mpacardi Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) αν σου ειπαν οτι ειναι με τον z520 1.5 και σου στειλαν το z560 1.7 εγω προσωπικα θα το γυρνουσα πισω.αλλα και με αυτον τον επεξεργαστη το τηλεφωνο πεταει.η αποφαση δικη σου παντα. Edited December 11, 2012 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
genessis Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) Τ άφησα σπίτι, πήγα για καφεδάκι, γύρισα και έκανα αυτό που λες.Το κινητό είναι φοβερό.!Πρώτο μου smartphone.Τα 'χω παίξει.Έχει τόσα πολλά και δεν ξέρω από που ν αρχίσω(βασικά δεν ξέρω πως θα μεταφέρω τις επαφές από το 6303 που έχω) αν σου ειπαν οτι ειναι με τον z520 1.5 και σου στειλαν το z560 1.7 εγω προσωπικα θα το γυρνουσα πισω.αλλα και με αυτον τον επεξεργαστη το τηλεφωνο πεταει.η αποφαση δικη σου παντα. Αυτό μου απάντησαν: It is Typ 1.5 GHz Taktfrequenz 1.5 GHz Ξεκάθαρη απάντηση έτσι... ? :wacko:Έπρεπε να τους είχα ρωτήσει πιο σγκεκριμένα.Αλλά δεν πειράζει.Το βρήκα σε καλή τιμή, με εγγύηση, και όλα καλά.Ήδη το ψαχουλεύω τώρα. Edited December 11, 2012 by Villis Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε το κουμπί "τροποποίηση" εναλλακτικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 απολαυσε το κινητο και μην νοιαζεσαι αλλο.πηρες ενα απο τα καλυτερα και πιο γρηγορα κινητα της αγορας:):):):) Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 απολαυσε το κινητο και μην νοιαζεσαι αλλο.πηρες ενα απο τα καλυτερα και πιο γρηγορα κινητα της αγορας:):):):) Καλορίζικο!! Απο μπαταρία πώς πάει? Rootαρετε ευκολα? Και τέλος απο που προτείνετε να το ψωνίσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Αυτό μου απάντησαν: It is Typ 1.5 GHz Taktfrequenz 1.5 GHz Ξεκάθαρη απάντηση έτσι... ? :wacko:Έπρεπε να τους είχα ρωτήσει πιο σγκεκριμένα.Αλλά δεν πειράζει.Το βρήκα σε καλή τιμή, με εγγύηση, και όλα καλά.Ήδη το ψαχουλεύω τώρα. Ποσο το πηρες αν επιτρεπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
genessis Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) Εγώ το πήρα από ebay Γερμανίας στα 329 Ευρώ + 14 Ευρώ Μεταφορικά.Βλέπω τώρα το ανέβασε στα 359.(Αν δεν υπάρχει πρόβλημα ράφω εδώ το site, αλλιώς με pm)Τόσο το βρίσκεις και Ελλάδα πλέον. Όσο για root κλπ, μακριά από εμένα...Δηλώνω άσχετος.Θα βάλω τον Nova launcher και hd widget να το φτιάξω όπως μ αρέσει προς το παρόν.Για πλοήγηση λέω της Navigon.Συμφωνείτε ή προτέινετε κάποιο καλύτερο? . Edited December 11, 2012 by genessis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Εγώ το πήρα από ebay Γερμανίας στα 329 Ευρώ + 14 Ευρώ Μεταφορικά.Βλέπω τώρα το ανέβασε στα 359.(Αν δεν υπάρχει πρόβλημα ράφω εδώ το site, αλλιώς με pm)Τόσο το βρίσκεις και Ελλάδα πλέον. Όσο για root κλπ, μακριά από εμένα...Δηλώνω άσχετος.Θα βάλω τον Nova launcher και hd widget να το φτιάξω όπως μ αρέσει προς το παρόν.Για πλοήγηση λέω της Navigon.Συμφωνείτε ή προτέινετε κάποιο καλύτερο? . Εγω στη θέση σου δε θα έβαζα άλλον launcher. Το Sense που έχει το τηλέφωνο είναι κορυφαίο. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Παιδια να ρωτησω κάτι.Θέλω να πάρω το HTC ONE S και παρατηρώ ότι σε πολλά μαγαζιά ιντερνετικά και μή μου λένε ότι είναι σε έλλειψη απο την αντιπροσωπεία.Απο το public μου είπαν ότι ίσως ετοιμάζουν καποια αναβάθμιση επεξεργαστή ή μνήμης γιατί δεν εξηγείται τέτοια καθυστέρηση.Εχουμε καμια ενημέρωση απο πουθενά (π.χ αντιπροσωπεία;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
genessis Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Έβαλα το Νόβα και θα έλεγα ότι δεν έχεις άδικο.θα το αφήσω λίγο ακόμα να δω πως συμπεριφέρεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Παιδια να ρωτησω κάτι.Θέλω να πάρω το HTC ONE S και παρατηρώ ότι σε πολλά μαγαζιά ιντερνετικά και μή μου λένε ότι είναι σε έλλειψη απο την αντιπροσωπεία.Απο το public μου είπαν ότι ίσως ετοιμάζουν καποια αναβάθμιση επεξεργαστή ή μνήμης γιατί δεν εξηγείται τέτοια καθυστέρηση.Εχουμε καμια ενημέρωση απο πουθενά (π.χ αντιπροσωπεία;) εγω το περιμενω απο την vodafone πανω απο 1 μηνα τωρα, χωρις να ξερουν γιατι καθυστερεί τοσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Καλησπέρα παιδιά, μήπως έχει πάρει κανείς την αναβάθμιση του λογισμικού? Εγώ βρίσκομαι στην 4.0.3 και 4.0 HTC Sense. Φίλος με HTC One X πήρε την αναβάθμιση σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Καλησπέρα παιδιά, μήπως έχει πάρει κανείς την αναβάθμιση του λογισμικού? Εγώ βρίσκομαι στην 4.0.3 και 4.0 HTC Sense. Φίλος με HTC One X πήρε την αναβάθμιση σήμερα. Μήπως έχεις custom rom ή branded συσκευή? Θα έπρεπε να έχεις πάρει την 4.0.4... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Κανένα από τα δύο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Κι εγω παιδια, πηρα χθες απο το πλαισιο ενα Z560e και εχει 4.03 Android kai 4.0 Sense. Εννοειται οτι εψαξα για updates αλλα τιποτα.. Επισης μηπως μπορει να μου πει κανεις ενα τροπο να βαλω τη σιγαση ως επιλογη και στη Lock screen οπως εχει π.χ το Razr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indian_ Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 ευτυχης κατοχος ενος nokia αποφασισα και εκανα το βημα προς htv one s ειμαι ακομα στα αρχικα σταδια εκμαθησης -εξοικιωσης οποτε παρατηρησεις -συντομα,το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι ταχυτατο ως προς το σερφαρισμα καλη ποιοτητα κατασκευης και το λατρεψα γιατι μετεφερα στο μπαμ τηλ-μνματα απο το νοκια με μπλε δοντι+η/υ που γραφει ρε παιδες την εκδοση λογισμικου ειναι καποια συγκεκριμενη ακολουθια αριθων? καλως σας ξαναβρηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Πας ρυθμισεις->πληροφοριες και θα το βρεις.Καλοριζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indian_ Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 δε το ειχα δει οτι παει και αλλο κατω!!! εκανα αναβαθμιση αλλα kernel εχει 3 κατι? αντε να δω και σημα μου εκοψαν χαλια την σιμ στη κοσμοτε και...πρεπει να παρω αλλη τωρα google maps on για διαχειριση του μενου κατι καλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris78 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Καλημερα σε ολους! Πλεον, ειμαι κ εγω ενας ακομη πανευτυχης κατοχος του απιστευτου HTC one S! :) Τελικα το πηρα branded T-mobile (z520e) κ μεχρι στιγμης δε με εχει ενοχλησει καθολου το γεγονος πως ειναι branded περα απο το μηκος των μηνυματων που περιοριζεται σε 70 ελλ. χαρακτηρες. Οσο αφορα το update, το εκανα χειροκινητα εχθες κ μου εγκατεστησε την 4.0.4 κ 4.1 sense. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
genessis Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Καλημερα σε ολους! Πλεον, ειμαι κ εγω ενας ακομη πανευτυχης κατοχος του απιστευτου HTC one S! :) Τελικα το πηρα branded T-mobile (z520e) κ μεχρι στιγμης δε με εχει ενοχλησει καθολου το γεγονος πως ειναι branded περα απο το μηκος των μηνυματων που περιοριζεται σε 70 ελλ. χαρακτηρες. Οσο αφορα το update, το εκανα χειροκινητα εχθες κ μου εγκατεστησε την 4.0.4 κ 4.1 sense. Πώς το πέρασες χειροκίνητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Φιλε genesis πας ρυθμισεις-πληροφοριες-ενημερωση λογισμικου. Ρε παιδια σε ολους εχει ερ8ει το 4.0.4? μονο εγω εχω μεινει στο 4.0.3?Αν υπαρχει και κανεις αλλος ας ενημερωσει.Υπαρχει λογος που το update δεν εχει παει σε ολα τα κινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Φιλε genesis πας ρυθμισεις-πληροφοριες-ενημερωση λογισμικου. Ρε παιδια σε ολους εχει ερ8ει το 4.0.4? μονο εγω εχω μεινει στο 4.0.3?Αν υπαρχει και κανεις αλλος ας ενημερωσει.Υπαρχει λογος που το update δεν εχει παει σε ολα τα κινητα? Αν η συσκευή σου είναι branded σε κάποιο δίκτυο κινητής, είναι πιθανόν να καθυστερήσει λίγο παραπάνω, δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 (edited) Οπως ανεφερα σε παραπανω post το αγορασα απο το πλαισιο sim-free πριν 3 μερες.Κοιταω για update καθε 3 και λιγο! αλλα τζιφοςςς.Θα τρελαθω.Πουλησα το Razr μου με το 4.0.4 για να καταληξω σε πρηγουμενο firmware?????? :wacko: Ειμαι σε δικτυο Cosmote Edited December 15, 2012 by kopsikiller παραλειψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
genessis Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Φιλε genesis πας ρυθμισεις-πληροφοριες-ενημερωση λογισμικου. Ρε παιδια σε ολους εχει ερ8ει το 4.0.4? μονο εγω εχω μεινει στο 4.0.3?Αν υπαρχει και κανεις αλλος ας ενημερωσει.Υπαρχει λογος που το update δεν εχει παει σε ολα τα κινητα? ΟΚ.Αυτό το κάνω.Πίστευα ότι έκανες forced install από κάπου αλλού. Έχω και γω την 4.0.3.Εμένα είναι branded οπότε θα περιμένω ακόμα όπως λέει και ο JPJP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
genessis Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 ΟΚ.Αυτό το κάνω.Πίστευα ότι έκανες forced install από κάπου αλλού. Έχω και γω την 4.0.3.Εμένα είναι branded οπότε θα περιμένω ακόμα όπως λέει και ο JPJP Ενημερωτικά: Αν κάποιος παραγγείλει από εκεί που το πήρα και εγώ (Γερμανικό eBay, 359 Εuros σημερινή τιμή)να το ξανασκεφτεί.Πρώτον, στέλνουν το Z560e και δεύτερον, η εγγύηση δεν ισχύει εντός Ελλάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Ενημερωτικά: Αν κάποιος παραγγείλει από εκεί που το πήρα και εγώ (Γερμανικό eBay, 359 Εuros σημερινή τιμή)να το ξανασκεφτεί.Πρώτον, στέλνουν το Z560e και δεύτερον, η εγγύηση δεν ισχύει εντός Ελλάδας. είσαι σίγουρος για το δεύτερο? νομίζω ισχύει κανονικά, εκτός και αν πρόκειται για συσκευή που προοριζόταν εκτός ΕΕ Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts