tempo Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 τελικά μετά απο αρκετή έρευνα έχω διαπιστώσει τα παρακάτω (το πρόβλημα που θα περιγράψω το έχουν αρκετοί στο internet άλλα λύση δεν μπόρεσα να βρω).... το τηλέφωνο βρίσκει το wi-fi δίκτυο που έχω στο σπίτι (κλειδωμένο). Βάζω το κλειδί γίνεται σύνδεση κανονικά άλλα ενώ είναι σε σύνδεση δεν έχω καθόλου internet (το router δεν έχει πρόβλημα- είναι σίγουρο). Όταν πάω και αλλάζω τις ρυθμίσεις μέσα απο το τηλέφωνο ώστε στο συγκεκριμένο δίκτυο να βάζω "καρρφωτή" ip τότε όλα λειτουργούν κανονικά... θα μου πείτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, χρησιμοποιείς καρφωτή ip και όλα είναι οκ, άλλα αυτό δεν μπορώ να το κάνω κάθε φορά (για παράδειγμα σε ένα καφέ που διαθέτει internet δεν θα κάθομαι να ρυθμίζω κλπ) άλλωστε μέχρι χθες το βράδυ όλα ήταν οκ και έμπαινα με την μια σε όποιο δίκτυο έβρισκα, δεν έκανα κάτι ή κάποια αναβάθμιση για να ψάξω τι φταίει.... Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstheoth Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 μια ερωτηση σχετικα με το jelly bean 4.1 διαβαζω στο ιντερνετ οτι πολλοι εχουνε παραπονα οσο αφορα την αποδοση της μπαταριας οτι εχει πεσει τραγικα. εγω εχθες παρειγγειλα το κινητο και αναμενω να το παρω για να δω εαν θα με φερουν αυτο που ειπανε. εχει εντοπισει κανενας τετοιου ειδους προβλημα? αν ναι βρηκε καμια λυση? (εκτος απο την επιστροφη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Απίστευτο! Τώρα βλέπω ότι έχουν καταργήσει την προσφορά του One S (με τον S4) στα 299 ευρώ. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο site τους 3 διαφορετικά One S στα 369, 369.95 και 379 ευρώ! Edit: Έχουν και το One X στα 377 ευρώ... Ειχα απρτγγειλει και εγω τον υποτιθεμενο s4... s3 μου εφεραν και το γυρισα πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skon Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 μια ερωτηση σχετικα με το jelly bean 4.1 διαβαζω στο ιντερνετ οτι πολλοι εχουνε παραπονα οσο αφορα την αποδοση της μπαταριας οτι εχει πεσει τραγικα. εγω εχθες παρειγγειλα το κινητο και αναμενω να το παρω για να δω εαν θα με φερουν αυτο που ειπανε. εχει εντοπισει κανενας τετοιου ειδους προβλημα? αν ναι βρηκε καμια λυση? (εκτος απο την επιστροφη) Ναί φίλε δυστυχώς η μπαταρία με το Jelly Bean έχει πέσει τραγικά,τουλάχιστον σε μένα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skon Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Ναί φίλε δυστυχώς η μπαταρία με το Jelly Bean έχει πέσει τραγικά,τουλάχιστον σε μένα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Ναί φίλε δυστυχώς η μπαταρία με το Jelly Bean έχει πέσει τραγικά,τουλάχιστον σε μένα.... Σε μενα εχει βελτιωθει αισθητα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Μετα απο σημαντικες αναβαθμισεις κανουμε παντα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισων και στηνουμε τη συσκευη απο την αρχη. Διαφορετικα μπορει να προκυψουν προβληματα, ειτε σε αποδοση, ειτε σε αυτονομια Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skriker21 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Ομοίως μετά την αναβάθμιση είναι βελτιωμένη αισθητά η μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Καμία σχέση και για μένα η μπαταρία με ICS και Jelly bean. Με διαφορά καλύτερη η δεύτερη! Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstheoth Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 απλως γενικα διαβασα μερικα παραπονα για το jelly bean στο one s σε κατι ξενα site βεβαια ητανε updates απο τη t-mobiles.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skon Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Μετα απο σημαντικες αναβαθμισεις κανουμε παντα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισων και στηνουμε τη συσκευη απο την αρχη. Διαφορετικα μπορει να προκυψουν προβληματα, ειτε σε αποδοση, ειτε σε αυτονομια Καλημέρα,αυτό έκανα και έχασα λογαριασμούς,e-mail,δεν μπορώ να μπω στο play store.... παρακαλώ βοηθείστε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Καλημέρα,αυτό έκανα και έχασα λογαριασμούς,e-mail,δεν μπορώ να μπω στο play store.... παρακαλώ βοηθείστε.... Δεν έχασες τίποτα βρε φίλε. Κάνε log in με το Gmail σου και θα γίνει συγχρονισμός. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skon Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 εντάξει με το G mail έχω χάσει το Outlook με τα επαγγελματικά e-mail....δεν ξέρω μήπως πρέπει να γίνει κάτι απο τον ΙΤ της εταιρείας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomcat13 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 κι εγω παντως που εχω s4 branded της t-mobile εγω δει διαφορα στην μπαταρια με την jelly bean. (προς το καλυτερο εννοω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 επειδη εχω ψηθει να το αγορασω πως βλεπω αν εχει των s3 ή s4?οποιος το πουλαει ας στειλει ενα πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstheoth Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 ειδα σημερα στο e-shop οτι το ιδιο κινητο(εχω κρατησει σελιδοδεικτη) απο το crazy sundays ενω το ειχανε 1,5 τωρα το εχουνε βαλει 1,5-1,7 πηρα τηλεφωνο και με ειπανε δε ξερουμε τι εχει ο κατασκευαστης αναφερει 1,5-1,7 το πηρε κανεις απο το crazy sundays και τι του ηρθε? γιατι αμα ερθει 1,7 απλα δεν πληρωνω. οπως πως μπορω να το διακρινω αυτο χωρις να ανοιξω το πακετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassss6 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 καλησπερα παιδια! παρηγγειλα ενα htc one s. θα το εχω αυριο.. απλα ειχα καποια ερωτηματικα, κ θα ηθελα να ρωτησω εσας που το εχετε ηδη.. Η οθονη του, σχετικα με αναλυση και χρωματα, ειναι υποδυεστερη με αυτες απο samsung s2 kai s3? Διαβασα οτι αν κοιταξεις προσεκτικα πιξελιαζει σε σημεια..ισχυει κατι τετοιο? Γενικα πως ειναι το display σε σχεση με αλλα κινητα της κατηγοριας του? (προερχομαι απο iphone 3gs, το οποιο αν κ παλιο μου ηταν ευχαριστη η αισθηση της οθονης κ τα χρωματα...αν κ δεν γνωριζω τι αναλυση ειχε.. κ ποσα πιξελ) Επομενη ερωτηση μου εχει να κανει με τον επεξεργαστη s3 και s4 γιατι δεν το εψαξα για να δω ποιον εχει.. παιζει σημαντικο ρολο? ευχαριστω πολυ, και σορρυ για τις τοσες ερωτησεις, δεν τα γνωριζω πολυ καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelisk1983 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Η οθόνη του είναι εξαιρετική, η φωτογραφική του επίσης, και ο S3 από τον S4 για τους περισσότερους χρήστες δεν κάνει διαφορά. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 (edited) ειδα σημερα στο e-shop οτι το ιδιο κινητο(εχω κρατησει σελιδοδεικτη) απο το crazy sundays ενω το ειχανε 1,5 τωρα το εχουνε βαλει 1,5-1,7 πηρα τηλεφωνο και με ειπανε δε ξερουμε τι εχει ο κατασκευαστης αναφερει 1,5-1,7 το πηρε κανεις απο το crazy sundays και τι του ηρθε? γιατι αμα ερθει 1,7 απλα δεν πληρωνω. οπως πως μπορω να το διακρινω αυτο χωρις να ανοιξω το πακετο? Το πιάνεις από 3 τουλάχιστον σημεία πάνω στο κουτί: S4: Model: Z520e CPU: 1.5 GHz, dual core P/N ξεκινάει με 99HRE S3: Model: Z560e CPU: dual core P/N ξεκινάει με 99HSB Αν παρακολουθήσεις τη συζήτηση 1-2 σελίδες πίσω, νομίζω θα διαπιστώσεις πως δεν έχεις πολλές ελπίδες για τον s4, επομένως αν δεν ψήνεσαι για τον s3 μην μπεις στον κόπο. Κατά τ' άλλα, συμφωνώ με τον vangelisk1983. Edited June 3, 2013 by l3ft3r1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassss6 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 ευχαριστω παιδια! απλα ρωτησα γιατι ειδα τις οθονες απο samsung s3 και iphone 4s, κ μου φανηκαν αρκετα εντυπωσιακες, αλλα προτιμησα το htc one s γιατι πιστευω αξιζει περισσοτερο τα λεφτα του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelisk1983 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Καλά ειδικά του 4s θεωρώ ότι είναι σαφέστατα κατώτερη του ONE S. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassss6 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 αναφορικα με το μεγεθος της οθονης ειναι καλυτερο το one s απο το iphone4s? γιατι διαβαζα σε κριτικες οτι εχει καλυτερη αναλυση κ περισσοτερα πιξελσ το iphone4ς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vsk Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 ειδα σημερα στο e-shop οτι το ιδιο κινητο(εχω κρατησει σελιδοδεικτη) απο το crazy sundays ενω το ειχανε 1,5 τωρα το εχουνε βαλει 1,5-1,7 πηρα τηλεφωνο και με ειπανε δε ξερουμε τι εχει ο κατασκευαστης αναφερει 1,5-1,7 το πηρε κανεις απο το crazy sundays και τι του ηρθε? γιατι αμα ερθει 1,7 απλα δεν πληρωνω. οπως πως μπορω να το διακρινω αυτο χωρις να ανοιξω το πακετο? Το είχα παραγγείλει από το crazy sundays, μου το στείλανε και ήταν με τον S3. Τους το έστειλα πίσω για αλλαγή, τους έχω τηλεφωνήσει 2-3 φορές και μου είπαν ότι δεν ξέρουν τι μοντέλο θα τους στείλει ο προμηθευτής. Πριν από λίγη ώρα προφανώς παρέλαβαν νέα παρτίδα (έγινε ξανά διαθέσιμο το κινητό) και μου ήρθε SMS ότι το αίτημα μου προωθήθηκε στο τμήμα επιστροφών και θα έχω νέα σύντομα. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι ευχάριστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstheoth Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 μαλλον απο την ιδια παρτιδα θα παρουμε γιατι και εγω αυτη τη παρτιδα περιμενω.. με ειπανε οτι θα φτασει αυριο η παρτιδα που ουσιαστικα ητανε να φτασει παρασκευη.. τωρα δε ξερω τι θα παιξει με τον επεξεργαστη. το εχεις πληρωσει εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TgE Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Για οσους ψαχνουν να το αγορασουν, εχει στο amazon.de στα 300ε (+10ε περιπου μεταφορικα) το μαυρο με τον s4, Παρασκευη το παρηγγειλα εγω κ σημερα μου ηρθε. Για πειτε ρε παιδια οι παλιοι καμια καλη custom rom (ερχομαι απο s3 κ ψαχνω να μεγαλωσω λιγο το grid κ το dpi), η viperones λεει τιποτα? Εχω κανει unlock τον bootloader, κ φλασαρα κ recovery+root, χρειαζεται να κανω κ s-off για την custom rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts