Jump to content

[Επίσημο] HTC One S

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για update σε sense 5.0 έχουμε κανα νέο ή τίποτα ακόμη;

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γειά σας και καλο καλοκαίρι

Εγω εχει κάνα χρόνο που το αγόρασα,και στα χέρια μου το εχω πολύ λιγότερο.γιατι μου χαλάει συνεχώς,μου το εχουν αντικαταστήσει μια φορα,μου το έφτιαξαν υποτίθεται δέυτερη,και τωρα πάλι αυτοι το εχουν.

Επομένως το μόνο που μπορώ να πω εγω γι'αυτο το τηλ. ειναι οτι "Σαν ιδέα ειναι πολύ καλή αλλα τελικά προτιμώ ενα iphone" γιατι οσο το είχα και οσο το έχουν οι φίλοι μου δεν έχουν κανένα πρόβλημα,"αντε κανα κουμπάκι να μην κάνει καλή επαφή και εκείνο απο την πολυ χρήση",αυτο ομως καλλάει η οθόνη"οχι παντα!",σβήνει μόνο του"οχι παντα!",γυρνάν οι σελίδες μόνες τους"οχι παντα!",οταν ενεργοποιώ το 3G τρελένεται"οχι πάντα!",και γενικά αυτο που κατάφερε αυτή η ΙΔΕΑ ειναι να μην εχω εμπιστοσύνη στο τηλ.μου.

Τώρα την βγαζω με ενα Sony Erricson C905 τουλάχιστον δεν σβήνει

Μάλλον είσαι άτυχος φίλε. Εγώ (όπως και αρκετά παιδιά απο εδώ) το έχω πάνω απο χρόνο και το χρησιμοποιώ πολύ, καθημερινά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα!

παιδια εγω εχω την 3.16.401.8 με επεξεργαστη s4,

υπαρχει καποια νεοτερη αναβαθμιση γιατι εχω δει εδω οτι παιζει και 3.16.401.9 αλλα δεν την εχω παρει εγω.

παιδια εγω εχω την 3.16.401.8 με επεξεργαστη s4,

υπαρχει καποια νεοτερη αναβαθμιση γιατι εχω δει εδω οτι παιζει και 3.16.401.9 αλλα δεν την εχω παρει εγω.

Με s3 έχω 3.19.709.102. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι είναι έκδοση για την αγορά της Ασίας.

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Διάβασα σχεδόν όλο το forum και δεν έβγαλα άκρη.Τελικά αξίζει να πάρω απο ελληνικό κατάστημα το HTC ONE S Z520 TMobile με S4 στα 275€ (με ελληνικό μενού απ'ότι μου είπαν στο κατάστημα και σφραγισμένο κουτί) ή όχι.Θα έχω κάποιο πρόβλημα : σήμα,εγγύηση,αναβαθμίσεις,να περάσω custom roms.Ευχαριστώ. Το βρήκα σε μαγαζί που το βγάζει το bestprice.gr.

Καλησπέρα παιδιά.

πριν 2 μέρες παρέλαβα απο το κιτρινοκατάστημα το κινητό στην τιμή των 269,80€.

τι κινητό είναι με S3 και προέλευση από Μεξικό ή Ισπανία μάλλον. Φορά 4.03 και sense 4.0 και αριθμό έκδοσης 1.11.515.122 και έκδοση φάσματος 16.13.20.02U_16.05.20.24_M.

Κάνοντας έλεγχο για αναβάθμηση μου λέει δεν υπάρχει διαθέσημη (αν είναι δυνατο;).

Με λίγο ψάξημο βρήκα οτι το CID είναι BSTAR301.

Όσο και να προσπάθησα (xda κλπ) δεν βρήκα πουθενα RUU που να είναι για BSTAR301 και να κάνω χειροκινητα την αναβάθμηση. Και από ότι κατάλαβα αν δεν γίνει 4.04 δεν μπορώ να φορέσω κάτι σε custum rom.

Έψαξα στο http://www.androidfiles.org/ruu/?developer=VilleC2 αλλά δεν όσες rom και να δοκίμασα έλεγαν "όχι".

Και από το http://www.htcdev.com/devcenter/downloads κατέβασα και δοκίμασα την One S - Brightstar SPA (ES) - CRC 3.0.16 - v4.0 - 1.11.516.137_R και την Οne S - Brightstar SPA (ES) - CRC 3.4.10 - v4.1 - 3.20.515.100 αλλά τίποτα.

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει :

ευχαριστώ

Καλημέρα σε Όλους και καλό τριήμερο. Μόλις απέκτησα το κινητό και εγώ και μετά τον πρώτο ενθουσιασμό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που με κάνει να ιδρωνω....

στα ξαφνικά η κάμερα παρουσιάζει ένα λευκό στίγμα σε όλες τις φωτογραφίες. Το κινητό δεν έχει βγει από το σπίτι και εξωτερικά ο φακός δεν παρουσιάζει κανένα σημάδι. έχεισυμβει σε κάποιον το ίδιο;τί να κάνω;το αγόρασα από birdfone.Σας επισυνάπτω φωτο. Παρακαλώ όποιον μπορεί να βοηθήσει.

