Jump to content

[Επίσημο] HTC One S

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έκανα και θα σας πω πως θα πάει...πάντως πληροφοριακά πριν έβρισκε την τοποθεσία και χωρίς το GPS μόνο μέσω του internet του παρόχου...

EDIT: Δείχνει να δουλεύει!:)

Edited by skriker21

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις έβαλα OTA update μεγέθους 29.97ΜΒ για "system enhancement", από v. 3.16.401.8 πήγαμε 3.16.401.9.

Still testing...

(S4 HT23 non-branded non-rooted w/ JB)

Κι σε μένα ήρθε (S3 unbranded) την έβαλα μόλις από v. 3.19.401.101 πήγαμε 3.19.401.102.

EDIT: Με πρώτη ματιά 1) μπήκε το νέο Google play store, 2) μάλλον διορθώθηκε οριστικά το θέμα που είχα με την τοποθεσία..

Edited by skriker21

Κι σε μένα ήρθε (S3 unbranded) την έβαλα μόλις από v. 3.19.401.101 πήγαμε 3.19.401.102.

EDIT: Με πρώτη ματιά 1) μπήκε το νέο Google play store, 2) μάλλον διορθώθηκε οριστικά το θέμα που είχα με την τοποθεσία..

Σε εμενα μπηκε το νεο google play χωρις να παρω καποια αναβαθμιση . 3.16.401.8 εχω με σ4 unbranded

Σε εμενα μπηκε το νεο google play χωρις να παρω καποια αναβαθμιση . 3.16.401.8 εχω με σ4 unbranded

Κι εμένα το ίδιο οπότε δεν είναι θέμα της αναβάθμισης

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλησπέρα σε όλους...

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Έχω το κινητό περίπου ένα μήνα και παρατηρώ τρελή κατανάλωση σε data μέσω 3g, περίπου 20mb την ημέρα, χωρίς να δικαιολογείται από τη χρήση που κάνω... Μάλιστα, με το προηγούμενο τηλέφωνο που είχα (Ideos x5 pro) στο οποίο είχα εγκατεστημένες τις ίδιες εφαρμογές, η αντίστοιχη κατανάλωση δεν ξεπερνούσε τα 10mb την ημέρα, με τις ίδιες ώρες περίπου ανοικτό το 3g.

Έχω παρατηρήσει ότι από τη χρήση στις ρυθμίσεις φαίνεται να καταναλώνουν υπερβολικά μεγάλο όγκο mb οι υπηρεσίες google, ωστόσο δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνεται αυτό, δεν μπορώ να φανταστώ ποια ειδικότερη ρύθμιση δημιουργεί αυτή την κατανάλωση...

Καμιά ιδέα κανείς...; Όχι τίποτε άλλο, ξέφυγε ο πρώτος λογαριασμός...

παιδιά αγόρασε ένας ξάδερφος μου αυτό το κινητό πριν κανένα μήνα και αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στην εκίνηση. Δεν άνοιγε και χρειαζόταν κόλπο με συνδιασμό κουμπιών που κατά τύχη βρήκαμε προσπαθόντας να το ανοίξουμε. Το επιστρέψαμε αμέσως όπου μας έδωσαν δεύτερη συσκευή αλλά και αυτή το ίδιο πρόβλημα ακριβώς είχε. Τότε είχε την τελευταία ενημέρωση από την htc. Τώρα η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν έχει πάρει αναβάθμιση που να διορθώνει το πρόβλημα αλλά προς το παρών ο ξάδερφος μου το χρησιμοποιεί έτσι με την ελπίδα ότι μετά από κάποια αναβάθμιση όπως του είπαν και στο σερβις να φτιάξει... Γνωρίζετε κάτι σχετικά με αυτό το πρόβλημα?
OnePlus 2

Καλησπερα παιδια αυριο σκεφτομαι να αγορασω ενα HTC One S τι πρεπει να προσεξω κατα την αγορα του γιατι ειδα σε καποια φορουμ οτι καποια εχουν διαφορετικο chipset.
Galaxy Note 3 + Moto 360 - HTC One S - iPhone 4 32GB (μας άφησε νωρίς θύμα ρακομελου-> αναστήθηκε w00t?)

• Administrators
Στο πρώτο post θα δεις ποια ειναι η διαφορά τους. Προτίμησε αυτό με τον krait επεξεργαστή αλλά είναι δυσεύρετή αυτή η έκδοση πια.

Modpic.gif

Στο πρώτο post θα δεις ποια ειναι η διαφορά τους. Προτίμησε αυτό με τον krait επεξεργαστή αλλά είναι δυσεύρετή αυτή η έκδοση πια.

o scorpion εχει βγαλει προβληματα?

Galaxy Note 3 + Moto 360 - HTC One S - iPhone 4 32GB (μας άφησε νωρίς θύμα ρακομελου-> αναστήθηκε w00t?)

• Administrators
Προβλήματα δεν εχει βγάλει, απλά είναι παλαιότερης γενιάς και θεωρητικά λιγότερο ισχυρός από τον krait.

Modpic.gif

Προβλήματα δεν εχει βγάλει, απλά είναι παλαιότερης γενιάς και θεωρητικά λιγότερο ισχυρός από τον krait.

επειδή θα το πάρω αύριο πως μπορώ να τσεκάρω πια εκδοσή είναι ?

• Administrators
επειδή θα το πάρω αύριο πως μπορώ να τσεκάρω πια εκδοσή είναι ?

Από εκεί που θα το πάρεις ειναι σε θέση να γνωρίζουν αν έχουν το z520 ή το z560.

Μια άλλη ευκολότερη αλλά πρόχειρη διάφορα ειναι ότι σε αυτό με τον snapdragon ανάφερεται στο κουτί και μπροστά το 1.7GHz.

Modpic.gif

Από εκεί που θα το πάρεις ειναι σε θέση να γνωρίζουν αν έχουν το z520 ή το z560.

Μια άλλη ευκολότερη αλλά πρόχειρη διάφορα ειναι ότι σε αυτό με τον snapdragon ανάφερεται στο κουτί και μπροστά το 1.7GHz.

θα το παρω απο stock

απο το μενου του κινητου σε ρυθμισεις δεν φαινεται τιποτα?

Edited by athanaso77
Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα.

• Administrators
Από το μενού της συσκευής βρίσκεις και τον κωδικό αλλά ούτως η άλλως οι δυο επεξεργαστές έχουν διαφορετικό χρονισμό (1.5 & 1.7GHz).

Modpic.gif

Από το μενού της συσκευής βρίσκεις και τον κωδικό αλλά ούτως η άλλως οι δυο επεξεργαστές έχουν διαφορετικό χρονισμό (1.5 & 1.7GHz).

μπορεις να μου πεις που πρεπει να παω για να το δω γιατι θα στειλω εναν φιλο να το παρει αυριο.

• Administrators
μπορεις να μου πεις που πρεπει να παω για να το δω γιατι θα στειλω εναν φιλο να το παρει αυριο.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jDxdA5v1kUI]How To know HTC One S - S3 or S4 Processor? - YouTube[/ame]

Edited by athanaso77

Modpic.gif

χωρις apps δεν γινεται ?

• Administrators
Μη σε ανησυχεί, ούτως ή άλλως το κουτι θα γράφει τον κωδικό της συσκευής. Ακόμα στο κουτι ο s4 γραφει dual core 1,5 , ενω ο s3 σκετο dual core.

Modpic.gif

Μη σε ανησυχεί, ούτως ή άλλως το κουτι θα γράφει τον κωδικό της συσκευής. Ακόμα στο κουτι ο s4 γραφει dual core 1,5 , ενω ο s3 σκετο dual core.

s4 krait

s3 scorpion ?

Ναι, είναι μια πληροφορία αυτή που τη βλέπεις και στο πρώτο post.

κάτι τελευταίο φίλε μου το plaisio τι εκδόσεις έφερνε ?

κάτι τελευταίο φίλε μου το plaisio τι εκδόσεις έφερνε ?

Τότε που το έψαχνα (πριν 9 μήνες) είχε με τον S3 (z560)

Τότε που το έψαχνα (πριν 9 μήνες) είχε με τον S3 (z560)

εχει διαφορες σε αποδοση εννοωντας καθημερινη χρηση?