Jump to content

[Επίσημο] HTC One S

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις το αγόρασα και εγώ από birdphone.... Στην πρίζα για 5 ώρες και ετοιμαστείτε για ερωτήσεις-απορίες:)

Mε 'γεια, με 'γεια.... να το χαρεις

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι εγώ το πήρα μόλις αλλά δεν το έχω ανοίξει γιατί θα το δώσω στην γυναίκα... Από το VNP το πήρα 407€ όντως προορίζεται για την Ευρώπη (στα κουτάκια των χωρών φυσικά αναφέρεται και GR εξάλλου).. Της είπα χθες δεν νοείται να έχουν 4" οι της apple κι εσύ να είσαι στις 3,7" (desire s) αλλά δεν το 'πιασε Lololol!!

Παιδιά εγώ έχω διαπιστώσει ένα μικρό τρίξιμο του ηχείου αν ο συνομιλιτής ανεβάσει λίγο τον τόνο της φωνής του.. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο ή εμένα μου φαίνεται

Παιδιά εγώ έχω διαπιστώσει ένα μικρό τρίξιμο του ηχείου αν ο συνομιλιτής ανεβάσει λίγο τον τόνο της φωνής του.. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο ή εμένα μου φαίνεται

Πολύ φοβάμαι πως είναι θέμα του κινητού, μιας κι εμένα μου το έκανε όταν το είχα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Το τηλέφωνο είναι πραγματικά εκπληκτικό!! Πολύ καλή αίσθηση σε όλα του, καμερα απίστευτα γρήγορη, ποιότητα uber alles, οθόνη πααααρα πολύ καλή, λεπτό και κούκλα!! Καλά η γυναίκα τρελάθηκε!! Μια γρήγορη μόνο ερώτηση, ποσοστό μπαταρίας δείχνει ή μόνο μέσω widget?

Μπαινει στο bootloader. βεβαια δε δοκιμασα τπτ ακομα. Δεν γνωριζω κι απο smartphones... Γνωριζει κανεις αν θα υπαρχει θεμα με την εγγυηση αν κανω κατι μονοσ μου κ δε διορθωθει το προβλημα? απ την αλλη αναφερονται απο πολλους χρηστες μεγαλες καθυστερησεις στο σερβις χωρις συχνα να υπαρχουν αποτελεσματα. Θα επικοινωνησω αυριο πρωι με το σερβις της htc να δω τι θα μου πουν. Το προβλημα παντως αναφερεται και απο αλλους χρηστες ως bootloop κ παραθετω μια απ τις προτεινομενες λυσεις που βρηκα

Καποιος που γνωριζει περισσοτερα η του ειχε παρομοιο προβλημα ισως μπορει να μας διαφωτισει. Καληνυχτα κι ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση

Πριν το επιστρέψεις στο service, δοκίμασε από το bootloader να κάνεις ένα factory reset.

Αν δεν δουλέψει δοκίμασε και clear storage.

Αφαίρεσε βέβαια πρώτα την sim για να βεβαιωθούμε ότι δεν είναι αυτή που προκάλεσε το πρόβλημα.

Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να ξαναστήσεις το τηλέφωνο σου, οπότε αν δεν έχεις backup των επαφών σου καλύτερα να ψάξεις για άλλη λύση...

Το τηλέφωνο είναι πραγματικά εκπληκτικό!! Πολύ καλή αίσθηση σε όλα του, καμερα απίστευτα γρήγορη, ποιότητα uber alles, οθόνη πααααρα πολύ καλή, λεπτό και κούκλα!! Καλά η γυναίκα τρελάθηκε!! Μια γρήγορη μόνο ερώτηση, ποσοστό μπαταρίας δείχνει ή μόνο μέσω widget?

Αν θες το ποσοστό στη μπάρα, και εφόσον δεν έχεις custom rom που το έχουν έτοιμο, τότε μόνο μέσω app/widget... άπειρα στο store.

Εγώ χρησιμοποιώ το notification toggle, τρομερό πρόγραμμα. Δεν το βάζεις μόνο για την παραπάνω δυνατότητα, αλλά το κάνει και αυτό ;)

ιδιο first impression ειχα! :p για ποσοστο μπαταριας μονο σε widget.

για το αλλο παιδι που ρωτησε για τριξιμο, μαλλον ειναι θεμα του κινητου σου φιλε. εγω δεν εχω τετοιο θεμα. :confused:

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

Αν θες το ποσοστό στη μπάρα, και εφόσον δεν έχεις custom rom που το έχουν έτοιμο, τότε μόνο μέσω app/widget... άπειρα στο store.

Εγώ χρησιμοποιώ το notification toggle, τρομερό πρόγραμμα. Δεν το βάζεις μόνο για την παραπάνω δυνατότητα, αλλά το κάνει και αυτό ;)

Α κατάλαβα ευχαριστώ πολύ!! Ναι θα το έβρισκα αλλά είπα μήπως.. Θα δω και την εφαρμογή που λες. Εγώ με το s3 με το που το πήρα έκανα root όπως και με note και s2 στον παρελθόν. Εδώ από ότι κατάλαβα πρέπει να κάνουμε s-off αν το λέω σωστά αλλά βγαίνει εκτός εγγύησης?? Αν είναι έτσι δεν το πειράζω. Πάντως είναι φοβερή συσκευή και απορώ γιατί δεν διαφημιστηκε όσο έπρεπε από την HTC.. Αυτή η συσκευή βάζει κάτω όλες τις αντίστοιχες της κατηγορίας.. Περιμένουμε και Jelly Bean από ότι ακούγεται σωστά?? Πάντως και με ics τρέχει άψογα και το sence πετάει σε αυτή την έκδοση!!

Εγώ με το s3 με το που το πήρα έκανα root όπως και με note και s2 στον παρελθόν. Εδώ από ότι κατάλαβα πρέπει να κάνουμε s-off αν το λέω σωστά αλλά βγαίνει εκτός εγγύησης?? Αν είναι έτσι δεν το πειράζω.

Προς το παρών ναι, θες ξεκλείδωμα από το htcdev, είναι λίγο "φλου" η κατάσταση σε ποιές περιπτώσεις / βλάβες βγαίνει εκτός εγγύησης η συσκευή. Αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις με την Ελληνική αντιπροσωπεία, φίλα τα ρούχα σου για να 'χεις τα μισά...

Πάντως είναι φοβερή συσκευή και απορώ γιατί δεν διαφημιστηκε όσο έπρεπε από την HTC.. Αυτή η συσκευή βάζει κάτω όλες τις αντίστοιχες της κατηγορίας..

Έτσι είναι, αλλά σκέψου ότι με ένα δεδομένο budget, προμοτάρεις τη συσκευή που έχει μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους...

Πολύ φοβάμαι πως είναι θέμα του κινητού, μιας κι εμένα μου το έκανε όταν το είχα.

Κανείς άλλος με παρόμοιο πρόβλημα??? Φαντάζομαι ότι γίνεται αντικατάσταση συσκευής έτσι δεν είναι?

Παιδιά κάτι άσχετο, το sar του κινητού ποιο είναι; Κάτι βρήκα για 0.68, ισχύει; Ευχαριστώ. Πάντως διαβάζω πολλά καλά λόγια, κι ας έχει πλέον τον s3. Ο διαθέσιμος χώρος για τραγούδια κτλ είναι περίπου 10 γίγα; Και για εφαρμογές; Συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά είναι πολλές οι σελίδες και το θέλει ένας φίλος. :)

2.21GB για εφαρμογες, 9.93 για τα υπολοιπα.

sar 0.68 (αν και δεν εχω το κουτι μπροστα για να το επιβεβαιωσω).

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

Τελικά έφυγε προς αντικατάσταση.....Με κούρασε αυτή η συσκευή (επιστροφή λογω επεξεργαστή , αντικατάσταση λόγω ακουστικού τώρα). Ελπίζω μόνο να το ακούσουν και αυτοί και να μην μου αρχίσουν τις δικαιολογίες (και ακούγεται έντονα)

Ένα πρόβλημα που αναφέρουν σε ξένα φόρουμ στο home screen έχει εμφανιστεί σε σας;

http://htcsource.com/2012/06/htc-one-s-bug-causes-home-screen-helicopter-dance/

Ένα πρόβλημα που αναφέρουν σε ξένα φόρουμ στο home screen έχει εμφανιστεί σε σας;

http://htcsource.com/2012/06/htc-one-s-bug-causes-home-screen-helicopter-dance/

Sorry που είμαι λίγο δύσπιστος αλλά αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα μέσω remote adb και να φαίνεται σαν bug...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Sorry που είμαι λίγο δύσπιστος αλλά αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα μέσω remote adb και να φαίνεται σαν bug...

Βλέποντας στην έκταση της συζήτησης στο xda, δε νομίζω να πρόκειται για κάτι τέτοιο...

Πάντως συμφωνώ με το παρακάτω

HTC has a pretty good track record of resolving issue like this, so we hope they can find a solution for those affected by this latest bug.

Στο αρχικό firmware του τηλεφώνου είχα παρατηρήσει διάφορα μιρκο-bugs ή ελλείψεις, μερικά εκ των οποίων πέρασαν στο ντούκου από το xda. Άλλα όχι και τόσο... Κι όμως στο επόμενο update τα περισσότερα διορθώθηκαν...

Που σημαίνει πως

1) Πολύ πιθανό η HTC να παρακολουθεί τα μεγάλα fora για reporting

2) Εκτενές beta testing δεν γίνεται πριν την κυκλοφορία, αλλά με τον παραπάνω τρόπο, ίσως και δίνοντας το κινητό σε πολλούς υπαλλήλους της, μετά την κυκλοφορία όμως...

Δεδομένης της έκτασης που έχει πάρει το θέμα, αν πρόκειται καθαρά για software πρόβλημα, θα διορθωθεί. Αν μπλέκεται και hardware όμως, εκεί ίσως το κάνει λίγο γαργάρα...

Ξέρεις γιατί με απασχολεί; Αυτό εμφανίστηκε εντονα σχεδόν σε όλους του συνδρομητές της Vodafone Αγγλίας και αρκετοί στη Γερμανία παραπονέθηκαν για το ίδιο. Αναρωτιέμαι κάτι παρτίδες που πουλάνε (κάποια; ) σκρουτζομάγαζα, μήπως περιλαμβάνουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Το οποίο στο xda διάβασα οτι έχουν δώσει αναλυτική απάντηση από που προέρχεται. Δυστυχώς είναι θέμα hardware και Η ητψ μάλλον το έχει κουκουλώσει με κάποιο fix. Λογικά ίσως η ICS να μην το έχει αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Καλημέρα σε όλους! Λοιπόν μετά από δυο μέρες η συσκευή είναι ακόμα σπίτι αφού σήμερα θα πάρουμε την micro sim (πληθυντικός του ζευγαριού :lol: ). Συνεπώς 2 μέρες έπαιζε σε wifi μόνο, χωρίς κλήσεις, αναμονή κτλ. Η οθόνη του είναι εξαιρετική, η υλοποίηση της 4.0.3 σε συνδυασμό με το sence είναι μακράν ότι καλύτερο out of the box έχω δει (σε σχέση με σοβαρές ναυαρχίδες όπως το S2 και Note και μάλιστα αναρωτιέμαι τι χρειάζεται η 4.0.4 ας έρθει κατευθείαν η JB), πολύ γρήγορο και βολικό multitasking (και για το S3 φώναζα ότι ήθελα πλήκτρα αφής), εξαιρετική ποιότητα (πατάς τα πλήκτρα αυξομείωσης έντασης και καταλαβαίνεις για τι μιλάω), λεπτό και υπέροχο στην αφή. Η δικιά μου έχει ξετρελαθεί! Το μόνο που ήθελα είναι πλήκτρο on-off στο πλάι (θα ήταν πολύ πιο βολικό).. Επίσης δεν ξέρω για την μπαταρία αλλά από ότι μου είπατε τα πάει μια χαρά...Ωραία συσκευή πάντως πραγματικά..

Βρε παιδιά καμιά θήκη της προκοπής? Ψάχνω κάτι σαν σιλικόνης αλλά να είναι από λεπτό υλικό να μην παραμετροποιεί τις διαστάσεις της συσκευής (έχω στο S3, είχα και στο note), η γυναίκα είναι προσεκτική δεν παίζει να της πέσει και στην τσάντα μπαίνει σε ειδικό τσεπάκι και ανάμεσα σε μαντηλάκι κτλ...

Αυτή κάνει ή είναι άλλο το HTC One S Ville??

http://www.ebay.com/itm/Brand-ROCK-Ultra-thin-Case-For-HTC-ONE-S-Ville-Z520e-Free-Shipping-/221118941965?pt=PDA_Accessories&hash=item337bb74b0d

Edited by efthimis31

Βρε παιδιά καμιά θήκη της προκοπής? Ψάχνω κάτι σαν σιλικόνης αλλά να είναι από λεπτό υλικό να μην παραμετροποιεί τις διαστάσεις της συσκευής (έχω στο S3, είχα και στο note), η γυναίκα είναι προσεκτική δεν παίζει να της πέσει και στην τσάντα μπαίνει σε ειδικό τσεπάκι και ανάμεσα σε μαντηλάκι κτλ...

Αυτή κάνει ή είναι άλλο το HTC One S Ville??

http://www.ebay.com/itm/Brand-ROCK-Ultra-thin-Case-For-HTC-ONE-S-Ville-Z520e-Free-Shipping-/221118941965?pt=PDA_Accessories&hash=item337bb74b0d

Αυτή που λες κάνει. Προσωπικά πάντως θα έπαιρνα την original.

και αν θέλεις τύπου "πουγγί" που λέμε, δοκίμασε και αυτήν

http://www.htcaccessorystore.com/uk/p_htc_item.aspx?i=230292

πρώτη φορά βρίσκω τέτοια θήκη με τόσο καλή ποιότητα και σφιχτή χωρίς να γλιστρά η συσκευή.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Συμφωνώ για την παραπάνω....πάρα πολύ καλή....!!

Είναι βέβαια ολίγον σφιχτή....αλλά δεν είναι πρόβλημα.

Παιδιά ευχαριστώ! Πουγγί είχα εποχή iphone 3G αλλά δεν με βόλευε καθόλου... Α ξέχασα, έχετε βάλει όλοι screen protector??? Με προσοχή δεν νομίζω να έχει κανένα θέμα :happy: