efthimis31 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Το γκρι να πάρεις δεν έχει κανένα θέμα Θα σε πάρω να μου δώσεις το feedback σου! Ευχαριστώ...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Καλημέρα σε όλους! Σκέφτομαι να το πάρω για τη γυναίκα μου (έχει το desire s) και το βρήκα στα 407€ στο VNP http://www.vnp.gr/htc-one-s-metallic-gray-el.html Η αλήθεια είναι ότι από όταν βγήκε η συσκευή μου άρεσε πάρα πολύ αλλά δεν έτυχε να το δω από κοντά.. Δείχνει πανέμορφο πάντως και σκέφτομαι για το γκρι (έχει κάποιο θέμα με ξεφλούδισμα?, αν και θα είναι σε θήκη..) Με τον επεξεργαστή τι παίζει γιατί έχω μπερδευτεί λιγάκι... ευχαριστώ πολύ! Προσοχη στο συγεκριμενο καταστημα...Κανει και παραεισαγωγες για αυτο εχει τοσο χαμηλες τιμες. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 επιβεβαιωνω κι εγω οτι το γκρι δεν εχει απολυτως κανενα θεμα. χωρις θηκη το εχω κυριως (εκτος απο το καλοκαιρι λογω παραλιας) και δεν εχει το παραμικρο τοσο καιρο. το μονο που πρεπει να τσεκαρεις απο το καταστημα ειναι αν δεν ειναι branded το κινητο (κι εννοειται αν εχει ευρωπαικη εγγυηση). οσον αφορα τους επεξεργαστες, αρχικα το κινητο ειχε ανακοινωθει με τον s4 (http://en.wikipedia.org/wiki/Snapdragon_(system_on_chip)#Snapdragon_S4), ομως στην πορεια λογω καποιων προβληματων, βγηκε και διαφορετικη εκδοση με τον s3 (http://en.wikipedia.org/wiki/Snapdragon_(system_on_chip)#Snapdragon_S3). θεωρητικα, ο πρωτος ειναι καλυτερος κι αποδοτικοτερος του δευτερου (αν και πρακτικα ολα τα παιδια εδω επιβεβαιωνουν οτι δεν υπαρχει καποια συγκλονιστικη διαφορα), ομως πλεον ολα τα one s ερχονται με τον δευτερο επεξεργαστη. αν μπορουσες να βρεις κινητο με τον πρωτο θα ηταν το ιδανικο, αλλα και με τον s3 θα πεταει. ελπιζω να βοηθησα. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Καποιος παιδιά να μου πει το τηλ. για widget καιρού και ειδήσεων τι έχει από την μάνα του (είναι το ίδιο που είχε και το ΖΤΕ? - ποιο widget είναι αυτό? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Προσοχη στο συγεκριμενο καταστημα...Κανει και παραεισαγωγες για αυτο εχει τοσο χαμηλες τιμες. Θα το ελέγξω φυσικά να προορίζεται για χώρα Ευρωπαϊκής ένωσης (όλα τα τηλέφωνά μου και γυναίκας, αδερφού, είναι για χώρες Ευρωπαϊκής ένωσης) και δεν είχα ποτέ θέμα... επιβεβαιωνω κι εγω οτι το γκρι δεν εχει απολυτως κανενα θεμα. χωρις θηκη το εχω κυριως (εκτος απο το καλοκαιρι λογω παραλιας) και δεν εχει το παραμικρο τοσο καιρο. το μονο που πρεπει να τσεκαρεις απο το καταστημα ειναι αν δεν ειναι branded το κινητο (κι εννοειται αν εχει ευρωπαικη εγγυηση). οσον αφορα τους επεξεργαστες, αρχικα το κινητο ειχε ανακοινωθει με τον s4 (http://en.wikipedia.org/wiki/Snapdragon_(system_on_chip)#Snapdragon_S4), ομως στην πορεια λογω καποιων προβληματων, βγηκε και διαφορετικη εκδοση με τον s3 (http://en.wikipedia.org/wiki/Snapdragon_(system_on_chip)#Snapdragon_S3). θεωρητικα, ο πρωτος ειναι καλυτερος κι αποδοτικοτερος του δευτερου (αν και πρακτικα ολα τα παιδια εδω επιβεβαιωνουν οτι δεν υπαρχει καποια συγκλονιστικη διαφορα), ομως πλεον ολα τα one s ερχονται με τον δευτερο επεξεργαστη. αν μπορουσες να βρεις κινητο με τον πρωτο θα ηταν το ιδανικο, αλλα και με τον s3 θα πεταει. ελπιζω να βοηθησα. Πως θα καταλάβω ποιον επεξεργαστή φοράει? Η αλήθεια είναι ότι αν το έπαιρνα για μένα θα "σκύλιαζα" να βρω τον S4 αλλά αφού λέτε ότι έχουν παρόμοια επίδοση η γυναίκα δεν θα ξέρει/μάθει ποτέ τίποτα :lol: Φυσικά και βοηθάτε :D Ρώτησα στο μαγαζί και είπαν ότι είναι unbranded και προορίζεται για την αγορά της Γερμανίας... οπότε είμαστε κομπλέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Θα το ελέγξω φυσικά να προορίζεται για χώρα Ευρωπαϊκής ένωσης (όλα τα τηλέφωνά μου και γυναίκας, αδερφού, είναι για χώρες Ευρωπαϊκής ένωσης) και δεν είχα ποτέ θέμα... Πως θα καταλάβω ποιον επεξεργαστή φοράει? Η αλήθεια είναι ότι αν το έπαιρνα για μένα θα "σκύλιαζα" να βρω τον S4 αλλά αφού λέτε ότι έχουν παρόμοια επίδοση η γυναίκα δεν θα ξέρει/μάθει ποτέ τίποτα :lol: Φυσικά και βοηθάτε :D Ρώτησα στο μαγαζί και είπαν ότι είναι unbranded και προορίζεται για την αγορά της Γερμανίας... οπότε είμαστε κομπλέ! Προχώρα άφοβα, το κινητό σκίζει κυριολεκτικά. Μην το πολυσκαλιζειςςμε τα χεράκια σου,γατί παίζει το σενάριο να μην το δώσεις στην γυναίκα σου μετά. Θα με θυμηθείς. :-D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Προχώρα άφοβα, το κινητό σκίζει κυριολεκτικά. Μην το πολυσκαλιζειςςμε τα χεράκια σου,γατί παίζει το σενάριο να μην το δώσεις στην γυναίκα σου μετά. Θα με θυμηθείς. :-D Χα χα χα λες?? Έχω συνηθίσει την μεγάλη οθόνη αλλιώς μπορεί να γινόταν κι αυτό! Γενικά μόνο καλά έχω διαβάσει και όταν είχε βγει πίστευα ότι θα κάνει πάταγο γιατί είναι πραγματικά ολοκληρωμένο σε όλα του και απλά πανέμορφο.. Η μπαταρία του πως τα πάει βρε παιδιά? Edited September 17, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Πως θα καταλάβω ποιον επεξεργαστή φοράει? Η αλήθεια είναι ότι αν το έπαιρνα για μένα θα "σκύλιαζα" να βρω τον S4 αλλά αφού λέτε ότι έχουν παρόμοια επίδοση η γυναίκα δεν θα ξέρει/μάθει ποτέ τίποτα :lol: Φυσικά και βοηθάτε :D Ρώτησα στο μαγαζί και είπαν ότι είναι unbranded και προορίζεται για την αγορά της Γερμανίας... οπότε είμαστε κομπλέ! z520e ειναι ο s4, z560e ειναι ο s3. στο κουτι, το μοντελο με τον s4 γραφει "1.5 ghz dual core", στο αντιστοιχο με τον s3 γραφει "dual core". μπαταρια εμενα προσωπικα μου βγαζει 1.5-2 μερες, αναλογα με την χρηση. 3g και data παντα ανοιχτα, wifi ανοιχτο μονο το απογευματα, οποτε κι εχω ολους του συγχρονισμους ανοιχτους (το πρωι ειμαι δουλεια, οποτε τα βλεπω ολα ουτως ή αλλως). whatsapp, viber, browsing επισης παρα πολυ και μερικα παιχνιδακια που και που. screen time 4 ωρες πανω κατω. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 z520e ειναι ο s4, z560e ειναι ο s3. στο κουτι, το μοντελο με τον s4 γραφει "1.5 ghz dual core", στο αντιστοιχο με τον s3 γραφει "dual core". μπαταρια εμενα προσωπικα μου βγαζει 1.5-2 μερες, αναλογα με την χρηση. 3g και data παντα ανοιχτα, wifi ανοιχτο μονο το απογευματα, οποτε κι εχω ολους του συγχρονισμους ανοιχτους (το πρωι ειμαι δουλεια, οποτε τα βλεπω ολα ουτως ή αλλως). whatsapp, viber, browsing επισης παρα πολυ και μερικα παιχνιδακια που και που. screen time 4 ωρες πανω κατω. Άρα με τον S3 θα πάρω, δεν πειράζει... Μια χαρά δείχνει η μπαταρία με την χρήση που του κάνεις, ευχαριστώ! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι για το One S, το οποίο μπορεί να επεκταθεί και σε άλλα τηλέφωνα. Βλέπω τιμές στο skroutz.gr που ξεκινάνε από τα 407€ και φτάνουν στα 564€. Όλα αυτά τα μικρά eshops πως και δίνουν τόσο χαμηλές τιμές; Ή μήπως οι μεγάλοι είναι υπερβολικά ακριβοί; Μιλάμε για την ίδια συσκευή; Μήπως έχει κάποια υποδεέστερα χαρακτηριστικά ή προέρχεται από προβληματικές παρτίδες και έτσι αυξάνεται η πιθανότητα να πάθει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι για το One S, το οποίο μπορεί να επεκταθεί και σε άλλα τηλέφωνα. Βλέπω τιμές στο skroutz.gr που ξεκινάνε από τα 407€ και φτάνουν στα 564€. Όλα αυτά τα μικρά eshops πως και δίνουν τόσο χαμηλές τιμές; Ή μήπως οι μεγάλοι είναι υπερβολικά ακριβοί; Μιλάμε για την ίδια συσκευή; Μήπως έχει κάποια υποδεέστερα χαρακτηριστικά ή προέρχεται από προβληματικές παρτίδες και έτσι αυξάνεται η πιθανότητα να πάθει κάτι; Στην ουσία τα ίδια τηλεφωνά είναι. Το μόνο πού αλλάζει είναι ότι μπορεί να είναι branded μία συσκευή καθώς είναι παραεισαγωγης.εγώ ας πούμε δεν θέλω να είναι branded κι ούτε καν να εμφανίζει κάποιο λογότυπό καθώς ανοίγω το κινητό.άσε δε πού χάνουν αξία ως μεταχειρισμένα γιατί όταν ο Έλληνας ψάχνει μεταχειρισμένο σαφώς και θα προτιμήσει ελληνικό. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Τι ακριβώς σημαίνει το branded; Απο την HTC δεν προέρχεται έτσι κι αλλιώς; Η διαφορά είναι στο λογισμικό δηλαδή; Και αυτό επουσιώδη θέματα, αν δείχνει κάποιο logo; Σορυ αν ρωτάω χαζά πράγματα αλλά δεν έχω εμπειρία με smartphones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Τι ακριβώς σημαίνει το branded; Απο την HTC δεν προέρχεται έτσι κι αλλιώς; Η διαφορά είναι στο λογισμικό δηλαδή; Και αυτό επουσιώδη θέματα, αν δείχνει κάποιο logo; Σορυ αν ρωτάω χαζά πράγματα αλλά δεν έχω εμπειρία με smartphones Ναι αυτό ακριβώς. Μπορεί να έχει κάποια εφαρμογή παραπάνω και επίσης συνήθως αργούν να πάρουν τα updates αφού πρέπει η κάθε εταιρεία να προσαρμόσει την αναβάθμισή στο δικό της μοτίβο. Κατά τα άλλα δεν έχουν διάφορες. Επίσης όπως έγραψα παραπάνω το VNP που το έχει 407€ ρώτησα και δεν είναι branded αλλά ξεκλείδωτο και προορίζεται για την Γερμανική αγορά οπότε ποιος ο λόγος να μην το πάρω από εκεί? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Αν το πάρεις από εκεί γράψε εδώ τις πρώτες εντυπώσεις γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα το συγκεκριμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Φιλε...ουτε ευρω παραπανω για ελληνικο...αν ειναι 100% unbrander παρτο απο εκει Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Παιδιά ποιό widget για καιρό - ειδήσεις έχει το κινητό σας (μου φαίνεται ότι μοιάζει με αυτό του ΖΤΕ αλλά ποιό είναι)? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Παιδιά ποιό widget για καιρό - ειδήσεις έχει το κινητό σας (μου φαίνεται ότι μοιάζει με αυτό του ΖΤΕ αλλά ποιό είναι)? Ευχαριστώ Είναι το επίσημο του sense , το οποίο έχουν αντιγράψει οι πάντες σχεδόν.. :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Καποιος παιδιά να μου πει το τηλ. για widget καιρού και ειδήσεων τι έχει από την μάνα του (είναι το ίδιο που είχε και το ΖΤΕ? - ποιο widget είναι αυτό? Ευχαριστώ. Μάλλον ψάχνεις το "news and weather widget", που δεν είναι Htc specific, αλλά από γραφικά καμία σχέση με τα ρολογάκια της htc ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny99 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Καλησπέρα, μετά από 3 μήνες κανονικής λειτουργίας μου έβγαλε ενα προβλημα σημερα. Ξαφνικα (χωρις να το χρησιμοποιω κ με φορτισμενη τη μπαταρια) μου εμφανισε την αρχικη οθονη(σαν να εχω κανει επανεκκινηση τη συσκευη) κ μετα την οθονη με τα λογοτυπα που δειχνει οτι bootαρει. στη συνεχεια σβηνει η οθονη κ δειχνει οτι ξαναbootαρει. Αυτο συνεχιζεται απο μονο του μεχρι να τελειωσει η μπαταρια. εχει αντιμετωπισει κανενας αλλος παρομοιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxidamos Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Υπάρχει πουθενά ρύθμιση για να ανάβει και η οθόνη, εκτός του LED, με το που έρχεται κάποιο μήνυμα/mail και δεν την έχω βρει; :O Ή πρέπει να ψάξω για 3rd party εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Καλησπέρα, μετά από 3 μήνες κανονικής λειτουργίας μου έβγαλε ενα προβλημα σημερα. Ξαφνικα (χωρις να το χρησιμοποιω κ με φορτισμενη τη μπαταρια) μου εμφανισε την αρχικη οθονη(σαν να εχω κανει επανεκκινηση τη συσκευη) κ μετα την οθονη με τα λογοτυπα που δειχνει οτι bootαρει. στη συνεχεια σβηνει η οθονη κ δειχνει οτι ξαναbootαρει. Αυτο συνεχιζεται απο μονο του μεχρι να τελειωσει η μπαταρια. εχει αντιμετωπισει κανενας αλλος παρομοιο προβλημα? Την στιγμή που σβήνει η οθόνη, πάτα και κράτα πατημένο το vol. down. Πες μας αν μπαίνει bootloader με αυτό τον τρόπο. Ίσως χρειαστεί να κάνεις hard reset... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny99 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Την στιγμή που σβήνει η οθόνη, πάτα και κράτα πατημένο το vol. down. Πες μας αν μπαίνει bootloader με αυτό τον τρόπο. Ίσως χρειαστεί να κάνεις hard reset... Μπαινει στο bootloader. βεβαια δε δοκιμασα τπτ ακομα. Δεν γνωριζω κι απο smartphones... Γνωριζει κανεις αν θα υπαρχει θεμα με την εγγυηση αν κανω κατι μονοσ μου κ δε διορθωθει το προβλημα? απ την αλλη αναφερονται απο πολλους χρηστες μεγαλες καθυστερησεις στο σερβις χωρις συχνα να υπαρχουν αποτελεσματα. Θα επικοινωνησω αυριο πρωι με το σερβις της htc να δω τι θα μου πουν. Το προβλημα παντως αναφερεται και απο αλλους χρηστες ως bootloop κ παραθετω μια απ τις προτεινομενες λυσεις που βρηκα Καποιος που γνωριζει περισσοτερα η του ειχε παρομοιο προβλημα ισως μπορει να μας διαφωτισει. Καληνυχτα κι ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Υπάρχει πουθενά ρύθμιση για να ανάβει και η οθόνη, εκτός του LED, με το που έρχεται κάποιο μήνυμα/mail και δεν την έχω βρει; :O Ή πρέπει να ψάξω για 3rd party εφαρμογή; επειδη με ενδιεφερε και μενα, και οσο εψαξα δεν βρηκα κατι, μαλλον πρεπει να πας σε εφαρμογη που το κανει αυτο. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Μόλις το αγόρασα και εγώ από birdphone.... Στην πρίζα για 5 ώρες και ετοιμαστείτε για ερωτήσεις-απορίες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Μόλις το αγόρασα και εγώ από birdphone.... Στην πρίζα για 5 ώρες και ετοιμαστείτε για ερωτήσεις-απορίες:) Καλοριζικο !!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts