Jump to content

[Επίσημο] HTC One S

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή είμαι ένα βήμα πριν την αγορά του από cosmote, λόγω επιδότησης....

Όσοι το έχετε με S3 έχετε διαπιστώσει τυχόν προβλήματα?

Το update το λάβατε κανονικά?

Kανενα προβλημα απολυτως, αν εξαιρεσεις μερικα μικροκολληματα που οφειλονταν σε κακογραμενα apps.

Ξεφλουδισμα κανενα, ταχυτητα σφαιρα, update ΔΕΝ εχω λαβει μεχρι σημερα.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά τελικά το αποφάσισα θα το αγοράσω αυτή την εβδομάδα , μπορείτε να μου προτείνετε ηλεκτρονικό κατάστημα με τον S4 ? αν το αγοράσω από Γερμανία και συγκεκριμένα από εδώ http://www.mindfactory.de/product_info.php/info/p790109_HTC-One-S-Gradient-metal.html¨( τα μεταφορικά είναι 30€ ) Είναι με τον S4 ? θα έχω πρόβλημα που θα είναι από Γερμανία ;

Eυχαριστώ πολύ

LG G2 - 16GB - black

*ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat

*Kernel: XCeed

Οι συντομεύσεις στην οθόνη κλειδώματος από που τις αλλαζουμε?έχω κολλήσει

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδιά τελικά το αποφάσισα θα το αγοράσω αυτή την εβδομάδα , μπορείτε να μου προτείνετε ηλεκτρονικό κατάστημα με τον S4 ? αν το αγοράσω από Γερμανία και συγκεκριμένα από εδώ http://www.mindfactory.de/product_info.php/info/p790109_HTC-One-S-Gradient-metal.html¨( τα μεταφορικά είναι 30€ ) Είναι με τον S4 ? θα έχω πρόβλημα που θα είναι από Γερμανία ;

Eυχαριστώ πολύ

Καλημέρα,

Είσαι σίγουρος ότι είναι με τον S4; Άσχετα με το τι γράφει στις προδιαγραφές καλό θα είναι να τους ρωτήσεις! Εγώ το έιχα πάρει από εδώ http://www.hoh.de/mobilfunk/handys-nach-hersteller/htc/543491/htc-one-s-metallic-gray?c=41353

και ενώ στο site αναφέρει 2 * 1,5 Ghz φόραγε τον S3!

Καλημέρα,

Είσαι σίγουρος ότι είναι με τον S4; Άσχετα με το τι γράφει στις προδιαγραφές καλό θα είναι να τους ρωτήσεις! Εγώ το έιχα πάρει από εδώ http://www.hoh.de/mobilfunk/handys-nach-hersteller/htc/543491/htc-one-s-metallic-gray?c=41353

και ενώ στο site αναφέρει 2 * 1,5 Ghz φόραγε τον S3!

Δύσκολα θα βρει με s4

Αν γίνει η αγορά του από το vnp κατάστημα....υπάρχει κάποιο θέμα με την εγγύηση της αντιπροσωπείας ή ξέρετε αν είναι branded...?

παιδες, δεν χανετε κατι να ρωτησετε το ιδιο το καταστημα. ο τυπος των συσκευων που εισαγουν τα περισσοτερα μαγαζια, αλλαζει παρα πολυ γρηγορα.

btw, βλεπω οτι θα κυκλοφορησουν καποιες νεες συσκευες με τον s4, αρα αυτο σημαινει οτι αποκατασταθηκε το προβλημα παραγωγης του τσιπ απο την qualcomm? αρα δεν θα επρεπε ολα τα one s να ερχονται παλι με τον s4? :wacko:

@ταξιδιωτη, αν καταλαβα καλα θες να αλλαξεις την lock screen? αυτο γινεται απο το personalize.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

Οι συντομεύσεις στην οθόνη κλειδώματος από που τις αλλαζουμε?έχω κολλήσει

Μην το ψάχνεις μέσα στο μενού. Ότι συντομεύσεις βάλεις στην κάτω μπάρα (εκεί που έχει και το κουμπάκι που εμφανίζει όλες τις εφαρμογές) εμφανίζονται και στην οθόνη κλειδώματος.

Εχω στα χερια μου ενα S οπου δεν κανει τιποτα.. δεν αναβει καν στον bootloader..

Μονο φορτιζει και αναβει το πρασινο led.. κατα τα αλλα ειναι νεκρο!!

Τι μπορει να επαθε?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Κρίμα πάντως γιατί αυτό το θέμα με τον επεξεργαστή τους στέρησε πολλούς πελάτες. Με πωλητή καταστήματος που μιλούσα μου ανέφερε συγκεκριμένα ότι έχουν πάρα πολλά stock με τον S3 λόγω επιστροφών:worry:

Εχω στα χερια μου ενα S οπου δεν κανει τιποτα.. δεν αναβει καν στον bootloader..

Τι μπορει να επαθε?

Για μητρική μου κάνει. Πρώτη φορά που πήγες να ανοίξεις το κιν. ή το χρησιμοποιείς καιρό και στο παρουσίασε τώρα??

Edited by kohatzim

Παιδιά από αυτό το κατάστημα έχει τσεκάρει κανείς αν είναι όντως με τον S4 : http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=9017

LG G2 - 16GB - black

Παιδιά από αυτό το κατάστημα έχει τσεκάρει κανείς αν είναι όντως με τον S4 : http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=9017

ΑΝ θυμάμαι καλά ναι αλλά νομίζω είναι της T-Mobile . Πάρε ένα τηλ. να το τσεκάρεις.

Κρίμα πάντως γιατί αυτό το θέμα με τον επεξεργαστή τους στέρησε πολλούς πελάτες. Με πωλητή καταστήματος που μιλούσα μου ανέφερε συγκεκριμένα ότι έχουν πάρα πολλά stock με τον S3 λόγω επιστροφών:worry:

Για μητρική μου κάνει. Πρώτη φορά που πήγες να ανοίξεις το κιν. ή το χρησιμοποιείς καιρό και στο παρουσίασε τώρα??

το κινητο δεν ειναι δικο μου αλλα μιας ξαδελφης μου!

απο οσο λεει ξεφωρτησε εντελως ενω ηταν σε ταξιδι...

οταν το ξανα εβαλε στην μπριζα ναι μεν φορτιζε αλλα δεν αναβε..

προσπαθησα για hard reset με τον συνδιασμο πληκτρων αλλα δεν κανει τιποτα..

οταν ειναι στο ρευμα αναβει το πρασινο led αλλα οταν παταω το vol down + power μετα απο λιγο σβηνει το led και ξανα αναβει μετα απο λιγο.. η οθονη και το κινητο νεκρα! δεν κανουν τιποτα!

το κινητο δεν ειναι δικο μου αλλα μιας ξαδελφης μου!

απο οσο λεει ξεφωρτησε εντελως ενω ηταν σε ταξιδι...

οταν το ξανα εβαλε στην μπριζα ναι μεν φορτιζε αλλα δεν αναβε..

προσπαθησα για hard reset με τον συνδιασμο πληκτρων αλλα δεν κανει τιποτα..

οταν ειναι στο ρευμα αναβει το πρασινο led αλλα οταν παταω το vol down + power μετα απο λιγο σβηνει το led και ξανα αναβει μετα απο λιγο.. η οθονη και το κινητο νεκρα! δεν κανουν τιποτα!

Εδώ δουλεύει αλλιώς, πάτα το power button και κράτα το πατημένο για 10+ δευτερόλεπτα και θα κάνει λογικά το soft reset

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εδώ δουλεύει αλλιώς, πάτα το power button και κράτα το πατημένο για 10+ δευτερόλεπτα και θα κάνει λογικά το soft reset

δεν κανει τιποτα φιλε..:(

Τι μπορει να επαθε?

Να υποθεσω το εχεις αφησει στην πριζα πανω απο μιση ωρα+ ετσι? Γιατι οταν ξεφορτιστει εντελως θελει τον χρονο του για να αναψει.

οχι μιση ωρα... νυχτες ολοκληρες.. και σε φορτιστη κανονικα οχι σε usb στο pc

ΑΝ θυμάμαι καλά ναι αλλά νομίζω είναι της T-Mobile . Πάρε ένα τηλ. να το τσεκάρεις.

Διάβασε κάνεις τα σχόλιά στην περιγραφή???πόσο εμπιστοσύνη να δείξει κάποιος όταν στην φωτογραφία δείχνει το htc one s z520 και στα σχόλιά μιλάει για το one x:rolleyes:

Παιδιά έστειλα email στο κατάστημα MobileHellas και μου απάντησαν με το εξής μήνυμα :

"Καλησπέρα σας,

απ’ ότι καταλάβαμε θέλετε το μοντέλο HTC One S με τις συγκεκριμένεςπροδιαγραφές, να είναι δηλαδή με διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 στα 1.5GHz και να είναι unbranded. Θα κρατήσουμε τα στοιχεία σας από το mail, καλό θα είναι επίσης για δική σας πιο άμεση εξυπηρέτηση να μας δώσετε και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, θα μιλήσουμε με τον προμηθευτή μας και μόλις παραλάβουμε το τηλέφωνο με αυτά τα στοιχεία θα σας ενημερώσουμε.

Η Courier την οποία αποστέλλουμε τις παραγγελίες είναι η ACS και τα έξοδα αποστολής είναι 5,50€ + 3,00€ η αντικαταβολή.

Σας ευχαριστούμε πολύ

Τμήμα υποστήριξης πελατών MobileHellas "

Λέτε να το παραγγείλω και να έρθει με τον S4 ή θα με γράψουν και θα μου φέρουν με το S3

Aλλά και πάλι βρε παίδες είναι τόοοσο μεγάλη η διαφορά με τον S4 ? πιστεύω μόνο στα bench αντε να αργει ενα δευτερόλεπτο ο S3 και πολύ που λεω

Edited by Wolfox

LG G2 - 16GB - black

Πήρα κι εγώ τηλέφωνο στο MobileHellas και μου είπαν ακριβώς τα ίδια....

Όσο για το vnp...το συγκεκριμένο http://www.vnp.gr/htc-one-s-ceramic-metal.html

μου επιβεβαιώνουν ότι είναι με τον S4....και ότι είναι unbranded....αλλά για το 2ο....δεν ξέρω...έχω τις αμφιβολίες μου....

Παιδια, μην χολοσκατε τοσο με τον S4. Hδη αποτελει τσιπ προηγουμενης γενιας με την Qualcom να εχει λανσαρει απο καιρο τον S4 Pro που ειναι τερας μπροστα στο απλο S4. Παρτε το κινητο να το χαρειτε, γιατι μεχρι να το αποφασισετε ήδη θα ειναι τριτοτεταρτο πραμα. Οχι οτι δεν θα ειναι καλο και γρηγορο, αλλα αν προσπαθειτε να συμβαδιζετε με τον φρενηρη ρυθμο της τεχνολογιας, ειστε χαμενοι.

Εκτος και αν εχετε λεφτα για πεταμα

Γενικά από τα καταστήματα του Skroutz ποιο προτείνετε ; έχω δει γενικά σε καλή τιμή από εδώ http://www.open365.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=119596 414,90 € . Τι λέτε ;

LG G2 - 16GB - black

Παιδια, μην χολοσκατε τοσο με τον S4. Hδη αποτελει τσιπ προηγουμενης γενιας με την Qualcom να εχει λανσαρει απο καιρο τον S4 Pro που ειναι τερας μπροστα στο απλο S4. Παρτε το κινητο να το χαρειτε, γιατι μεχρι να το αποφασισετε ήδη θα ειναι τριτοτεταρτο πραμα. Οχι οτι δεν θα ειναι καλο και γρηγορο, αλλα αν προσπαθειτε να συμβαδιζετε με τον φρενηρη ρυθμο της τεχνολογιας, ειστε χαμενοι.

Εκτος και αν εχετε λεφτα για πεταμα

ε νταξ, οχι και προηγουμενης γενιας, ειναι απο τα πιο συγχρονα τσιπ εκει εξω. και με πολυ δυνατες επιδοσεις, που κοντραρει ανετα ολα τα σημερινα τετραπυρηνα! χωρια που τωρα κυριως αρχιζουν κι αλλες εταιριες να βαζουν τον s4 στα κινητα τους (βλεπε σονυ).

ο s4 pro ειναι ενα τετραπυρηνο τερατακι το οποιο θα διαλυσει καθε ανταγωνισμο οπως φαινεται, αλλα ειναι αλλη κουβεντα.

εκανα μια ερωτηση καμμια σελιδα πιο πριν, μιας και οπως φαινεται, αποκατασταθηκε το προβλημα παραγωγης του s4 απο την qualcomm, δεν θα επρεπε ολα τα καινουρια one s να ερχονται με τον s4?

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

Μήπως έχει βάσεο το συγκεκριμένο άρθρο και γι αυτό η τόσο μεγάλη έλλειψη του συγκεκριμένου επεξεργααστή??

http://whos.gr/pc-hardware/fimes-kathysteriseis-se-diafora-montela-logo-kathysterisis-ton-snapdragon-s4

Και εδώ ο διαχωρισμός των επεξεργαστών και οικατευθύνσεις που θα ακολουθήσουν στην παραγωγή http://www.techgear.gr/qualcomm-snapdragon-s4-46049/

Edited by kohatzim

Πήρα κι εγώ τηλέφωνο στο MobileHellas και μου είπαν ακριβώς τα ίδια....

Όσο για το vnp...το συγκεκριμένο http://www.vnp.gr/htc-one-s-ceramic-metal.html

μου επιβεβαιώνουν ότι είναι με τον S4....και ότι είναι unbranded....αλλά για το 2ο....δεν ξέρω...έχω τις αμφιβολίες μου....

Εγώ πάντως που το είχα πάρει από εκεί , ήταν όντως unbranded.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull