει κάποιος: 2) Screen shot πως στο καλό παίρνει?? Power και home button μαζι Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Καλημέρα σε όλους.. 2 ερωτήσεις έχω για την συσκευή αν ξέρει κάποιος: 1) Όταν φορτίσει το τηλέφωνο και βγει από την πρίζα γιατί δεν μηδενιζονται τα δεδομένα που έχουν να κάνουν με την μπαταρια? Εννοώ μέσα από τις ρυθμίσεις ώστε να μπορώ να βλέπω τον χρόνο που έχει μείνει η οθόνη ανοιχτή (και οι υπόλοιπες εφαρμογές) αλλά και στο γράφημα όπου βλέπουμε πως η μπαταρία αποφορτιζει σε σχέση με την χρήση (wifi, κτλ) Δοκίμασες να κάνεις refresh με το εικονίδιο πάνω δεξιά? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Δοκίμασες να κάνεις refresh με το εικονίδιο πάνω δεξιά? Ναι ήταν το πρώτο που έκανα.. Δεν ξέρω αλλά και στην πρώτη φόρτιση αυτό είδα. Και μάλιστα η συσκευή είναι τώρα στο 65% κι όχι κοντά στο 100% να πεις ότι δεν έκανε refresh ή κάτι ανάλογο.. Σε εσάς με το που βγαίνει από την πρίζα μηδενίζει το όλο σύστημα?? Γιάννη ευχαριστώ για την απάντηση περί screen shot :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Μπορει κάποιος να μου πει αν στις τελευταιες εκδόσεις λογισμικου ,στις εισερχομενες κλήσεις, έχει μεγαλώσει η γραμματοσειρα σε σχέση με το παρελθόν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Τρεις μηνες με το μαυρο One S, XΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΑ. Προσωπικη γνωμη μου ειναι οτι το μαυρο ειναι ΠΟΛΥ ομορφοτερο απο το γκρι. Το "wow factor" του ειναι απιστευτο, κτγμ το μαυρο ειναι απο τα ομορφοτερα κινητα που υπαρχουν σημερα. Οσο για την ταχυτητα και λειτουργικοτητα του συμφωνω απολυτα με τους αλλους φιλους. Μπράβο,θετικό αυτό.αλλά και πρόβλημα να μην είχε καν το ασημί είναι πολύ ομορφότερο,σαν φέρετρο είναι το άλλο...τα είχα ταυτόχρονα και τα 2. Εννοείται πως γούστα είναι αυτά Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Μπράβο,θετικό αυτό.αλλά και πρόβλημα να μην είχε καν το ασημί είναι πολύ ομορφότερο,σαν φέρετρο είναι το άλλο...τα είχα ταυτόχρονα και τα 2. Εννοείται πως γούστα είναι αυτά Κι εμένα το μαύρο μου άρεσε περισσότερο, ήταν πιο άγριο σε σχέση με το γκρί. Το δοκίμασες αυτό που σου είπα πιο πριν με το smart keyboard? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Κι εμένα το μαύρο μου άρεσε περισσότερο, ήταν πιο άγριο σε σχέση με το γκρί. Το δοκίμασες αυτό που σου είπα πιο πριν με το smart keyboard? Ναι αλλά δεν έχει καμία επιλογή Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Προχτές παρατήρησα το εξής: Όταν ενεργοποιώ την κάμερα μπροστά σε μάυρο φόντο...διακρίνω στη δεξιά πλευρά της οθόνης μία μικρή άσπρη κουκίδα (σαν καμμένο πίξελ) και βέβαια αν βγάλω φωτό αυτή η κουκίδα φαίνεται. Πάντως η οθόνη δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αν χρειαστεί αντικατάσταση της κάμερας...ξέρετε αν είναι κάτι απλό...ή πρέπει να ξηλωθεί όλο το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Μι ερωτησουλα...Πως μπορουμε να εκτυπωσουμε για αρχειο ενα σημαντικο sms αλλα να φαινεται οτι μας ηρθε με sms ? Δοκιμασα με αποστολη με email αλλα εκει δεν φαινεται οτι ειναι απο sms κινητου. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Προχτές παρατήρησα το εξής: Όταν ενεργοποιώ την κάμερα μπροστά σε μάυρο φόντο...διακρίνω στη δεξιά πλευρά της οθόνης μία μικρή άσπρη κουκίδα (σαν καμμένο πίξελ) και βέβαια αν βγάλω φωτό αυτή η κουκίδα φαίνεται. Πάντως η οθόνη δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αν χρειαστεί αντικατάσταση της κάμερας...ξέρετε αν είναι κάτι απλό...ή πρέπει να ξηλωθεί όλο το κινητό? Χωρίς παρεξήγηση, κοίταξες μήπως έχει κάνα σκουπιδακι ο φακός εξωτερικά? Την είχα πάθει κάποτε έτσι. :-P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Χωρίς παρεξήγηση, κοίταξες μήπως έχει κάνα σκουπιδακι ο φακός εξωτερικά? Την είχα πάθει κάποτε έτσι. :-P Εννοείτε ότι το κοίταξα....και τον έχω σκουπίσει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Εννοείτε ότι το κοίταξα....και τον έχω σκουπίσει..... Έτσι όπως το περιγράφεις είναι σαν να έχει πρόβλημα ο αισθητήρας της κάμερας. Δοκίμασες σε άλλη ανάλυση? Και στο video το ίδιο κάνει? Παίξε λίγο με την κάμερα να εντοπίσεις το πρόβλημα και αν παραμείνει πήγαινέ το service. Εγώ προσωπικά θα έκανα και ένα reset to factory settings σαν τελευταία προσπάθεια :) Παιδιά σε αδράνεια πόσο πέφτει η μπαταρία? Πχ νύχτα κάνα 7-8ωρο και με κλειστά data/wifi etc... Πάντως χθες που έτυχε να μην ασχοληθεί σχεδόν καθόλου (λιγο wifi και παιχνίδι για μισή ώρα περίπου) έχασε σε ένα 24ωρο σχεδόν 20% και η μπαταρία έχει φορτίσει μόλις 2 φορές (καλά στα χέρια μου θα είχε κλείσει 5 κύκλους εννοείται! Γυναίκες, μυστήρια πλάσματα!!) :D Κατά τα άλλα η συσκευή φυσάει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Έτσι όπως το περιγράφεις είναι σαν να έχει πρόβλημα ο αισθητήρας της κάμερας. Δοκίμασες σε άλλη ανάλυση? Και στο video το ίδιο κάνει? Παίξε λίγο με την κάμερα να εντοπίσεις το πρόβλημα και αν παραμείνει πήγαινέ το service. Εγώ προσωπικά θα έκανα και ένα reset to factory settings σαν τελευταία προσπάθεια :) Σε όλες τις αναλύσεις το εμφανίζει.... Στο βίντεο όχι....πώς γίνεται αυτό...?!? Για το service το σκέφτομαι....αν είναι να ξηλώσουν όλο το κινητό για αλλαγή κάμερας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 @ευθυμη, 5-7% εχω παρατηρησει, με 3g παντα ανοιχτο. ειναι το μονο που με χαλαει απειροελαχιστα :p, αν και δεν πρεπει να ειναι τοσο πολυ θεμα του κινητου, οσο του "υπεροχου" δικτυου που εχω στην περιοχη μου.. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Σε όλες τις αναλύσεις το εμφανίζει.... Στο βίντεο όχι....πώς γίνεται αυτό...?!? Για το service το σκέφτομαι....αν είναι να ξηλώσουν όλο το κινητό για αλλαγή κάμερας.... Αν το κάνει μόνο στις φωτογραφίες τότε μπορεί να έχει κάτι το firmware της κάμερας αλλά το λέω φυσικά με κάθε επιφύλαξη.. Αν πάντως το πας από το service τραβα του ένα reset (στο service θα του κάνουν σίγουρα) μπας και έρθει στα ίσια του.. Πάρε backups πρώτα!! @ευθυμη, 5-7% εχω παρατηρησει, με 3g παντα ανοιχτο. ειναι το μονο που με χαλαει απειροελαχιστα :p, αν και δεν πρεπει να ειναι τοσο πολυ θεμα του κινητου, οσο του "υπεροχου" δικτυου που εχω στην περιοχη μου.. Κοίτα με 3g ανοιχτό μια χαρά είσαι βρε.. Μόνο το one x έχανε 1% σε τέτοιες συνθήκες αλλά σε χρήση ήταν χειρότερα τα πράγματα, αρκετά μαλιστα... Και το s3 με 3g κάπου εκεί καταναλώνει και με κλειστά όλα (σε κανονική λειτουργία όχι σε πτήση) ειναι στο 1% και έχει αποδεδειγμένα πολύ καλή μπαταρία ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Κύριοι... Με γάντια μπορείτε να δουλέψετε το κινητό; :confused: Αν θα μπορούσε κάποιος να δοκιμάσει και να ενημερώσει... Όπως διαβάζω λίγο πολύ με όλα τα κινητά γίνεται, με το δικό μου ωστόσο που δοκίμασα δε φαίνεται να σαλεύει καθόλου!!! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Νομιζω δεν γινεται. Μονο στο νεο λουμια. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Tα Samsung έχουν άλλες οθόνες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 (edited) Κύριοι... Με γάντια μπορείτε να δουλέψετε το κινητό; :confused: Αν θα μπορούσε κάποιος να δοκιμάσει και να ενημερώσει... Όπως διαβάζω λίγο πολύ με όλα τα κινητά γίνεται, με το δικό μου ωστόσο που δοκίμασα δε φαίνεται να σαλεύει καθόλου!!! :cry: Έχουν βγει ειδικά γάντια... επομένως τα συμπεράσματα δικά σου ;) edit: ψάξτε ebay... Edited September 24, 2012 by l3ft3r1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Ξέρει κανείς πώς κατεβάζουμε ταινίες στο κινητό? Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Ξέρει κανείς πώς κατεβάζουμε ταινίες στο κινητό? Αν θες από torrent αλλιώς κατεβάζεις υπολογιστή, συνδεεις την συσκευή και αντιγράφεις σε φάκελο μέσα στην μνήμη.. Παιδιά εγώ screen shot με home+power button δεν μπορώ να βγάλω.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 (edited) Παιδιά εγώ screen shot με home+power button δεν μπορώ να βγάλω.. :( Γινεται με δυο τροπους http://droidlessons.com/how-to-take-a-screenshot-on-the-htc-one-s-free-no-app-required/ Edited September 25, 2012 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Παιδιά είμαι πολύ χαρούμενος και λέω να το μοιραστώ μαζί σας! Πήρα σήμερα το κινητό. :D Το βρήκα σε γκρι σφραγισμένο με τον s4! :) Από τα κονέ μου στα μαγαζιά της ομόνοιας, δυστυχώς δεν είχε άλλο για να σας πω περισσότερα, είχε ένα με τον s3, πάλι σφραγισμένο. Είναι γερμανικό, branded δυστυχώς t-mobile, αλλά δεν με πειράζει, ας πάρει την αναβάθμιση όποτε του καπνίσει, δεν με καίει, το κίνητρο ήταν ο επεξεργαστής. Έδωσα άλλο κινητό που είχα και πλήρωσα την διαφορά. Σαν σκέτη συσκευή το έδινε 400, καθόλου άσχημα. Περιμένω παραγγελία ζελατίνα από πλαίσιο, την αυθεντική, θήκη έτσι διακριτική ποια προτείνετε, από ελληνικό κατάστημα πάντα;; :O Με νοιάζει να προστατεύει και αν είναι μαλακιά ακόμα καλύτερα. Και κάτι τελευταίο με το dropbox, τι παίζει με τα 2 χρόνια, πως το ενεργοποιώ και πως χρησιμοποιείται; Σε αυτό είμαι άσχετος, πάντα είχα μια 16αρα sd και τα 10 γίγα δεν θα με φτάσουν. Σας ευχαριστώ. :happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 ανοιγεις την εφαρμογη του dropbox, μπαινεις στον λογαριασμο σου (αν εχεις), αλλιως φτιαχνεις εναν λογαριασμο dropbox και αυτοματα εχεις τα 25gb. καλοριζικος. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts