Jump to content

[Επίσημο] HTC One S

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απροβληματιστο προς το παρον το κινητο! δυνατο wifi, browser τρομερος (πιο γρηγορος κι απ του desktop :lol:), ολα τελεια!

απο το birdphone το τσιμπησα, γιατι ηταν κι οι μονοι που μου απαντησαν για το τι γραφει το κουτι. καποια αλλα μαγαζια εγραφαν γενικολογιες, οποτε πηγα στα σιγουρα. καλο ειναι να παρετε ενα τηλεφωνακι στο καταστημα που επιλεξατε και να επιμεινετε να σας πουν τι γραφουν τα κουτια. ετσι θα ειστε κι εσεις, κι αυτοι ενταξει. :)

(αν καποιος μοντ κρινει οτι κανω διαφημιση, ας σβησει την παραπανω προταση)

ωραίος, είναι και ξεκλείδωτο?

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

απροβληματιστο προς το παρον το κινητο! δυνατο wifi, browser τρομερος (πιο γρηγορος κι απ του desktop :lol:), ολα τελεια!

απο το birdphone το τσιμπησα, γιατι ηταν κι οι μονοι που μου απαντησαν για το τι γραφει το κουτι. καποια αλλα μαγαζια εγραφαν γενικολογιες, οποτε πηγα στα σιγουρα. καλο ειναι να παρετε ενα τηλεφωνακι στο καταστημα που επιλεξατε και να επιμεινετε να σας πουν τι γραφουν τα κουτια. ετσι θα ειστε κι εσεις, κι αυτοι ενταξει. :)

(αν καποιος μοντ κρινει οτι κανω διαφημιση, ας σβησει την παραπανω προταση)

Σε τι χρώμα το πήρες; Είχε και τα δυο χρώματα με τον s4 επεργαστη;

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

για το γκρι ενδιαφερθηκα, οποτε μονο γι αυτο ρωτησα. το μαυρο το ειχα απορριψει εξαρχης και εμφανισιακα, αλλα και λογω των προβληματων ξεφλουδισματος!

οταν λες ξεκλειδωτο, εννοεις unbranded? αν ναι, προφανως. :)

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1781033

Πήρε το ONE S την 4.0.4;;;; Κατάλαβα καλά;;

Ακριβώς...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

οταν λες ξεκλειδωτο, εννοεις unbranded? αν ναι, προφανως. :)

επειδη ενας αλλος χρηστης μου δημιουργησε αμφιβολιες :p (τσεκαρε απ οτι ειδα προηγουμενα ποστ στο τοπικ, οπου απο το συγκεκριμενο καταστημα ηταν branded της t-mobile), δε μου πεταει αρχικη σελιδα t-mobile, δεν εχω καποια εφαρμογη t-mobile στο μενου ή στο μαρκετ, κι επισης το βιβλιαρακι της εγγυησης ειναι και στα ελληνικα. δεν ειναι branded προφανως? υπαρχει αλλος σιγουρος τροπος να το επιβεβαιωσω?

επειδη ενας αλλος χρηστης μου δημιουργησε αμφιβολιες :p (τσεκαρε απ οτι ειδα προηγουμενα ποστ στο τοπικ, οπου απο το συγκεκριμενο καταστημα ηταν branded της t-mobile), δε μου πεταει αρχικη σελιδα t-mobile, δεν εχω καποια εφαρμογη t-mobile στο μενου ή στο μαρκετ, κι επισης το βιβλιαρακι της εγγυησης ειναι και στα ελληνικα. δεν ειναι branded προφανως? υπαρχει αλλος σιγουρος τροπος να το επιβεβαιωσω?

Τηλεφωνικα με την ACE Hellas και το ΙΜΕΙ της συσκευης.

ΑΘΗΝΑ (Χάρτης)

Αιγαίου Πελάγους 6

15341 Αγία Παρασκευή

Τηλ: +30 210 6068600

Fax: +30 210 6068699

info@ace-hellas.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εθνικής Αντιστάσεως 7

55134 Καλαμαριά

Tηλ: 2310 438960

Fax: 2310 438987

north@ace-hellas.gr

Βρηκα κι αυτα :

+00800126878 και +302111980955

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Τα τηλέφωνα που είναι T-Mobile branded έχουν την επιγραφή της T-Mobile στο πάνω μέρος της οθόνης εκεί που το unbranded γράφει "HTC".

• Administrators

Δεν χρειάζεται να επιβεβαιώσεις τίποτα περαιτέρω, η συσκευή σου δεν είναι branded και καλύπτεται κανονικά από την εγγύηση της εδώ αντιπροσωπείας.

Modpic.gif

Παιδια, τη γνωμη σας ηθελα για ενα σπαστικο προβληματάκι που μου βγάζει.

Στο εικονίδιο του καιρού-ώρας (που το ειχα στην κεντρική σελιδα) μου εβγαζε παντα το ονομα της πολης μου (την εντοπιζε μονο του, απο wifi ? google ?).

Aπο προχθές στη θεση του ονοματος της πολης, μου βγαζει την ευρυτερη περιοχη (πχ Θεσσαλία) και ενω βρισκω την πολη μου (με την αναζητηση) και την περναω, εξακολουθει να βγαζει "Θεσσαλία" και οχι την πολη. Αυτο γινεται με οποιες (και οσες) εναλλακτικές πολεις του βαζω, δλδ δεν τις βγαζει στην κεντρικη οθονη.

Κανω κατι λαθος ? αλλαξε κατι η HTC στην εφαρμογη του καιρου ? καποιο app παρεμβαινει ?

Καμμια ιδεα ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Στο εικονίδιο του καιρού-ώρας (που το ειχα στην κεντρική σελιδα) μου εβγαζε παντα το ονομα της πολης μου (την εντοπιζε μονο του, απο wifi ? google ?).

Aπο προχθές στη θεση του ονοματος της πολης, μου βγαζει την ευρυτερη περιοχη (πχ Θεσσαλία) και ενω βρισκω την πολη μου (με την αναζητηση) και την περναω, εξακολουθει να βγαζει "Θεσσαλία" και οχι την πολη. Αυτο γινεται με οποιες (και οσες) εναλλακτικές πολεις του βαζω, δλδ δεν τις βγαζει στην κεντρικη οθονη.

Κανω κατι λαθος ? αλλαξε κατι η HTC στην εφαρμογη του καιρου ? καποιο app παρεμβαινει ?

Καμμια ιδεα ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Εγω το κατηργησα το ρολοϊ αυτο περασα το Fansy widget pro και ειναι πιο μικρο πιο συμπαθητικο και μου δινει και μια σειρα ακομα για συντομευσεις εφαρμογων. Αυτο σε ολα τα HTC με android που ειχα.

Δεν ξερω παω παιρνουμε print screen για να εβαζα εδω εικονα.Δοκιμασα Home button και on/off οπως το desire s που ειχα αλλα δεν πιανει

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Καμμια ιδεα ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Πήγαινε Ρυθμίσεις - Τοποθεσία και δες μήπως έχεις απενεργοποιήσει την επιλογή "Υπηρεσία τοποθεσίας Google".

Καμμια ιδεα ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Και εμένα μου το έκανε σε κάποια περίπτωση στο Σχηματάρι. Συνήθως γράφει "Σχηματάρι", αλλά κάποιες φορές έγραφε "τοπικός καιρός". Αυτό γίνεται αν κάποια φορά δεν μπορέσει να κατεβάσει τις πληροφορίες περιοχής. Δεν είναι πρόβλημα συσκευής ή λογισμικού.

Εγω το κατηργησα το ρολοϊ αυτο περασα το Fansy widget pro και ειναι πιο μικρο πιο συμπαθητικο και μου δινει και μια σειρα ακομα για συντομευσεις εφαρμογων. Αυτο σε ολα τα HTC με android που ειχα.

Δεν ξερω παω παιρνουμε print screen για να εβαζα εδω εικονα.Δοκιμασα Home button και on/off οπως το desire s που ειχα αλλα δεν πιανει

Γιάννη για να πάρεις screenshot πατα το power button+volume down.

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Ευχαριστω πολυ...Ολο τα αλλαζει η htc τα ...κολπακια

Ευχαριστω πολυ...Ολο τα αλλαζει η htc τα ...κολπακια

Θελει ταυτοχορονο πατημα ...Δοκιμασα αλλα ή μου σβηνει την οθονη ή χαμηλωνει τον ηχο..

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Φιλικά Γιάννης

Θελει ταυτοχορονο πατημα ...Δοκιμασα αλλα ή μου σβηνει την οθονη ή χαμηλωνει τον ηχο..

πατάς το power και σχεδόν ταυτόχρονα το κουμπί του home, το μεσαίο δηλαδή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ετσι ναι.....Να το ρολογακι που εχω βαλει

Και για φοντο το free aquarium αλλα τρωει μαπταρια.

Φιλικά Γιάννης

Ναι ταυτόχρονα...κοίτα και εδώ....

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Έκανα ένα τέστ στο Antutu σε flight mode και μπορώ να πω , ότι έδωσε καλό αποτέλεσμα, ενώ 7.129 έδωσε σε νορμάλ χρήση, δηλαδή 100 μονάδες διαφορά, δεν είναι κάτι το τρομερό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Έκανα ένα τέστ στο Antutu σε flight mode και μπορώ να πω , ότι έδωσε καλό αποτέλεσμα, ενώ 7.129 έδωσε σε νορμάλ χρήση, δηλαδή 100 μονάδες διαφορά, δεν είναι κάτι το τρομερό.

Οσο και σε μενα Γιαννη (7225).

Οσο και σε μενα Γιαννη (7225).

Μια χαρά είναι νομίζω.

Δείτε κι ένα μίνι τέστ με iphone 4s

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Πως σας φαινεται αυτη η φωτο χωρις πειραγμενες ρυθμισεις και με τερμα το zoom ?

Εινια απο το παραθυρο υου γραφειου μου με απενατι κομματι της Φιλοθεης

Η αλλη ειναι τραβηγμενη με επιλογη "τοπιο"

Οταν στελνω με email μια φωτο λεει Εσταλη απο το HTC".

Αλλαζει αυτο ?

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

μια χαρά τις βλέπω, αν και από το κινητό δεν μπορώ να δω διαφορά μεταξύ τους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Οταν στελνω με email μια φωτο λεει Εσταλη απο το HTC".

Αλλαζει αυτο ?

settings >> ο λογαριασμος σου >> general settings >> use signature (για να την απενεργοποιησεις) / signature (για να την αλλαξεις)

settings >> ο λογαριασμος σου >> general settings >> use signature (για να την απενεργοποιησεις) / signature (για να την αλλαξεις)

Σωστα !!!! Ευχαριστω πολυ.:D

Το εκανα....Εσταλει απο HTC One S !!

Πουλ μουρ !!!!

Φιλικά Γιάννης