Καλησπερα σε ολους,

εχω κανει ελεγχο για ενημερωσεις λογισμικου και μου

εμφανιζει,Ενημερωση λογισμικου:3.19.401.101.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι επειδη το εχω κανει root

αν εγκαταστησω τις ενημερωσεις,μετα θα πρεπει να

ξανακανω την διαδικασια του root?

Καμια ενημερωση παιδια,

να κανω την αναβαθμιση ή μετα θα πρεπει

να ξανακανω root?

Έχω στη κατοχή μου το μοντέλο με τον S3 και φοράει 4.1.1. Λέω να περάσω Rom 4.2.2 και πιο συγκεκριμένα τη root box. Την έχει δοκιμάσει κανείς; και γενικότερα έχετε να προτείνετε κάποια; Ευχαριστώ προκαταβολικά

Καλημέρα σε Όλους και καλό τριήμερο. Μόλις απέκτησα το κινητό και εγώ και μετά τον πρώτο ενθουσιασμό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που με κάνει να ιδρωνω....

στα ξαφνικά η κάμερα παρουσιάζει ένα λευκό στίγμα σε όλες τις φωτογραφίες. Το κινητό δεν έχει βγει από το σπίτι και εξωτερικά ο φακός δεν παρουσιάζει κανένα σημάδι. έχεισυμβει σε κάποιον το ίδιο;τί να κάνω;το αγόρασα από birdfone.Σας επισυνάπτω φωτο. Παρακαλώ όποιον μπορεί να βοηθήσει.

Φιλε μήπως είναι flash αυτό?

Καλησπέρα παιδιά.

τι κινητό είναι με S3 και προέλευση από Μεξικό ή Ισπανία μάλλον. Φορά 4.03 και sense 4.0 και αριθμό έκδοσης 1.11.515.122 και έκδοση φάσματος 16.13.20.02U_16.05.20.24_M.

Κάνοντας έλεγχο για αναβάθμηση μου λέει δεν υπάρχει διαθέσημη (αν είναι δυνατο;).

Όσο και να προσπάθησα (xda κλπ) δεν βρήκα πουθενα RUU που να είναι για BSTAR301 και να κάνω χειροκινητα την αναβάθμηση. Και από ότι κατάλαβα αν δεν γίνει 4.04 δεν μπορώ να φορέσω κάτι σε custum rom.

Έψαξα στο http://www.androidfiles.org/ruu/?developer=VilleC2 αλλά δεν όσες rom και να δοκίμασα έλεγαν "όχι".

Και από το http://www.htcdev.com/devcenter/downloads κατέβασα και δοκίμασα την One S - Brightstar SPA (ES) - CRC 3.0.16 - v4.0 - 1.11.516.137_R και την Οne S - Brightstar SPA (ES) - CRC 3.4.10 - v4.1 - 3.20.515.100 αλλά τίποτα.

ευχαριστώ

Νομίζω ότι αν είναι εκτός Ευρώπης το κιν δεν έχεις εγγύηση από την αρβατο. Ίσως κάνω λάθος δε ξέρω αλλά τσέκαρε την χώρα κατασκευής από το IMEI

Υ.Γ. Άκυρο έτσι βλέπεις χώρα κατασκευής όχι προέλευσης....

Edited by kohatzim

Φιλε μήπως είναι flash αυτό?

Όχι φίλε μου. Είναι πρωινές οι φωτό και το φλας είναι απενεργοποιημένο...

Ελπίζω να έχω μια καλή και σύντομη επισκευή ή αντικατάσταση...

Έχω κάνει reset στις ρυθμίσεςι της κάμερας αλλά τίποτα. Είναι κάτι σαν να έπαθε ο φακός την ασθένεια της ωχράς κηλίδας...:wacko:

Νομίζω ότι αν είναι εκτός Ευρώπης το κιν δεν έχεις εγγύηση από την αρβατο. Ίσως κάνω λάθος δε ξέρω αλλά τσέκαρε την χώρα κατασκευής από το IMEI

Υ.Γ. Άκυρο έτσι βλέπεις χώρα κατασκευής όχι προέλευσης....

Έχω μειλ από τα κεντρικά της htc που λέει η εγγύηση είναι παγκόσμια για 2 χρόνια. Αν έχεις πρόβλημα με την Arvato στείλε μειλ στα κεντρικά της htc και δείξε την απάντηση που θα λάβεις στην arvato

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Καλησπερα παιδιά..

Ειμαι απο Μοντρεαλ Καναδα και έχω αγοράσει το HTC one S (καναδεζικο) και προσπαθω να στειλω ελληνικα μυνηματα όμως οι παραλειπτες τα παίρνουν μισά.

Είχα βάλει το πρόγραμμα LOCALE ώστε να το τροποποιήσω το μενού του στα ελληνικά. Αυτό το κατάφερα και επίσης έχω ελληνικό πληκτρολόγιο όμως το θέμα είναι ότι όταν στέλνω στα ελληνικά μυνήματα ταδεχονται μισα και δεν καταλαβαινει κανενας.

Αν μπορει καποιος να βοηθήσει θα είμαι ευγνωμων.

Ευχαριστώ

pant.stefanidis@gmail.com

Καλησπερα παιδιά..

Ειμαι απο Μοντρεαλ Καναδα και έχω αγοράσει το HTC one S (καναδεζικο) και προσπαθω να στειλω ελληνικα μυνηματα όμως οι παραλειπτες τα παίρνουν μισά.

Είχα βάλει το πρόγραμμα LOCALE ώστε να το τροποποιήσω το μενού του στα ελληνικά. Αυτό το κατάφερα και επίσης έχω ελληνικό πληκτρολόγιο όμως το θέμα είναι ότι όταν στέλνω στα ελληνικά μυνήματα ταδεχονται μισα και δεν καταλαβαινει κανενας.

Αν μπορει καποιος να βοηθήσει θα είμαι ευγνωμων.

Ευχαριστώ

pant.stefanidis@gmail.com

Βάλε την εφαρμογή Handcent SMS (free) να ξεμπερδέψεις

Είδες στις ρυθμίσεις των μυνημάτων αν έχει κάποια επιλογή για κωδικοποίηση 7bit ή unicode? Αν έχει δοκίμασε αρχικά με 7bit και μετά με unicode.

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις απο το Google Play το πληκτρολόγιο Greek Input Method.

Edited by taxtax

HTC P3300, HTC HD, HTC HD2, HTC One S (s4)

Samsung Note II, S7 Edge, Note 9, S22 Ultra

Τα δοκιμασα όλα παιδιά λαι τίποτα..., παλι τα στελνει μισά.. Μηπως υπαρχει κανενα ευρωπαικό firmware να το κάνω install?

Θα πρέπει να το κάνεις s-off πρώτα και μετά μπορείς να περάσεις όποια rom, επίσημη ή custom, θέλεις.. Δες εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Για να βάλεις ευρωπαϊκό firmware (επίσημο) πρέπει το κινητό σου να έχει ευρωπαϊκό CID. Είσαι σίγουρος ότι οι φίλοι σου έχουν ελληνικά στα κινητά τους; Αυτοί μπορούν να στέλνουν ελληνικά ο ένας στον άλλο (και να διαβάζονται);

HTC P3300, HTC HD, HTC HD2, HTC One S (s4)

Samsung Note II, S7 Edge, Note 9, S22 Ultra

Καλησπέρα παιδιά.

ευχαριστώ

Φίλε επειδή περιμένω να μου το φέρουν κι εμένα από το συγκεκριμένο κατάστημα, μήπως έβγαλες άκρη με την αναβάθμιση;

Τελικά είναι ευρωπαϊκό τουλάχιστον το κινητό και unbranded;

Φίλε επειδή περιμένω να μου το φέρουν κι εμένα από το συγκεκριμένο κατάστημα, μήπως έβγαλες άκρη με την αναβάθμιση;

Τελικά είναι ευρωπαϊκό τουλάχιστον το κινητό και unbranded;

Το κινητό κυκλοφορά μόνο στην Λατινική Αμερική και ίσως στην Ισπανία. Με το ψάξιμο που έκανα κατάλαβα οτι το CID BrightStar301 SPA :( είναι το μόνο που δεν έχει πάρει παγκόσμια καμία αναβάθμηση και έμεινε στο ICS 4.03:confused:. Και επειδή είναι με τον S3 δεν γίνεται προς το παρόν S-OFF. Επίσης το κινητό έχει γλώσσες αγγλικά για χώρες Λατινικής Αμερικής και Ισπανικά. Ελληνικά μπαίνουν με το morelocale 2 απο το play store.

Εγώ το έκανα unlock πόλυ εύκολα με το "HTC One S All-In-One Toolkit v3.5 [4-9-2013] [PERM ROOT][Noob-Proof]" που υπάρχει στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1604677.

Τώρα αν είναι ευρωπαϊκό δεν ξέρω αλλά νομίζω οτι το CID BrightStar301 SPA είναι branded:!:.

Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει περισσότερα ας ενημερώσει και εμάς.:)

Καλησπερα σε ολους,

εχω κανει ελεγχο για ενημερωσεις λογισμικου και μου

εμφανιζει,Ενημερωση λογισμικου:3.19.401.101.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι επειδη το εχω κανει root

αν εγκαταστησω τις ενημερωσεις,μετα θα πρεπει να

ξανακανω την διαδικασια του root?

Παιδιά δεν μπορεί κανείς να βοηθήσει? Αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν μετά πρέπει να ξανακάνω root

Παιδιά δεν μπορεί κανείς να βοηθήσει? Αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν μετά πρέπει να ξανακάνω root

Αν είσαι σε έκδοση 2.xx τότε ναι θα πρέπει να το ξανακάνεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Το γνωρίζατε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε φακέλους στη gallery? Εγώ πάντως τώρα το πήρα χαμπάρι:O